כן אבל פתאום יורד לי האסימון,למה צריך אותו!
כי מוזיקאי זה הכי מעגניב P:
בשביל ההוואי, וכי לופי נודניק אני עדיין זוכר את הקטע בסביבות פרק 100 שנאמי חולה והם מבינים שהם חייבים מישהו מ"התפקיד הזה" ולופי אשכרה אמר שהם חייבים מוזיקאי [למרות שיכול להיות שטעיתי במיקום אבל היה איזה פעם שהם היו חייבים איזה תפקיד דחוף ולופי חשב שצריך מוזיקאי]
עומר לא לקרוא את זה
אוקיי לא קראתי,עדיין זה מוזר לי :s
עומר זה רק אני או שהטופ שלך הוקטן בדמות? O.ם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
פרק 6 במסע בעקבות הגאווה יצא
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
חחח ליאור זכרונות מט'רילר בארק הקטע הזה הרג אותי
נו שהשה"ם הזה יענה לי כבר >:
למה זה בספוילר?
איתי,הורדתי 3 דמויות,את ההוא מאסוויץ',את קיריה מקרוס וורס ואת ההוא שאני לא זוכר את השם שלו מבאקה טו טסט...והוספתי דמויות חדשות,כמו לופי,L [אם עוד לא הגעת לפרק 5-6 בדאת' נוט זה ספוילר] ומאסרו שבא במקום זה ששכחתי את השם שלו בסייברס [בדאטא סקווד זה קינן] וגם שיניתי את התמונות של חלק מהדמויות וגם את הסדר
אני יודע מי זה L, זה לא קשור
באנימה אני ב3 ובמנגה ב7, אבל זה לא קשור כי ספיילרתי לעצמי מזמן איך הוא נראה..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
המוזיקאי זה תפקיד בצוות בדיוק כמו טבח הוא נועד לעלות את המורל של הצוות. וכן זה חשוב.אני מסתכל על הרשימה של חברי הצוות של כובעי הקש [אין לי בעיה עם ספוילרים] אני מבין מכונאי,אני מבין צלף,טבח אבל למה צריך מוזיקאי
כן כי שיש לך מישהו חולה אתה פשוט רוצה שמישהו ינגן לך ~כי מוזיקאי זה הכי מעגניב P:
בשביל ההוואי, וכי לופי נודניק אני עדיין זוכר את הקטע בסביבות פרק 100 שנאמי חולה והם מבינים שהם חייבים מישהו מ"התפקיד הזה" ולופי אשכרה אמר שהם חייבים מוזיקאי [למרות שיכול להיות שטעיתי במיקום אבל היה איזה פעם שהם היו חייבים איזה תפקיד דחוף ולופי חשב שצריך מוזיקאי]
עומר לא לקרוא את זה
הפרק שאתה מדבר עליו היה שהם נכנסו לאי השלג, ולופי אמר שהם צריכים רופא (צ'ופר.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
לעוד מישהו יש בעיה בדף הראשי של הפורום?סוג של אותיות לא ברורות
עריכה:לא חשוב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)