Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טופס ריק:
    שם משתמש:
    שם אמיתי:
    שם במשחק(מלא):
    מראה:
    אופי:
    רקע:

שלי-
    שם משתמש:wendy
    שם אמיתי:טל
    שם במשחק(מלא): וונדי סטון
    מראה: שיער לבן ארוך גלי עד המותניים, עיינים כחולות, לובשת בדרך כלל חצאית קצרה משובצת עם חולצה שחורה.
    אופי:חכמה, קצרת רוח, עצבנית(חמומת מח), חברה טובה, רוכשת נאמנות בקלות(חושב להמשך)
    רקע:י''ב

מגל תעשה ואז אני יתחיל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שם משתמש: זה באמת נחוץ? -.-'
    שם אמיתי: מגל
    שם במשחק(מלא): ג'ייקוב סאם סטון
    מראה: שיער לבן קצר חסר פוני. עיניים תכולות. חולצה חומה ומכנסייים רגילים חסרי חן בצבע בז'.
    אופי: סבלן, סובלן, לא מתחבר עם אף אחד, חשדן, יש לו קשר עמוק מאוד עם אחותו
    רקע: לי"ב
    אנחנו לא צריכים אישור מאדם?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. student of Gakuen Alice
    שלחתי לו בה''פ בו נתחיל ביינתים משעמם ליxd

''ג'ייק אתה בא?'' צעקתי לג'ייקוב, אני תמיד קוראת לו ג'ייק למי יש כח לומר ג'ייקוב? למרות שהוא שונא שאני קוראת לו ג''ק.
    עמדתי בתחתית המדרגות וחיכיתי לו עד שסוף סוף ירד ''סליחה לקח לי יותר מידי זמן להתארגן'' הוא התנצל
    ''בו נלך כבר! אנחנו הולכים לאחר, אבא יהרוג אותנו זאת הפעם הראשונה שאנחנו משתתפים בתחרות בחרבות''
    אני וג'ייק למדהו מאבינו להשתמש בחרבות עוד משהיינו ילדים, ג'ייק היה טוב ממני בחרבות קצרות ואני טובה ממנו בארוכות, אבא תמיד אמר שחרב נקייה בלי יהלומים ותכשיטים היא החרב הכי טובה.
    אני מסכימה
    לפתע חשתי סחרחורת, נראה כי גם ג'ק לא חש בטוב, נפלתי על הרצפה, הדבר האחרון שאני זוכרת הוא קול נפילתו של ג'ק
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wendy צפה בהודעה
    שלחתי לו בה''פ בו נתחיל ביינתים משעמם ליxd

''ג'ייק אתה בא?'' צעקתי לג'ייקוב, אני תמיד קוראת לו ג'ייק למי יש כח לומר ג'ייקוב? למרות שהוא שונא שאני קוראת לו ג''ק.
    עמדתי בתחתית המדרגות וחיכיתי לו עד שסוף סוף ירד ''סליחה לקח לי יותר מידי זמן להתארגן'' הוא התנצל
    ''בו נלך כבר! אנחנו הולכים לאחר, אבא יהרוג אותנו זאת הפעם הראשונה שאנחנו משתתפים בתחרות בחרבות''
    אני וג'ייק למדהו מאבינו להשתמש בחרבות עוד משהיינו ילדים, ג'ייק אתה טוב ממני בחרבות קצרות ואני טובה ממנו בארוכות, אבא תמיד אמר שחרב נקייה בלי יהלומים ותכשיטים היא החרב הכי טובה.
    אני מסכימה
    לפתע חשתי סחרחורת, נראה כי גם ג'ק לא חש בטוב, נפלתי על הרצפה, הדבר האחרון שאני זוכרת הוא קול נפילתו של ג'ק
    העתקת מהרקע שלך המשחק של אדמ'קה P:

התעוררתי. הייתי בבית שלי. ראיתי שגם וונדי מתעוררת עכשיו. אני לא יודע למה התעלפתי. אני רק זוכר שזה היה בוקר יום ההולדת שלי, ירדתי במדרגות לעבר וונדי, הרגשתי בחילה וחולשה ונפלתי על האדמה. שמעתי צרחה. זאת הייתה וונדי. היא צרחה ברגע שהבחינה בי, ולאחר שהפנתי כמה מבטים אליה הבנתי למה היא צרחה. האוזניים של וונדי היו מאורכות ומחודדות וזנב סגול בהיר יצא לה מ..אזור עצם הזנב.
    לא ראיתי עוד מישהו בחדר. מיד אני ו-וונדי קמנו והלכנו למראה שבחדר. זה היה תורי לצרוח. האוזניים שלי היו מחודדות כמו של וונדי ומ...אזור עצם הזנב שלי יצא זנב חום בהיר. עכשיו שמתי לב שבאור הזה, הזנבות שלי ושל וונדי נראו קצת כסופים. למרות שנראתי כמו מפלצת מהאגדות, הרגשתי טוב, טוב יותר, חזק יותר, יציב יותר. לפתע, אבא שלנו נכנס לחדר. גם הוא נראה בדיוק כמונו, רק שזנבו בצבע תכלת שמיים. הוא אמר רק משפט אחד: "אני צריך לספר לכם על משהו"

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

5. student of Gakuen Alice
    אכןxd
    ג'ייק נראה כאילו הוא הולך להקיא ''אויש נו תירגע אני מופתעת בדיוק כמוך אבל אל תקיא לי עכשיו אח קטן'' אמרתי בעצבנות לג'ייק, הוא הביט בי ואמר בשחצנות ''את גדולה ממני רק ב20 דקות, זה לא הופך אותך לחזקה יותר''
    ''אוייש תסתום'' מלמלתי.
    ''אז....'' אמר אבא שלנו בהדגשה
    ''אתם אלפים, אתם בעלי כוחות ענקיים אתם יכולים לשאוב אנרגיה מהסביבה ולהפוך אותה לכדורי אנרגיה איתה תילחמו, אתם תימצאו את הדמון שלכם, לכל דמון צורה וכח משלו, אתם תדעו שזה הדמון הנכון כי תרגישו את זה, ברגע שתביסו אותו בקרב האנרגיה שלו תשתלב בשלכם, והוא ישאר איתכם עד מותכם, הדרך היחידה להרוג דמון היא להרוג את האלף אליו הוא מחובר, ג'ייק זיז את השטיח'' הוא הורה לג'ייק
    'מעניין איך הדמות שלי יראה' חשבתי בסקרנות, ג'ייק הזיז את השטיח וחשף דלת, עברנו דרכה ועמדנו בעיר ענקית מלאה אלפים בעלי זנבות!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wendy צפה בהודעה
    אכןxd
    ג'ייק נראה כאילו הוא הולך להקיא ''אויש נו תירגע אני מופתעת בדיוק כמוך אבל אל תקיא לי עכשיו אח קטן'' אמרתי בעצבנות לג'ייק, הוא הביט בי ואמר בשחצנות ''את גדולה ממני רק ב20 דקות, זה לא הופך אותך לחזקה יותר''
    ''אוייש תסתום'' מלמלתי.
    ''אז....'' אמר אבא שלנו בהדגשה
    ''אתם אלפים, אתם בעלי כוחות ענקיים אתם יכולים לשאוב אנרגיה מהסביבה ולהפוך אותה לכדורי אנרגיה איתה תילחמו, אתם תימצאו את הדמון שלכם, לכל דמון צורה וכח משלו, אתם תדעו שזה הדמון הנכון כי תרגישו את זה, ברגע שתביסו אותו בקרב האנרגיה שלו תשתלב בשלכם, והוא ישאר איתכם עד מותכם, הדרך היחידה להרוג דמון היא להרוג את האלף אליו הוא מחובר, ג'ייק זיז את השטיח'' הוא הורה לג'ייק
    'מעניין איך הדמות שלי יראה' חשבתי בסקרנות, ג'ייק הזיז את השטיח וחשף דלת, עברנו דרכה ועמדנו בעיר ענקית מלאה אלפים בעלי זנבות!
    א' את מתקדמת מהר מידי
    ב'.זה שאת עושה אנטר כל שנייה לא הופך את התגובה שלך לארוכה.
    ג'. יפית
    ד'. תזכרי שיש לנו אח גדול

"היי! זאת לא הקבצנית מהפינה? וזאת לא המורה בביה"ס?! וזה זה לא אברהם הירקן?!?!" וונדי התלהבה מכל האנשים הרגילים שהתגלו כאלפים קסומים. אני לעומת זאת התלהבתי מהיצורים שהתהלכו ליד כל האלפים. ליד כל אלף ואלף צעד יצור מוזר שדומה לחיה רגילה אבל שונה מאוד. הנחתי שאלו דמונים. "אני רואה שאתם מתרגשים" אמר אבא שלנו וחייך, "אתם רואים את הבניין הזה שם?" שאל והצביע אל עבר בניין גדול, שנינו הנהנו, "זה הקניון של האלפים וגם של הקוסמים, שם תערכו את ה'רכישה' הראשונה שלכם". תהיתי מה את רכישה, אבל לא חשבתי על כך הרבה. יותר חשבתי על מתי אני אקבל את הדמון שלי! לפתע שמעתי את וונדי מדברת בהתלהבות "מה אלה קוסמים? הם כמו אלפים? יש להם דמונים?", "קוסמים הם קוסמים, ממש כמו אלה שאתם מכירים מהאגדות, רואים את האנשים שם שנראים רגיל ואין להם דמונים? אלה קוסמים", "רגע! מה אני מברבר לכם על רכישה ועל קוסמים?! שכחתי לספר לכם מה זה המקום הזה! זה הוא 'גלאריה סואה!' "

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. student of Gakuen Alice
    א.למה?
    ב.אוףxd
    ג.מה?
    ד.אני יודעת
    ______________--
    ''גאלריה סואה?'' קראנו אני וג'ייס בהתרגשות.
    ''כן גאלריה סואה, העיר של האלפים והקוסמים'' אמר אבינו בחיוך, ''רגע אבא... מה עם דומיניק? ועם אמא?'' שאלתי בהשתאות, דומיניק היה האח הבכור של המשפחה, הוא היה בן 15.
    ''אנחנו נפגוש אותם עוד מעט'' אמר לנו אבא בחיוך, ''אבא מה זאת רכישה?'' שאל ג'ייק, אותה שאלה שהטרידה גם אותי ''רכישה זה בעצם שאתם רוכשים את האנרגיה מהסביבה אנרגיה נמצאת בכל מקום, בעשה, בבני האדם, באלפיס בקוסמים, במים ואפילו באוויר שאנחנו נושמים'' הסביר אבא בחיוך.
    ''היי וויני תראה זה דומיניק ואמא!'' צעק לפתע ג'ייק בהתרגשות, ''ג'ייק אני נשבעת לך שעם תקרא לי ככה עוד פעם אחת...'' התחלתי לומר, אבל פי נפער שראיתי את דומיניק ואת אמא שלי, מ..אזו עצם הזנב של דומיניק יצא זנב שחור ומוארך ואוזניו היו מחודדות, גם לאמא היה זנב ואוזניים אבל הזנב שלה היה ורוד וסרט היה קשור אליו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •