יאיר - אתה יוצא מהמעבדה.
ביציאה השמש מסנוורת אותך קלות אבל אתה מתאושש מהר.
לפנייך שלט "דרך 29" אתה מתקדם במהרה ונכנס לדרך 29.
בדרך 29 אתה רואה מלא עצים יפים וגבוהים,דשא ועשבים בצבעי ירוק ירקרק פרחים יפים
אתה נכנס לדרך ומתחיל לעקוב אחר פוקימונים.
אתה רואה מאמן שמכנס לתפוס פוקימונים אבל ללא הצלחה
כמו כן אתה נתקל במספר פוקימונים!
![]()
![]()
אדם - אתה ממשיך להתקדם בדרך בגאווה ומביט מצד לצד.
לפתע אתה רואה במעלה הגבעה בית מרחוק הוא נראה לך כמו המעבדה של אלם אבל רק בצורה קטנה יותר.
כמו כן אתה מסתכל ורואה מספר פוקימונים בדרך שלפנייך.
![]()
ניב - סינדקוויל פוגע באקנס עם הדחיפה,אבל הדחיפה לא כלכך משפיעה עליוץ
אקנס משתמש במבט על סינדקוויל ותוך כדי הוא מתקדם לכיוון שלו כשהוא מביט בו כל הזמן הזה בזעם!
[QUOTE=Archangel;1366872]טל - רלטס עדיין מפחד בספירו.
בשניה האחרונה של המתקפה שלה היא מתחמקת ממנו ותוקף אותו בדחיפה.
ספירו נפגע אבל מעט. הוא מתאושש מהר ומשתמש בצרחה (Growl) ולאחר מכן עובר לניקור.
''רלטס תשתמשי בבלבול זה הזמן להחזיר לו על המבט! לאחר שיהיה מבולבל אני רוצה שתתקפי שוב בדחיפה חזק ככל שתוכלי אני מאמינה בך!'' אני יעודד את רלטס בתקווה
''איך קוראים לך?'' אשאל את הנער שפגשתי קודם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"שינקס!" אקרא לשינקס ואשלח אותו לקרב. "שים לב שינקס. ברמתך אני מצפה ממך ללמוד ניב קרח. זוהי מתקפה שמוציאה קרח מהניבים שלך ברגע שאתה נוגס ביריב. שים לב! זנק לעבר סנדשרו ונעץ בו את ניביך ותתכוננן לשחרר את הקרח שגופך מסוגל לייצר! צא!"אדם - אתה ממשיך להתקדם בדרך בגאווה ומביט מצד לצד.
לפתע אתה רואה במעלה הגבעה בית מרחוק הוא נראה לך כמו המעבדה של אלם אבל רק בצורה קטנה יותר.
כמו כן אתה מסתכל ורואה מספר פוקימונים בדרך שלפנייך.
ניב - סינדקוויל מנסה להשתמש במסך העשן ויוצא לו מעט מאוד של עשן שלא ממש משפיע.
אקנס תוקף את סינדקוויל בחנק!
אדם - שינקס תוקף את סנדשרו אבל הוא לא מבין מה הוא עושה ומהתקפה לא מצליחה.
סנדשרו משתמש במתקפת חול ולאחר מכן בסריטה!
טל - ספירו נפגע מהבילבול!
ספירו מתבלבל עם המתקפה שלו ונופל על הקרקע! ראלטס משתמש בדחיפה ופוגעת בספירו בצורה חזקה ויעילה
ספירו עדיין מחזיק מעמד ומבולבל הוא מנסה להתעופף ולא מצליח,הוא עומד על הקרקע חסר אונים ומחכה שהבילבול יעבור.
"ג'ימס" עונה הבחור
אופק - אתה מסתכל מסביב למעבדה ורואה מלא מדפים עם מלא פוקדורים.
"כן,אופק חיכיתי לך,שמרתי את צ'יקוריטה במיוחד בשבילך!" אומר לך הפרופסור.
הפרופסור מסתובב ניגש לאחד המדפים ומוציא פוקדור ומוסר לך אותו בחיוך "בבקשה אופק,זוהי צ'יקוריטה" אומר לך הפרופסור
טל - ספירו נפגע מהבילבול!
ספירו מתבלבל עם המתקפה שלו ונופל על הקרקע! ראלטס משתמש בדחיפה ופוגעת בספירו בצורה חזקה ויעילה
ספירו עדיין מחזיק מעמד ומבולבל הוא מנסה להתעופף ולא מצליח,הוא עומד על הקרקע חסר אונים ומחכה שהבילבול יעבור.
"ג'ימס" עונה הבחור
''נעים מאוד אני טל'' אומר לג'יימס
''רלטס בואי נסיים את זה! עכשיו תשתמשי בדחיפה על ספירו!'' הורה לרלטס בהתרגשות
לאחר המתקפה אזרוק על ספירו פוקדור בתקווה ללכוד אותו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"שינקס שים לב. תחמוק מהשריטה והשתמש בדחיפה. מיד לאחר מכן נסה שוב, נעץ את השיניים שלך בסנדשרו ותחשוב על היום הכי קר שהיה לך. תחשוב על המושג קור! קרח!!! ניב קרח עכשיו!" אצעק לעבר שינקס בכעס. נשיכה. ללא ממש קשה.אדם - שינקס תוקף את סנדשרו אבל הוא לא מבין מה הוא עושה ומהתקפה לא מצליחה.
סנדשרו משתמש במתקפת חול ולאחר מכן בסריטה!
ניב - אקנס משתחרר מהחנק ונחנק טיפה מהעשן.
אקנס לא מסוגל כרגע לתקוף.
סינדקוויל מנסה לתקוף אבל ללא הצלחה הוא עדיין מפוחד מאקנס.
אדם - שינקס נפגע מהמתקפת חול,שינקס לא רואה את מה שקורה כרגע נכנס לו חול לעיניים.
הסריטות של סנדשרו פוגעות בשינקס בצורה חזקה,שינקס נפגע קשה אבל עדיין מסוגל להילחם.
סנדשרו משתמש בהתקשחות ותוקף לאחר מכן בנשיכה.
טל - ספירו נפגע מהדחיפה של ראלטס .
ספירו לא מסוגל להילחם יותר.
הפוקדור שזרק פוגע בספירו והוא נכנס לפוקדור.
הפוקדור מתנדנד מספר שניות על הקרקע ונעצר!
מזל טוב תפסת ספירו!
התקפות: מבט|Leer צווחה|Growl ניקור|Peak
טל - ספירו נפגע מהדחיפה של ראלטס .
ספירו לא מסוגל להילחם יותר.
הפוקדור שזרק פוגע בספירו והוא נכנס לפוקדור.
הפוקדור מתנדנד מספר שניות על הקרקע ונעצר!
מזל טוב תפסת ספירו!
התקפות: מבט|Leer צווחה|Growl ניקור|Peak[/QUOTE]
סוף סוף!
אני אתחיל ללכת ולאחר כשעת הליכה שאהיה בטוחה שספירו וצ'יקוריטה נחו קצת אני יוציא את שניהם מהפוקדורים ואומר ''שלום ספירו, זאת צ'יקוריטה ואני טל המאמנת החדשה שלך, תרצה להישאר מחוץ לפוקדור על הכתף שלי??'' אשאל
תוך כדי כך אחפש פוקימונים נוספים באזור ואנסה לראות עם אני רואה את בנייני העיר הראשונה מרחוק
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"מה זה?!" צרחתי בכעס. "שינקס שמע לי. נער את החול מעיניך. אל תבייש אותי! לאחר מכן השתמש בדחיפה והדוף אותו לאחור ותנסה שוב ניב קרח! זכור איך הסברתי לך לעשות זאת!"אדם - שינקס נפגע מהמתקפת חול,שינקס לא רואה את מה שקורה כרגע נכנס לו חול לעיניים.
הסריטות של סנדשרו פוגעות בשינקס בצורה חזקה,שינקס נפגע קשה אבל עדיין מסוגל להילחם.
סנדשרו משתמש בהתקשחות ותוקף לאחר מכן בנשיכה.
טל - קצת התבלבלת חח אבל אין לך צ'יקוריטה יש לך ראלטס אבל בסדר חחח קורה (;
---
את מוציאה את ראלטס ואת ספירו מהפוקדור שניהם נראים עדיין מותשים מהקרב בניהם.
את מביטה ורואה שהעיר הבאה לא רחוק היא ממש במרחק מספר דקות הליכה..
אדם - שינקס מנסה לנער את עיניו ואת החול מפניו,אך לפני שהוא הספיק לעשות זאת סנדשרו תוקף בנשיכה.
סנדשרו פוגע בשינקס בעוצמה רבה,שינקס מחוסר הכרה על הקרקע ולא מסוגל להילחם יותר.
סנדשרו הופך לכדור ומתגלגל משם בגאווה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)