VS
L מדאט' נוט VS זברה מטוריקו
VS
L מדאט' נוט VS זברה מטוריקו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
די לתת קרבות מפגרים ולתת דמויות מדיג'ימון או אפילו את L מדת נוט' נגד ברוק חצי ממה שמגיבים פה זה למונה ולא לא אכפת לי שזה ספאם יכול להיות ולא אכפת לי לקבל על זה אזהרה אבל תהיו רציניים אתם מביאים דמות כמו L מאנימת מתח בכלל שלא נלחמת למרות שממה שהיה ניתן לראות יש לו כישורים פיזיים אבל ממש לא קרוב לברוק מאנימה כמו וואן פיס
תפסיקו להגיב סתם בשביל המונה כשאתם לא מבינים בכלל תמשמעות של הקרבות וכן עמית זה בעיקר נוגע גם אליך בתור המנהל של הפורום הזה אני אומר לך שהקרבות שאתם נותנים הם בסך הכל ספאם
א)אני אתן לך אזהרה על כך כי מבחינתי זה ספאם.
ב)לא מודדים כאן דמויות לפי כישורי הלחימה שלהן, בודקים אותן לפי פופולאריות בקרב המשתמשים.
זה לא באמת קרב, זה פשוט לוקחים שתי דמויות ורואים איזה דמות המשתמשים אוהבים יותר זה הכל.
בגלל זה כתבתי שהמשתמש בוחר.
ומי אתה שתחליט מה המשמעות של הקרבות כשאני עשיתי את הפעילות?אני בסה"כ רוצה לעורר פעילות בפורום-זה המשמעות של זה וזהו!
אני לא מוחק לך את הפוסט הזה אבל להבא אם תרצה להגיד דברים כאלה תגיד אותם בנו"ד או לי בה"פ.
NYO HO HO BITCH
שמע אם אתה נותן לי אזהרה על ספאם או משהו תתן גם לעצמך, באמת שלא בקטע שלחפש או להעליב אבל הנושא הזה הוא פשוט מקור לספאם ולמונה הודעות אם אתה רוצה לדעת איזה דמויות משתמשים מעדיפים אז תפתח נושא מיוחד בשביל זה משהו כמו הדמות האהובה עליך וכו'...אבל לא בקונספט הזה...כי כל משתמש יכול להגיב פה כמה שבא לו סתם בשביל המונה
עריכה:עכשיו ראיתי תהודעה שלך שמעליי רק...בכל מקרה קח את זה לתשומת לבך בתור מנהל
אני מבין שאתם לא יכולים לקרוא.
כנראה ש-l ניצח בפעילות כי הוא זה שניצח אחרון.
הפעילות ננעלת ויוצאת מנעיצה.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)