פורסם במקור על ידי buizel שולט כי מי מכיר אותך שנה כינוי כבר זה ממש מעצבן שקרן אתה כן מכיר אותי עדיין לא יכול צריך לחכות כמה ימים, בינתיים תדעו שזה אני..
מתי הייתה הפעם האחרונה של דסו פה בכלל? O:
חמוף
פורסם במקור על ידי THE CHOSEN ONE שקרן אתה כן מכיר אותי עדיין לא יכול צריך לחכות כמה ימים, בינתיים תדעו שזה אני.. ...מצטער לאכזב אותך אבל אין לי שמץ של מושג מי אתה פורסם במקור על ידי Panties מתי הייתה הפעם האחרונה של דסו פה בכלל? O: לפני יותר מדי זמן :'(
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי buizel שולט ...מצטער לאכזב אותך אבל אין לי שמץ של מושג מי אתה לפני יותר מדי זמן :'( דיברנו כמה פעמים בסקייפ, שכחת שרבתי עם גיא..
פורסם במקור על ידי THE CHOSEN ONE דיברנו כמה פעמים בסקייפ, שכחת שרבתי עם גיא.. אין לי סקייפ
פורסם במקור על ידי buizel שולט אין לי סקייפ חח רציני, אז כנראה זה עידן אחר מהפורום, אבל אני בטוח שדיברנו כמה פעמים בפורום..
פורסם במקור על ידי THE CHOSEN ONE חח רציני, אז כנראה זה עידן אחר מהפורום, אבל אני בטוח שדיברנו כמה פעמים בפורום.. יכול להיות תזכיר לי מי אתה
פורסם במקור על ידי buizel שולט יכול להיות תזכיר לי מי אתה אולי תיזכר אם אגיד ת'כינויים הקודמים שהיו לי WHITE ANGEL, PURE ANGEL..
איך אתה לא זוכר עידן ):
פורסם במקור על ידי Panties איך אתה לא זוכר עידן ): חח זהו עידן קוראים לך עכשיו שקד הזכיר לי, עדן זה מישהו אחר מהפורום..
פורסם במקור על ידי the Chosen One אולי תיזכר אם אגיד ת'כינויים הקודמים שהיו לי White Angel, Pure Angel.. יכול להיות זה נשמע מוכר... על מה דיברנו?
פורסם במקור על ידי buizel שולט יכול להיות זה נשמע מוכר... על מה דיברנו? מתי אז או עכשיו?
פורסם במקור על ידי the Chosen One מתי אז או עכשיו? עכשיו
פורסם במקור על ידי buizel שולט עכשיו על זה שלא זכרת מי אני.XD
אני לא יכול שלא לצחוק ):
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום