Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 1 מתוך 65 1231151 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 971
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    קרדיט לי 3:

יש אישור החייאה-

אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל ttrrtte להחיות את 'עולם הפוקימון בסכנה'.

שם המשחק:עולם הפוקימון בסכנה!!!!

חוקי הרשמה והגבלות-

המשחק נועד לעד שבע שחקנים
    אין לעבור על החוקים הבאם-
    1.לקלל
    2.להספים
    3.לריב ולהתווכח
    4.כל תגובה צריכה להיות לפחות באורך שורה
    5.לצוטט את מי שאתם עונים לו
    6.מי שלא מגיב 8 ימים ללא סיבה מיוחדת יוצא מהמשחק.
    7. להנות מהמשחק 
    8.מי שלא יגיב במשך שבוע ללא הודעה יקבל אזהרה אחרי 3 ימים יועף עם לא יגיב

רקע
    זה קרה בעולם שבוא כולם אוהבים פוקימונים,לפני כ20 שנה ילד אחד קטן ושמו שון הותקף על ידי 12 פוקימונים,אחד מכל סוג. הפוקימונים שתקפו לא ריחמו על שון בכלל ורק איווי אחד קטן שראה מה קרה שם בא ועזר לו להינצל. כעבור השנים גדל שון והשנאה שלו לפוקימונים רק גדלה וגדלה,יותר ויותר (הפוקימון היחיד שאהב היה רק האיווי,שנמצא איתו גם כיום) ולכן הוא החליט למחוק את כל הפוקימונים מהעולם חוץ מהאיווי שעזר לו. לאחר כמה שנים אסף לעצמו שון כמה תומכים,רובם פשוט העריצו את שון וזאת הייתה הסיבה היחידה שבגללה הצטרפו, לארגון של שון קראו ''הרס''. עם השנים הוקם ארגון ושמו ''השמדה'',מטרת האירגון הייתה לעצור את שון ומזימותיו הרעות. למקימו של הארגון קראו לן, הוא היה גבוהה ובעל שיער בלונדיני עם קוצים. ובמשך השנים אסף האירגון תומכים,אך לא הרבה ידעו על אירגון סודי זה,אפילו לא שון.

אירגון ''הרס''
    אירגון הרס הוקם כ20 שנה לאחר ששנים עשר הפוקימונים תקפו את שון. שון אסף לעצמו תומכים רבים אבל גם רחש אוייבים מפני שרוב האנשים אהבו פוקימונים,שלא כמו שון. תומכיו של שון הצטרפו לאירגון בעיקר בגלל שהעריצו את שון,חלקם אפילו ממש אהבו פוקימונים אבל הם פחדו מכוחו של שון ולכן הצטרפו אליו.

שון-

החיילים שלו-

באירגון ''השמדה'' יש דרגות הנה הם-

S-דרגה נמוכה מאוד חיילים ללא פוקימונים חזקים במיוחד שאין להם מידע פנימי כל כך ולא קשר עם שון, פוקימונים-

T-דרגה בינונית בדרך כלל חיילים עם פוקימונים חלשים אבל מאומנים בהיתחמקויות ומהירות פוקימונים-

U-דרגה בינונית לחיילים יש מידע פנימי וקשר עם שון יש להם פוקימונים חזקים בהתקפה אבל בעל מהירות נמוכה-

F-סגנים של שון,לשון יש 2 סגנים שהמראה שלהם אינו ידוע הפוקימונים שלהם חזקים ומהירי מאוד,הפוקימונים הם-

K-שון,בוס האירגון הפוקימונים של שון מימנים וחזקים מאוד!!! קשה מאוד להביס אותם-

הפלה
    האירגון שלן הקים כדי לסכל את מזימתו המרושעת של שון,למחוק את כל הפוקימונים מהעולם. האירגון נשמר בסוד עד כדי כך שאפילו שון אינו יודע עליו בכלל!!! באיגוד ישנם כ60 איש וכל מי שמגלה עליו מושבע שלא לומר כלום ועם יגלה סופו יהיה מר. אנשי האירגון טובי לב ואוהבי פוקימונים. לן היה הראשון שגילה על מזימתו של שון ואף אחד אינו יודע דבר עם כך,לן ממש לא אוהב לדבר על שון. לסגנים של לן שהם דרגות D קוראים מאיה ושיילין.

באירגון של לן כמה דרגות-
    A-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת בדרך כלל אפילו לא יודע שהוא באירגון.

פוקימונים-

B-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת לא יודע הרבה על מה שמתרחש אבל הוא יודע שהוא באירגון

פוקימונים-

C-כל אחד הדרגה שלו מתחילה באות הזאת יוצא למשימות ריגול ומעקב סודיות לטובת האירגון .פוקימונים-

D-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת, הוא סגן של לן ויוצא למשימות קשות ביותר. ללן יש 2 סגניות ששמן מאיה ושיילין.
    מאיה-

פוקימונים-

שיילין-

פוקימונים-
    אין פוקימונים קבועים,שיילין היא פוקימון רייג'נר

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?

לא להגיב!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    מפת הדרכים-
    דרך 1-מובילה מהעיר הראשונה לעיר השנייה
    דרך 2-מובילה ליער שאחרי העיר השנייה
    דרך 3-מובילה מהיער לעיר הרביעית
    דרך 4-מובילה מין העיר הרביעית לשלישית
    דרך 5-מובילה מין העיר השלישית לשדה פתוח מלא פוקימוני עשב
    דרך 6-מובילה מין השדה לעיר השישית
    דרך 7-מובילה מין העיר השישית לחוף הים
    דרך 8-דרך אשר עוברת בים ומובילה לעיר השביעית אשר נמצאת בחוף מבודד
    דרך 9-מובילה לאגם מלא פוקימוני מים דרקון
    דרך 10-דרך ניסתרת שאף אחד לא יודע איפה היא נמצאת אומרים שהיא מובילה למערה הסודית ששון מחפש
    דרך 11-מובילה לליגה
    דרך 12-מובילה למגדל הקקרבות
    דרך 13-מובילה לעיר השמינית
    דרך 14 –מובילה חזרה לעיר הראשונה

השמות של כל עיר-
    הכפר שבוא אתם גרים-לינאן
    עיר 1- ג'ול
    עיר 2-טילינס
    עיר 3-דריק
    עיר 4-מנאפיה
    עיר 5-שימין
    עיר 6-במליה
    עוד 7-לוד
    עיר 8-מוליביה

אזורים מיוחדים-
    היער שאחרי העיר השנייה- יער אוצקי
    השדה הפתוח שדרך 5 מובילה אליו-שדה שיב
    חוף הים שדרך 7 מובילה אליו-חוף במליה
    האגם שדרך 9 מובילה אליו-אגם הדרקון
    המערה הניסתרת שלפי השמועות דרך 10 מובילה אליה-מערת הסודות

פוקימונים התחלתיים-

החנות-

ברוכים הבאים לחנות פוקי!!! כאן תוכלו לקנות כל מה שתצתרכו

פוקדור רגיל 10 ש''ח-

גרייט בול 20 ש''ח-

אלטרה בול 60 ש''ח-

כדור מותרות-קנה 10 פוקדורים רגילים קבל 1 חינם-

ביצה מיסתורית-500 ש''ח-

תחפושת-

מדים של הצוות של שון,יש לבנות לבנים ולכאלה שרוצים להתחפש לבעלי דרגה גבוהה- 210 ש''ח

אוכל פוקימונים-5 ש''ח
    אוכל פוקימונים נוזלי-6 ש''ח

ספר ''המדריך לרפואת הפוקימונים''- 60 ש''ח
    ספר ''מבשלים פאפינים בכיף''-100 ש''ח
    תיבת נגינה של פיקצ'ו-80 ש''ח
    שעון מעורר בצורת ווידל\פיקצ'ו\מאגניום-200 ש''ח
    תלבושות פוקימונים-
    שמלה קטנה וורודה-80 ש''ח
    חולצה שחורה-80 ש''ח
    חצאית ירוקה\כחולה\ורודה-70 ש''ח
    חולצה ירוקה\שחור\ורודה-70 ש''ח

כרטיס הגרלה- 50 ש''ח פרסים לכרטיס-

מספר מכון- פוקדור
    2 מספרים נכונים- גרייט בול
    3 מספרים נכונים- סספר לבחירה
    4 מספרים נכונים-בגד לבחירה
    5 מספרים נכונים-ביצה לבחירה
    6 מספרים נכונים-ביצה+בגד+100 ש''ח

אופן הזכייה ושעות פעילות המשחק-
    המשחק פעיל 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה.
    הזוכה במשחק הוא מי שמצליח לעצור את שון

טופס הרשמה מלא-
    שם:שם הפורום שלכם
    כינוי במשחק:השם שלכם במשחק
    גיל במשחק:איזה גיל אתם
    מראה:איך הדמות נראת השתמשו בתאורים כמו למשל- __היא ילדה בעלת שיער זהוב וארוך שמגיעה עד לקצה רגלייה,היא בעלת עיינים כחולות ולובשת שמלות בצבע ים.
    רקע:כיתבו על עצמכם מה קרה לכם בעבר לא משו מיוחד כמה אנשים אתם במשפחה מה תמיד רציתם ועוד...
    כסף: 300 ש''ח (לא לגעת)
    הערות:משהו חשוב שאתם רוצים להעיר ועוד..

טופס ריק-
    שם:
    רקע:]
    כסף:3000 ש''ח
    לא להגיב

פרסים-
    פותח עמ' 12-ביצת פוקימון שאני בוחרת
    פותח עמ' 20-פוקימון הכי קטן לבחירת הפותח
    עמ' 25-פוקימון התפתחות 2לבחירתי
    עמ' 35-פוקימון התפתחו 3 לבחירת הפותח חוץ מ-דרגונייט,סאלמנס וכל מעופף+דרקון אחר
    עמ' 50-דרגונייט\סאלמנס לבחירה
    עמ' 100-יעודכן בהמשך

לא להגיב!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice

כן,כן זה כאן! איוונט היער הירוק!

קיבלתם מכתב דחוף מן פרופסור אוק!
    ''סליחה על האיחור בשליחת המכתב, אתם ועוד 6 מאמנים, נבחרתם בהגרלה להישלח ליער הנקרא ''היער הירוק'', ביער הזה חיים פוקימונים אשר לא נמצאים בכל מקום, כמו למשל פוקימוני רוח,או אופל וכל מיני אחרים.
    המאסף שלנו, ריק יבוא לאסוף אתכם על הסקאמורי שלו בתאריך השביעי לשביעי, אתם תשהו ביעד עד לשמיני לשביעי
    בהצלחה!''

כן, כן חברים!
    איוונט moonlight valley הגיעה למ''ת!
    מה יקרה באיוונט הזה?
    קודם כל תכירו שני פוקימונים חדשים

לאפיס (הכחול) ולאזולי (הורודה)
    לאפיס ולזולי תמיד נולדים כתאומים והם כמעט בלתי ניתנים להפרדה, הקשר ביניהם חזק ומיוחד מאוד.
    לאפיס ולזולי הם זוג פוקימונים על חושיים, הם חברותיים מאוד.
    לאפיס הוא פוקימון סקרן מאוד, אבל גם פחדן גדול, הסקרנות שלו בדרך כלל מכניס אותו לצרות.
    לזולי היא בדרך כלל בעלת ביטחון עצמי גדול והסקרנות שלה שופעת, היא בדרך כלל גוררת את לאפיס איתה למקומות מסוכנים שמסקרנים אותה ובכך מכניסה את שניהם לצרות, אבל למרות זאת הם זוג אחים שקשורים אחד לשני מאוד.
    לאפיס ולאזולי מתפתחים לפוקימון טנראון, טנראון הוא פוקימון מדהים ביופיו מסוג על חושי ומעופף, הוא עדין מאוד ולא אוהב לעזוב את אחיו\אחותו יותר מידי, טנראון אוהב מאוד לעוף, אין הרבה מהם בעולם כי לידתם של לאפיס ולאזולי נדירה מאוד, והתפתחותם בכלל.

במהלך האיוונט אתם תתיקלו בלאפיס ולזולי, הם ייקלעו לצרה כלשהי (מוחעחחחע סודי ביותרXD) ואתם תצטרכו לעזור להם, בסוף האיוונט על פי התנהגותכם במהלכו אחליט עם לאפיס ולאזולי יצטרפו אליכם או לא
    אז תהיו נחמדים^^
    האיוונט יתחיל מחר 14.7.12
    וייגמר בתאריך לא ידוע על פי הקצב שלכם
    אשרו את השתתפותכם במ''ת או בה''פ

קרדיט לאתר פוקימון פנטזסי על התמונות והשמות (זה אתר באנגלית מותר לומר את השם ם: )
    קרדיט לי על הכנת השלט לאיוונט ולמידע המומצא המדהים שליP:

[IMG] ח-ו-ב-ה השתתפות! נא שלחו את טופס זה אליי בה''פ- שם משתמש: שם במשחק: פוקימונים לתחרויות(אחד לכל אחת) תחרות 1: תחרות 2: תחרות 3: תחרות 4: תחרות 5: אל תגיבו עכשיו להמשכים שלכם, אלה שלחו לי את הפרטים בה''פ, העלילה שלכם מוקפאת עד סיום האיוונט! אל תדאגו יהיה לכם מקום מיוחד לאימונים! *קרדיט לטורטרה על הרעיון כללי ולי על הכנת האיוונט, העיצוב ועוד*[/IMG]

4. student of Gakuen Alice
    דף רשומים!

Shikamaru
    Spoiler ספוילר

‏Percy Jackson
    Spoiler ספוילר

qulavaxd
    Spoiler ספוילר

[/SPOILER]
    king4500

Spoiler ספוילר

יצור אחד

Spoiler ספוילר

[/SPOILER]
    אריאל116
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    שם : דן רמדונה

מראה : נאה עם שיער בלונדיני נעליים כחולות חולצה לבנה ומכנסיים שחורים צבע עיניים כחול ושיער חלק ארוך.

רקע : דן גדל למשפחה די עשירה, הוא קיבל מה שהוא רוצה תמיד. הוא היה ילד נחמד וכשהוא שמע על הפיגועים של שון, הוא נשבע שהוא ינקום לא רק בשם תומר אלא בשם כולם. הוא חלם לקבל פוקימון עוד מגיל צעיר, הוא היה מאוד פופולרי בחברה ולכן הוא היה ילד מקובל ביותר. המשפחה שלו הייתה בת ארבע נפשות, הוא , אחותו, והוריו. הפוקימון שהוא הכי אהב היה טורצ׳יק והוא תמיד חלם לקבל טורצ׳יק קטן בתור פוקימון התחלתי. יום אחד דן מצא טורצ׳יק אחד נטוש, מסכן, שנראה כאילו לא טיפלו בו כמה חודשים. הוא לקח אותו הביתה שיטפלו בו קצת, למזלו, אמא שלו הייתה רופאת פוקימונים בעבר. אחרי זמן מה שהוא וטורצ׳יק התיידדו הוא החליט להשאיר את טורצ׳יק בתור חיית מחמד וטורצ׳יק הסכים. הוא נשבע שהוא יקבל טורצ׳יק בתור התחלתי והפוקימון האהוב עליו תמיד יהיה טורצ׳יק.
    כסף : 3000 ש״ח
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-28-2012 בשעה 09:24 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

6. student of Gakuen Alice
    עומר תפרט בבקשה יותר ברקע וגם במראה-עיינים אורך שיער ועוד...

עריכה: השיפור ניכר! התקבלת אנא השקיע בתגובותייך, אומר לך שנתחיל את המ''ת

תירשמו מהר!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שם: ♣Trunks♣
    כינוי: סטיב ג'קסון (או... הנוסטלגיה)
    מראה: גבוה לגילו (בערך 1.47) ומאוד רזה, כמעט תת-תזונה. מסרב לנעול נעליים פתוחות. הוא נועל נעלי סניקרס כחולות מחברת נייק. לובש מכנסי טרנינג וטי-שירט. יש לו עיניים כחולות-ירוקות ושיער חום בהיר קצוץ. מתחת לחולצה הוא תמיד לובש גופייה לבנה. הוא לובש תחתוני בוקסר ועונד שעון מזהב שעולה בערך 500$.
    רקע: סטיב נולד למשפחה ענייה. כשהוא היה בן 2 סבא שלו מת והוא הוריש לו כמה חפצים שמסתבר שהיו לו כמו: קופסת צעצועים מארד עם מנעול מזהב,, עגילי יהלומים, שרשראות פנינים ועוד. ההורים של סטיב, ג'סיקה וג'פרסון היו נואשים לכסף לחיות עליו אז הם החליטו למכור את הירושה היקרה הזו. סטיב הקטן אמנם היה רק בן שנתיים אבל הוא הבין שרוצים לקחת ממנו את הדברים. הוא נתן להוריו את הדברים שנראו לו מיותרים - עגילי היהלום, שרשראות הפנינים, בקיצור, על כל התכשיטים. אבל היו שני דברים שהוא לא הסכים לוותר עליהם: השעון וקופסת הצעצעוצעים. לבסוף, ההורים מכרו את קופסת הצעצועים ולסטיב נשאר רק השעון. בעזרת הכסף ההורים הצליחו לקנות וואן, להתקלח, לאכול טוב ואביו מצא עבודה טובה. בסוף היה להם מספיק כסף כדי לקנות בית אמיתי. אבל בכל השנים האלה סטיב עדיין דאג שהוריו יקחו לו את השעון. לכן הוא החביא אותו והגן עליו מכל משמר. למרות שסטיב לא ידע לקרוא שעון עד גיל 8 הוא נהג להסתכל בשעון מסתובב סיבובים שלמים. הוא נהנה מזה. בגלל החיים ה"מיוחדים" האלה, לסטיב אף פעם לא היה זמן להתעסק בפוקימונים. הוריו התעקשו שסטיב יגשים את החלום שדורות ממשפחתם לא הצליחו להגשים. זה היה בערך בגיל 7. מאז סטיב היה עסוק רק בלמידה ולמידה על פוקימונים.
    הערות: הוא כאילו מחונן והוא בוגר לגילו.
    ד"א, אל תגידי לי שהרקע לא קשור לעלילה כי הדרך היחידה לקשר לעלילה זה לכתוב "הוא ראה את הכתבה על תומר והתעצבן) ואז אין ממש מה לעשות ברקע עצמו...
    נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 05-28-2012 בשעה 09:37 PM

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

8. student of Gakuen Alice
    טוב זאת השקעהd:
    אני רושמת אותך בגיל 10 כי זה גיל המסע

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    שם:‏Percy Jackson
    כינוי במשחק:אופק ג'קסון
    מראה:הוא ילד גבוה,כובע ירוק,שיער שחור וארוך עד למותניים,חולצה ירוקה ומכנסיים שחורים
    רקע:משפחתו של אופק מונה כ25 אנשים.
    אופק תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים שהוא נולד היה לו כתם לידה של צ'קוריטה על הכתף.
    ומאז אופק תמיד ידע שהוא רוצה לקחת את צ'יקוריטה למסע הפוקימונים שלו.

Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    אופק תתבייש לךxd קצת השקעה
    תקרא את הרקעים של האחרים, ותיקח השראה מה אתה צריך לפרט למשל משפח ענייה\עשירה מיקום הבית היסטוריה עם פוקימונים ועוד ותפרט יותר על תיאור

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    שם: Amitlv

כינוי במשחק: לן קאגאמינה || Kagamine Len

גיל במשחק: 14

מראה:
    Spoiler ספוילר

רקע: לן היה רק בן 5 שברח מהבית לראשונה הוא הכלית שנמאס לו מהצעקות והריבים של הוריו הוא תמיד היה בורח לאותו מקום הוא היה הולך לחצר האחורית שלהם ומיתחבה בין המחסן לגדר כאשר טובי חולדת המחמד איתו ו2 פחים מסתירים אותו הוא יכל לחיות שם ימים בלי אוכל או מים אך טובי היה צריך לאכול אז הוא היה מתגנב לבית לוכח אוכל וחוזר למחבוא הוא עשה את זה פעמים רבות לפחות פעם בשנה לן שהיה כבר בין 10 היה בורח לשבועות שלמים כמובן שהוא שינה את המחבוא וכל פעם היה במקום אחר הוא היה גונב מחניות ועושה המון מעשים רעים ויום אחד הוא שמה 2 דמויות מתלחששות ביער והם סיפרו אחד לשני על הדברים ששון עושה לפוקימונים ואז לן חשב 'למה מי זה האיש הזה מי הוא חושב שהוא שהוא יהרוג את כולם' והוא נשבע שלא ינוח עד ששון לא יגמור בקבר! ובגיל 14 הוא יצא למסע ההרג שלו! כשכמובן בידו טובי

כסף: 300 ש''ח (לא לגעת)

הערות: אני אשמח לפוקימון אופל וגם להכניס לפאמים לעלילה את טובי החולדה שהוא בורח לו והוא עוקב עכריו או כל מיני דברים כאלה

פוקימון התכלתי: צ'קוריטה

כמו תמיד. עמיטריד.

12. student of Gakuen Alice
    יאו עצלן שכמותךxddd השתמשת ברקע הזה גם במ''ת השני שברח לי שמו P:
    נו טוב
    התקבלתxd

רק הערה אחת, תשתדל בבקשה כמה שפחות שגיאות כתיב ולא אתה לא הולך להרוג אף אחד לפחות כרגע

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. TBM
    שם: מתן
    שם בפורום : king4500
    כינוי במשחק : ריי אוזינה
    מראה :
    רקע : ריי הוא האח הקטן במשפחה , שהיה בן שנתיים אחיו הגדול יצא למסעו ובחר בצ'ימצ'אר , כל פעם שאחיו בה לבקר צ'ימצ'אר היה היחיד שהיה עם ריי , כשריי היה בגיל 5 הוא טייל עם אחיו הגדול ועם צ'ימצ'אר , ובאותו זמן במקום עברה להקת בידרילים , לפתע בלי אזהרה היא תקפה אותם , צ'ימצ'אר הגן על ריי אבל לא היה מספיק חזק ואחרי מאבק הוא התפתח למונפרנו , מאז שצ'ימצ'אר התפתח למונפרנו הוא התחיל להפסיק להיות עם ריי ולבסוף הם הפסיקו לבלות יחד , בגיל 8 ריי נרשם לבית ספר למאמנים ושם הכיר את חברו טימו , אפילו שריי חשש שמה שיקרה עם מונפרנו יקרה גם עם טימו הוא המשיך להיות עם טימו , בגיל 10 ריי גמר את בית הספר למאמנים וגילה שאחיו נעלם , ריי יצא עם הוריו לחפש את אחיו אבל הם לא מצאו שום דבר מימנו , לאחר מכן הם חזרו הביתה ומאז ריי מבטיח לעצמו שיצא למסע פוקימונים כדי להשלים את מה שאחיו לא הצליח לעשות וגם כדי למצוא את אחיו .
    כסף : 3000 ש''ח
    הערות : מצטער שהשתמשתי ברקע מהמ''ת השני אני עוד מאט נוסע אז לא יהיה לי זמן לרשום רקע

14. student of Gakuen Alice
    בסדר התקבלת 3:

ב5 וחצי מתחילים1!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    מתחילים!!

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 65 1231151 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •