טוב חשבתי לא ממזמן להחזיר את המגזין, א"ג=אשכול גיוס,אז מה זה בעצם אומר? אני רוצה לצרף אתכם לצוות מגזין MyForum! ^^ לבנתיים זה רק אני, אבל אני מקווה שיצטרפו עוד הרבה לצוות!
על הפרויקט אין אישור, לא שכ"כ צריך, כי הוא כבר עבר בעבר ואני לא רואה סיבה למה לא.
במגזין יהיה הרבה,טריוויה הצעות וכל מה שתרצו,אתם רק צריכים להציע. הגיע הזמן שלכם לתרום וביחד נקים חדשות מפוארות לפורום! אני מחפש כמה תפקידים והינה טפסים,מקווה שתרתמו לעבודה (גם מנהלים יכולים להיצטרף! זו לא בושה)
מנהל תומך (בעצם יהיה כמוני שאני לא פה וכד' [צריך לשאול אותי על מעשים חשובים]).

שם פרטי:
שם משתמש:
מדוע אתה רוצה לבחור אותי לתפקיד זה:
אני מתאים להיות מנהל תומך כי:
הידע הכללי שלי מ1-10 הוא:
מכין פעילויות: (תשבצים תשחצים טריוויה וכל מה שעולה דבעתו (כמובן עם אישור שלי או של המנהל התומך)
שם פרטי:
שם משתמש:
אני מתאים להיות מכין פעילויות כי:
מעדכן חדשות (חייב ידע כללי על הארץ, מקור אמין ולדעת לעביר מידע באופן קל לקריאה.)
שם פרטי:
שם משתמש:
אני מתאים להיות מעדכן חדשות כי:
מעדכן ___(מעדכן של דבר שיבחר, כמו ירוק, מוסיקה או כל נושא רלוונטי אחר. [לא, דברים שעוברים על החוקים לא ייכנסו גם לפה])
*עליכם להשלים את הטופס ע"פ הנושא שבחרתם*
שם פרטי:
שם משתמש:
אני מתאים להיות מעדכן ____ כי:
מעצב (אחד שיעזור לי [אני יעצב עד שיהיה מעצב, ויעזור גם שיהיה] לעצב את המגזין, דפיו, השער ואת התוכן.)
שם פרטי:
שם משתמש:
עבודות שלי כמעצב:
כל אחד שיציע את עצמו כמשהו שלא רשום פה, עם טופס מסודר יוכל להתקבל אם זה יהיה רלוונטי.
טיפ:הצגת עבודות מהסוג של העבודה אליו האדם נרתם תוכל לעזור לו להתקבל.
מקווה שתצטרפו ותרתמו ואז יהיה לנו מגזין מפואר שנוכל להתגאות בו מול האחרים! בהצלחה לכולם.
נ.ב. האשכול כתוב בלשון זכר אך פונה לשני המינים.
הערה: אני אעבוד בזמן הקרוב על לוגו שכל מי שבמגזין יוכל להתגאות בזה בחתימתו!