Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 158
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Skarner צפה בהודעה
    [U][B]

אייס:
    זה לפי רמות לומדים מתקפות
    ------------------------
    אתה מבקש מצ'ימצ'אר להשתמש פעמיים בשריטה על פוקימון הציפור ומבקש ממנו לנסות להתחמק מהמתקפות של סטרלי. לאחר שני סיבובים של קרב זה המצב:
    [/COLOR]18|4 חיים
    20|10 חיים
    מה תעשה?
    "אוקיי , לדעתי הוא מספיק חלש כדי שנתפוס אותו צ'ימצ'אר." אומר בשמחה ואזרוק על סטארלי פוקדור , 'אני מקווה שהוא יתפס.' אחשוב לעצמי ואם הוא לא יתפס אזרוק עליו עוד פוקדור .
    נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 08-13-2012 בשעה 11:26 AM

2. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    רוד:
    אתה מבקש מאקסל להשתמש בנהמה ורמת האנרגייה של זיגזגון יורדת מעט.
    זיגזגון מחליט להשתמש בהתקלה על אקסל שלך אך מפספס אותה.
    אתה מבקש מאקסל להשתמש בהתקלה פעם נוספת ומכה קריטית פוגעת בזיגזגון המופתע מהעוצמה ונשאר עם מעט אנרגיה.
    17|5 חיים
    20|17 חיים
    מה תעשה?

יאיי שמת אותי ראשון (:
    ~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_
    "כל הכבוד אקסל!" אומר ואלטף את הסנפיר שעל ראשה. "ועכשיו חסלי אותו- הוא גמור וכמעט ואין לו אנרגיה!" אוסיף ואשמח שאקסל כ"כ חזקה.
    IMA LADY

3. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    כינוי בפורום:יצור אחד
    שם במשחק:יאיר
    גיל(13~15):15
    תמונה::
    רקע(5~7 שורות):יאיר הוא יתום, אף אחד לא יודע במה עבדו הוריו או מה קרה להם- אפילו שהגירסה הרישמית אומרת שהם מתו מפיצוץ גז שהיה בביתם שבכפר אולדייל שבהוון.אך למען האמת זה היה רצח, מישהו זרק רימון לבית והרג אותם ויאיר בנס ניצל ונשאר רק עם צלקת על עינו. בינתיים הוא גר בביתו של הבוס של אביו שאימץ אותו לבן כי לא היה לו ילדים משלו. יום אחד כיאיר שמע על צוות רוקט הוא קיווה שיהיה להם מידע על הרצח של הוריו שכנראה היה בגלל העבודה המיסטורית שלהם והוא מאוד רצה להוכיח את עצמו כסוכן טוב. וכשיאיר התקבל לצוות רוקט הוא גילה שהאיש הגידל אותו כל החיים (יעני הבוס של אבא שלו) הוא אחד האנשים הבחירים בצוות רוקט! אחרי כמה ימים האיש קרא ליאיר ואמר לו שהוא מצטער מאוד שהוא לא סיפר לו על זה אבל זה היה מאוד סודי ובגלל זה גם הוריו מתו! בגלל שהם היו מדענים בכירים בצוות רוקט אז המחתרת שמתנגדת לצוות רוקט הרגה אותם! ומאז יאיר מנסה להיות סוכן טוב כמה שהוא יכול כדי שיגיע הרגע ובו הוא יוכל לנקום במחתרת!!!

צד:צוות רוקט

פוקימון התחלתי:קקניאה
    פוקימונים:
    שותף/שותפה:אין אבל אני אשמח אם תעשה לי איזה רומן או משו כזה...

4. משתמש מנוסה
    עומר:
    אתה מחליט להתקדם לעבר העיר אוקימואה, לאחר מספר דקות אתה מגיע לקצה היער ומגיע לשלט בו כתוב "ברוך הבא לעיר אוקימואה". אתה מתקדם בעיר הגדולה הזו ומחליט לגשת למרכז הפוקימונים בעיר ומגיש לאחות ג'וי של העיר את הפוקימונים שלך. לאחר מספר דקות היא חוזרת ומחזירה לך אותו.
    מה תעשה?

[/COLOR][/COLOR]
    המתקפות הם לפי סרבי כי לפי מה שכתוב בסרבי אמור להיות למצ׳ופ מתקפת low kick
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    עכשיו כשהפוקימונים שלי בריאים אחזור ליער כדי לאמן אותם בתקווה שיתחזקו ואמצא פוקימונים חדשים.

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [QUOTE=Skarner;1375018][U][B]

אנדי:
    אתה מוציא את סניווי מהפוכדור שלה ומבקש ממנה להשתמש בפזילה לעבר הפוקימון העגול ואז בהצלפת גפן תוך כדי שאתה בודק בפוקידע על הפוקימון. מהפוקידע אומר הקול "מריל,פוקימון עכבר המים, מריל אוהב לטייל באדמה ובמים ובדרך כלל חיי בקבוצות גדולות" הקול משתתק.
    "מתקפות כאלה לא ינצחו אותי" אומרת איריס ומבקשת ממריל להשתמש בהתקלה על סניווי שעפה לחלק אדמה אחר.
    30
    |24 חיים
    20|15 חיים
    [COLOR=Teal]מה תעשה?
    -----------------------
    'וואו, הוא ממש חזק' אחשוב לעצמי ואז אומר לסניבי "תצפי בוא בכל פעם שהוא צולל למטה ותתקפי בהצלפת גפן כל פעם שהוא קופץ החוצה ותתפסי אותו אם הגפנים ותזרקי אותו אל הקיר" ואז אחזיק אצבעות שהיא תצליח לעשות את כל מה שאמרתי.
    -----------------------
    למה כתבת שמתקפות עשב לא עובדות על מים?
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    אייס:
    אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שאתה חושב שסטרלי חלש ואפשרי לתוס אותו ברגע זה וצ'ימצ'אר מהנהן.
    מהתיק שלך אתה שולף את הפוכדור שקיבלת מהפרופסורית אנה וזורק אותו במהירות על סטרלי שלא יברח.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

רוד:
    אתה משבח את אקסל שלך על העוצמה שלה ואומר לה שזה הזמן לסיים את הקרב.
    אקסל משתמש בהתקלה על זיגזגון ומעלפת אותו ומיד לאר מכן מראה לך שלמדה מתקפה חדשה, סטירת בוץ!
    מה תעשה?(אקסל עלתה לרמה 6 ולמדה סטירת בוץ!)

יצור אחד:
    התקבלת והנה התחלה מיוחדת עקב הסיפור:
    יאיר:
    אתה מתעורר בבית החדש ישן אצל הבוס של אביך שתפקידו מאוד בכיר בשורות צוות רוקט.
    בוקר חדש עולה ולאחר ארוחת בוקר השגישו לך העובדים של אביך המאמץ אתה מחבק אותו ויוצא לכיוון המעבדה של פרופסור ג'ושואה עליו סיפר לך אביך. העיירה שוקקת חיים ואתה רץ לכיוון המעבדה של הפרופסור.
    בכניסה מקבל אותך אדם בעל שיער סגול וחליפה לבנה (
    ) "מה אתה רוצה?" הוא פונה אלייך.
    מה תעשה?

עומר:
    זה כן אבל החלטתי לשנות קצת את הסדר
    -------------------------------------
    לאחר שטיפלת בפוקימונים שלך אתה מחליט לחזור ליער במטרה להתאמן מעט ואולי לחזור עם פוקימונים חדשים.
    שעת הבוקר גורמת ליער להראות יפה ואתה שם לב להמון פוקימונים שלא ראית בלילה לפני.
    (
    )
    מה תעשה?

אנדי:
    לא רשמתי כזה דבר,רשמתי שאיריס אומרת שזה לא ינצח אותה אבל היא מנהיגת מכון וזה מקובל מאוד שמנהיגי מכון לא מפחדים במצב של חיסרון
    ----------------------------------------------------------------------------------
    אתה מבקש מסניווי לעקוב אחרי כל תנועה של מריל בתוך המים ולפגוע בו כל פעם שהוא מנסה להתקיף עם הצלפת גפן. "מריל תשתמש בהתקלה על משטח האדמה!" אומרת איריס ומשטח האדמה שעליו עומדת סניווי מתהפך ומעיף אותה למשטח אדמה אחר עם קצת נזק. "ועכשיו תשתמש בהתקלה פעם נוספת!" אומרת איריס אך סניווי מוכנה ומשתמשת בהצלפת גפן עוצמתית שעודפת את מריל לתוך המים בחזרה.
    "טוב הסניווי הזו מאומנת היטב!" מחמיאה לך איריס "מריל תשתמש בגלישה עכשיו!" היא ממשיכה בדבריה ומריל עולה על גל גדול שנוצר מהמים שבזירה וגולש לעבר סניווי המפוחדת.
    30|15 חיים
    20|14 חיים
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    יצור אחד:
    התקבלת והנה התחלה מיוחדת עקב הסיפור:
    יאיר:
    אתה מתעורר בבית החדש ישן אצל הבוס של אביך שתפקידו מאוד בכיר בשורות צוות רוקט.
    בוקר חדש עולה ולאחר ארוחת בוקר השגישו לך העובדים של אביך המאמץ אתה מחבק אותו ויוצא לכיוון המעבדה של פרופסור ג'ושואה עליו סיפר לך אביך. העיירה שוקקת חיים ואתה רץ לכיוון המעבדה של הפרופסור.
    בכניסה מקבל אותך אדם בעל שיער סגול וחליפה לבנה (
    ) "מה אתה רוצה?" הוא פונה אלייך.
    מה תעשה?

"שלום" אני אומר בנימוס כיאה למישהו שבדרגה יותר גבוה ממני " אני הבן של ג'ורדן (בו נקרא ככה לאבי המאמץ טוב?) ובאתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי ולקבל מידע ומשימות " אני אסביר לו ואשאל "אתה פרופסור ג'ושואה?"

8. TBM
    אייס:
    אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שאתה חושב שסטרלי חלש ואפשרי לתוס אותו ברגע זה וצ'ימצ'אר מהנהן.
    מהתיק שלך אתה שולף את הפוכדור שקיבלת מהפרופסורית אנה וזורק אותו במהירות על סטרלי שלא יברח.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    [COLOR=DimGray]~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "יופי צ'ימצ'אר , תפסנו חבר חדש לצוות." אומר בשמחה ואוציא את סטארלי "סטארלי , יהיה לנו כיף ביחד." אומר בשמחה , "יהיה לך כיף עם סטארלי." אומר לצ'ימצ'אר ,'הגיע הזמן ללכת לעיר.' אחשוב ואתקדם לעיר .

9. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    [U][B]
    רוד:
    אתה משבח את אקסל שלך על העוצמה שלה ואומר לה שזה הזמן לסיים את הקרב.
    אקסל משתמש בהתקלה על זיגזגון ומעלפת אותו ומיד לאר מכן מראה לך שלמדה מתקפה חדשה, סטירת בוץ!
    מה תעשה?(אקסל עלתה לרמה 6 ולמדה סטירת בוץ!)

"כל הכבוד אקסל! אני בטומ שכשתגדלי את תיהיי סוואמפארט חזקה ביותר!" אומר ואלטף את ראשה בחיבה. אני אמשיך ללכת ואחפש דברים למצוא על הרצפה ומאמנים להלחם נגדם.
    IMA LADY

10. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Skarner/

אנדי:
    לא רשמתי כזה דבר,רשמתי שאיריס אומרת שזה לא ינצח אותה אבל היא מנהיגת מכון וזה מקובל מאוד שמנהיגי מכון לא מפחדים במצב של חיסרון
    ----------------------------------------------------------------------------------
    אתה מבקש מסניווי לעקוב אחרי כל תנועה של מריל בתוך המים ולפגוע בו כל פעם שהוא מנסה להתקיף עם הצלפת גפן. "מריל תשתמש בהתקלה על משטח האדמה!" אומרת איריס ומשטח האדמה שעליו עומדת סניווי מתהפך ומעיף אותה למשטח אדמה אחר עם קצת נזק. "ועכשיו תשתמש בהתקלה פעם נוספת!" אומרת איריס אך סניווי מוכנה ומשתמשת בהצלפת גפן עוצמתית שעודפת את מריל לתוך המים בחזרה.
    "טוב הסניווי הזו מאומנת היטב!" מחמיאה לך איריס "מריל תשתמש בגלישה עכשיו!" היא ממשיכה בדבריה ומריל עולה על גל גדול שנוצר מהמים שבזירה וגולש לעבר סניווי המפוחדת.
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]30|15 חיים
    20|14 חיים
    מה תעשה?
    "סניבי תקפצי מהר מאוד ותתחמקי מהגל ואז תשתמשי שוב באותה טקטיקה ממיקודם ותנסילא לפול למים" אומר ואז אסיים ב"אני מאמין בך סניבי, את יכולה לעשות את זה".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [U][B]

עומר:
    זה כן אבל החלטתי לשנות קצת את הסדר
    -------------------------------------
    לאחר שטיפלת בפוקימונים שלך אתה מחליט לחזור ליער במטרה להתאמן מעט ואולי לחזור עם פוקימונים חדשים.
    שעת הבוקר גורמת ליער להראות יפה ואתה שם לב להמון פוקימונים שלא ראית בלילה לפני.
    (
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=DarkSlateBlue][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black] )
    מה תעשה?
    יש אני התגובה ה-100 !!!!
    ---------------------------------
    אחליט לנסות להתחיל קרב זוגות נגד השפירית והינשוף ואוציא את מצ׳ומפ וליטוויק לקרב.
    ״עכשיו ליטוויק השתמש בגחלת על הינשוף אבל אל תחסל אותו, אני צריך אותו, ומאצ׳ומפ השתמש בהתקלה על השפירית, אותה אתה יכול לחסל, אין לה שום ערך״ אפקוד לתחילת הקרב
    נערך לאחרונה על ידי HIMYM, 08-13-2012 בשעה 04:48 PM

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    כינוי בפורום: Amitlv

שם במשחק: ג'וני סמיפ

תמונה:
    Spoiler ספוילר

רקע: היי אני גו'ני והיום תגלו את סיפורי יש לי שני הורים מקסימים לפחות כך אומרים שהם היו עד שנולדתי ילדותי הייתה קשה הרבה התעללויות פיזיות מילוליות הייתי חסר חברים ולכן פיתחתי שנאה לכל דבר אנושי הייתי מתבודד ביער במשך ימים שלמים המקום היחיד שנותן לי שלווה אני לא יודע למה אולי רעש חיקוך עלה בעלה בזמן רוח קלה פשוט זה המקום המושלם שלי לכן בגיל 10 ברחתי מביתי אשר היה במחוז רוקט ליער לא ידעתי שמות של מקומות לכן קראתי לו יער השלווה אני לימדתי את עצמי לקרוא ולכתוב שוחחתי עם פוקימונים למרות שלא ידעתי מה הם עונים לי בחזרה גדלתי איתם אכלתי איתם פוקימונים היו המשפחה שלי יום אחד שמעתי ביער שני דמויות מדברת לא הבנתי הרבה אבל שמעתי שהם דיברו על אדם האחד בשם מרכוס שהכלית לבוא ליער ולהרוס אותו לאחר מספר ימים זה קרה מכונה ענקית הגיע להרוס את היער היקר שלי עמדתי מולו מול מרכוס השיא המרושע בעולם ואז הוא אמר לי "אני עקבתי אחריך מספר שנים כבר אני יודע אליך הכל ג'וני ולכן אתה תהיה הבן שלי" ברגע שהוא גמר להגיד את זה הרגשתי צמרמורת בכל גופי אבל זה לא היה מפחד אלה מאושר שמחה עניתי לו בחיוב ומאז אני גדל אצלו למדתי במעבדות הכי טובות שלו וגם השתתפתי בניסוי שבוא מזריקים חומר לגוף ואז אתה יכול לשמוע ולהבין פוקימונים הניסוי עבר בהצלחה ומאז אני מפתח את חוש הפוקימון שלי כמו שהם קוראים לזה ולאחר 5 שנים ביום הולדתי ה15 אבא שלי (מרכוס) בוא אלי ואמר לי "כך זה מתנה לתחילת המסע שלך יש לך את כל הכלים וגם חוש הפוקימון שלך מפותח יותר ממה שציפינו בהצלחה" פתחתי את הקופסא והיה שם צ'יקוריטה קטנה "היא מהיער שגדלת בוא היא הבת של המגנוים שגידלה אותך מהיום ג'וני" הוא אמר "אתה חבר בצוות רוקט"
    צד: צוות רוקט

פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה

פוקימונים:

שותף/שותפה: שותפה אבל גם עם סיפור מעניין לא משעמם

חפצים: 5 :פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$, מכשיר קשר לצוות

תגים:-לא לגעת-

משימות:

בקשות/הערות: הייתי רוצה פוקימון קרח ואופל

וגם התכלה שונה כי ההתכלה שרשמת לא הגיונית עצלי

כמו תמיד. עמיטריד.

13. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    יאיר:
    אתה ותח את דבריך בנימוס מכיוון שפרופסור ג'ושואה מעלייך בדרגה ומספר לו שאביך המאמץ ג'ורדן ובאת לאסוף את הפוקימון הראשון שלך למסע הפוקימונים שלך. "אתה הבן של ג'ורדן?!" שואל אותך ג'ושואה המופתע "אם כך אתה אדם חשוב מאוד,רק שתדע שאני הכרתי את ההורים הביולוגיים שלך ואני מצטער על מה שקרה להם" אומר לך הפרופסור והולך לחדר המרכזי במעבדה ממנו הוא חוזר עם עגלה עליה מונחים פוקימונים שונים וחפצים למסע שלך. (
    )
    "קדימה תבחר לך פוקימון" אומר לך הפרופסור ובנתיים מביא לך שני דברים "זהו הפוקידע(
    ),בעזרתו תוכל לקבל מידע על כל פוקימון החי במחוז הזה. אלו הם הפוכדורים () איתם לוכדים פוקימונים פראיים במהלך הקרב!" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את החפצים.
    מה תעשה?

אייס:
    אתה אומר לצ'ימצ'אר שזה יפה מאוד שעכשיו יש לכם חבר צוות חדש ואתה עורך היכרות בין שלושתיככם ואומר לסטרלי שלך שעומד להיות לכם כיף מאוד ביחד. אתה מחליט להתקדם לכיוון העיר הקרובה ומגיע תוך דקות ספורות לשלט האומר "ברוך הבא לעיר אוקימואה" אתה נכנס לתוך העיר ומול עיניך מתגלת עיר גדולה מאוד בה יש מרכז פוקימונים גדול,חנויות ומכון אחד.
    מה תעשה?

רוד:
    אתה אומר לאקסל כמה היא נהדרצ וחזקה והיא נראית שמחה. בזמן שאתה מתקדם ביער אתה נעצר על ידי שני אנשים מבוגרים (
    ) "רוד בוא איתנו עכשיו!" הם אומרים לך וגוררים אותך ואת אקסל איתם. בזמן שאתה מסתכל אחרוה אתה רואה כמה אנשים בבגדים שחורים רודפים אחריכם עד שהם נעלמים מהאופק.
    "טוב אני אציג את עצמי עכשיו" אומר המבוגר בעל הכובע האדום והז'קט הכחול "אני סמל רובי ג'ונס,אחראי הטירונים של המחתרת!" הוא אומר לך והאדם השני פונה אלייך "אני הוא שומר הפוקימונים הממונה על היער הזה,שמי הוא אדם" הוא אומר לך ומגיש לך ביצת פוקימון "עלייך לשמור עליה בכל משמר!" הוא אומר לך "אתה מוכן לעשות את זה?" הוא מסתכל עלייך בתקווה שתענה בחיוב.
    מה תעשה?

אנדי:
    רשמת את התגובה ה-100 במשחק! אתה יכול עכשיו לבחור פוקימון אחד משני הפוקימונים המופיעים בפרסים
    --------------------------------------------------------------------------------
    אתה אומר לסניווי להתחמק מהר מהגל וכך היא עושה ומשגרת מתקפת הצלפת גפן חזקה שמעיפה את מריל אל אחד מהלוחות הצפים על המים אך הוא אינו זז עקב המכה הקריטית. "מריל לא יכול להלחם,סניווי מנצחת!" מכריז השופט ואיריס מחזירה את סניווי לתוך הפוכדור "אושווט זה תלוי בך!" אומרת איריס ומהפוכדור יוצא פוקימון עם צדף על הבטן (
    ).
    אתה מסתכל על סניווי וניתן להבין שהיא התחזקה מעט מהקרב עם מריל.
    מה תעשה?(סניווי עלתה לרמה 8!)

עומר:
    פיספסת בתגובה, התגובה שלך היא ה-101
    ------------------------------------------------
    אתה מחליט להתחיל קרב כול עם פוקימון החיפושית ופוקימון הינשוף ואתה מבקש ממאצ'ומפ לתקוף ללא רחמים את השפירית ומליטוייק לתקוף את פוקימון הינשוף אבל לא לחסל אותו.
    לאחר כמה סיבובים של קרבות קשים זוהי התוצאה:
    18|6 חיים
    14|0 חיים
    14|0 חיים 22|16 חיים
    מה תעשה?

Amitlv:
    לא אכפת לי צאיזה ניסוי או מה אבל אני חושב שכבר הבהרתי את עצמי עם עוד נרשמים פה שלדבר עם פוקימונים זה בלתי אפשרי!
    כדי שתשתמש בסימני פיסוק כדי שהרקע יהיה מובן וקריא ותביא ספרייט רגיל

ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. TBM
    [COLOR=Red][U][B]

אייס:
    אתה אומר לצ'ימצ'אר שזה יפה מאוד שעכשיו יש לכם חבר צוות חדש ואתה עורך היכרות בין שלושתיככם ואומר לסטרלי שלך שעומד להיות לכם כיף מאוד ביחד. אתה מחליט להתקדם לכיוון העיר הקרובה ומגיע תוך דקות ספורות לשלט האומר "ברוך הבא לעיר אוקימואה" אתה נכנס לתוך העיר ומול עיניך מתגלת עיר גדולה מאוד בה יש מרכז פוקימונים גדול,חנויות ומכון אחד.
    מה תעשה?
    [U][B][COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=DarkSlateBlue]

אני ארוץ למרכז הפוקימונים וארפה את צ'ימצ'אר וסטארלי , לאחר מכן אלך ליער , "אתם צריכים לעלות לרמה 7 לפחות בשביל להיות מוכנים למכון , אז בואו נחפש פוקימונים." אומר לצ'ימצ'אר וסטארלי ואחפש פוקימונים , כשאמצע כמה אז אעשה קרב כפול בין צ'ימצ'אר וסטארלי לשני פוקימונים.

15. משתמש מנוסה
    ]
    עומר:
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]פיספסת בתגובה, התגובה שלך היא ה-101
    ------------------------------------------------
    אתה מחליט להתחיל קרב כול עם פוקימון החיפושית ופוקימון הינשוף ואתה מבקש ממאצ'ומפ לתקוף ללא רחמים את השפירית ומליטוייק לתקוף את פוקימון הינשוף אבל לא לחסל אותו.
    לאחר כמה סיבובים של קרבות קשים זוהי התוצאה:
    18|6 חיים
    [/COLOR] 14|0 חיים
    14|0 חיים 22|16 חיים
    מה תעשה?

[/B][/U]
    אתה בטוח ?!? כי אני דיי בטוח ששלי זה ה 100, אתה יכול לבדוק שוב בבקשה
    ----------------------------------------------------
    ״עכשיו צא פוקדור״ אגיד ואזרוק את הפוקדור לכיוון הציפור, אם ייתפס אלך למרכז הפוקימונים לרפות את הפוקימונים שלי ואלך לבסיס של צוות רוקט.
    אם לא ייתפס אנסה במקסימום עוד פעם אחת ואם לא ייתפס גם אז אוותר עליו.*

עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •