טל - פוליוואג עדיין נפגע מהמתקפת רעש והוא תוקף באקדח מים ומפספס את ווישמר.
ווישמר משתמש עדיין במתקפת הרעש ומתקדמת במהירות לכיוון פוליוואג אם יד מונפת לאוויר. היא מתכננת להביא לו כאפה ולסיים את הקרב!
''אני לא ראיתי שום דבר כמו זה!'' אקרא בהלם. ''שינקס, צא והשתמש בדחיפה!''אדם*- צודק טעות שלי מתקן.
--
אתה מתקדם לכיוון האגם ולפתע אתה נתקל בפוקימון שלא ראית עוד כמוהו!
הוא נראה כמו סוג של דינוזאור!
Archangel מחובר כרגע*Add Infraction forArchangel
*דווח על הודעה בעלת תוכן רע
**
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
_________________________________________אדם*- קרנידוס מבחין במתקפה של שינקס ומפנה את ראשו ונהדף טיפה אחורה.
שינקס מסתחרר מעט מהתקפה ונופל מרגליו.
ראשו של קרנידוס חזק במיוחד.
קרנידוס משתמש בריכוז אנרגיה ומחכה לרגע הנכון לתקוף את שינקס בנגיחה!
Archangel מחובר כרגע*Add Infraction for Archangel
**
''שינקסשינקס אנחנו הולכים להמתין לנגינה שלו. ברגע שהוא תופס תאוצה הכה בקרקע בניצוץ. והסט אותו ממסלולו. כשהוא יאבד מסלול תקוף בדחיפה)!'' אקרא לעבר שינקס.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל - ווישמר נפגעת מההתקפה של ספירו.
היא מכוונת אל ספירו את היללה שלה ולאחר מכן מתמקדת בו ומשתמש בגלי רעש לכיוונו!
אדם - קרינדוס מכה בנגיחה. ופשוט משגר את כל גופו כמו קליעה לכיוונו של שינקס .
שינקס משתמש בניצוץ על הקרקע ומספר סלעים עפים לאוויר חוץ מזה לא קורה כלום.
קרינדוס בעזרת ראשו הקשיח פשוט מנפץ את הסלעים ונכנס בשינקס בעוצמה יחד עם מספר סלעים.
שינקס נפגע בעוצמה רבה ולא יכול להילחם יותר.
יאיר - יאיר טוטודייל התעורר.
''הו לא!'' אצעק. הפוקימון הזה חזק ללא כל ספק. ''פידג'י צא! השתמש ברוח קלה!''אדם*- קרינדוס מכה בנגיחה. ופשוט משגר את כל גופו כמו קליעה לכיוונו של שינקס .
שינקס משתמש בניצוץ על הקרקע ומספר סלעים עפים לאוויר חוץ מזה לא קורה כלום.
קרינדוס בעזרת ראשו הקשיח פשוט מנפץ את הסלעים ונכנס בשינקס בעוצמה יחד עם מספר סלעים.
שינקס נפגע בעוצמה רבה ולא יכול להילחם יותר.
''פידג'י! תחמוק. תפוס תאוצה וגובה.'' ופקודות עליו. הוא מסוגל לשגר את עצמו בכל הכוח ולפגוע פידג'י אלא אם..._________________________________________אדם*- פידג'י משתמש ברוח קלה שפוגעת בקרנידוס אבל זה לא מדגדג לו.
קרנידוס משתמש בפרצוף מפחיד ולאחר מכן משתמש במרדף|pursuit
''פידג'י כשהוא ישתגר לעברך כדי לפגוע בך, המנך עוף ופלט לעצמך דרך למחוק ממנו!'' ופקודות בתקווה שהוא יאבד שליטה כשיצתרך לכוון את עצמו חזרה לאדמה. מקווה מאוד שיתרסק.
''אני לא מוותר!'' אקרא בנחישות. ''ווידל, חוט משי ואז עוקץ רעל!''קרנידוס פוגע בעזרת המרדף בפידג'י ומפיל אותו על הקרקע בחוזקה.
פידג'י לא יכול להילחם יותר.
Archangel מחובר כרגע*Add Infraction for Archangel
*Multi-Quote This Message
*הגב להודעה זו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)