דן:
באלבזור הנרגש קופץ אלייך בשמחה ושאר הפוקימונים מפנים מבט או משפילים מבט בעצב. בדיוק שאתה שואל את הפרופסורית אם היא צריכה להביא לך עוד משהו ילד אחר נכנס למעבדה ופונה לפרופסורית ומציג את עצמו כאנדי () והוא בא לקחת את סניווי. "שנייה אנדי אני מיד אתפנה אלייך" אומרת הפרופסור וחוזרת אלייך "קודם כל תרצה לתת כינוי חיבה לבאלבזור שלך?" היא שואלת בסקרנת "וגם כמובן הנה הציוד שלך למסע!" היא אומרת ומגישה לך שני חפצים " (
) זהו הפוקידע של מחוז רוקט. הוא מכיל את כל המידע שאתה צריך כדי לצאת למסע במחוז הזה!" היא אומרת בגאווה " ואלו הם הפוכדורים (
), בעזרתם ברגע שתגרום לפוקימון להגיע לחיים נמוכים וללכוד אותו!" היא מסיימת את דבריה ועוברת לאנדי.
מה תעשה?
אנדי:
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור ומציג את עצמך בפניה ובפניה עוד ילד שהגיע לפנייך ובחר בבאלבזור בתור פוקימון ראשון. "מיד אתפנה אלייך!" אומרת לך אישה מבוגרת בעלת שיער לבן צעיף חום וחלוק לבן. () (
)
אתה רואה שהילד שהגיע לפנייך קיבל את הציוד שלו והוא מוכן ליציאה.
"אוקיי אז עכשיו תורי להציג את עצמי!" אומרת האישה המבוגרת בקול רך ונעים "אני הפרופסו אנה,נעים להכיר אותך אנדי!".
"אז סניווי היא הבחירה שלך,אמממ בחירה מעניינית" אומרת הפרופסורית בסקרנות ואתה מבין שמשהו לא בסדר קורה שם "אף אחד שהגיע לפה לא בחר בסניווי בגלל שניא די עקשנית וחסרת משמעת אבל אם זו הבחירה שלך אז כך יהיה" היא אומרת ומכניסה את סניווי לפוכדור שלה והולכת להביא מהעגלה עליה עומדים שאר הפוקימונים הניתנם לבחירה שני חפצים.
"זהו הפוקידע ()!" היא אומרת בגאווה "הוא מכיל את כל המידע שתצטרך כדי לצאת למסע במחוז רוקט" היא מסיימת את דבריה ועוברת לחץ הבאה "אלו הם הפוכדורים (
)!" היא מתחילה להסביר שוב "ברגע שהחיים של הפוקימון שמולך נמוכים אז אתה יכול להשתמש בפוכדור כדי לנסות ללכוד אותו!" היא אומרת ומגישה לך את החצים.
"דרך צלחה במסע שלך!" היא מברכת אותך וחוזרת לטפל בפוקימונים שעל העגלה.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"וואו, תודה רבה" אני אשים את הפוקדקס ואת הפוכדורים בתיק (כמה קיבלתי?) ואז אצא החוצה ואגיד להתראות לדן ואז אוציא את סניבי ואומר לה "שלום סניבי, אני אנדי ואני אהיה המאמן שלך. אם את תקשיבי לי את תהיה חזקה ואנחנו נהיה הכי טובים. את מסכימה להתנהג יפה?" ואז אבדוק אותה בפוקדקס ואבדוק את ההתקפות שלה ואחפש פוקימון להתאמן ולתפוס אותו (מורקרוו).
דן:
אתה מחליט שלא לתת שם חיבה לבלבאזור שלך ואתה מתקדם לכיוון דרך מספר 1 בכדי לאמן אותו ולצרף חבר חדש לצוות שלכם. בשעה מוקדמת כזו בבוקר המקום שטוף שמש ופוקימונים מהיער יוצאים לטייל שם יחד עם פוקימוינם מסוג מעופף שנחים מתעופה ארוכה. מרחוק אתה רואה קבוצת ילדים מתאמנים עם מאמן מבוגר מהם וגם קבוצת פוקימונים שאינך מזהה הנראים כך:.
מה תעשה?
אנדי:
יש לך 5 פוכדורים
-מורקרוו הוא פוקימון לילי ועכשיו בוקר אז הסיכוי שתפגוש אותו כמעט אפסי
---------------------------------------------------------------------
אתה מוציא את סניווי הכדי לנהל איתה שיחה קצרה. אתה מתחיל להסביר לה שאת היא תקשיב לך אז אתם תהפכו להכי חזקים שאפשר ואתה מבקש ממנה להתנהג יפה אבל היא פשוט מתעלמת ממך ומנידה את ראשה הצידה ואתה מבין שזה יקח קצת זמן עד שתתצליח להיקשר אליה. בנתיים אתה בודק את סניווי בפוקידע שלך "סניווי פוקימון זנב העלה,הסניווים הם פוקימונים מהירים מאוד ונדירים למציא בעולם הפוקימון" אומר הפוקידע בכל מתכתי ואז אתה בודק את המתקפות של סניווי "סניווי יודעת " התקלה|Tackle פזילה|Leer". אתה יוצא לכיוון דרך מספר אחת ורואה שדן סורק את הסביבה בחיפוש אחר פוקימון וכך גם אתה עושה.
הפוקימונים הגלים לעיניך בשעת בוקר יפה זו הם פוקימון שעדיין לא יצא לך לראות:.
סניווי לא נראת כאילו אכפת לה להתחמם קצת בקרב טוב.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
כינוי בפורום: omerbot
שם במשחק: עומר
תמונה:[IMG][/IMG]
רקע(5~7 שורות): עומר נולד במחוז רוקט כבן יחיד למשפחה של חיילים בצוות רוקט, כשהוא היה קטן הוא בהתחלה אהב את הפוקימונים ושיחק איתם בעיירה שלו הם היו החברים היחידים שלו כי ההורים שלו בודדו אותו משאר הילדים, הם טענו שהוא לא יכול לגדול עם ילדים פשוטים, שהוא מיוחד, בגלל זה הוא ברח לפעמים החוצה ומצא פוקימונים, אבל יום שחור אחד ההורים שלו תפסו אותו ביחד אם הפוקימונים והכריחו אותו להפסיק לאהוב אותם ולהפך, הם לימדו אותו שפוקימונים הם רק כלי, ושהם לא יכולים להיות חברים שלו, בהתחלה הוא ניסה להתרחק מהרעיון הזה כי זה נשמע לו הזוי, אבל לאט לאט הרוע נהיה בו יותר עמוק וגרם לו לחשוב כמו ההורים שלו, ההורים שלו דחקו בו להיות מאמן חזק ולכן נתנו לו את מאצ'ומפ המטרה שלו - או יותר נכון של ההורים שלו - הייתה להפוך אותו למאמן חזק שיוכל לשרת את צוות רוקט ולהביא גאווה למשפחתם, והוא בהתחלה בסך הכל ניסה לרצות את ההורים שלו אבל בסופו של דבר הוא הבין שהוא חייב להיות המאמן הטוב בעולם, הוא ידע שפוקימונים הם רק כלי, הם לא חברים והוא צריך לעשות הכל כדי לגרום להם לפחד ממנו כמו שפחד מהוריו שהתייחסו אליו כמו כלי כדי לגרום למנהגי צוות רוקט להעריך אותם. הוא מוכן לעשות הכל בשביל הניצחון, הוא חסר רחמים ללכל מי שרק ינסה אותו, עומר מעולם לא שכח את זה שאהב פוקימונים כשהיה קטן אבל הכעס שלו עליהם גבר על אהבתו להם, הוא כעס אליהם מסיבה אחת והייתה בעלת משמעות רבה - בגללם הוא היה מרוחק מילדים אחרים, אם הם לא היו אז המטרות של הוריו היו יותר נמוכות בשבילו והיה יכול להיות ילד רגיל והוא היה מעדיף שהם לא היו קיימים. הוא רוצה שהפוקימונים שלו יהיו חזקים ושיוכלו להשמיד אחרים, הוא רוצה להוביל את צוות רוקט לניצחון על הפוקימונים ובאותה ההזדמנות, כאשר יהיה במעמד גבוהה מהוריו אולי אפילו להתנקם בהם על הילדות הקשה שעבר בגללם.
צד: צוות רוקט
פוקימון התחלתי:
פוקימונים:
שותף/שותפה:
חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
תגים:
משימות:
בקשות/הערות: אם אפשר לתפוס פוקימוני לחימה ואופל
נערך לאחרונה על ידי HIMYM, 08-07-2012 בשעה 10:42 PM
omerbot:
אממממ מה אני יכול לומר לך...
הרקע לא הכי מושקע שיצא לי לראות כי אין ממש פרטים על החיים האישיים שלו,בפעם האחרונה שניהלתי את המשחק כל מי שהיה בצוות רוקט הייתה סיבה רצינית (להשתלט על העולם זה די מופרך ולא הגיוני)
אז אני מאמין שאתה יודע מה התשובה שלי :\
אנדי:
בבקשה בפעם הבאה תצטט רק את החלק שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לסניווי שלך שזה הזמן לקרב הראשון שלכם עם הציפור הלבנה שעצרה למנוחה על עץ שקרוב עליכם ואתה מבקש מסניווי להשתמש בפזילה ואז בהתקלה אך לסניווי יש תכניות אחרות והיא משתמשת ישר בהתקלה שפוגעת בציפור שנראת מופתעת ועצבנית מאוד. הציפור מסתערת לכיוון סניווי ומשתמשת גם היא בהתקלה שמעיפה את סניווי מעט אחורה.
20|17 חיים
20|18 חיים
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
כינוי בפורום : Guns N Roses
שם במשחק : רוד
גיל(13~15): 15
תמונה:
רקע(5~7 שורות):רוד היה נער שגשדל כל חייו בבית יתומים שנוהל בידי צוות רוקט. בבית היתומים חינכו את כולם להיות רק בעד צוות רוקט ולהקדיש את כל החיים אך ורק לצוות. רוד מיום ליום החל לשנוא יותר ויותר את הבית יתומים, ובכל טיול שהיו עושים כדי להפעיל את הילדים, היה רוד מסתכל על מודעות שתלויות, אולי יהיה מישהו שיסכים לאמץ אותו? יום אחד כשחגג את יום הולדתו ה 15 טייל בית היתומים בביצה, שם מצא מאדקיפ חבול. הוא עטף אותו בסדין, שם אותו בתיק והלך איתו לבית היתומים. הוא הבטיח לעצמו שכשיבריא המאדקיפ, יברח מבית היתומים, ויצטרף למחתרת של גארי ואש. יום אחד כשהמאדקיפ סיים את תהליך ההחלמה שלו, התגנב רוד לחדר של אחד המנהלים, וגנב פוכדור לא משומש. הוא לכד את המאדקיפ, שהסכים לכך ומאוד השתוקק ללות את רוד במהלך דרכו חייך ונכנס לפוכדור. יום אחד, כשקם רוד ממיטתו ראה על הרצפה ליד מיטתו פתק : רוצה להצטרף למחתרת וללחום בצוות הרע, צוות רוקט, אשר מתאכזרים בפוקימונים אגדיים? צלצל לטלפון הבא:057-8374641. רוד צלצל למספר ולאחר כמה דקות מסרו לו שהוא התקבל, אך הוא צריך ללכת למעבדה של הפרופסור כדי לקבל פוקימון. רוד שחרר את המאדקיפ בטבע, לקח את הפוכדור שלו וריסק אותו לחתיכות. רוד ברח מאותו בית יתומים, ולא חזר מעולם..
צד: מחתרת
פוקימון התחלתי:מאדקיפ
פוקימונים:
שותף/שותפה:לא
חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
תגים:-לא לגעת-
משימות:
בקשות/הערות:יש דור 5?
נערך לאחרונה על ידי Pakuki, 08-08-2012 בשעה 12:06 AM
IMA LADY
אנדי:
-רק מזכיר שסניווי היא נקבה
-אל תתייחס לזה שאני קצת מקשה עלייך אבל לכל פוקימון אופי משלו :\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחנן לסניווי שתקשיב לך אבל היא בשלה כאילו אתה לא קיים בכלל ומחליטה על דעת עצמה להשתמש שוב בהתקלה על פוקימון הציפור והמכה הייתה בעוצמה שאתה לא האמנת שקיימת בתוך הסניווי הקטנה!
הפוקימון עף קצת לאחור ומשתמש בנהמה. סניווי נראת כאילו חלק מהכוח שלה פשוט עזב את גופה בזמן הנהמה של הציפור. אתה שולף את מכשיר הפוקידע ומכוון אותו לכיוון הציפור הלבנה "פידוב,פוקימון הציפור,פידוב הוא פוקימון שכיח מאוד במחוזות רוקט ויונובה אך בלתי ניתן למציאה בשאר המחזות בעולם" אומר קול מתכתי מהפוקידע ומשתתק.
אתה מביא מבט חטוף בפידוב ורואה שהוא כבר מותש.
20|9 חיים
20|18 חיים
מה תעשה?
Guns N Roses:
טוב כמה דברים:
-המחתרת ארגון סודי ואף אחד לא יודע מי מנהלים אותו חוץ מאנשי המחתרת והבכירים בצוות רוקט.
-למה הדמות שלך בבית יתומים???
-את הפוקימון הראשון שלך אתה אמור לקבל מאחד הפרופסורים.
-למחתרת אין מספר כי לפיה הסיפור אתה נחטף בזמן שאתה בדרך למכולת בשליחות אחד מההורים שלך להביא חלב.
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
QUOTE=Skarner;1372733]l]
Guns N Roses:
טוב כמה דברים:
-המחתרת ארגון סודי ואף אחד לא יודע מי מנהלים אותו חוץ מאנשי המחתרת והבכירים בצוות רוקט.
-למה הדמות שלך בבית יתומים???
-את הפוקימון הראשון שלך אתה אמור לקבל מאחד הפרופסורים.
-למחתרת אין מספר כי לפיה הסיפור אתה נחטף בזמן שאתה בדרך למכולת בשליחות אחד מההורים שלך להביא חלב.
[/QUOTE]
~ אז התקבלתי? ~
-אז איך אני אמור להתקבל למחתרת אם אף אחד לא יודע עליה?
-כי זה מגניב, וזה חוסך לי הרבה מאוד שטויות על האבא והאמא. חוץ מיזה שזה גם הביא לכך שהוא שונא את צוות רוקט.
-יוסי בניון מצא בלבאזור נטוש.. 0.ם
-לא אמרתי שיש לה מספר.. פשוט לא הייתה לי דרך אחרת לגרום לו להצטרף למחתרת.
IMA LADY
~ אז התקבלתי? ~
-אז איך אני אמור להתקבל למחתרת אם אף אחד לא יודע עליה?
-כי זה מגניב, וזה חוסך לי הרבה מאוד שטויות על האבא והאמא. חוץ מיזה שזה גם הביא לכך שהוא שונא את צוות רוקט.
-יוסי בניון מצא בלבאזור נטוש.. 0.ם
-לא אמרתי שיש לה מספר.. פשוט לא הייתה לי דרך אחרת לגרום לו להצטרף למחתרת.[/quote]
~זה אומר שתתקן
-בעלילה אתה נחטף על ידי שני פעילי מחתרת שמספרים לך עליה
-אוקיי אז לך תהיה התחלה מיוחדת (עוד עבודה לי)
-יוסי בניון השאיר את הבלבאזור שמצא בבית והתחיל עם אחד מהמעבדה של הפרופסור
-אתה עכשיו גרמת לי להבין שיש פער מידע חשוב אז בוא נגיד שאתה מקבל מכתב קבלה למחתרת
אז אני אחכה לתיקון שלך ואז סביר להניח שתהיה רשום.
אנדי:
אתה מברך את סניווי שלך ומחמיאה לה מאוד וגורם לה להסמיק מעט ועל פניה יש חיוך של סיפוק גדול מאוד מהקרב הזה. מהתיק שלך אתה שולף את אחד הפוכדורים שחציו העליון צבוע באדום והחצי התחתון לבן וזורק עם כל הנשמה את הפוכדור על פידוב המותש:
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
ספוילר
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)