פורסם במקור על ידי Guns N Roses שאל את מגל.. טוב ))): פורסם במקור על ידי ♣לשתות♣ סקייפ P: אתם מדברים בסקייפ..? משעמם לכם? רוצים ריגושים? עזבו Lol ובואו לסינגל הראשון של האלבום הרביעי! הזכויות שמורות לעידן ונדב. יש ריב?
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
פורסם במקור על ידי יוסי בניון טוב ))): אתם מדברים בסקייפ..? יש ריב? מה הקשר? זה כתוב בסקייפ שלי P:
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
פורסם במקור על ידי יוסי בניון טוב ))): אתם מדברים בסקייפ..? יש ריב? יאפ, בין עידן עוזי מאקי לבין משתמש בולבול. (אל תתקן עומר )
IMA LADY
פורסם במקור על ידי יוסי בניון טוב ))): אתם מדברים בסקייפ..? יש ריב? לא יש דיון על איך לגדל תפוחי אדמה.. עכשיו ברצינות.. (fail) חח
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Guns N Roses יאפ, בין עידן עוזי מאקי לבין משתמש בולבול. (אל תתקן עומר ) *עידן אוזומאקי נארוטו
פורסם במקור על ידי יוסי בניון *עידן אוזומאקי נארוטו נוׂכל.. -_-
פורסם במקור על ידי Guns N Roses נוכל.. -_- Lol אני אוהב לתקן אחרים ):
פורסם במקור על ידי יוסי בניון Lol אני אוהב לתקן אחרים ): U - R - EVIL, BRO
פורסם במקור על ידי Spider Man משעמם לכם? רוצים ריגושים? עזבו Lol ובואו לסינגל הראשון של האלבום הרביעי! הזכויות שמורות לעידן ונדב. הוא הלך, בטח אבא שלו ראה שהוא מדבר עם זרים באינטרנט אז הוא הוציא עליו את החגורה ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי The Brain הוא הלך, בטח אבא שלו ראה שהוא מדבר עם זרים באינטרנט אז הוא הוציא עליו את החגורה ): אבא שלו הוריד את החגורה? בשביל מה? ><
פורסם במקור על ידי Guns N Roses אבא שלו הוריד את החגורה? בשביל מה? >< בשביל להכות אותו? רואים עליו שהוא ילד מוכה ):
תראו שירים יותר מקובלים נדב מזה.. http://www.youtube.com/watch?v=11GYvfYjyV0
פורסם במקור על ידי The Brain בשביל להכות אותו? רואים עליו שהוא ילד מוכה ): מזל, אני חשבתי משהו אחר. אחרי הכל, החגורה נועדה בשביל להחזיק את המכנסיים. ^-^ ועומר ספיידי - רד הוט מדהימים (:
פורסם במקור על ידי Spider Man תראו שירים יותר מקובלים נדב מזה.. http://www.youtube.com/watch?v=11GYvfYjyV0 מה פורסם במקור על ידי Guns N Roses מזל, אני חשבתי משהו אחר. אחרי הכל, החגורה נועדה בשביל להחזיק את המכנסיים. ^-^ אני לא חושב שאבא שלו יהיה מספיק נואש בשביל לגעת בו ):
פורסם במקור על ידי The Brain מה אני לא חושב שאבא שלו יהיה מספיק נואש בשביל לגעת בו ): לך תדע.. אתה לא יודע מי אבא שלו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום