אדם - המבט של סקורפי מוריד את ההגנה של פידג'י.
הרוח הקלה של פידג'י מחזירה את העוקצי רעל לכיוונו של סקורפי הוא נפגע מההתקפה אך ללא השפעה.
"סקורפי תקפוץ עכשיו בעזרת הזנב שלך לכיוונו של פידג'י ושחרר גל של עוקצי רעל ולבסוף סיים את זה בנשיכה" ג'ימס צועק!
!אדם - המבט של סקורפי מוריד את ההגנה של פידג'י.
הרוח הקלה של פידג'י מחזירה את העוקצי רעל לכיוונו של סקורפי הוא נפגע מההתקפה אך ללא השפעה.
"סקורפי תקפוץ עכשיו בעזרת הזנב שלך לכיוונו של פידג'י ושחרר גל של עוקצי רעל ולבסוף סיים את זה בנשיכה" ג'ימס צועק
"פידג'י, צלול למטה ותקוף אותו במהירות בדחיפה!" אפקוד. "ואז סיים את זה עם רוח קלה!"
אני אלך לכיוון המערה האפלה ואוציא את קרנידוס מהפוקדור שלו. "קרנידוס, סינדקוויל, אני רוצה שתקשיבו לי! רואים את הנינקדה והפוצ'יאנה שם? אני רוצה שתתקפו אותם ותנצחו!" אומר בעידוד לסינדקוויל ולקרנידוס.
"סינדקוויל, אני רוצה שתגביר את הלהבה הפנימית שלך ותשתמש בגחלת הכי חזקה שלך על נינקדה! לאחר מכאן תדחוף אותו לקירות החיצוניים של המערה! תקפיד שהוא לא יכנס למערה," אני אורה בנחישות, "ואתה קרנידוס, תשתמש במבט על פוצ'יאנה כך שהוא לא יוכל לתקוף אותך בזמן שאתה ממקד את האנרגיה שלך במיקוד אנרגיה. ואז, תקוף אותו בחבטת ראש!"
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
מגל - ברוך הבא (:
סינדקוויל מקשיב להוראות שלך והלהבה שעל גבו מתגברת ומתגברת ולפתע הוא משחרר גל גחלת אדיר מפיו שפשוט שורף את כל מה שעובר בדרכו.
נינקדה נפגע פגיעה ישירה ונזרק על אחד הסלעים שעל יד המערה.
נינקדה מנסה לעמוד על רגליו ולהמשיך להילחם אבל הוא לא מצליח סינדקוויל מנצח במתקפה אחת!!
קרנידוס משתמש במבט על פוצ'יאנה שישר נהפך להיות כאבן ולא מסוגל לזוז מרוב פחד ההגנה שלו יורדת בצורה קריטית.
קרנידוס מסיים את טעינת האנרגיה ותוקף את פו'ציאנה בנגיחה.
פוצ'יאנה נפגע מהנגיחה בצורה קריטית והוא מתקשה להילחם.
פוצ'יאנה משתמש בנביחה כנגד קרנידוס ותוקף אותו בדחיפה.
"סינדקוויל, עשית עבודה טובה יותר משיכולתי לדמיין!" אשבח את סינדקוויל, "ועכשיו הגיע הזמן שתחזור לפוקדור" אחזיר את סינדקוויל לפוקדור שלו. "אוקיי, עכשיו תורך, קרנידוס," אחייך חיוך שטני לעבר קרנידוס ואז לעבר פוצ'יאנה, "תשתמש בנגיחה על פוצ'יאנה עוד ועוד עד שהוא יתעלף לחלוטין!".
~~~~
אם פוצ'יאנה מתעלף, אז אני אזרוק עליו פוקדור ואחכה.
אם הוא לא מתעלף אז.. אז אני אאלתר... חח
STM= system to manage
יא חתיכת מנצל יכולות @#$^^$##!$^%&^$*)^$%^!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'הוא בורח מהקרב? מעניין, הוא מנצל את היכולת שלו, אני אוהב את זה' אחשוב לעצמי בחיוך, 'עכשיו יש לי רק הזדמנות אחת לפני שהוא יברח לגמרי'. "צא פוקדור!" אני אזרוק פוקדור על פוצ'יאנה. 'גם אם זה לא יצליח, אני ארוויח זמן יקר.', "קרנידוס, בזמן שפוצ'יאנה נאבק בפוקדור תנסה להתקרב אליו כמה שיותר!"
STM= system to manage
"קרנידוס! אל תיתן לנשיכה הקטנה שלו להפריע לך! אתה חזק ממנו בהרבה!" אעודד את קרנידוס בצעקות, "תשתמש במבט ותנער את פוצ'יאנה מהיד שלך ואז תתקוף אותו בחבטה עוד ועוד עד שהוא יתעלף".
אני אאמין בקרנידוס ואחזיק אצבעות כדי שהמהלך של קרנידוס יצליח.
עריכה: תגיד, רוצה ליישם את שיטת המחזור של אביב? ;)
STM= system to manage
אביב פתח על זה נושא, בקיצור זה שיחד עם ההמשך שלי אז אני כותב גם לך המשך
~~~~~~~~~
"טוב, זה הרגע האמיתי," אחייך, "צא פוקדור!" אני אזרוק פוקדור על פוצ'יאנה המעולף. אם פוצ'יאנה ילכד, אני ארים את הפוקדור שלו, אשים אותו בחגורת הפוקדרים שלי, אחזיר את קרנידוס לפוקדור שלו ואתקדם לעבר העיר ויולט. אם הוא לא ילכד, אני אוותר עליו, אחזיר את קרנידוס לפוקדור ואתקדם אל עבר מרכז הפוקימונים בעיר ויולט.
STM= system to manage
כתבתי לך מה אני עושה אם לכדתי אותו, אז למה אתה מתעלם? XD
~~~~~~~~~~
אני ארים את הפוקדור של פוצ'יאנה ואכניס אותו לחגורת הפוקדורים. אני אתקדם לעבר מרכז הפוקימונים בעיר ויולט. בזמן שאני אתהלך אני אחשוב לעצמי 'יש לי כבר ארבעה פוקימונים, וכל אחד ואחד מהם הוכיח את עצמו כחזק ביותר.'
STM= system to manage
מגל - זאת שיטה להשיג הודעות Xd
--
אתה נכנס לעיר צ'ריגרוב אתה מגלה שהעיר היא עיר בנוני לא כלכך גדולה אבל לא קטנה בכלל!
ממש בכניסה ניצב מולך מרכז הפוקימונים ככה שלא תבזבז זמן יקר!
"היי מגל" אומרת האחות ג'וי.
"תן לי לנחש אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים נכון?" האחות משיבה.
היא לוקחת לך את הפוקימונים ומכניסה אותם לריפוי.
"זה יקח מעט זמן" אומרת האחות בעצב. "אולי תעשה סיבוב קצר בעיר?" היא שואלת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)