אני מפרסם את זה כי אני רוצה לראות אם הרמה שלי השתפרה ואם יש טעם לפרסם את מה שאני כותב פה.והראיתי את זה אתמול לשאדוופוקימון,בגללו החלטתי לפרסם כאן.
מאסטר הקפסולה
אני הלכתי בתוך היער,כבר יומי השני בתוך המקום המוזר הזה. טוב,טכנית אני הגעתי לכאן בצהרי היום והתעלפתי עד הבוקר של היום. הגעתי לכאן אחרי ששיחקתי במאסטר הקפסולה כמו שאני אוהב,אם רק הייתי יודע שהטורניר הזה יכניס אותי לצרות כאלו גדולות. אני רק זוכר שהתעוררתי בקרחת יער וראיתי שהברחתי בטעות כמה יצורים מכונפים מוזרים בעלי כנפי פיה בצבע ארגמן,לא הספקתי לראות את החלקים האחרים בגופם או בגופן המיניאטורי. אני המשכתי ללכת ביער. ואז ראיתי דוב סייבורג עם צבתות ממתכת במקום פה(גם אני לא מאמין למה שאני רואה). הדוב המוזר התחיל לרדוף אחריי ואני ברחתי אל הנהר,אני הרי מעדיף לטבוע מאשר להיאכל. כמעט טבעתי בנהר ואז התחלתי
לשחות,גיליתי מהר מאוד שגם הדוב יודע לשחות ואחרי חצי שעה של שחייה
והתחמקות אני הגעתי לחלק מיער קטן שבתוכו יש נחל. הדוב הגיע אליי וברגע האחרון זרקתי עליו את הקפסולה המנצחת שלי בטורניר,היא הביאה לי יותר מזל משחשבתי משום שהיא זהרה והיה שם פיצוץ גדול שממנו יצא אותו דוב! רק שהדוב שלי היה לבן כמו יונה עם מתכת כסופה במקום הפרווה האפורה והמתכת החלודה של הדוב המקורי. הדוב שלי פער את הפה עתיר שיני הפלדה שלו ותקף את הדוב המקורי בדחיפה,הדוב השני נפל ארצה כאילו הוא נפגע ממטאור ואז התאייד והפך לפסל. הדוב שלי הגיע אליי ורץ אלי באופן פראי עד שעצר,הדוב התחיל לדבר ואמר לי "תודה שזימנת אותי אדון,אני לשירותך. אם תהיה בצרה תמיד תוכל לסמוך עליי,אני הוא אינדג'יון." אינדיג'יון חזר לקפסולה שממנה הוא יצא, שבאופן מפתיע השתנתה: היא הייתה כחולה,היה עליה סמל סיני או יפני וכשפתחתי אותה היה פסלון כסף של אינדג'יון(במשחק יש קפסולה שבתוכה יש פסל נחושת קטן בדמות היצור). ראיתי שהכפפה שלי למשחק הפכה לכפפה ממתכת שיכולה לשגר קפסולות ואז הכנסתי את כל הקפסולות שלי למחסנית,ליתר ביטחון." המשכתי ביער והגעתי לחוף,ראיתי נהר וראיתי גם שעומד להחשיך אז בישלתי כמה דגים. טכנית,אני תפסתי אותם בידיי ואז תקעתי בהם מקל ושמתי אותם במדורה שהבערתי כדי לבשל אותם. אני שונא דגים אבל צריך בשר,למזלי היו שם עדיין עצים ולכן קטפתי כמה פירות טעימים בעלי מראה מוזר. אחרי זה אני נרדמתי במערה,סידרתי לעצמי כרית מהתיק שלי ושמיכה שהייתה לי בתיק למקרה שאירדם כמו שקרה במשחק לפני שנה. בבוקר ראיתי שאני מוקף בשלושה חזירי יבלות ענקיים: חזירי יבלות שחורים כלילה,הקרניים שממקומות ליד אפם הם חרבות קטאנה,זוג עיניים כתומות וטפרים ברגליהם ועל גבם. חזירי היבלות המוזרים האלו רדפו אחריי ודחקו אותי יותר אל תוך המערה,משם אני כבר לא זוכר....