Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    מה יש לך? ם0
    בסך הכל הוצעה שיטה לניהול משחק, מי שרוצה שינסה מי שלא לא, רק חשבתי שתתמוך בתור מנהל חתם ותהפוך את זה לרשמי כדי שאנשים ידעו וזה לא יישכח. תראה תמצב של חתם, אין משחק אחד שעובר ת100 עמודים אפילו בעמוד הראשון שכולל נעולים. הכי קרובים זה אתה על 93 ווונדי על 56-59 בכלל. המצב לעולם לא ישתפר כי לא משנה מה תעשה, אנשים יבואו וילכו וישכחו ולכן שום השקעה של מנהל לא עוזרת לעולם אלא רק באותו הזמן שהוא קורה, לכן הצעתי שיטה במקום סתם טיפים נשכחים שיכולה להישאר לעד. גם אם אתה לא הכי מאמין בה תן לה קצת גב, הפורום ממש לא במצב שהוא יכול לפסול רעיונות לשיפור... או לפחות זרום עם זה

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי X-Drake צפה בהודעה
    מה יש לך? ם0
    בסך הכל הוצעה שיטה לניהול משחק, מי שרוצה שינסה מי שלא לא, רק חשבתי שתתמוך בתור מנהל חתם ותהפוך את זה לרשמי כדי שאנשים ידעו וזה לא יישכח. תראה תמצב של חתם, אין משחק אחד שעובר ת100 עמודים אפילו בעמוד הראשון שכולל נעולים. הכי קרובים זה אתה על 93 ווונדי על 56-59 בכלל. המצב לעולם לא ישתפר כי לא משנה מה תעשה, אנשים יבואו וילכו וישכחו ולכן שום השקעה של מנהל לא עוזרת לעולם אלא רק באותו הזמן שהוא קורה, לכן הצעתי שיטה במקום סתם טיפים נשכחים שיכולה להישאר לעד. גם אם אתה לא הכי מאמין בה תן לה קצת גב, הפורום ממש לא במצב שהוא יכול לפסול רעיונות לשיפור... או לפחות זרום עם זה

זה מה שרציתי לעשות, להפוך את זה לרשמי! ><
    מה שאמרתי, לפני שאני אהפוך את זה לרשמי, זה לראות איך זה יעבוד.
    לא התנגדתי לרעיון אפילו לרגע.
    אני פשוט רוצה לראות איך זה יעבוד לפני הפיכת הרעיון שלך לרשמי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. היכל התהילה
    אה אוקיי סורי ><
    אז נחכה ונראה אם מישהו ינסה[אם בכלל ייראו תנושא כשירצו לפתוח] ואז תוכל לחוות על זה דעת[יהיו בעיות כמו משתמש שלא התחבר ובדיוק תורו להמשיך, אפשר לדלג עליו ולתת למי שהמשיך יותר צ'ופרים במקום פותחי עמודים מפגרים]

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    הבעיה העיקרית בהצעה הזאת זה שהשחקנים לא אמורים לדעת על העלילה,דמויות,מכונים (במקרה הזה ) ולכן הם לא יוכלו להמשיך למ"מ.
    ועכשיו אל תאמר שלמשחקי פוקימון אין עלילה כי זה לא נכון, המשחקים חסרי העלילה הם משחקים שלא השקיעו בהם(דבר שאני לא חושב יעבור אצל עומר 3: )

ועוד משהו, מ"מ שלא נהנה מניהול משחק, לא אמור להיות מ"מ.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    הבעיה העיקרית בהצעה הזאת זה שהשחקנים לא אמורים לדעת על העלילה,דמויות,מכונים (במקרה הזה ) ולכן הם לא יוכלו להמשיך למ"מ.
    ועכשיו אל תאמר שלמשחקי פוקימון אין עלילה כי זה לא נכון, המשחקים חסרי העלילה הם משחקים שלא השקיעו בהם(דבר שאני לא חושב יעבור אצל עומר 3: )
    ועוד משהו, מ"מ שלא נהנה מניהול משחק, לא אמור להיות מ"מ.
    בגלל זה, המנהל משחק יתחיל אחרי השחקנים... לתת להם פער וכדי שהם יכירו את העלילה של המשחק יותר לעומק.

ציטוט פורסם במקור על ידי X-Drake צפה בהודעה
    אה אוקיי סורי ><
    אז נחכה ונראה אם מישהו ינסה[אם בכלל ייראו תנושא כשירצו לפתוח] ואז תוכל לחוות על זה דעת[יהיו בעיות כמו משתמש שלא התחבר ובדיוק תורו להמשיך, אפשר לדלג עליו ולתת למי שהמשיך יותר צ'ופרים במקום פותחי עמודים מפגרים]
    ישר לקפוץ נגדי למרות שאני מסכים... תודה.
    גיל! 3>

6. היכל התהילה
    שזה אגב כמעט כל מ"מ בהיסטוריה? כי נהנה לחודשיים זה לא נחשב, זה כמו שחקן כדורגל שנהנה 45 דקות...

ורוב המשחקי פוקימון דלי עלילה זה שיש שונים שמנסים לשלב ז'אנרים בתוך זה זה עניין אחר. מה ששוב נמאס לי לומר 80 פעם, אפשר לעשות ----הפרש----- בין המ"מ לשחקנים וכך הם ידעו בדיוק מה יש במכון ומה הדרך הבאה וכו'

עומר לא קפתי נגדך, לא הבנתי מה שאמרת...

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    האמת,זה בול שיטת הקווסטים.

ואני לא חושב שזה אפשרי. אלא אם כן זה כמה אנשים שפותחים מ"ת ביחד שמראש מיועד לקבוצת אנשים. וזה הופך את העניין של פתיחת מ"ת למסובך...
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. היכל התהילה
    איך מסובך כשאתה עושה -בדיוק- מה שהיו עושים בכל משחק רגיל? אתה לא משנה שום דבר במשחק במיוחד

9. משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    אני דווקא לא בעד,כי בסופו של דבר השחקנים באו לשחק ולא לנהל משחק.
    והם לא אמורים לעקוב אחריי ולהמשיך לי תהמשך של עצמי.
    אני לא חושב שזה יתפוס מהסיבה שהרבה שחקנים פשוט ידלגו או יוותרו על המשך שלי או שפשוט יכתבו.
    אתה מטייל בשדה ורואה פוקימון בלי להשקיע בלי לכתוב איזה פוקימון תמונה מתקפות כלום.
    לכן אני לא חושב שזה נכון לעשות.
    כל שהמ רציני צריך להשקיע במשחק שלו ולטפח אותו ולדאוג גם למשתמשים שיהיה להם אתגר וסיבה להישאר.
    מהמשחק שלי פרשו שלושה אנשים והצטרפו 2 חדשים אני מחכה לעוד שחקן ואפלו עוד 2.

בנוגע לכל המשחקים שהיו לי ואתה מודע אליהם תמיד הם נסגרו,אבל לא הפעם,אני מתחיל בג'וטו ואני רוצה לסיים אותו במידה וזה יצליח נעבור לקנטו ולאחריו ולאחריו.

אני מתכוון להשקיע בניגוד לשהמים אחרים שפשוט מתייאשים בשלב מסויים ופותחים משחק חדש מגיעים שוב לאותה נקודה שהתייאשו ממנה ושוב סוגרים ופותחים מחדש.
    חבל שאתה תפספס את המשחק שלי,הדבר היחידי שיעצור את ההתקדמות שלו זה שלא יהיה לי מחשב.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אביב, אתה ענק!
    אתה גדול... אתה תותח, כרגע פתרת לי את כל בעיית התגובות במשחק.

שתדעו לכם שאני הולך לייסם את השיטה במשחק הבא שלי, אך בסגנון שלי! (לא בדיוק ככה)
    ואני שם כסף שמשחק הבא שלי הולך להסתיים!

ציטוט פורסם במקור על ידי Archangel צפה בהודעה
    אני דווקא לא בעד,כי בסופו של דבר השחקנים באו לשחק ולא לנהל משחק.
    והם לא אמורים לעקוב אחריי ולהמשיך לי תהמשך של עצמי.
    אני לא חושב שזה יתפוס מהסיבה שהרבה שחקנים פשוט ידלגו או יוותרו על המשך שלי או שפשוט יכתבו.
    אתה מטייל בשדה ורואה פוקימון בלי להשקיע בלי לכתוב איזה פוקימון תמונה מתקפות כלום.
    לכן אני לא חושב שזה נכון לעשות.
    כל שהמ רציני צריך להשקיע במשחק שלו ולטפח אותו ולדאוג גם למשתמשים שיהיה להם אתגר וסיבה להישאר.
    מהמשחק שלי פרשו שלושה אנשים והצטרפו 2 חדשים אני מחכה לעוד שחקן ואפלו עוד 2.

בנוגע לכל המשחקים שהיו לי ואתה מודע אליהם תמיד הם נסגרו,אבל לא הפעם,אני מתחיל בג'וטו ואני רוצה לסיים אותו במידה וזה יצליח נעבור לקנטו ולאחריו ולאחריו.

אני מתכוון להשקיע בניגוד לשהמים אחרים שפשוט מתייאשים בשלב מסויים ופותחים משחק חדש מגיעים שוב לאותה נקודה שהתייאשו ממנה ושוב סוגרים ופותחים מחדש.
    חבל שאתה תפספס את המשחק שלי,הדבר היחידי שיעצור את ההתקדמות שלו זה שלא יהיה לי מחשב.
    אני לא בא להעליב אבל... העדכונים שלך היו פחות או יותר כמו הדוגמה שנתת כאן.
    באמת שזה לא להעליב זה כך זאת לצומת ליבך

.

11. היכל התהילה
    אם אני אהיה אחראי לזה שמשחק יסתיים אוכל להגיד שעשיתי משהו בחתם ם: תודה רבה

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    קצת באיחור, אני רוצה להעיר על משהו אחד בלבד-
    חלק מהתפקיד של השה"מ (אני קורא לזה ככה ושהקנאים ימותו P וגם הכיף בהיות אחד הוא ששה"מ צריך ממילא לשחק את כל דמויות הדב"שים (שהם כל הדמויות בעולם). שה"מ טוב יידע ליצור דב"שים מעניינים וכיפיים למשחק מה שיאפשר גם לו להינות מהמשחק.
    רוב השה"מים כמובן לא עושים את זה, ויוצרים דב"שים יבשים. כמעט חסרי אופי.
    שיטת ה"מחזור" יכולה לעבוד (חוץ ממה שציינו לגבי ההפרש) אבל קשה לי להאמין שזה מה ש"יציל" את חת"מ.

ד"א, פעם עשיתי דבר דומה. הייתי שחקן באיזה משחק פוקימון והמנהל ביקש עזרה אז הפכתי למנהל שני, בזמן שהמנהל הראשון המשיך את המשחק שלי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

13. אני בכלל לא אלון
    אני תומך מאוד בשיטה הזאתי ובנוגע להפרש זה יכול לעבוד אבל בגלל כל הקטע של העלילה ודברים שידועים רק למ"מ אפשר שהמ"מ ישלח ה"פ לזה שאחריו עם הנחיות אירועים שהוא תכנן וכד'(שהמ"מ המחליף צריך לדעת עליהם) אבל הוא גם ישאיר מקום ליצירתיות בשביל המ"מ החדש ובהחלפות הבאות גם המ"מ המחליף ישלח הודעה(למ"מ המקורי קודם בשביל לקבל אישור) וגם המקורי כך תישאר קצת שליטה אצל המ"מ המקורי וגם יהיה מקום לשינוי וגם ככה ה"חזון" של המ"מ המקורי לא יהפוך למשהו שרחוק לגמרי ולא קשור

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אני בעד, אבל אני לא חושב שכל שחקן צריך להמשיך לשה"מ. אם נרשם שחקן שהוא טוב בתור שחקן, אבל גרוע בתור שה"מ? זו קצת בעיה. אני חושב שהשה"מ צריך לבחור שחקן אחד שיהיה השה"מ שלו, או שהשה"מ יעשה הגרלה.

15. אני בכלל לא אלון
    אם יש שחקן שרוצה להירשם כשחקן אז אולי יהיה מספר מוגבל של שחקנים רגילים ומספר מוגבל של שחקנים מ"מים וכמובן שיכולים לאבד את הזכות להיות מ"מ עקב תגובות לא מושקעות אחרי שמקבלים אזהרה כמובן

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •