פורסם במקור על ידי Brook אדם בוא מכות @: עזוב את אדם הוא קשיש חוצפן
כמו תמיד. עמיטריד.
פורסם במקור על ידי Demacia לפי ההיגיון : כספומט מוציא כסף וידאומט מוציא קסטות בולבולמט מאריך בולבולים? Fuck Logic כן! הנה מישו שמבין תודה לאל D:
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
שקד 3> תגיב במשחק שלי
וואו אתם באמת לוקחים את זה קשה :o אם אתם רוצים שאני אפרוש רק תבקשו זה בסדר
פורסם במקור על ידי Demacia תגידו עם יש אתר שקוראים לו 9gag למה אין אתר שקוראים לו 10box? אנשים תענו לי
פרישה
הלכתי חחחחחחבבבבבבבייייייייייייייייייתתתתההההההההההההההה @:
פורסם במקור על ידי Demacia אנשים תענו לי כי זה מחשב,אם תיתן בוקס למסך זה יכול לעלות כמה שקלים
פורסם במקור על ידי Gamatatsu כי זה מחשב,אם תיתן בוקס למסך זה יכול לעלות כמה שקלים היגיוני , אבל מקודם הוכחתם לי שהיגיון זה דבר לא בריא.
פורסם במקור על ידי Demacia היגיוני , אבל מקודם הוכחתם לי שהיגיון זה דבר לא בריא. שחר,אתה היית רוצה שאני אפרוש?
פורסם במקור על ידי Gamatatsu שחר,אתה היית רוצה שאני אפרוש? מLOL? ממש לא
פורסם במקור על ידי Demacia מLOL? ממש לא מהפורום -_-
פורסם במקור על ידי Gamatatsu וואו אתם באמת לוקחים את זה קשה :o אם אתם רוצים שאני אפרוש רק תבקשו זה בסדר תגיד לי אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך?!!?! אתה לא יכול ללכת לבן אדם על כיסה גלגלים חסר רגליים ולהפיל אותו מהכיסה וליצחוק אליו שהוא לא יכול ללכת או לעמוד ואז לצפות אכר כך שהכל יהיה טוב ויפה
עומר! פרוש! דניס בוא!!! בוא אם ת'גבר! בואאא!
פורסם במקור על ידי Amitlv תגיד לי אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך?!!?! אתה לא יכול ללכת לבן אדם על כיסה גלגלים חסר רגליים ולהפיל אותו מהכיסה וליצחוק אליו שהוא לא יכול ללכת או לעמוד ואז לצפות אכר כך שהכל יהיה טוב ויפה מה פתאום,זה עלול לפגוע בו,אני לא בנאדם רע במציאות,רק בפורום אני מתנהג ככה 1 רוצה שאני אפרוש
חזרתי חברים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום