משולב משני הפוקימונים : והנה התוצאה : מה אתם אומרים?? אני יודע שכתף שמאל טיפה מצ'וקמקת. רוצה ת"ב
נערך לאחרונה על ידי Pakuki, 07-29-2012 בשעה 05:34 PM
IMA LADY
ממש יפה וכדי לשפר את הכתף השמאלית
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר
ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר
ספוילר
ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
יצא נחמד, רק זה נראה כאילו כנף שמאל לא מצוירת עד הסוף.
נערך לאחרונה על ידי banana man, 07-29-2012 בשעה 06:42 PM
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
שיפור : שיפרתי את הזנב כי הוא היה מוצלל בצורה מזוויעה. שיפרתי את הבטן קצת, את הכתף השמאלית והכנף השמאלי. הראשון : השיפור : ת''ב נוספות? תודה
אני חושב שאתה חייב להעיף את הכנפיים.
פורסם במקור על ידי ヒトカゲ אני חושב שאתה חייב להעיף את הכנפיים. אבל אז מה הרעיון של השילוב? אני רוצה שזה יהיה חצי סנורלקס וחצי ארודקטייל. בלי כנפיים זה יהיה סנורלקס עם זנב ומקור ובצבע של ארודקטייל
אני חושב שזה לא הכרחי. הכנפיים לא משתלבות בגוף כזה שמן...
יפה! ממש טוב...
פורסם במקור על ידי יצוראחד יפה! ממש טוב... תודה יש לפי דעתך משו לשפר ?
וואוו זה ממש יפה! אל תעיף את הכנפיים אחרת זה ייראה מוזר Lol משו מציק לי בצד השמאלי של רגל שמאל, כאילו יש שם נקודות במקום קו העור
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
פורסם במקור על ידי Wendy וואוו זה ממש יפה! אל תעיף את הכנפיים אחרת זה ייראה מוזר Lol משו מציק לי בצד השמאלי של רגל שמאל, כאילו יש שם נקודות במקום קו העור זה עוד מהעור של סנורלקס. לצבעים של סנורלקס זה מתאים, ושכחתי לצבוע אותם. אני אתקן. יש עוד משו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום