Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    כיום בכל מחוז ישנם 4 מאמני אליט ששולטים בסוג אחד בלבד.
    בעודי משחק בbw התחדדה לי המחשבה על הבעייתיות של הדבר.
    במשחק זה, ככמעט כל פוקימון שאלכד, מקרח, מעופף, אש, עשב ועד לחשמל, סלע, ברזל, מים ודרקון - לא יעזרו כמעט בדבר בליגה. זה בהנחה שלא תרצו לבוא עם שישייה שתשרוד כל מאמן אליט עם 5 פצועים ושישי על ערש דווי.

האם אתם חושבים שהיה עדיף לעשות ארבעה מאמנים בעלי שישיות מגוונות שגם יהיו מאתגרים ומעניינים, כאלה שנניח היו לאלופים בעבר אך הפסידו בכל פעם לאלוף החדש, ותצטרכו להביס אותם כדי להגיע לאלוף הנוכחי ולקחת את תארו?

אם יש לכם גם רעיון אחר אשמח לשמוע.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    אמ.. בbw השישיות די קלות לנצח אפשר להביא פוקימון אופל ופוקימון לחימה (נגיד סראפטי) שיקרע את הליגה
    הרי כל הפוקימונים באליט פור חלשים או ללחימה או לאופל/רוח
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. היכל התהילה
    כשהוא מתפתח למכוער עם כרבולת אני אוותר Xd כרגע אני בניסיון השני ואכן הפוקימונים שלי בנחיתות רמה קשה אל מול ה70 אבל הם נראים לי כעת מאוד חזקים >< מה שגם זה מעבר לזה, האם תרצה E4 שרק החלךק המסוים מהצוות ישפיעו והשאר בתכלס אין סיבה לאמן? הרי יכלתי לעשות צוות של בישארפ הרקרוס טיירניטר גולארק מושרנה וכו' וכו' אבל זה לא כיף
    אביב

4. The eternal hunters
    אז תיקח הרקרוס אותו דבר

5. היכל התהילה
    יש לי בעיה אישית להוציא תחרק הנאמן שלי[סקוליפד] תמורת משהו חדש וטוב יותר, כמו להחליף אישה נגיד. כאילו עשינו מסע ארוך יחד Xd

לגבי אם הוא מסוגל לכסח ככה תאליט לפי מה שאני זוכר כל חזק שהבאתי עם נייט סלאש עשה קצת נזק ואז חטף בראש ם:
    אביב

6. משתמש מנוסה
    לדעתי כדאי להוסיף לכל אליט פור עוד סוג נגיד צל ורוח, קרח ומים או עשב ומים, חשמל וברזל או אפילו סוגים שלא מתחברים כי לא חובה פוקימונים משתי הסוגים נגיד אש ועשב, מעופף ואבן, דרקון ואש וכל מיני שילובים שונים. חשבתי שזה גם יהיה הגיוני כי מאמני מכון מתמחים בסוג אחד והם בדרגה יותר נמוכה מהאליט פור אז האליט צריכים להיות משודרגים ממאמני המכון. ואז לאלוף שישיה מגוונת שיש הרבה סוגים, אבל אני חושב שעדיף להביא לו שייה באמת חכמה יחסית לסטורי ככה שבאמת יהיה קשה לנצח אותו כי ביהלום ופלטינום ניצחתי את סינתיה בשניות ואותו דבר לגבי אלדר בשחור ולבן.

7. bbuuuii
    שם: עידן
    וואו וואו וואו וואו, דבר ראשון סקרפטי לא מכוער. הוא הדבר האחרון שיכול להיות מכוער.
    דבר שני אני מסכים איתך שאתה עובר מסע ארוך ומאמן 6 פוקימונים ולבסוף אתה משתמש רק ב4 מהם, כי השאר לא יכולים לנצח את הסוגים של האליט 4..

Spoiler ספוילר

8. היכל התהילה
    דעות מעניינות, והתכוונתי למפותח שלו עם הכרבולת והצבעים המוזרים...
    וכן בדיוק לזה התכוונתי... מישהו יכול לספר לי מה יש לעשות עם אושאוט או סניבי בליגה? בשביל מה התחלתי בכלל?
    אביב

9. משתמש מנוסה
    זה היתרון של שחור ולבן 2 על שחור ולבן הראשונים. בשחור ולבן יש כמה? 150 פוקימונים? חצי מהם לא שווה ללכוד ואין מבחר טוב, הפוקימונים הטובים שם הם מיעוט. לעומת זאת, בשחור ולבן 2, יש מבחר של 300 פוקימונים שאתה יכול לבחור. כשתיכננתי מי לקחת בשחור ולבן הרשימה הייתה קצרצרה ובשחור ולבן 2 היה לי מלא התלבטויות מי לקחת.
    בשחור ולבן 2 יותר קל לנצח את הליגה כי יש לך כל כך הרבה אפשרויות.

10. היכל התהילה
    אני דווקא לא חושב כמוך... בשחור ולבן יש כמות פוקימונים מדהימה, שלא לדבר על מה קורה לאחר סיום ליגה א' שנוספים מלא מדורות קודמים. אם מדובר בלבנות שישייה מגניבה יש מיליון דרכים לעשות את זה, אם מדובר ברצון לבנות משהו ממש אפקטיבי גם יש הרבה דרכים, תחשוב כמה פוקימוני לחימה רוח אופל ועל חושי יש שם, אם אתה ממש רוצה להיות אפקטיבי. הכמות זו לא הבעיה, הדור החמישי הוא המגוון ביותר עד כה. זה הקטע של אליטים ששום סוג חוץ מהארבעה שלהם לא שווים נגדם, ואימון שני התחלתיים כמו עשב ומים לא שווים ככה כלום
    אביב

11. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי X-Drake צפה בהודעה
    אני דווקא לא חושב כמוך... בשחור ולבן יש כמות פוקימונים מדהימה, שלא לדבר על מה קורה לאחר סיום ליגה א' שנוספים מלא מדורות קודמים. אם מדובר בלבנות שישייה מגניבה יש מיליון דרכים לעשות את זה, אם מדובר ברצון לבנות משהו ממש אפקטיבי גם יש הרבה דרכים, תחשוב כמה פוקימוני לחימה רוח אופל ועל חושי יש שם, אם אתה ממש רוצה להיות אפקטיבי. הכמות זו לא הבעיה, הדור החמישי הוא המגוון ביותר עד כה. זה הקטע של אליטים ששום סוג חוץ מהארבעה שלהם לא שווים נגדם, ואימון שני התחלתיים כמו עשב ומים לא שווים ככה כלום
    אני לא סובל את אופן החשיבה: אם זה לא סטאב לא משתמשים בזה
    או אם אין לי פוקימון מהסוג שמנצח אותם אז אי אפשר לנצח אותם... תזכיר לי בדרך 1 כשהבסת פאטראט... השתמשתה במתקפות לחימה?

12. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי X-Drake צפה בהודעה
    אני לא סובל את אופן החשיבה: אם זה לא סטאב לא משתמשים בזה
    או אם אין לי פוקימון מהסוג שמנצח אותם אז אי אפשר לנצח אותם... תזכיר לי בדרך 1 כשהבסת פאטראט... השתמשתה במתקפות לחימה?

בגישה כזאת אתה אומר כאילו טפיריטומב וסאבליי בלתי מנוצחים ורק פוקימונים עם MOLD BREAKER ורעידת אדמה (אקסורוס) מנצחים את איילקטרוס אה שנייה רעידת אדמה זה לא סטאב הוא לא יכול להישתמש בזה.

13. היכל התהילה
    לא קשור, הצורך בסטאב הוא בגלל שלעולם לא תעשה שם 1ko בלעדיו[או הריגה יעילה], אם סתם תביא את סטאוטלנד לדוגמא ותשתמש באיזה קראנץ' אז תהרוג יריב ב2-3 מכות, ככה אתה חוטף בראש ממנו ויוצא עם 0-קצת חיים וזה אומר שצריך לרפא תשיישייה אחרי כל אחד מהאליט, וכל הרצון שלי הוא לא לרפא ולבוא עם שישייה מלאת חיים עקב זה כל פעם על זה אני מדבר. זה פשוט מרגיש לי קצת אפסי כל פעם לרפא אחרי אבל אולי אני טועה
    אביב

14. bbuuuii
    שם: עידן
    חשבתי על זה עוד קצת ואני משנה את דעתי. אני חושב שהקטע שיש לאליט 4 רק סוג אחד (לכל מאמן) הוא דווקא דיי מאתגר... כי בתור שחקן שמשחק את המשחק בפעם הראשונה אתה לא יודע מה הסוג של האליט 4 ואז אתה שואף להגיע "לשלמות" עם השישייה שלך, אתה מהמר על איזה סוגים יהיו ואתה מכוון את השישייה שלך לפי זה..
    ואם אתה משחק בפעם השנייה אז אתה מנסה להתעלות על הסוגים של האליט לאו דווקא אם סוגים סופר אפקטיבים..

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    בחרתי לא לגלות סוגיהם מטעם הכיף והאתגר אבל בסופו של דבר בדקתי וגם הרבה בודקים ויודעים לפני בדיוק מה יהיה כל מכון וכל דבר...
    אביב

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •