מה אכפת לך? הוא כולה מפרסם משחקים אפשר לחשוב שהוא הורס פה משהו
מה אכפת לך? הוא כולה מפרסם משחקים אפשר לחשוב שהוא הורס פה משהו
חמוף
זה נראה צוות מגניב ואני בטוח שאתה נהנה מזה, לי אישית קצת קשה עם זה שהיריבים משחקים עם אגדיים כמו לטיאוס וראיקו, ויש דברים טרוליים כאלה כמו טוקסיק וכו', כאילו בשבילי זה עבר תשלב אחד יותר מדי מכיף בפוקימון לתחרותיות בעייתית, אבל נראה מגניב[לא שאני יודע מה המטה והאם זה טוב או לא ם:]. לפחות מקווה שאתה אוהב כל פוקימון ופוקימון שם
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
וואי זה היה פשוט אדיר ברצינות אבל הסוף הזה הותיר אותי ממש עצוב איך שקיריטסוגו אמר תמשפט שלו בסוף בתגובה לשירלי ואז התחיל השיר fuck זה היה כזה מדהים
ואיך ריחמתי על סייבר בסיום וגם על רין כמובן שלא לדבר על קיריטסוגו שאיבד כל כך הרבה
פשוט שנאתי את קירי ואת גילגמיש בסוף כמה שהן דמויות מגניבות זה פשוט עצבן אותי האופן שבה התגשמה המשאלה של קירי...אם קיריטסוגו רק היה מבקש תמשאלה כשהוא היה בתוך הגביע!!!!!
ושקד באמת תכננתי לקרוא את זה P: אחרי שראיתי כמה שדיברתם על זה בנו"ד זה נשמע די טוב למען האמת הייתי אמור להתחיל לקרוא את זה עוד מזמן אך משום מה דחיתי
אני במילא לא הצלחתי להוריד תפקומיון אונליין
אביב
לא, חוץ מהרדסורוס כל השאר לא הכי אהובים עליי אבל ככה בונים צוות.. עם אזסטרטגיות שכיף להישתמש בהן
עכשיו בניתי עוד צוות עם סיזו- הפוקימון שאני הכי שונא תחרותית. אבל אין מה לעשות עלה לי רעיון לראש ( ליבה אופנסיבית אזזומריל,ברלום וסיזור פשוט... 3 פוקימונים שהיריב כל כך רוצה לחסל אבל כולם באותו הצוות! בגשם!)
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
לול לגבי השניים ידעתי, לא ידעתי לגבי אזומריל, ובדיוק על זה אני מדבר... אבל אם מבחינתך מספיק אטסטריגה כיפית זה אחלה... אני מוכרח לאהוב כל פוקימון אחרת לא מוצא בזה טעם[גשם בגלל האש אה לול]
אביב
אני כן, לנצח זה כיף למרות שסיזור תמיד Meh כזה וצפוי... אבל אין מה לעשות זה מה שישי אין עוד פוקימון עם מספיק כוח שאני יכול לשים..
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
חבל שאין דרך ליצור ליגה או שרת קצת יותר כיפי כזה... אולי משהו שקשור לכל הou ואלה[כאילו הuu או איך שלא קוראים לו] אבל גם אז בטח יהיו אסטרטגיות מציקות, אבל תוכל להרשות לך לשים כל מי שאתה אוהב ם:
אביב
ערב טוב.
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
בתכלס אני מעריץ את ראין אבל אין מה להשוות לסמוש ולו העובדה שהם מוציאים סרטון ברמה A+ כללללל שבוע והוא רחוק מלהוציא סרטון כל שבוע. סמוש הם מספר 1 ביוטיוב בלי וויכוח ם:
אביב
אתה אחד מהמאווררים האלה השמנים שיושבים על הרצפה ומעצבנים אותך ):
אביב, אם הייתי צריך לדרג הוא היה במקום יותר גבוה מסמוש מעצם העובדה שכל סרטון שני שלו ואפילו יותר פשוט מצחיק ונהדר, אבל לסמוש יש מיליונות של סרטונים שאני אפילו לא מגחך בהם ובכלל לא מעניים לי ת'שיערות על הישבן.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)