Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מאסטר הקפסולה

ההקדמה(למי ששכח) :
    אני הלכתי בתוך היער,כבר יומי השני בתוך המקום המוזר הזה. טוב,טכנית אני הגעתי לכאן בצהרי היום והתעלפתי עד הבוקר של היום. הגעתי לכאן אחרי ששיחקתי במאסטר הקפסולה כמו שאני אוהב,אם רק הייתי יודע שהטורניר הזה יכניס אותי לצרות כאלו גדולות. אני רק זוכר שהתעוררתי בקרחת יער וראיתי שהברחתי בטעות כמה יצורים מכונפים מוזרים בעלי כנפי פיה בצבע ארגמן,לא הספקתי לראות את החלקים האחרים בגופם או בגופן המיניאטורי. אני המשכתי ללכת ביער. ואז ראיתי דוב סייבורג עם צבתות ממתכת במקום פה(גם אני לא מאמין למה שאני רואה). הדוב המוזר התחיל לרדוף אחריי ואני ברחתי אל הנהר,אני הרי מעדיף לטבוע מאשר להיאכל. כמעט טבעתי בנהר ואז התחלתי
    לשחות,גיליתי מהר מאוד שגם הדוב יודע לשחות ואחרי חצי שעה של שחייה
    והתחמקות אני הגעתי לחלק מיער קטן שבתוכו יש נחל. הדוב הגיע אליי וברגע האחרון זרקתי עליו את הקפסולה המנצחת שלי בטורניר,היא הביאה לי יותר מזל משחשבתי משום שהיא זהרה והיה שם פיצוץ גדול שממנו יצא אותו דוב! רק שהדוב שלי היה לבן כמו יונה עם מתכת כסופה במקום הפרווה האפורה והמתכת החלודה של הדוב המקורי. הדוב שלי פער את הפה עתיר שיני הפלדה שלו ותקף את הדוב המקורי בדחיפה,הדוב השני נפל ארצה כאילו הוא נפגע ממטאור ואז התאייד והפך לפסל. הדוב שלי הגיע אליי ורץ אלי באופן פראי עד שעצר,הדוב התחיל לדבר ואמר לי "תודה שזימנת אותי אדון,אני לשירותך. אם תהיה בצרה תמיד תוכל לסמוך עליי,אני הוא אינדג'יון." אינדיג'יון חזר לקפסולה שממנה הוא יצא, שבאופן מפתיע השתנתה: היא הייתה כחולה,היה עליה סמל סיני או יפני וכשפתחתי אותה היה פסלון כסף של אינדג'יון(במשחק יש קפסולה שבתוכה יש פסל נחושת קטן בדמות היצור). ראיתי שהכפפה שלי למשחק הפכה לכפפה ממתכת שיכולה לשגר קפסולות ואז הכנסתי את כל הקפסולות שלי למחסנית,ליתר ביטחון." המשכתי ביער והגעתי לחוף,ראיתי נהר וראיתי גם שעומד להחשיך אז בישלתי כמה דגים. טכנית,אני תפסתי אותם בידיי ואז תקעתי בהם מקל ושמתי אותם במדורה שהבערתי כדי לבשל אותם. אני שונא דגים אבל צריך בשר,למזלי היו שם עדיין עצים ולכן קטפתי כמה פירות טעימים בעלי מראה מוזר. אחרי זה אני נרדמתי במערה,סידרתי לעצמי כרית מהתיק שלי ושמיכה שהייתה לי בתיק למקרה שאירדם כמו שקרה במשחק לפני שנה. בבוקר ראיתי שאני מוקף בשלושה חזירי יבלות ענקיים: חזירי יבלות שחורים כלילה,הקרניים שממקומות ליד אפם הם חרבות קטאנה,זוג עיניים כתומות וטפרים ברגליהם ועל גבם. חזירי היבלות המוזרים האלו רדפו אחריי ודחקו אותי יותר אל תוך המערה,משם אני כבר לא זוכר....
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-20-2012 בשעה 12:41 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Wtf מה זה הספאם הזה? יש לך כבר נושא לסיפור הזה והוא פורסם אתמול!

3. משתמש מנוסה
    פרק א'- זיכרונות אבודים...

אני נדחקתי אל תוך המערה ושם גיליתי תמונה מילדותי שאיבדתי כשביקרתי עם אבי בפארק יום אחד והכדור עף יחד עם התמונה למערה.בתמונה היה ילד עם שיער שחור,עיניי טורקיז וככפות על ידיו,הוא נעל נעלי ספורט אדומות והיה לו חולצה של בייסבול., ככה אני נראה גם היום אבל בלי מדי הבייסבול כמובן. בכל מקרה, החזירים רדפו אחריי עד שהם יכלו לנגוס בי ואני הספקתי להוציא קפסולה ברגע האחרון,החזירים התרחקו בגלל הפיצוץ אנרגיה הבוער שיצא מהקפסולה. מה שיצא מהקפסולה היה גרגויל ענק שגופו בצעי הלהבה,כנפיו וכמה מחלקי השריון המרוסקים שעליו הם אדומים עם שברים שחורים ובולטים, קרני שטן יוצאות מראשו,עיניו ירוקות, ועל ברכיו יחד עם כתפיו יש סמל של גולגולת בוערת של גרגויל. מכמה חורים שנראים כמו הרי געש או כמו גייזרים(בעיקר על גבו) יצאו להבות ענקיות והזנב שלו היה חרב. הגרגויל המוזר חיכה לפקודתי ובאינסטינקט מהיר וחסר כל מחשבה,אני אמרתי לו להשתמש בצלב דרקון. גורגון(ככה בחרתי לקרוא לו) גורגון הצליב את ידיו ויצר סימן איקס אחד ענק שהתפרץ והתיך את החזירים. שמתי לב שהחזירים נשארו עדיין בחיים והם שילבו את עצמם יחד עם כמה דמויי ציפור מוזרים. ברגע הבא אני ראיתי סוג מוזר מאוד של גריפון:גופו הוא של חזיר יבלות כמו שנלחמתי נגדם,יש לו 8 כנפיים ענקיות שממוקמות על גבו יחד עם הקוצים הפכו לסכינים,שלושת זנבותיו הסתיימו בכלי נשק: אחד מהזנבות הסתיים בחרב,אחד הסתיים בשוריקאן ואחד הסתיים בזנב כמו של אנקילוזאור, היו לו חמישה ראשים בעלי שיניים חדות כתער: שלושה ראשי היו החזירים שנלחמתי נגדם רק שאחד מהם היה כחול ולבן,אחד אחר היה אדום וארגמן,האחרון היה שחור כרגיל. השניים האחרים היו ראשי ציפור,אחד מהם בצבע אדום וארגמן יחד עם קרני שטן ואחד אחר בצבע כחול ולבן,יחד עם הילת מלאך. ראשי החזיר ירו גלי קול יחד עם ברקים ושתי המתקפות האלו רק כיסו פיצוץ מחומר אפל ולא ידוע. החלטתי לקרוא גם לאינדיג'יון ואז המשכתי איתו במערה,הנחתי שהחזירים ירדפו אחרי גורגון וככה הם באמת עשו. ראיתי פתאום את הכדור שלי שאיבדתי, על רצפת המערה. ירדתי מאינדג'יון ולקחתי את הכדור. אני נזכרתי באבי שתמיד התגאה בי ותמיד אהב אותי, ואז נזכרתי איך הוא הצחיק אותי כשהוא כאילו כעס "אדון אנדרוס פארקר,אתה נגעת בגבינה שלי!?". הזיכרונות נקטעו בגלל שהחזירים הגיעו אליי ותקפו באותה המתקפה רק ביחד עם הברקים של הציפור המלאכית והאש של הציפור השטנית. החלטתי שעל החיים ועל המוות אני אשלב בין גורגון לאינדיג'יון ואז לפני שעוד הספקתי לחשוב איך ממזגים,היצור הענקי שמורכב מציפורים וחזירים תקף עוד פעם ושתי הקפסולות שלי התפרצו ביחד, ראיתי אותם משתלבים פתאום ליצור מוזר מאוד: רגליו הן חומות כחול בעלות להבות בעקב ועטופות במתכת קטלנית(נשקים וכל זה),החזה שלו שרירי מאוד ובעל קוצים, יש לו כמה חלקי מתכת והמון שריטות וצלקות על חזהו,ידיו ענקיות ובעלות טפרים נשלפים לאורך כל הזרוע,הטפרים יוצאים מתוך כמה תחבושות שמגיעות עד המרפק,זנבו הוא זנב כלב זאב שבצדדיו יש צבתות מתכת,ראשו הוא של איש זאב יחד עם שתי צלקות באחת מעיניו הכתומות שיוצרות צורת איקס. החלטתי לקרוא לו דינגו. דינגו הוציא מגבו שתי כנפי דרקון מאש ועף אל על כמו החזירים והציפורים. דינגו בעט בחזירים ואז הם ירדו למטה. דינגו בעט והרביץ וגידף וחבט ואז עטף את עצמו בשריון מכונה,השריון זהר באדום כאילו הוא מותך ואז השריון התפרץ וחיסל את היצור שנלחם נגדנו(שהחלטתי לקרוא לחזירים חרב שחורה וליצור המשולב שלהם יחד עם הציפורים,כנף ציקלון). מתוך כנף ציקלון בהקה אנרגיה ואז דינגו אמר לי "תתפוס אותו עם השוט ואז תמתין שהלכידה תסתיים." פתאום ראיתי שכאשר דינגו התפרק בחזרה לגורגון ולאינדיג'יון,הוא זרק אליי ספר "המדריך למאסטר הקפסולה המתחיל" ושם יש גם את כל הציוד שלי. לקחתי שלושה צמידי מתכת וזרקתי על כנף ציקלון,כנף ציקלון נלכדה בשלשלאות מכל עבר ואז הופיעו מסביב לכנף ציקלון שלושה עיגולים מוזרים שנראו כמו מעגלים קדושי שהצרו יותר ויותר על הגוף של כנף ציקלון. כנף ציקלון זהר ונכנס פתאום לקפסולה ריקה שלי,כשפתחתי אותה היה שם פסל כסף של שלושת ה חרבות השחורות יחד עם הציפורים המוזרות בין הרגליים שלהם, זה היה בקפסולה שחורה עם סמל יפני או סיני שונה שנראה לי פתאום שהשתנה לפרצוף של חזיר. גורגון היה עם סמל דרקון בקפסולה אדומה ואינדיג'יון נשאר כמו שהיה אתמול. בערב ראיתי שהקפסולה של אינדיג'יון והקפסולה של גורגון נפתחו ויצא מהם קול "חבל שאנחנו לא יכולים להישאר דינגו" ואז הם התחילו לפטפט בדרך שאני לא הבנתי,פתאום נשמע רשרוש בין השיחים ונרתיק הקפסולות שלי נעלם...
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    אתה צריך לכתוב בפסקאות. מעייף את העין לקרוא כשהכול ברצף.
    עוד משהו, אתה צריך להסביר על הרקע של הסיפור. מה זה קפסולה? באיזה עולם הגיבור חי? וכו'

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Artist Ninja צפה בהודעה
    אתה צריך לכתוב בפסקאות. מעייף את העין לקרוא כשהכול ברצף.
    עוד משהו, אתה צריך להסביר על הרקע של הסיפור. מה זה קפסולה? באיזה עולם הגיבור חי? וכו'
    אני אוסיף את זה בפרק הבא,בכל מקרה אני מתחיל לכתוב עכשו את הפרק הבא. אבל אני פיסקתי.

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    אני לא יכול לקרוא את זה, העין שלי מתעייפת. 1+ לזה שמקודם.. /=
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •