פורסם במקור על ידי Reborn שקט כופר. ואם אני לא רוצה לשתוק?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי The O ואם אני לא רוצה לשתוק? אז תהיה בשקט. 97 הודעות להקדשה.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Panties הקדשה זה ספאם ): אני יודע
פורסם במקור על ידי Reborn אז תהיה בשקט. ואם אני לא רוצה להיות בשקט ולהמשיך לדבר?
פורסם במקור על ידי Panties הקדשה זה ספאם ): מה הפרט הזה אמור להגיד לי בדיוק? ואם אני לא רוצה להיות בשקט ולהמשיך לדבר? אז טון טון יבוא אליך וישתיק אותך. 96 הודעות להקדשה.
פורסם במקור על ידי Reborn מה הפרט הזה אמור להגיד לי בדיוק? אז טון טון יבוא אליך וישתיק אותך. אז אני אשים אותו בתנור ואשלח אותו למישהו שרעב
פורסם במקור על ידי The O אז אני אשים אותו בתנור ואשלח אותו למישהו שרעב לא אפשרי. תנורים לא יכולים לעמוד במדהימות של טון טון. 95 הודעות להקדשה. ו..לילה טוב.
פורסם במקור על ידי Reborn השאלה היא האם לדבר הזה שנראה כמו משהו שיצא לי מהתחת יש סיכוי מול טון טון?כי אני חושב שלא. תכנסו לזה זה מצחיק[זה היה ארוך ולא היה לי כוח להעלאות את זה..] הוא נלחם נגד צ'אק נוריס, היוצר של הבייקון-ג'וטסו. הדבר הזה זה קוג'מאו וזה צ'אמפיון איכותי ביותר! אלה עם כן טון טון יצליח להתגבר על זה :
פרישה
יורד לי עכשיו האסימון שעמית חוסם אותי Xd
פורסם במקור על ידי Reborn לא אפשרי. תנורים לא יכולים לעמוד במדהימות של טון טון. 95 הודעות להקדשה. ו..לילה טוב. אבל שכחנו שטון-טון נקבה בכלל... לילה טוב טוב אני גם הולך צ'או
חשבתי שמתישהו יבשלו את טון טון
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו. anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פורסם במקור על ידי Ilan חשבתי שמתישהו יבשלו את טון טון נראה לי היא תמות במלחמה
פורסם במקור על ידי Salamander יורד לי עכשיו האסימון שעמית חוסם אותי Xd עומר מתי שאתה מחובר לLOL תגיד לי אני יוסיף אותך בחברים
פורסם במקור על ידי Demacia עומר מתי שאתה מחובר לLOL תגיד לי אני יוסיף אותך בחברים נראה לי יש לי אותך,תגיד,איך הייתי בקרב ההוא?זה היה הקרב הראשון שלי
פורסם במקור על ידי Salamander נראה לי יש לי אותך לא אותי אין לך , איתי לא שיחקת יחסית מצוין , למות רק 4 פעמים זה ממש טוב להתחלה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום