יובל די הם עלו עליך
כן , רונאל החבר הכי טוב שלי ויובל הוא ידיד טוב שלי אנחנו עכשיו בשיחה בסקייפ!!!
i am new!
פורסם במקור על ידי Fizz רק אחד חדש ישמנמן מנופח רק היום ראיתי לפחות 3 וכולנו יודעים ש-3=מיליון
חמוף
פורסם במקור על ידי Panties רק היום ראיתי לפחות 3 וכולנו יודעים ש-3=מיליון מצטער לאכזב אותך זה היגיון של שמנים שרוצים לעשות דיאטה. הם חושבי םשקצת זה מלא , פסיכולגית
פרישה
פורסם במקור על ידי Fizz מצטער לאכזב אותך זה היגיון של שמנים שרוצים לעשות דיאטה. הם חושבי םשקצת זה מלא , פסיכולגית אתה יודע, אני בכלל לא אוכל הרבה שזמן האחרון, היום כל מה שאכלתי זה ענבים וטוסטים עם ירקות בצד, וזה חבל כי אני אוהב לאכול ):
פורסם במקור על ידי angel of tears i am new! פורסם במקור על ידי karind7 כן , רונאל החבר הכי טוב שלי ויובל הוא ידיד טוב שלי אנחנו עכשיו בשיחה בסקייפ!!! פורסם במקור על ידי Shikamaru יובל די הם עלו עליך תגיבו פה יותר כי בקושי מכירים אתכם פה.
לא הבנתי
הי!
xD אני בפורום כל יום
פורסם במקור על ידי Panties אתה יודע, אני בכלל לא אוכל הרבה שזמן האחרון, היום כל מה שאכלתי זה ענבים וטוסטים עם ירקות בצד, וזה חבל כי אני אוהב לאכול ): מלא ענבים וומלא טוסטים ומלא ירקות. אל תחסוך ממני חוצפן
ואת האמת אנחנו גם משחקים Lol ביחד, רונאל Pro
פורסם במקור על ידי karind7 ואת האמת אנחנו גם משחקים Lol ביחד, רונאל Pro באמת? יש אשכול בפורום על LOL תרשמו שם את הטופס של יצירת קשר במשחק , יש פה מלא בפורום שמשחקים XD
מי בה לשחק lol!
פורסם במקור על ידי angel of tears מי בה לשחק lol! אני בשמחה אבל יותר מאוחר XD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום