פורסם במקור על ידי Reborn בסדר תפסת אותי, יש מישהו אחר. והמישהו הזה הוא דוקטור מאריו! כמו ניצן.. אבל מאריו תקוע במסך לא?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי The O אבל מאריו תקוע במסך לא? לא, הוא לא, כי טון טון יוציא אותו משם!
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Reborn לא, הוא לא, כי טון טון יוציא אותו משם! אבל אם שוברים את המסך הוא יישבר ביחד איתו
פורסם במקור על ידי The O אבל אם שוברים את המסך הוא יישבר ביחד איתו לא, טון טון ישתמש בריננ-בייקון שיש לו, שזה מעל השארינ-בייקון, כדי להקים אותו לחיים בעזרת צ'אקרת היצירה שתהיה לו עקב היותו ריקודו בייקון-סאנין.
פורסם במקור על ידי Reborn לא, טון טון ישתמש בריננ-בייקון שיש לו, שזה מעל השארינ-בייקון, כדי להקים אותו לחיים בעזרת צ'אקרת היצירה שתהיה לו עקב היותו ריקודו בייקון-סאנין. בוא פשוט נסיים עם זה: איזה צייד שמן יבוא ויירה בו וזהו
פורסם במקור על ידי The O בוא פשוט נסיים עם זה: איזה צייד שמן יבוא ויירה בו וזהו לא.צריך שזה יהיה יפה. צייד שמן זה לא יפה, צריך שצ'אק נוריס או בארני סטינסון יבואו.
פורסם במקור על ידי Reborn לא.צריך שזה יהיה יפה. צייד שמן זה לא יפה, צריך שצ'אק נוריס או בארני סטינסון יבואו. נראלי שמצאתי את דוד של טון טון - חצי טון:
פורסם במקור על ידי The O נראלי שמצאתי את דוד של טון טון - חצי טון: זה טון טון ורבע! מה זה הדבר הזה? זה טון טון:
פורסם במקור על ידי Reborn זה טון טון ורבע! מה זה הדבר הזה? זה טון טון: התבלבלתי, קוראים לו חצי טון טון ואני חושב שהבנת מה זה
פורסם במקור על ידי The O התבלבלתי, קוראים לו חצי טון טון ואני חושב שהבנת מה זה אתה מעליב את טון טון :סמיילי כועס: אתה תשלם על זה ביוקר! הוא יבוא אליך ויחרבן עליך בייקון!
פורסם במקור על ידי Reborn אתה מעליב את טון טון :סמיילי כועס: אתה תשלם על זה ביוקר! הוא יבוא אליך ויחרבן עליך בייקון! איך העלבתי אותו
שלום
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי אלבזון שלום היי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qNlc-6DciBA&feature=youtube_gdata_player[/YOUTUBE] פייט פרוטוטייפ ככה F/SN היה אמור להיות במקור Which is so much better looking
פורסם במקור על ידי The O היי מה קורה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום