גם גארפ נותן מכות מתוך אהבה ):
הנובה של אבא שלו נראה כמו סופר סאיה O:
גם גארפ נותן מכות מתוך אהבה ):
הנובה של אבא שלו נראה כמו סופר סאיה O:
חמוף
לול בעבר אבא שלו מספיק חזק בשביל ללכת מכות איתו, ואז לא היה לו כוחות Xd
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מאיפה הוא הביא כוחות באמת? O:
והוא לא השתמש ברייס בעבר, בלי רייס הוא אפסון ):
חמוף
אהממ אם אני לא טועה יש משהו באוויר של העתיד שגורם לאנשים עם פוטנציאל להעיר את הכוחות שלהם ~
אממ לא חשבתי ככה, נשמע פסדר S:
באיזה פרק כבר ידעו שמורידים אותו? ת'אמת בהתחלה לא חשבתי שזה יכול להגיע ל-200 כי יש לזה קצב בינוני כזה, היה נראה לי כאילו 200 יכול להיות מקסימום לעד שהם יסיימו עם המשחק וחרטא כזה. אבל עכשיו בגלל הפרק האחרון מגיע למנגה הזאת עוד איזה 150 פרקים לפחות לסאגה נוספת.
חמוף
אני לא מבין איך יפנים יכולים להיות כל כך טיפשים, יש להם מנגות כאלה טובות בג'אמפ כמו פסיירן או Mx0 אבל הרייטינג שלהם נמוך בזמן ששלושת השונאנים המובילים מקבלים את כל הקרדיט. זאת אומרת אין לי בעיה שיאהבו אותם, אבל מה עם כל המנגות האדירות האלה שהמניאקים האלה מזניחים ):
חמוף
תאמת זה נכון \:
בליץ כבר היה אמור להיגמר לפניי שנה שנתיים לא זוכר מתי מה שמו מת, נארוטו כנ''ל כמה אפשר למשוך את זה.
שאני לא אדבר בכלל על ריבורן שעזוב להיגמר הוא היה צריך להתבטל ><
עם כמה שאני אוהב את Hxh אי אפשר לצאת להפסקה של שנה כל שבועיים.
זה 4 מקומות!
4 מנגות היו יכולות להסתיים מתי שהם רצו ולא מתי שגאמפ רצה.
הם צריכים ללמוד מבקומן.
יש פה פרוטקציות למנגקות מה זה ))):
וזה גם לא רק בעיה של מקום, בגלל יפנים הורידו את פסיירן למשל כי הוא היה מדורג נמוך וזה מה שחשוב לטוחני כסף האלה. בעיקרון אם הייתה לי את הגישה הנוחה שיש ליפנים אל המגזינים של ג'אמפ הייתי קונה פעמיים פסיירן רק בשביל זה ישאר. זה מרתיח אותי שהם קוטעים באמצע מנגות טובות כי חיים ביפן מיליונים של סתומים שלא יודעים להעריך מנגה טובה. וזה גם לא שחסר להם כסף הם פשוט רוצים יותר הבהמות האלה, אז כל מה שלא מכניס מספיק מבוטל, הם בסבבה שלהם היו יכולים להמשיך לתמוך בכל המנגות שהם הורידו ולהמשיך לפרסם אותן בלי בעיה.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)