![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
טל - ראלטס מצליחה להתחמק אבל לא בצורה מלאה,היא נפגעה ממספר עוקצים.
היא נראת מותשת.
היא פועלת לפי ההנחיות שלך ופוגעת בקקניה עם הבילבול והצווחה. קקניה מבולבל ומפוחד.
ראלטס תוקפת אותו בדחיפה והיא נפגעת מהקוצים שעל גופו.
ראלטס מורעלת.
קקניה משתמש בשאיבה אבל לא מצליח בגלל הבילבול.
תתבייש לך אני נעלמת כולה ל6 וחצי שעות וככה אתה מתקדם במ''ת בלעדיי? P:
הרגע קלטתי משוxd זה רע שרפלטס בת אני לא יכולה לפתח אותה ללחימהlol נו טוב גם השני בסדר
ועל פי סרבי היא יכולה ללמוד עלים קסומים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"סינדקוויל דלג לאחור לכיוון גזע עץ ומשוך אחריך את לדיבה, ברגע שאתה ממש צמוד לעץ זוז הצידה ותן לו לחבוט בעץ" אדריך אותו בתחכום.
לאחר מכן אפקוד עליו "רוץ אל אודיש ותסתער עליו עם דחיפה חזקה!"
ולאחר שיפיל את אודיש אומר לו "נו קדימה סינדקוויל, חייבים לשלוט במשהו... או במסך עשן או בגחלת, נסה גחלת עוד פעם... כך את הזמן ואל תרתע מהם, אני כאן איתך!"
וכך בעצם אנסה להרגיע אותו ולעודד אותו להתרכז וגם להצליח ואקווה שזה יעזור.
ניב - סינדקוויל מנסה להתחמק מאגרוף השביט של לדיבה. אבל ללא הצלחה.
לדיבה משיג את סינדקוויל הוא בהרבה יותר מהיר ממנו ומנחית עליו מכה חזקה.
סינדקוויל בקושי מסוגל להמשיך בקרב.
אודיש מהפנט אותו עם הריח המתוק ותוקף בשאיבה בשביל לסיים את הקרב!
טל - חח בעיקרון לא שאלתי אותך אם את רוצה אותה בת או בן..
והיי המשחק צריך להיות פעיל כמה שיותר כמעט עמוד 10 ואני רוצה שנתקדם מהר יותר.
-------
ראלטס תוקפת בדחיפה ופוגעת בקקניה ושוב היא נפגעת מהקוצים שעל גופו.
קקניה מנער את ראשו וגופו מספר פעמיים ומתאושש מהבילבול.
קקניה משתמש בדחיפה משולבת עם עוקצי רעל!
ראלטס לא מצליחה להתרכז מספיק בשביל ללמוד מתקפה חדשה..
עומר - צ'יקוריטה תוקפת את מדף הספרים של הפרופסור וחותכת על המדף ומספר ספרים.
"לא לא לא!! מה אתה עושה?!" צועק העוזר של הפרופסור!
"פוקדור צא" צועק העוזר
"צ'רלי תעזור לנו פה!" הוא צועק.
לפתע אתה רואה פוקימון אש דמוי דרקון אבל בלי כנפיים
אתה פותח את הפוקדע שלך ורואה שאין יותר מידי מידע עליו
"תחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור או שנאלץ אותך לעשות את זה" אומר העוזר.
מתן - הטעינה של וולטרוב ביחד עם הניצוץ הם קטלניים. והם פוגעים בלארביטר אבל לא בצורה חזקה מידי. הסופת חול משתוללת ופוגעת בוולטרוב ובזיגזגון.
הצווחה לא כלכך משפיעה בגלל הסופת חול שמשתוללת.
האזור הפך פשוט למדבר בעזרת הסופת חול אפחד לא רואה כלום וולטרוב וזיגזגון נפגעים שוב ושוב.
וולטרוב משתמש בטעינה ולאחר מכן שוב בניצוץ זיגזגון לא עושה כלום הוא לא מסוגל לראות מה מתרחש במגרש.
סליחה שלא מחקתי את שאר התגובות אני מהאייפוןהאז זה סתם מתוסבך אני אכתוב רצף אותיות עכשיו בכדי לרדת שורה בבבבבבבבבבבבבכעייכוחכוחכאםעאםיכםיכןלעכחעגויגטחטמגם לכלכןנכיחעכחהכחצהיתמעעעיחהעחיעחלחיח----------------------------------------------------------------------------------------------------------״רלטס עכשיו תנסי להתחק ואז תשתמשי בדחיפה אני יודעת שאת יכולה לעשות את זה אני מאמינה בך!!!״אני אנסה לשדר אל רלטס ביטחון ומחשבות חיוביות
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"אוקיי , לארביטר , מכיוון שאתה רואה רבה יותר טוב מוולטרוב וזיגזגון במדבר אז אני רוצה שתתרכז ותחפור בור באדמה ותיכנס לתוכו , תחפור עד שאתה מרגיש שאתה מתחת לוולטרוב או זיגזגון , כשאתה מתחת לאחד מהם תחפור למי שאתה מתחתיו ותיתן לו אגרוף כך שתלמד חפירה (בבקשה תן לו ללמוד)ולאחר מכן תקוף אותו בנשיכה , אחרי זה תתקוף את האחר בכמה נשיכות רצופות." אומר , "רק רגע , סידוט , תחפש פרי אורן וכשתמצא תאכל אותו ותחזור אלי ,אחרי שתחזור תשתמש בגדילה." אומר .
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מתן - לרביטר מתחיל לגשש באדמה ולנסות לחפור ולפתע משום מקום הוא מקבל ניצוץ שהיה הפיל אותו אחורנית.
זיגזגון לפתע יוצא מתוך סופת החול ותוקף בדחיפה את לרביטר.
סידוט מסתובב ולא מוצא פרי אורן. לרביטר הופתע מהמתקפה של וולטרוב ונמנע מלתקוף.
וולטרוב משתמש שוב בטעינה ולאחר מכן בניצוץ - זה הולך להיות קטלני.
טל - קקניה לא מוותר והוא מכוון עשרות עוקצי רעל לכיוונו של ספירו ולא נח לרגע.
ספירו ממשיך להתחמק אבל אין לו היזדמנות להתקרב לקקניה בלי להיפגע מהעוקצי רעל.
טל - קקניה לא מוותר והוא מכוון עשרות עוקצי רעל לכיוונו של ספירו ולא נח לרגע.
ספירו ממשיך להתחמק אבל אין לו היזדמנות להתקרב לקקניה בלי להיפגע מהעוקצי רעל.[/QUOTE]
''אוקיי ספירו, אני רוצה שתתקרב לקקניאה אבל שתהיה מספיק רחוק בשביל שקוצי הרעל לא יפגעו בך ותשתמש במבט, מיד לאחר מכן תתקוף במהרה בדחיפה ותיסוג חזרה גבוהה לשמים!'' הורה לספירו בתקווה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל - ספירו מתחמק מעוקצי הרעל ומגיע מספיק קרוב בשביל להשתמש במבט.
המבט לא כלכך משפיע על קקניה אבל הוא מתחיל להתעייף ולהוריד את המינון של העוקצי רעל.
לפתע ספירו מנסה מתקפה חדשה והוא תוקף בכל הכוח את קקניה הוא מתחמק מכל העוקצי רעל עד שהוא מגיע לפגיעה ישירה כנגד קקניה
Fury attack התקפת זעם. קקניה שהופתעה מההתקפה הועף מספר מטרים לאחור והפסיק לתקוף.
הוא משתמש בשאיבה כהתקפה חוזרת!
מתן - וולטרוב מחכה ללרביטר איך שהוא תוקף את וולטרוב בנשיכה . וולטרוב משחרר גל ניצוצות חזק מגופו בעקבות כל הטעינה שהוא השתמש הוא צבר כוח רב.
הוא פוגע בלרביטר בעוצמה. לרביטר משותק ולא מסוגל לזוז.
זיגזגון משנה את כיוונו ותוקף שוב בדחיפה כנגד לרביטר!
"זהו , זה יותר מדי , תחזרו." אומר ואחזיר אותם , 'אני מקווה שהם לא ירדפו אחרי.' אחשוב וארוץ עם הפוקדורים לכיוון העיר , 'שתיים נגד אחד זה יותר מדי.' אחשוב וכשאגיע לעיר אמשיך למרכז הפוקימונים ואכנס עליו , לאחר מכן אתן לאחות ג'וי את לארביטר וסידוט ולאחר שתחזיר לי אותם אלך לחנות ואקנה שיקויים ואחרי זה אמשיך לדרך הבאה .
[QUOTE=Archangel;1369505]טל - ספירו מתחמק מעוקצי הרעל ומגיע מספיק קרוב בשביל להשתמש במבט.
המבט לא כלכך משפיע על קקניה אבל הוא מתחיל להתעייף ולהוריד את המינון של העוקצי רעל.
לפתע ספירו מנסה מתקפה חדשה והוא תוקף בכל הכוח את קקניה הוא מתחמק מכל העוקצי רעל עד שהוא מגיע לפגיעה ישירה כנגד קקניה
Fury attack התקפת זעם. קקניה שהופתעה מההתקפה הועף מספר מטרים לאחור והפסיק לתקוף.
הוא משתמש בשאיבה כהתקפה חוזרת!
''כל הכבוד ספירו אני גאה בך מאוד חמוד!'' אני יאמר לספירו בהתרגשות ובשמחה.
''אוקיי ספירו! תעוף גבוהה לשמים בכדי להתחמק ממתקפת השאיבה, לאחר מכן תעוף גבוהה מעך קקניאה ותצלול למטה במתקפה זעם הצלילה תחזק אותה!'' אני יאמר בקול בטוח והתרגשות לספירו
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)