סיבוב ראשון!
כתבו קטע על החפץ הבא!
ספוילר
סיבוב ראשון!
כתבו קטע על החפץ הבא!
ספוילר
הגשה:
הכל התחיל באחד מימי הקיץ החמים.
''אבא! אני חושב שנשברו לי האופניים!'' קראתי לאבא שלי בעצב, קיבלתי את האופניים האדומות לכבוד יום הולדתי העשירי, הם אצלי כבר יותר מחמש שנים, הן יקרות לי מאוד.
אבא נכנס לחצר בריצה ובחן במבט מודאג את זוג האופניים האדומות, ''זה לא טוב.. השרשרת נשברה נצטרך להביא לך אופניים חדשות'' הוא אמר.
''אוי לא!'' הזדעקתי, האופניים האלו עצרו כל כך הרבה זיכרונות, הדיווש בכבישים בין הכרכרות, הסוסים צוהלים מפחד כאשר אני וחבריי עוברים על ידם במהירות.
אחרי הכל, בימנו אופניים וכרכרות הם כלי הרכב האופנתיים ביותר, רק לעשירים ביותר יש מכוניות פורד אשר מקרקשות לאיטן בדרכים.
''הנה קח, תקפוץ לאהרון הזקן אולי יש אצלו משהו בשבילך'' אמר לי אבא והגיש לי שק מטבעות קטן.
הלכתי לחנות של אהרון, אהרון היה קשיש נחמד שמכר אופניים, כלי בית, ציורים שהכין לבד בקיצור כמעט כל דבר היה אצלו בחנות, אהרון היה חבר קרוב מאוד של המשפחה.
''אהרון, אהרון! אני צריך אופניים חדשות'' אמרתי כאשר נכנסתי בסערה אל החנות, פעמון הדלת אשר היה תלוי בפנים הדלת צלצל ברעש בכניסתי הדרמטית פנימה.
החנות הייתה מלאת אבק, כרגל היו בא כל כך הרבה דברים לחנות כל כך קטנה.
''אופנים מה..? אז כבר שברת אותם ילדי?'' שמעתי את קולו הרועד של אהרון, פניו המזוקנות ורבות השנים של אהרון הופיעו מבין הצללים, הנרות הפיצו אור קלוש אך למרות זאת ראיתי את עיניו החכות והעמוקות של אהרון, כחולות וצלולות, פעם סיפר לי אהרון שהעיניים שלו ראו הכל, שבשבילו אין יותר הפתעות בחיים.
''קדימה ילדי בוא נמצא לך זוג אופניים, בכמה כסף צייד אותך אביך היום?'' שאל אותי אהרון בטוב ליבו.
ספרתי את הכסף, ''שנים-עשר מטבעות נחושת'' עניתי.
''אומ... יש לי רעיון ילדי לא מזמן קיבלתי זוג אופניים לחנות, הן מדגם ישן ואף אחד לא הולך לקנות אותם, אתן לך אותם במתנה ממני'' אמר לי אהרון והוביל אותי פנימה.
מלפניי עמדו זוג אופניים ישנות, הן היו עשויות עץ, הרחתי את ריח העץ והיער מהם, המושב היה עשוי עור של חיה אני חושב, ידיות האופניים גם כן היו עשויות עץ.
לא היה לי נעים לסרב לאהרון הקשיש ולכן הסכמתי לטוב ליבו ולקחתי את האופניים.
הלכתי לשדה שמחוץ לבית ונזכרתי במילותיו של אהרון לפני שיצאתי מהחנות ''ואל תשכח ילדי.. האופניים האלו אוצרות סוד, סוד גדול מאוד''
למה התכוון אהרון במילותיו?
סוד? איזה סוד כבר יכולות לעצור בתוכן אופניים?
עליתי על האופניים והתחלתי לדווש, דיוושתי ודיוושתי.
הכרתי את האחו כמו את כף ידי, אהבתי לרכוב בעיניים עצומות בשדה בידיעה של אפול.
האופניים היו נוחות יותר ממה שציפיתי ולא חרקו וגם לא רעדו, הנסיעה הייתה חלקה אבל משום מה צמרמורת אחזה בגבי, לא הרגשתי את מהמרות הדרכים המוכרות, פקחתי עיניים, בדיוק עברתי דרך ענן, צינה אחזה בי, הבטתי למטה- השדה נפרש תחתיי, רכבתי על האופניים באוויר, אז לכך התכוון אהרון הזקן, זה הסוד הטמון באופניים רבות השנים, האופניים של העננים.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ספוילר
המשך יבוא.
מקווה שאהבת את הסיפור- אני מקווה לעשות סיפור שכל פרק קשור לקודמו בעזרת החפצים שתביא- בסדר?.
מקווה שהחפץ הבא יעזור לי לעשות המשך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ספוילר
מקווה שתאהב.
אם לא, לא נורא. נהניתי בכל מקרה לכתוב את הסיפור.
IMA LADY
ספוילר
מקווה שתאהב.
אם לא, לא נורא. נהניתי בכל מקרה לכתוב את הסיפור.
עריכה : טעות שלי הדאבל.
IMA LADY
מצטער אם זה קצת חופר וארוך, זה מה שיצא לי
היה לי קשה לכתוב את זה, אני רגיל לכתוב קטעים עם יותר אקשןאז בבקשה תתחשב...
ספוילר
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
ספוילר
מקווה שאהבת :-) אני יודע שזה קצר כי פשוט אין לי זמן..
נערך לאחרונה על ידי banana man, 08-01-2012 בשעה 11:55 PM
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
יש לכם עד היום בצהריים! תחרות נושאת פרסים!
הקטע של עמית:
ספוילר
טוב חבר'ה. כל העבודות הוגשו ואני ראיתי פה עבודה מעולה!
תמיד ידעתי שהפורום הזה יכול להגיש יצירות פנטזיה מעולות ולא טעיתי ללא כל ספק. הסיבוב הראשון היה מוצלח עד מאוד. כולכם התעכבתם על האפקט של האופניים ושילבתם את זה נהדר!
בכל אופן, החלטתי לחלק את הנקודות על פי שלושת הממים. "מקוריות, מקצועיות, משקיענות."
על כל אחד מהדרגות תקבלות ניקוד מאחד עד עשר ועל פי הניקוד המספור יחושב.
והרי התוצאות:
טל ~
ספוילר
ליאור ~
ספוילר
יאשה X_X ~
ספוילר
דור ~
ספוילר
דוד ~
ספוילר
עומר ~
ספוילר
עמית ~
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)