Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 26 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 385
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם - אתה אוחז בפוקדור שלקחת ומביט בו,אתה מסתכל על תחתית הפוקדור ורואה שחרוט שם של פוקימון.
    אתה מסתכל מקרוב בשמו ורואה שכתוב שינקס,זהו הפוקימון שבחרת הפוקימון שכל המסע יהיה לצידך בטוב וברע.
    אתה מסתובב ומתכוון ללכת אתה צועד לקראת היציאה מהמעבדה צעד אחר צעד,לבסוף כשאתה מתקרב ליציאה נעמד מולך אחד העוזרים של הפרופסור "אדם נכון? קח אלו הם חמישה פוקדורים שיעזרו לך להתחיל את המסע בעזרתם תוכל לתפוס עוד חמישה פוקימונים שיסייעו לך בכל אשר תבקש מהם!
    אתה אומר לו תודה ומחייך ויוצא מהמעבדה,אור השמש שוב מסנוור אותך בצורה חלושה,אבל במהרה אתה מתאושש ורואה שלט עם המפה של העיר אתה מתקרב ולמפה ורואה שאין הרבה מה לעשות בעיר שלך אבל הרשימה לפנייך מה תחליט לעשות?
    - המעבדה של פרופסור אלם
    - הבית של אדם היריב שלכם
    - הבית של סטפני היריבה שלכם
    - דרך 29
    "אין לי מה להתעכב על בני אנוש עלובים. שינקס אומנם חלש, אבל אנחנו עוד נפתח אותו." אמלמל לעצמי ואגש היישר אל דרך 29.

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל - "שלום טל,חיכיתי לך" משיב פרופסור אלם.
    "בוודאי שאת יכולה לקחת את רלטס" משיב הפרופסור.
    הוא מסתובב לשולחן הפוקדורים אוחז בפוקדור של רלטס ומגיש לך אותו "בבקשה חמודה,תדאגי לקטנה הזאתי,היא עוד תפתיע אותך ביכולותיה." אומר הפרופסור בגאווה.[/QUOTE]

מה עם פוקדורים ופוקדע?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    טל - "תתקדמי לכיוון היציאה מהמעבדה,את תפגשי את אחד העוזרים שלי והוא יביא לך פוקדורים,לגבי פוקידע בהמשך את תקבלי אותו" אומר הפרופסור.
    רלטס יוצאת מהפוקדור כולה שמחה וחייכנית,ומהנהנת בראשה כשאת שואלת אותה לגבי השם החדש שלה.
    "בבקשה תחזירי את הפוקימון חזרה לפוקדור" משיב אחד העוזרים של הפרופסור.
    "אנחנו עובדים כאן ואסור לפוקימונים להסתובב בחופשיות" אומר לך עוזר אחר.

אדם - אתה ניגש בהתלהבות לכיוון דרך 29.
    אתה נכנס לדרך 29 ורואה מלא צמחים ופוקימונים מתרוצצים.
    במבט מהיר לסביבה אתה רואה מספר פוקימונים ומאמן שזורק סתם פוקדורים על פוקימונים ללא הצלחה בתפיסה.

ניב - אתה דופק בדלת שלושה דפיקות קצרות וממתין אך אין עונה,לאחר כמה דקות כשאתה ממתין אתה מנסה שוב ועדיין אין עונה.
    אתה מושיט יד לידית הכסף שבדלת ומנסה לפתוח אותה.
    הדלת נעולה,אתה נעצר וזז מספר צעדים אחורה מסתכל לחלונות וזה נראה כאילו אין נפש בבית.

4. מנהל ראשי
    אדם - אתה ניגש בהתלהבות לכיוון דרך 29.
    אתה נכנס לדרך 29 ורואה מלא צמחים ופוקימונים מתרוצצים.
    במבט מהיר לסביבה אתה רואה מספר פוקימונים ומאמן שזורק סתם פוקדורים על פוקימונים ללא הצלחה בתפיסה.

"זוז מהדרך אדיוט." אומר למאמן הלא יוצלח. עד כמה גרוע הוא יכול להיות... מעולם לא חשב על להחליש את את הפוקימון. "קודם כל תבחר פוקימון." אומר ואביט לעבר ווידל. "אחר כך תשלח את הפוקימון שלך החוצה!" אקרא ואשלח את שינקס החוצה.
    "שינקס דחיפה!" אפקוד אליו ואז אביט במאמן. "שים לב, לאחר שאחליש אותו מספיק, רק אז אני זורק עליו פוקדור. מעולם לא למדת את זה בבית הספר לפוקימונים כשהיית ילד?"

5. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Archangel צפה בהודעה
    טל - "תתקדמי לכיוון היציאה מהמעבדה,את תפגשי את אחד העוזרים שלי והוא יביא לך פוקדורים,לגבי פוקידע בהמשך את תקבלי אותו" אומר הפרופסור.
    רלטס יוצאת מהפוקדור כולה שמחה וחייכנית,ומהנהנת בראשה כשאת שואלת אותה לגבי השם החדש שלה.
    "בבקשה תחזירי את הפוקימון חזרה לפוקדור" משיב אחד העוזרים של הפרופסור.
    "אנחנו עובדים כאן ואסור לפוקימונים להסתובב בחופשיות" אומר לך עוזר אחר.

.
    אני יחזיר את וונדי בחזרה לפוקדור ואודה לפרופסור על וונדי ועזרתו הרבה
    אני יצא החוצה ואחפש את העוזר שאמור להביא לי את הפוקדורים שלי, אני אגש אליו ואומר ''סליחה אדוני, הפרופסור אמר לי שאתה אמור להביא לי פוקדורים''
    לאחר שיגיש לי את הפוקדורים אצא מן המעבדה בשמחה, אני יוציא את וונדי ואומר לה שהיא יכולה להישאר מחוץ לפוקדור כמה שתרצה ואפנה יחד איתה אל הדרך הראשונה בהתרגשות ובשמחה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    טל - את מגיעה ליציאה מהמעבדה ולפתע ניגש אלייך עוזרו של הפרופסור ומושיט לך חמישה פוקדורים!
    "בבקשה טל בהצלחה במסע" אומר העוזר .
    את אומרת לו תודה ויוצאת מהמעבדה.
    ביציאה החוצה השמש מסנוורת אותך בצורה חלקית,את שמה יד מעל העיניים ומתקדמת לכיוון דרך 29 את משחררת את רלטס לחופשי היא יוצאת ועוקבת אחרייך.
    את מגיעה לדרך 29 ומביטה ורואה שהדרך פשוט מקסימה מלאה פרחים אבנים יפות עצים ועשבים.
    בהנפת מבט קצרצר את מחפשת את כל הפוקימונים שנמצאים בסביבה ואת נתקלת בשתי פוקימונים גלויים כל השאר מתחבאים מאחורי העצים ובשיחים.

את גם רואה מאמן שזורק פוקדורים סתם על פוקימונים,זה נראה כאילו הוא לא יודע איך לתפוס פוקימונים.

אדם - המאמן נבהל לרגע ממך ונעמד בצד.
    שינקס יוצא החוצה ותוקף את ווידל בדחיפה.
    ווידל נפגע מהדחיפה אבל עדיין עומד על כל רגליו.
    ווידל משתמש בעוקץ רעל על שינקס.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב - אתה דופק בדלת שלושה דפיקות קצרות וממתין אך אין עונה,לאחר כמה דקות כשאתה ממתין אתה מנסה שוב ועדיין אין עונה.
    אתה מושיט יד לידית הכסף שבדלת ומנסה לפתוח אותה.
    הדלת נעולה,אתה נעצר וזז מספר צעדים אחורה מסתכל לחלונות וזה נראה כאילו אין נפש בבית.
    "מממ... אוקיי" אומר מעט מבואס אך אתגבר על זה מיד.
    אומר לעצמי 'אוקיי, אם סטפני לא בבית אין טעם לבזבז... אזוז אל הדרך!'
    וארוץ אל דרך 29 מלא מוטיבציה ומרץ.

.

8. student of Gakuen Alice
    טל - את מגיעה ליציאה מהמעבדה ולפתע ניגש אלייך עוזרו של הפרופסור ומושיט לך חמישה פוקדורים!
    "בבקשה טל בהצלחה במסע" אומר העוזר .
    את אומרת לו תודה ויוצאת מהמעבדה.
    ביציאה החוצה השמש מסנוורת אותך בצורה חלקית,את שמה יד מעל העיניים ומתקדמת לכיוון דרך 29 את משחררת את רלטס לחופשי היא יוצאת ועוקבת אחרייך.
    את מגיעה לדרך 29 ומביטה ורואה שהדרך פשוט מקסימה מלאה פרחים אבנים יפות עצים ועשבים.
    בהנפת מבט קצרצר את מחפשת את כל הפוקימונים שנמצאים בסביבה ואת נתקלת בשתי פוקימונים גלויים כל השאר מתחבאים מאחורי העצים ובשיחים.

את גם רואה מאמן שזורק פוקדורים סתם על פוקימונים,זה נראה כאילו הוא לא יודע איך לתפוס פוקימונים.
    ''שלום אני טל'' אומר ואציג את עצמי לילד
    אני ארים את אחד הפוקדורים שהוא זרק על הפוקימונים ואגיש לו אותו ''אתה צריך להילחם קודם בפוקימון שאתה רוצה ללכוד, ככה אתה מחליש אותו והוא לא יכול להאבק בפוקדור והוא נלכד'' אסביר לילד בחיוך
    ''וונדי תשתמשי בבלבול ואז בדחיפה על פוקימון הציפור!'' הורה לוונדי בשמחה והתרגשות מכך שזה הקרב הראשון שלי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    אדם - המאמן נבהל לרגע ממך ונעמד בצד.
    שינקס יוצא החוצה ותוקף את ווידל בדחיפה.
    ווידל נפגע מהדחיפה אבל עדיין עומד על כל רגליו.
    ווידל משתמש בעוקץ רעל על שינקס.
    "פטתי ווידל. חשבתי שאתה מסוגל לעשות יותר." אומר בקול רגוע. "שינקס, תחמוק והשתמש בניצוץ. תכוון את זה על העוקץ שלו, כך שגלי חשמל יתפזרו בכל הגוף שלו."

10. משתמש מנוסה
    אדם - שינקס מצליח להתחמק בצורה מדוייקת מהעוקצים שווידל שלח לעברו!
    שינקס שולח ניצוץ לכיוונו של ווידל,ווידל מנסה להתחמק אבל ללא הצלחה הוא נפגע פגיעה ישירה.
    ווידל לא יכול להילחם יותר.

טל - הילד מהנהן בראשו ושואל "את יכולה להדגים לי איך להחליש?"
    ספירו נפגע מהבילבול ומנסה לעוף ונופל על הקרקע בחזרה,רלטס פוגעת בספירו עם הדחיפה.
    ספירו נפגע פגיעה ישירה וחזקה,אבל מתאושש מהר.
    ספירו משתמש שמבט על רלטס ולאחר מכן תוקף את רלטס בניקור.

ניב - אתה רץ ומגיע לדרך 29!
    אתה רואה את הדרך וישר מתרגש מזה שאתה מתחיל את המסע שלך.
    כל הדרך מלאה באבנים יפות,שיחים,דשא,פרחים ועצים גבוהים!
    אתה מביט לכל עבר ורואה מספר פוקימונים משוטטים,וגם ילד שזורק פוקדורים על פוקימונים ללא הצלחה בתפיסה.

11. student of Gakuen Alice
    טל - הילד מהנהן בראשו ושואל "את יכולה להדגים לי איך להחליש?"
    ספירו נפגע מהבילבול ומנסה לעוף ונופל על הקרקע בחזרה,רלטס פוגעת בספירו עם הדחיפה.
    ספירו נפגע פגיעה ישירה וחזקה,אבל מתאושש מהר.
    ספירו משתמש שמבט על רלטס ולאחר מכן תוקף את רלטס בניקור.
    [/quote]

''וונדי תתחמקי מהר הצידה ואז תשתמשי בבלבול כמה שיותר חזק בכדי שישפיע בכמה תורות, אחר כך תשתמשי בצווחה בשביל להחליש את ההתקפה שלו ואז תשתמשי בדחיפה בכל הכח אני מאמינה בך וונדי!''
    אני יורה לוונדי ואקח נשימה ענוקה אחרי המשפט הארוך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    אדם*- שינקס מצליח להתחמק בצורה מדוייקת מהעוקצים שווידל שלח לעברו!
    שינקס שולח ניצוץ לכיוונו של ווידל,ווידל מנסהלהתחמק אבל ללא הצלחה הוא נפגע פגיעה ישירה.
    ווידל לא יכול להילחם יותר.
    'אוציא פוקדור בדממה ואזרוק אותו על ווידל.

13. משתמש מנוסה
    עצוב שבקושי מגיבים..
    ----------------------------
    אדם - הפוקדור פוגע בגופו של ווידל,ווידל נשאב לתוך הפוקדור ונעלם.
    הפוקדור פוגע בריצפה ומתחיל לזוז מספר תזוזות על הקרקע ונעצר.
    מזל טוב תפסת ווידל!

מתקפות: דחיפה | tackle חוטי משי | String Shot עוקץ רעל|Posion sting

טל - רלטס מפוחדת מהמבט של ספירו ולא מצליחה לזוז.
    רלטס נפגעת מהניקור של ספירו.
    ספירו מתחיל להתעופף מעט ומתכוננת לעוד מתקפת ניקור!

14. מנהל ראשי
    ----------------------------
    אדם*- הפוקדור פוגע בגופו של ווידל,ווידל נשאב לתוך הפוקדור ונעלם.
    הפוקדור פוגע בריצפה ומתחיל לזוז מספר תזוזות על הקרקע ונעצר.
    מזל טוב תפסת ווידל!*
    ''מעולה. כעת נמצא פוקימון נוסף.'' אומר לשינקס ואלטף אותו בעדינות. לא יותר מדי כמובן. אמשיך לצעוד ואקרוץ כבדרך אגב לילד המפוחד. מקפיד שלא לחייך.

15. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    אדם - אתה אוחז בפוקדור שלקחת ומביט בו,אתה מסתכל על תחתית הפוקדור ורואה שחרוט שם של פוקימון.
    אתה מסתכל מקרוב בשמו ורואה שכתוב שינקס,זהו הפוקימון שבחרת הפוקימון שכל המסע יהיה לצידך בטוב וברע.
    אתה מסתובב ומתכוון ללכת אתה צועד לקראת היציאה מהמעבדה צעד אחר צעד,לבסוף כשאתה מתקרב ליציאה נעמד מולך אחד העוזרים של הפרופסור "אדם נכון? קח אלו הם חמישה פוקדורים שיעזרו לך להתחיל את המסע בעזרתם תוכל לתפוס עוד חמישה פוקימונים שיסייעו לך בכל אשר תבקש מהם!
    אתה אומר לו תודה ומחייך ויוצא מהמעבדה,אור השמש שוב מסנוור אותך בצורה חלושה,אבל במהרה אתה מתאושש ורואה שלט עם המפה של העיר אתה מתקרב ולמפה ורואה שאין הרבה מה לעשות בעיר שלך אבל הרשימה לפנייך מה תחליט לעשות?
    - המעבדה של פרופסור אלם
    - הבית של אדם היריב שלכם
    - הבית של סטפני היריבה שלכם
    - דרך 29

ניב - הפרופסור מהנהן בראשו ואומר "בחירה חכמה בני".
    הפרופסור מחפש את הפוקדור של סינדקוויל ולבסוף מוסר לך אותו ואומר "בהצלחה ביני זהו סינדקוויל מכרסם האש טפל בוא היטב ותדאג לכל צרכיו הוא יעזור לך במסע"

עומר - הפרופסור מסתכל עלייך ומחייך,הוא מושיט יד לכיס ושולף פוקדור ומוסר לך אותו ואומר
    "לרביטר הוא פוקימון מסוג אבן אדמה,דאג לו,אמן אותו,ותלמד להעריך אותו הוא עוד יפתיע אותך ביכולותיו!"
    הפרופסור חושב מספר שניות ועונה לך "כן עומר אתה צריך לקבל חמישה פוקדורים בשביל תחילת המסע שלך,תחפש את העוזר שלי הוא אמור להסתובב במעבדה אני מאמין שהוא כבר יודע מי אתה,הוא יזהה אותך אם תעבור לידו אז אל תדאג" אומר הפרופסור ומחייך "בהצלחה עומר!"
    טל - "שלום טל,חיכיתי לך" משיב פרופסור אלם.
    "בוודאי שאת יכולה לקחת את רלטס" משיב הפרופסור.
    הוא מסתובב לשולחן הפוקדורים אוחז בפוקדור של רלטס ומגיש לך אותו "בבקשה חמודה,תדאגי לקטנה הזאתי,היא עוד תפתיע אותך ביכולותיה." אומר הפרופסור בגאווה.
    אני אלך לחפש את העוזר ואגיד לו ״ אני צריך חמישה פוקדורים לתחילת המסע ״ ולאחר שהוא יביא לי אני אצא לדרכי ואחשוב ׳ וואו סוף סוף אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!׳ ואלך לחפש פוקימונים.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

עמוד 3 מתוך 26 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •