Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    במקום לדחוף משפטים בנו"ד חשבתי שיהיה נחמד לפתוח דיון מסודר. מה לדעתכם יכול לגרום לפוקימון להשתפר ולגרום לותיקי הסדרה לשוב ולצפות בה.

רק אומר, מדובר באשכול השערתי בלבד, כך שתגובות כמו "זה לא שווה להם כלכלי, רד מהרעיון." לא מתקבלות בברכה. אני לא הולך מחר לשלוח סאטושקי אימייל... שבכלל מת נראה לי.

אה... אל תגיבו שטויות כמו לרצוח את אש כי זה סתם ילדותי. ברצינות.

בכל אופן אני אישית חושב שכדאי לסדרה ללמוד קצת על האסטרטגיות המוצעות במשחקים. לדעת קצת יותר על הייתרונות והחסרונות של הפוקימונים והסוגים. לבנות קרבות עם עלילה טובה ואיכותית וליצור מתח ולהיות הגיוניים. כמו למשל הקרב נגד מגמר ופיקאצ'ו. אני זוכר שהייתי במתח עוד מאז. זוכר שהיה קשה לי להתרכז בכתה.

אני גם חושב שהסדרה צריכה לזכור את כל הפוקימונים ולא להזניח את הפוקימונים מהדורות הקודמים... וכשאני אומר את זה אני לא מתכוון על להיזכר בדרגונייט. מה בדבר טנגלה? או זיגזאגון? כדי לבטל את ההרגשה שהחבר'ה האלה נשכחו לגמרי...

אז מה דעתכם?!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    א- להעיף את אש מהסדרה.
    ב- שהאנימה תהייה מבוססת על המנגה "פוקימון הרפתקאות".
    ג- אם עוברים מחוז אש שתהיה דמות חדשה ובוגרת יותר מאש.
    אם זה יקרה אראה את האנימה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בהתחלה האנימה כן הייתה טובה וזה אבל אז היא התחילה להידרדר ולחפור
    כל פעם זה אותו הדבר
    -מחוז חדש עם פוקימונים חדשים(שזה סבבה)
    -אש מנסה להשיג 8 תגים ולהגיע לליגה (קצת חופר כל פעם מחדש)
    -ברוק\איש אחר שיודע לבשל טוב והוא מגדל פוקימונים שרוב הפעמים היה מנהיג המכון הראשון לשעבר(חוץ מבעונה אחת שהוא לא היה מנהיג מכון באיי תפוז)
    -נערה שמצטרפת לחבורה והיא רק בתחילת דרכה כמאמנת\מתאמת
    -רשעים שרוצים להשמיד את העולם כי___ בעזרת ___

היה נחמד עם הם היו משנים קצת את הסגנון
    למשל, כל הפוקימונים החדשים זה כבר נהייה קצת קשה לזכור את כולם,, איפה הנוסטלגיה של באלבאזור, סקווירטל, וכל הפוקימונים עד דור 3, היה נחמד עם היו עושים שיש איזשהי מטרה חדשה ובגללה אש מסתובב עם החבורה שלו במחוזות הוותיקים יותר שבהם הוא כבר היה, ושהצוות ישתנה קצת בלי מגדל פוקימונים שהוא אלוף בבישול ואין לי בעיה עם נערה אבל אולי קצת מתקדמת יותר כמו אש...
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אני מסכים עם ההשערה שלך. חוץ מזה, אני חושב שצריך להחזיר גם דמויות כמו מיסטי מיי וטרייסי שהם היו חלק חשוב בעלילה שלא לדבר על ברוק.
    אולי להביא לאש פוקימונים שידוע שחזקים ולהראות שהדמיות מתחשבות בסטטוסים של הפוקימונים.
    וגם להפוך את הקרבות ליותר אמיתיים ונכונים, נגיד דרגונייט שרק נתפס וחסר שליטה מנצח מאמוסווין עם ניסיון וסוגים יותר חזקים, או נגיד פיפלאפ מסכן מנצח גלסאון עם יותר ניסיון בקרבות, זה ממש מטומטם!

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    א' לשים את רד מהמנגה במקום אש
    ב' להפסיק לחפור עם צוות רוקט
    ג' זה טיפה סותר את א' אבל פאק איט:כל מחוז לשנות דמויות ראשיות [כמו שבארכ גולד\סילבר\קריסטל אין את רד,גרין ובלו {אני צודק ליאור?}]

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כמה רעיונות:
    1)להביא כל מחוז דמות ראשית חדשה, נמאס כבר מאש.
    2)להעיף כבר את פיקאצ'ו, אין להם תירוצים לעשות אותו חלש.
    3)קצת טרגדיות לא יזיקו, שזה יהיה קצת יותר מעניין מאשר פוקימונים טיפשיים כי אפילו בדיג'ימון יש טרגדיות.
    4)שיעיפו את צוות רוקט ויתקעו את צוות פלזמה הישן במקום, שיהיה קצת עיניין.או שישימו את צוות רוקט בתוך צוות פלזמה.
    5)שאש יזדקן כבר.
    6)שישנו את הקונספט, אולי שיגיעו בגלל האגדיים שמתחרפנים או משו ואז הם יצטרכו להגיע כדי להרגיע אותם ועל הדרך הם ישיגו את התגים.
    7)שגם איריס וסיילן ישתתפו במכונים, למרות שהם מנהיגי מכון.
    8)שאש/הדמות הראשית תלכוד אגדי.אם ליוגי יש את האלים המצריים למה שאש לא ילכוד אגדיים שראו שלאש יש קשר מיוחד איתם כמו לוגיה,דארקראי או ארכאוס.

זה מה שאני חושב שכדאי לעשות.למרות שאש נוב אני חושב שמגיע לו ללכוד אגדי מהאגדיים הטובים כמו לוגיה,מיוטו,מיו או דארקראי שראו שיש לו קשר מיוחד איתם.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    מסכים לגמרי! אולי רפילו לעשות עונה על כל אחד מהדמויות הראשיות, נגיד עונה שמתמקדת בעיקר בברוק או מיי או לעשות סאגה על מקס שהוא מתחיל את המסע ולוכד את הדיוקסיס שהוא יתידד איתו, מקס חהיה תחליף מעולה ונזכה שוב לראות שוב את הואן עם מלא חידושים.

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי spiritomber צפה בהודעה
    מסכים לגמרי! אולי רפילו לעשות עונה על כל אחד מהדמויות הראשיות, נגיד עונה שמתמקדת בעיקר בברוק או מיי או לעשות סאגה על מקס שהוא מתחיל את המסע ולוכד את הדיוקסיס שהוא יתידד איתו, מקס חהיה תחליף מעולה ונזכה שוב לראות שוב את הואן עם מלא חידושים.
    זה לא מה שהתכוונתי, אם אתה מנסה להסביר אותי.
    אני מנסה יותר להתמקד בדמויות של המשחקים, ככה לעשות אנימה המבוססת על המשחקים ולא אנימה לא יוצלחית משום מקום.
    חוצמזה שאף אחד לא ירצה לראות מה יקרה עם הדמויות מהמחוזות השונים כי נגיד מקס לא היה מאמן בכלל, ברוק ידוע שהוא מנהיג מכון בקאנטו ומאי כבר ראו מה קרה איתה.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ושכחתי עוד משהו:שפוקימונים יכולו למות!אני לא מדבר על מה שקורה אחרי הפסד בקרב,אני מדבר על מוות-מוות,אם הם לא רוצים שיהיה מוות אז לפחות שיעשו כמו בדיג'ימון,שהפוקימון המת יהפוך לביצה

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    לדעתי,לדעתי זה יעזור אם הסדרה תהיה יותר מציאותית. זאת אומרת, שמתקפות במאת יעשו את מה שהם אמורות לעשות-להביור באמת ישרוף דברים,עלי תער באמת יגרמו לדימום,וכדומה.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    לא ניסיתי להסביר אותך, רק הסכמתי עם מה שאמרת ואז אמרתי את דעתי.
    ומקס יתחיל מתישהו להיות מאמן ואז אפשר לעשות עליו עונה איך הוא מתקדם במסע בהואן שיכולים להיות בה מאמנים מכון חדשים ופוקימונים מדורות ארבע וחמש, לדעתי יהיה מגניב לראות את זה מאשר ת אש הנוב שלוכד כל פוקימון שהוא רואה. מקס מבין יותר ממנו בפוקימון כך שאולי יראו אותו מתחשב בסטטוסים ויכולות. ולראות פרק על מיי או פרק על ברוק יוכל להיות מעניין, לראות איזה תחרות של מיי נגד הארלי ודרו וברוק נלחם באיזה מאמן או מיסטי נלחמת באש או דמות מוכרת. ולראות איזה פרק על טרייסי ולהראות הוא התחזק ובאמת למד מאוק והפך למאמן חזק יותר. וגם לעשות סאגה לדמיות מהמשחקים או מהמנגה או מאיפה שהם יהיה נחמד.

12. The eternal hunters
    שם: אילן
    אם יעיפו את אש הסדרה כבר תהיה פי 2 יותר טובה.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

13. the bitch is back
    להכניס פשוט עלילה יותר אפלה, עם סיפור אמיתי~
    לצאת מהפוזת "חייב להשיג את כל התגים כדי להיות פוקימון מאסטר!$@#^@#&*$&@$%&%"
    לעבור לגישת המנגה. המנגה פשוט מטורפת, לפחות עד הסגה של אמברלד.
    לעשות אנימה, עם הדמויות משם, אין ספק שהיא תהיה אנימה מעולה!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •