Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    טוב הגעתי לפרק האחרון שיצא כרגע לוואן פיס (556)
    בwatchOP כתוב שיצא פרק בערך פעם בשבוע, יש מקום שיצא בו יותר מהר?, בהתחלה זה כיף לראות מלא פרקים ברצף אבל עכשיו לראות פרק פעם בשבוע

עכשיו אני אוהב את האנימה הזאת אבל יש בה משהו שמעצבן אותי, היריבים של לופי, אין להם הרבה טכניקות חדשות

כאילו כל יריב כמעט זה קרב של כמה פרקים ונגמר, ובד"כ היריב משתמש באותם מתקפות

גם כל היריבים היותר קבועים, כמו 3 האדמירלים, אצל אוקג'י יש אולי איזה 3-4 מתקפות שהוא משתמש בהם, קיזרו רק "יורה" ואקאינו תמיד משתמש באותה דרך בפרי השטן שלו (מי שלא מכיר, אני לא זוכר את השמות בע"פ של כל פרי, אבל אצל אוקג'י זה קרח, אצל קיזרו זה כמו אור, השם באנגלית זה shine-shine אם אני זוכר, אצל אקאינו זה מגמה)

וסתם שאלה, אצל טיץ' (Blackbeard), הוא שאב את הכוח של וויטבירד, אבל כשהוא ניצח את אייס הוא לא עשה את זה לדוגמא, למה פתאום זה השתנה ככה?

עכשיו בלי קשר לוואן פיס
    אני מחפש אנימה לצפייה שהיא לא נארוטו, ואני לא קורא מנגות ולא רואה מצוירים כל כך
    אני יותר מתלבט בין בליץ', פיירי טייל, ואנימות ישנות כמו בובובובו יו-יו האקשי וכאלה

מה אתם יכולים להמליץ לי? ואם זה אנימות ישנות כמו שהזכרתי אני צריך אתר שאני יוכל לראות בו את כל הפרקים

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

2. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    לא יודע אם ראית פיצלו את הפורומים של אנימה ומנגה וזה הפורום של מנגה וקומיקס D:

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אני לא מבין למה אתה מתלונן, ככה הם תוקפים בינתיים, אתה לא ראית קרב רציני שלהם אז יש סיכוי שבעתיד ייחשפו דברים אחרים, בינתיים ככה זה. קרבות רציניים לא נגמרים תוך פרק או שניים ולוקח יותר זמן, אם אתה מדבר על מה שהיה עם האדמירלים אז זה משהו אחר כי לא היה רציני, זה היה ממש ממש בקטנה בשבילם.

WatchOp זה האתר הכי טוב שאתה יכול למצוא, מיועד במיוחד רק לוואן פיס והוא מצוין, יש פרק חדש כל יום ראשון בחמש לפנות בוקר בערך, הם מעלים את זה כמה שיותר מהר איך שמוציאים לזה תרגום אנגלית.

בקשר ל-BB, לאף אחד אין לגמרי מושג מה הכוח האמיתי שלו, זאת אומרת אפשר להבין מה הכוח על ידי צפייה במה שנראה כבר אבל לא הבינו אותו לגמרי. חוץ מזה, אף אחד לא אמר שהוא חייב לשאוב כוח, הוא היה יכול להחליט שלא לעשות את זה לאייס אם הוא רצה בכך.

בקשר לצפייה באנימות אחרות, משנה לך השפה?
    חמוף

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק של וואן פיס יוצא בסיבות הבוקר של יום ראשון (3,4, 5 בבוקר). כמו שאמרי מעלי תראה WatchOp .
    אם אתה רוצה לראות תרגום יותר איכותי ויותר טובה , תצפה בוהוצאות http://www.yibis.com/index.php?PHPSE...mq67aoqcj2le2&.
    חיסרון אחד לוקח להם לפעמים זמן להוציא פרק טבל שווה לחכות.

בקשר להמלצה
    אתר לצפות יויו האקושו
    עוד המלצה תראה The Law of Ueki- אנימת שונאן קצת ישנה מלפני 7 שנה -צפיה ישירה

אתה מוזמן לראות בליץ' -קח בחשבון שליש מהאנימה בערך היא פילר- לקראת הבוף האנימה מדרדרת ומדרדת-נהיית גרועה.
    אם אתה צריך עד המלצות תבדוק במאל שלי יש שם מלא אנימות טובות שתוכל לצפות בהן http://myanimelist.net/animelist/monster1997.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    אתה מצפה שיוציאו פרק יותר מהר מביפן?

הקרבות בוואן פיס ממש טובים על מה אתה מתלונן?
    אם עוד לא ראית נארוטו תראה!
    אם אתה רוצה סדרה קצרה אז בליץ' רק ה60 פרקים הראשונים אחרי זה זה זבל.
    פיירי טייל גם מומלץ מאוד לדעתי סדרה ממש טובה.

אם אין לך בעיה עם אצ'י או אנימות ישנות ולא ראיתה אני ממליץ על רנמה 1/2.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    תראה וואן פיס זה האנימה הכי טובה....

7. משתמש מנוסה
    וואן פיס הקרבות הכי טובים שראיתי, אמרתי למשל, סמוקר, הוא יריב קבוע של לופי, אבל הוא לא משתמש בהרבה טכניקות
    לעומת זאת אני אוהב לראות את לופי נלחם, בגלל שיש לו טכניקות חדשות, בהתחלה נלחם רגיל, ואז נגד בלונו שהשתמש בGear Second ואז נגד לוצ'י שהשתמש בGear Third, ואחרי זה למד גם להשתמש בהאקי, והטכניקה החדשה האחרונה שלו הראו בקרב נגד Serume שזה התמנון הענקי הזה, הElephent Gun

אבל לעומתו, האדמירלים לדוגמא, או סמוקר, לא לומדים דברים חדשים, ולופי, יחסית לסוג פרמיסייה, שזה הכי לא נדיר וכביכול פחות שימושי מלוגיה, יש לו המון טכניקות וטקטיקות, ועכשיו עם ההאקי אין לוגיה שהוא לא יכול לפגוע בו

עריכה:
    להעביר לפורום המתאים

8. משתמש מנוסה
    אתה באמת משווה דמויות של אדמירל שכל הקטע זה להשאיר תטיפת מסתוריות בהן שבקושי ראינו מהן בסך הכל
    לדמות הראשית O_o

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    מועבר לאנימה ומצוירים.
    תסתכל היטב בשם הפורום לפני שאתה מגיב בו.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Askeladd צפה בהודעה
    אתה באמת משווה דמויות של אדמירל שכל הקטע זה להשאיר תטיפת מסתוריות בהן שבקושי ראינו מהן בסך הכל
    לדמות הראשית O_o
    ספציפית אני משווה אדמירלים, אם כבר כל מתקפה שלהם לרוב הם אומרים אותה, נגיד תנפוצה ביותר Gomu Gomu ועוד מילה ששכחתי Pistol
    אז אצלם אין הרבה, אם כבר יותר אצל אוקג'י או קיזרו, אבל כן מאקאינו ראו בקושי, אולי רק כמה פרקים, אבל למשל רוב הדברים שקיזרו עושה זה להשתמש ביכולת שלו לעבור ממקום למקום במהירות, ולירות את הלייזרים שלו מהאצבע\רגל :S
    אקאינו השתמש רק באגרוף שלו תמיד, ואוקג'י אם כבר כן משנה טקטיקות

אבל הדוגמא היותר טובה שלי זה עם סמוקר, גם אם לא סמוקר לא כולם למדו ממש משהו חדש, אוסופ התחזק אבל כל מה שהוא קיבל זה את הרוגטקה החדשה הזאת (נראלי) וGreen pop
    רובין רק התחזקה וברוק לא למד כלום נראלי חוץ מלהוציא את הנשמה שלו מהגוף, לעומת זאת יש את צ'ופר שכבר שמתי לב שהוא לא משתמש בRumble Ball, והוא למד את הKung Fu Boost וכשהוא השתמש במצב הגנה רואים שזה גדל, בהרבה

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי dvirbs צפה בהודעה
    ספציפית אני משווה אדמירלים, אם כבר כל מתקפה שלהם לרוב הם אומרים אותה, נגיד תנפוצה ביותר Gomu Gomu ועוד מילה ששכחתי Pistol
    אז אצלם אין הרבה, אם כבר יותר אצל אוקג'י או קיזרו, אבל כן מאקאינו ראו בקושי, אולי רק כמה פרקים, אבל למשל רוב הדברים שקיזרו עושה זה להשתמש ביכולת שלו לעבור ממקום למקום במהירות, ולירות את הלייזרים שלו מהאצבע\רגל :S
    אקאינו השתמש רק באגרוף שלו תמיד, ואוקג'י אם כבר כן משנה טקטיקות

אבל הדוגמא היותר טובה שלי זה עם סמוקר, גם אם לא סמוקר לא כולם למדו ממש משהו חדש, אוסופ התחזק אבל כל מה שהוא קיבל זה את הרוגטקה החדשה הזאת (נראלי) וGreen pop
    רובין רק התחזקה וברוק לא למד כלום נראלי חוץ מלהוציא את הנשמה שלו מהגוף, לעומת זאת יש את צ'ופר שכבר שמתי לב שהוא לא משתמש בRumble Ball, והוא למד את הKung Fu Boost וכשהוא השתמש במצב הגנה רואים שזה גדל, בהרבה
    האדמיראלים לא רצים להראות את כל מה שיש להם.
    בקשר לכובעי הקש תצפה בפרקים הקרובים וזה יענה אל שאלותיך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    אפשר לנעול, בקשר לוואן פיס אני רואה את זה לא משנה מי התחזק:d, ובקשר לאנימה הנוספת התחלתי לראות בליץ

תודה למי שהגיב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •