יאיר:
אתה מחליט שהגיע הזמן להלחם בפעם הראשונה ומבקש מקקניאה לתקוף את סנסרט בפזילה. חלק מרמת ההגנה של סנסרט ירדה והוא משתמש בנהמה שמורידה לקקניאה מרמת התתקפה שלו. "קקניאה תשתמש בעוקץ רעל!" אתה אומר לקקניאה וקקניאה משגר מידוי המון סיכות בצע סגול זוהר שפוגועת בסנסרט וגורמות לו לחלות.
סנסרט מחליט להשתמש בהתקלה ונותן מכה חלשה לקקניאה שבקושי זז מהמקום שלו, "קקניאה עכשיו תשתמש בשאיבה!" אתה אומר לקקניאה והשאיבה יחד ממלאת לקנניאה את כל החיים ויחד עם הרעל מעלף את סנסרט.
מה תעשה?
עומר:
לא שמתי לב בכלל XD
-------------------------
אתה מתעצבן על שני הפוקימונים שלך בגלל שחשבת שהם וםוקד על הוטהוט בטון רוגז להזתמש בהתקלה ולסיים את העבודה על אקנס.הוטהוט עף לכיוון אקנס ומעיף אותו אחורה תוך כדי כך שאקנס מתעלף.
לאחר מכן אתה מבקש ממצ'ומפ להשתמש בפזילה והתקלה על קופינג שמחזיר לו במתקפת עקוץ רעל שמרעילה את מאצ'מפ. לאחר שהוטהוט מטפל באקנס גם הוא נכנס לקרב עם קוינג לבקשתך ומשתמש בהתקלה בזו אחר זו אך נהיה חולה גם.
25|025|0 חיים
24|15 חיים(רעל)20|13 חיים(רעל)
מה תעשה?
אייס:
אתה מחליט להלחם עם פוקימון העשב ופוקימון דמוי הסרטן. אתה מוציא מהפוכדורים שלך את צ'ימצ'אר ואת סטרלי ומבקש מצ'ימצ'אר לתקוף את הפוקימון דמוי העשב בהתקלה ומסטרלי לתקוף את הפוקימון הדומה לסרטן במתקפת כנף.
צ'ימצ'אר רץ לכיוון הפוקימון דמוי השעב ומתחיל לשרוט אותו בכל גופו ופהווקימון הזה מחזיר לו במתקפות שאיבה שלא ממש אפקטיביות עליו וסרטלי משתמש במתקפות כנף על הפוקימון דמוי הסרט ועושה לו נזק סופר אפקטיבי ווקימון הסרטן מנגד משתמש בשריטות על סטרלי.
15|4 חיים18|12 חיים
20|17 חיים18|14 חיים
מה תעשה?
רוד:
אתה מרים את אקסל לידיים שלך ומתחיל לחמם את הביצה עד שקול מצמרר נשמע מאחורה ואומר לך "תיתן מיד את הביצה ושום דבר רע לא יקרה לך ולמאדקיפ שלך!" אומר לך פעיל צוות רוקט בחליפה שחורה ().
"צא עכשיו אקנס!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי נחש () "אין לי את כל היום תעביר לי מיד את הביצה!" הוא צועק עלייך.
מה תעשה?
אנדי:
אתה מבקש מפידוב להחזיק מעמד שם ומתחיל לחשוב על טקטיקה מהירה להמשך הקרב עד שעולה בראשך רעיון ואתה צועק לפידוב לתפוס את אושווט ברגליים מתוך המים ולזרוק אותו לכיוון הקיר.
פידוב צולל מטה משהשיים ותופס את אושווט מרגליו ומשליך אותו על הקיר וגורם לנזק קטן לאושווט "תחזיר לו באקדח מים!" איריס אומרת ואושווט משגר אקדח מים שממנו פידוב מצליח לחמוק.
40|14 חיים
22|17 חיים.
מה תעשה?
המלך:
לא התקבלת מכיוון ההרקע פשוט מדי ומלא שגיאות כתיב וללא סימני פיסוק.
אין שום עניין בדמות ולכן אני לא מקבל אותך למשחק