מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
בקשר לאיוונטים אני רוצה שיהיו מחוברים במכה 3 אנשים ואני יעשה איוונט לכולם.
משהו בסגנון מגדל הקרבות רק שאתם תלחמו נגדי כל אחד בתורו והמנצח יזכה לקבל פוקימון מ3 התחלתיים של הדור הראשון אז מחר תשתדלו להיות מחוברים בסביבות הצהריים במידה ואני לא יעשה כלום בבסיס זה יצא לפועל
אדם - פידג'י מתעופף גבוה וככה גם העוקצי רעל מכסים אזור נכבד וחלקם פוגעים בפידג'י והוא נופל לקרקע.
פידג'י נפגע מהנפילה ומהעוקצי רעל והוא מורעל טיפה.
טל - פוליוואג נפגע פעם אחר פעם מהדחיפה. אבל בפעם השלישית הוא מתעשת על עצמו ומשיב לדחיפה אקדח מים.
הוא מצליח להדוף את ראלטס.
שני הפוקימונים נראים חלשים ועייפים.
פוליוואג משחרר גל של בועות בשביל להתרענן ולהגן על עצמו מפני התקפות דחיפה נוספות. ובו זמנית לתקוף את ראלטס.
ניב - אתה מנסה להעיר את סינדקוויל אבל ללא הצלחה הלהבה של גבו בוערת בחוזקה והוא נושף טיפות אש מפיו ויוצא תוך כדי גם עשן מפיו. אבל הוא עדיין נראה ישן.
טל - פוליוואג נפגע פעם אחר פעם מהדחיפה. אבל בפעם השלישית הוא מתעשת על עצמו ומשיב לדחיפה אקדח מים.
הוא מצליח להדוף את ראלטס.
שני הפוקימונים נראים חלשים ועייפים.
פוליוואג משחרר גל של בועות בשביל להתרענן ולהגן על עצמו מפני התקפות דחיפה נוספות. ובו זמנית לתקוף את ראלטס.
''רלטס כמעט הצלחת, תתחמקי ועכשו דחיפה!'' אני יורה לרלטס בתקווה שתצליח להביס את פולוואג.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ספוילר
"מממ..." אנסה לחשוב כיצד להעיר אותו ואז אחשוב לעצמי "פוקימון אש, הם שונאים מים... ומיד אלך אל שפת האגם, ארטיב את ידי היטב והעיף מעט מים על פניו!"
ברגע שהוא ירגיש את המים הוא בוודאי התעורר ואז שוב אסביר לו:
"אוקיי סינדקוויל תקשיב, אני רוצה שתעמוד על שפת האגם מול קרבי ותעשה לו פרצופים... תתגרה בו ותגרום לו לצאת מהמים לכיוון הדשא."
ואוסיף להסביר "כל פעם כך כמה צעדים אחורה, שהתרחק מהמים... ואז תתחיל את הקרב בדחיפה!"
יאיר - טוטודייל עדיין מנמנם בנתיים אתה מסתכל בסביבה ורואה עוד מספר פוקימונים.
![]()
ניב - סינדקוויל מתעורר בבהלה!! לפתע הלהבה שעל גבו מתגברת בעוצמה והוא משחרר גל של גחלת לכיוון האגם שפוגעת בקרבי שצף לו במים.
קרבי נפגע מהמתקפה לא בחוזקה ומתעצבן ומיד יוצא מהאגם ומשיב לסינדקוויל מתקפת בועות!
טל - ראלטס מנסה להתחמק אבל הבועות רבים מידי והיא נפגעת מהם.
פוליוואג נראה שמח לרגע והוא תוקף את ראלטס בסטירה כפולה ותוך כדי הוא קופץ מבועה לבועה ומנסה להתחמק מכל מתקפה שתבוא.
טל - ראלטס מנסה להתחמק אבל הבועות רבים מידי והיא נפגעת מהם.
פוליוואג נראה שמח לרגע והוא תוקף את ראלטס בסטירה כפולה ותוך כדי הוא קופץ מבועה לבועה ומנסה להתחמק מכל מתקפה שתבוא.[/quote]
''רלטס תבסי בלבול שוב תוך כדי סיבוב כך שיהיה בלי אפשרי להתחמק ואז התקלה!'' אני אומר בתקווה להצלחה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל - פוליוואג מסתתר כל פעם מאחורי אחת הבועות ככה שהבילבול לא משפיע עליו.
ראלטס תוקפת בדחיפה אבל נעדפת על ידי אחת הבועות שהיו לידה היא נפגעה בצורה חזקה.
פוליוואג עומד לתקוף את ראלטס בסטירה כפולה אבל לפתע!
האגם מתחיל לגעוש שוב ומג'יקארפ שלך מזנק מהאגם ונוחת על פוליוואג ונותן לו סטירות אם הזנב!
פוליוואג נפגע קשה מהדחיפה של מג'יקארפ והוא לא יכול להילחם יותר.
מג'יקארפ למד דחיפה.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"היי סינדקוויל מצויין! למדת גחלת סוף כל סוף!!! אני גאה בך!" אריע לו באושר כשכולי מופתע.
לאחר מכן, ברגע שקרבי ירה את הבועות אפקוד על סינדקוויל "סינדקוויל שוב גחלת על הבועות, המתקפות התנגשו אחד בשני וזה ימנע ממך להיפגע"
לאחר מכן אוסיף "התקדם אליו במהירות, זוז מצד לצד תוך כדי ואז מול עיניו השתמש במבט, ותרתיע אותו מלתקוף לעת עתה.. ולבסוף דחיפה!"
ואקווה שהמהלכים יצליחו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)