מי שזוכר אותי התחלתי לעסוק בספרייטינג בפורום הזה ממש בשנת 2007, עכשיו, חצי עשור אחר כך, אני חוזר ומביא לכם את האיזור שלי, שמונה כעת 61 פייקים, תהנו:
![]()
מי שזוכר אותי התחלתי לעסוק בספרייטינג בפורום הזה ממש בשנת 2007, עכשיו, חצי עשור אחר כך, אני חוזר ומביא לכם את האיזור שלי, שמונה כעת 61 פייקים, תהנו:
![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
אני פשוט נפעם בכל פעם ומעריץ בכל פעם מחדש... ישנם רבים ויפים כאן אם כי אולי אביע חיבה מיוחדת דווקא אל אמפודאקלוס טוטאנק ונחש המים הגדול שנעלמים בין כל היצורים הגדולים והמרהיבים פה. אני בדיוק ניסיתי להכין פוקימון עם גוף נחשי ללא הצלחה, לא יודע כיצד לעשות זאת... הלוואי שהיה לי הכישרון שלך
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
אולי אוכל להתחיל מציור בתנוחות דומות לפוקימונים קיימים כדי לדעת לצייר את זה ואם אתמיד בעתיד אולי אוכל לעשות משהו לגמרי בעצמי בלי להסתכל על שום דבר, אני רק רוצה לציין שהעבודות שלך כל כך מיוחדות שהיית יכול להוסיף טקסט פוקידע קצר או מפורט על כל אחד מהם זה היה יכול להוסיף לחוויה ם: ככה גם כל אחד שתוסיף יהיה עם קצת יותר "הייפ"
זוכר וזוכר.
אתה עדיין עובד עם ליאור שליין? חחח...
כל התחום של השג"ת הולך להיעלם מהעולם, או לפחות מהפורום הזה...
כבר אין פה רמה =\
אולי תחשוב על להביא את הדור הצעיר של השג"תניקים לרמה שלך![]()
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)