ניב - סינדקוויל פוגע באודיש עם הדחיפה. הוא מנסה להבין אותך ותוקף את לדיבה בחניקה אבל לא מצליח,סינדקוויל חלש מידי בשביל לשחרר מסך עשן.
לדיבה תוקף את סינדקוויל בדחיפה ואודיש משתמש בריח מתוק בשביל למשוך את תשומת ליבו של סינדקוויל.
טל - את משלמת לדייג 25$ ומשתמש בחכה.
תעבור מספר דקות את מצליחה לתפוס פוקימון.
אדם - אתה נכנס לחנות וישר פוגש אותך עוזרו של הפרופסור.
הוא מביא לך 1000$
"בבקשה אדם,הפרופסור שלח אותי להביא לך את הסכום הזה" אומר לך העוזר.
טל - את משלמת לדייג 25$ ומשתמש בחכה.
תעבור מספר דקות את מצליחה לתפוס פוקימון.
''רק רגע אחד.. שמעתי על הפוקימון הזה זה מג'יקארפ!'' אומר בתדהמה.
'המון אנשים, כמעט כולם בעצם טוענים שהוא פוקימון חלש וחסר תועלת אבל אני חושבת קדימה, אפשר לאמן אותו ועם אני יאמן אותו כמו שצריך יהיה לי גם חבר חדש וגם גרידוס' אחשוב במוחי
''ספירו צא'' אומר ואוציא את ספירו מהפוקדור שלו ''ספירו תתקוף בניקוד את מג'יקארפ!''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מה סתומרת חלש מידי בשביל מסך עשן, הוא יודע מסך עשן אבל לא יודע להשתמש בו? חחח איפה ההיגיון?!
---------------------
"ררר..שיט!" אומר מעט טרוד בנוגע למתרחש, "נו קדימה סינדקוויל אתה חייב להצליח... כך נשימה עמוקה וסגור את פיך תרגיש את גופך מתחמם ואגור את העשן בגרונך, ואז שחרר את הנשימה כמסך עשן גדול וסמיך!"
ואקווה שזה יצליח וימשוך זמן, ואז אוסיף "דחיפה על אודיש!"
בקרוב נתחיל לקצור אנשים שלא מגיבים!
ניב - הוא לאחר הרבה קרבות והוא עייף לגיטימי שזה לא יצלליח.
--
סינדקוויל לא מצליח להתרכז בעקבות הריח המתוק שאודיש מפריש מגופו.
לדיבה פוגע בסינדקוויל בעוצמה רבה,סינקוויל נראה חלש ועייף
אודיש משתמש בדחיפה וגם לדיבה משתמש בדחיפה. הריח המתוק עדיין באוויר.
יאיר - טוטודייל מתחמק בקלות מהקורי משי,הוא תוקף את קטרפי באקדח מים.
קטרפי נפגע בחוזקה ולא יכול להילחם יותר
הילד זורק פוקדור על קטרפי. קטרפי נתפס.
הילד כולו שמח ומאושר ניגש אלייך ומגיש לך
טל - ספירו יוצא מהפוקדור וישר מקשיב לדברייך ותוקף את מג'יקראפ בניקור.
מג'יקארפ נמצא על הקרקע וקופץ ללא יכולת לתקוף. הוא נפגע מהמתקפה אבל לא בצורה חזקה.
אדם - רשימת הקניות של החנות:
- 25$
potion|ריפוי 5% מהחיים 25$
התעוררות|Awiking 25$
ריפוי רעל|Antidot 25$
ריפוי שיתוק|Parylz Heal 25$
טל - ספירו יוצא מהפוקדור וישר מקשיב לדברייך ותוקף את מג'יקראפ בניקור.
מג'יקארפ נמצא על הקרקע וקופץ ללא יכולת לתקוף. הוא נפגע מהמתקפה אבל לא בצורה חזקה.
יששששששששששששששש לשלוח לך ה''פ עוזרd:
נו באמת זה מג'יקארפ Lol
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל מג'יקארפ מקפצפץ לא על הקרקע ואיך שספירו תקף בניקור מג'יקארפ נתן לו סטירה עם הזנב!
ספירו נראה עצבני הוא דופק למג'יקארפ מבט ומג'יקארפ לפתע מפסיק לנוע ומשותק לקרקע!
ספירו תוקף בניקור ומחסל את מג'יקארפ בצורה מושלמת!
אדם - המוכר מביט בך המום.
"למה לעזאזל אתה צריך כלכך הרבה??" הוא שואל בפליאה!
"טוב נו העיקר תשלם,והוא מגיש לך את המצרכים ולוקח ממך 400$
''כל הכבוד ספירו!'' אני אומר לספירו בחיוך מאושר
אני אזרוק פוקדור על מג'יקארפ, שהפוקדור יפסיק לזוז אני אקח את הפוקדור ליידי ואלך אל האחות ג'וי.
אני יבקש מהאחות ג'וי לרפא לי את מג'יקארפ וספירו ואחכה עד שתסיים, לאחר מכן אני יוציא את ספירו שישב על כתפי ויהיה מחוץ לפוקדור.
''טוב...אין יותר מידי מה לעשות פה בוא נתקדם'' אומר ואמשיך בדרך הבאה תוך שאחפש פוקימונים בעיני.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הרבה קרבות? קרב אחד נגמר במכה, וגם בקרב השני הוא לא הצליח כלום... וחוץ מיזה בגלל זה אני לא תופס פוקימונים, אני מתרכז באימון שלו.
---------
"סינדקוויל נתר למעלה ותן לשניהם להתנגש זה בזה!" אפקוד עליו בתקווה רבה שזה יצליח.
בנתיים בעוד הם מתאוששים אומר "סינדקוויל אודיש ולדיבה הם עשב וחרק.. בוא ננסה ללמוד מתקפה שחזקה עליהם, אני רוצה שתנשום עמוק, נסה להגביר את הלהבה שעל גבך ולהתחמם ואז פזר גחלת על שניהם!"
אצא אל השדה ואוציא את שינקס. "הקשב אלי שינקס, אני מעוניין להפוך אותך לפוקימון חזק. לא אנוח עד שננצח בליגה. אני רוצה להכין אותך לקראת הקרבות הבאים." אתחיל לומר לו בכוחניות. לאחר מחשבה קלה החלטתי לרכך מעט את טון הדיבור שלי, אחרי הכל הוא הפוקימון ההתחלתי שלי, שותף למסע. "תראה, אני לא טוב בלהראות רגשות, אבל אני רואה כמה נאמן אתה וכמה חזק. אשתדל להיות יותר נחמד מעתה.אדם - המוכר מביט בך המום.
"למה לעזאזל אתה צריך כלכך הרבה??" הוא שואל בפליאה!
"טוב נו העיקר תשלם,והוא מגיש לך את המצרכים ולוקח ממך 400$
שים לב, אני רוצה לראות איך אתה מסתער על הפוקימון הבא שנלחם בו, תחשוף את שיניך ותשתמש בהתקפה שנקראת נשיכה. נראה לך שתהיה מסוגל לעשות זאת?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)