Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 158
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    יאיר:
    אתה מחליט שהגיע הזמן להלחם בפעם הראשונה ומבקש מקקניאה לתקוף את סנסרט בפזילה. חלק מרמת ההגנה של סנסרט ירדה והוא משתמש בנהמה שמורידה לקקניאה מרמת התתקפה שלו. "קקניאה תשתמש בעוקץ רעל!" אתה אומר לקקניאה וקקניאה משגר מידוי המון סיכות בצע סגול זוהר שפוגועת בסנסרט וגורמות לו לחלות.
    סנסרט מחליט להשתמש בהתקלה ונותן מכה חלשה לקקניאה שבקושי זז מהמקום שלו, "קקניאה עכשיו תשתמש בשאיבה!" אתה אומר לקקניאה והשאיבה יחד ממלאת לקנניאה את כל החיים ויחד עם הרעל מעלף את סנסרט.
    מה תעשה?

עומר:
    לא שמתי לב בכלל XD
    -------------------------
    אתה מתעצבן על שני הפוקימונים שלך בגלל שחשבת שהם וםוקד על הוטהוט בטון רוגז להזתמש בהתקלה ולסיים את העבודה על אקנס.הוטהוט עף לכיוון אקנס ומעיף אותו אחורה תוך כדי כך שאקנס מתעלף.
    לאחר מכן אתה מבקש ממצ'ומפ להשתמש בפזילה והתקלה על קופינג שמחזיר לו במתקפת עקוץ רעל שמרעילה את מאצ'מפ. לאחר שהוטהוט מטפל באקנס גם הוא נכנס לקרב עם קוינג לבקשתך ומשתמש בהתקלה בזו אחר זו אך נהיה חולה גם.
    25|0 25|0 חיים
    24|15 חיים(רעל) 20|13 חיים(רעל)
    מה תעשה?

אייס:
    אתה מחליט להלחם עם פוקימון העשב ופוקימון דמוי הסרטן. אתה מוציא מהפוכדורים שלך את צ'ימצ'אר ואת סטרלי ומבקש מצ'ימצ'אר לתקוף את הפוקימון דמוי העשב בהתקלה ומסטרלי לתקוף את הפוקימון הדומה לסרטן במתקפת כנף.
    צ'ימצ'אר רץ לכיוון הפוקימון דמוי השעב ומתחיל לשרוט אותו בכל גופו ופהווקימון הזה מחזיר לו במתקפות שאיבה שלא ממש אפקטיביות עליו וסרטלי משתמש במתקפות כנף על הפוקימון דמוי הסרט ועושה לו נזק סופר אפקטיבי ווקימון הסרטן מנגד משתמש בשריטות על סטרלי.
    15|4 חיים
    18|12 חיים
    20|17 חיים
    18|14 חיים
    מה תעשה?

רוד:
    אתה מרים את אקסל לידיים שלך ומתחיל לחמם את הביצה עד שקול מצמרר נשמע מאחורה ואומר לך "תיתן מיד את הביצה ושום דבר רע לא יקרה לך ולמאדקיפ שלך!" אומר לך פעיל צוות רוקט בחליפה שחורה (
    ).
    "צא עכשיו אקנס!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי נחש (
    ) "אין לי את כל היום תעביר לי מיד את הביצה!" הוא צועק עלייך.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מבקש מפידוב להחזיק מעמד שם ומתחיל לחשוב על טקטיקה מהירה להמשך הקרב עד שעולה בראשך רעיון ואתה צועק לפידוב לתפוס את אושווט ברגליים מתוך המים ולזרוק אותו לכיוון הקיר.
    פידוב צולל מטה משהשיים ותופס את אושווט מרגליו ומשליך אותו על הקיר וגורם לנזק קטן לאושווט "תחזיר לו באקדח מים!" איריס אומרת ואושווט משגר אקדח מים שממנו פידוב מצליח לחמוק.
    40|14 חיים
    22|17 חיים.
    מה תעשה?

המלך:
    לא התקבלת מכיוון ההרקע פשוט מדי ומלא שגיאות כתיב וללא סימני פיסוק.
    אין שום עניין בדמות ולכן אני לא מקבל אותך למשחק

ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Skarner צפה בהודעה
    יאיר:
    אתה מחליט שהגיע הזמן להלחם בפעם הראשונה ומבקש מקקניאה לתקוף את סנסרט בפזילה. חלק מרמת ההגנה של סנסרט ירדה והוא משתמש בנהמה שמורידה לקקניאה מרמת התתקפה שלו. "קקניאה תשתמש בעוקץ רעל!" אתה אומר לקקניאה וקקניאה משגר מידוי המון סיכות בצע סגול זוהר שפוגועת בסנסרט וגורמות לו לחלות.
    סנסרט מחליט להשתמש בהתקלה ונותן מכה חלשה לקקניאה שבקושי זז מהמקום שלו, "קקניאה עכשיו תשתמש בשאיבה!" אתה אומר לקקניאה והשאיבה יחד ממלאת לקנניאה את כל החיים ויחד עם הרעל מעלף את סנסרט.
    מה תעשה?

"טוב מאוד קקניאה!" אני קורא ומשבח אותו ואז אני ממשיך בדרכי ואם ככניאה רוצה אז הוא נשאר בחוץ

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [U][B]אנדי:
    אתה מבקש מפידוב להחזיק מעמד שם ומתחיל לחשוב על טקטיקה מהירה להמשך הקרב עד שעולה בראשך רעיון ואתה צועק לפידוב לתפוס את אושווט ברגליים מתוך המים ולזרוק אותו לכיוון הקיר.
    פידוב צולל מטה משהשיים ותופס את אושווט מרגליו ומשליך אותו על הקיר וגורם לנזק קטן לאושווט "תחזיר לו באקדח מים!" איריס אומרת ואושווט משגר אקדח מים שממנו פידוב מצליח לחמוק.
    [/COLOR][/COLOR]40|14 חיים
    22|17 חיים.
    מה תעשה?
    [COLOR=Black]
    "כל הכבוד פידוב, אתה תהיה פוקימון מאוד חזק" אצעק אליו ואז אמשיך "תשתמש במספר התקלות על אושוואט כדי שהוא יתעלף כבר ולא יוכל להלחם".
    ___________________________________-
    מישהו אחר כבר הגיע למיקום שלי? (למכון או משהוא)
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [U][B]

עומר:
    לא שמתי לב בכלל XD
    -------------------------
    אתה מתעצבן על שני הפוקימונים שלך בגלל שחשבת שהם וםוקד על הוטהוט בטון רוגז להזתמש בהתקלה ולסיים את העבודה על אקנס.הוטהוט עף לכיוון אקנס ומעיף אותו אחורה תוך כדי כך שאקנס מתעלף.
    לאחר מכן אתה מבקש ממצ'ומפ להשתמש בפזילה והתקלה על קופינג שמחזיר לו במתקפת עקוץ רעל שמרעילה את מאצ'מפ. לאחר שהוטהוט מטפל באקנס גם הוא נכנס לקרב עם קופינג לבקשתך ומשתמש בהתקלה בזו אחר זו אך נהיה חולה גם.
    25|0 25|0 חיים
    24|15 חיים(רעל) 20|13 חיים(רעל)
    מה תעשה?

[/COLOR]
    ״עבודה טובה שניכם עכשיו חיזרו !״ אפקוד על מאצ׳ופ והוטהוט ואז אגיב לסוכני צווט רוקט בכל לגלגני ״זה הסדרת אימונים שלכם, אתם מרוצים ?״ וכשאסיים לדבר אחייך חיוך קטן*

5. TBM
    שם: מתן
    [U][B]
    אייס:
    אתה מחליט להלחם עם פוקימון העשב ופוקימון דמוי הסרטן. אתה מוציא מהפוכדורים שלך את צ'ימצ'אר ואת סטרלי ומבקש מצ'ימצ'אר לתקוף את הפוקימון דמוי העשב בהתקלה ומסטרלי לתקוף את הפוקימון הדומה לסרטן במתקפת כנף.
    צ'ימצ'אר רץ לכיוון הפוקימון דמוי השעב ומתחיל לשרוט אותו בכל גופו ופהווקימון הזה מחזיר לו במתקפות שאיבה שלא ממש אפקטיביות עליו וסרטלי משתמש במתקפות כנף על הפוקימון דמוי הסרט ועושה לו נזק סופר אפקטיבי ווקימון הסרטן מנגד משתמש בשריטות על סטרלי.
    15|4 חיים
    18|12 חיים
    20|17 חיים
    18|14 חיים
    מה תעשה?

"צ'ימצ'אר , תשתמש בשריטה על פוקימון הסרטן בשריטה וסטארלי תשתמש במתקפת כנף על פוקימון העשב." אומר , 'אני מקווה שהם יעלו רמה.' אחשוב לעצמי .

6. משתמש מנוסה
    יאיר:
    אתה משבח את קקניאה על קרב טוב ומתחיל להתקדם ליער. ההליכה קצרה יחסית ותוך מספר דקות אתה כבר ביער,אתה מסתכל סביב ורואה המון פוקימוני חרק משונים (
    ) פוקימון מסוג נורמאלי ( ) וכמה מסוג מעופף ( ).
    מה תעשה?

אנדי:
    כל המשתתפים כבר הגיעו ליר וחלק בעיר הראשונה של המשחק,אני משתדל שלא יהיה מרחק רב בין השחקנים
    ----------------------------------------------------------------------------------
    אתה מעודד את פידוב ואומר לו כמה פוקימון חזק הוא ומבקש ממנו להשתמש במספר התקלות על אושווט של איריס כדי לסיים את הקרב הזה. פידוב מתחיל לצלול לכיוון אושווט ואתה שומע את איריס מהצד השני "עכשיו תשתמש באקדח מים!" היא אומרת ואושווט יורה אקדח מים עוצמתי שעודף את פידוב לאחור. פידוב לא נכנע ותופס תאוצה כדי לפגוע באושווט בעוצמה קריטית ולגרום לו לצוף על המים. "אושווט אינו יכול להמשיך להלחם,פידוב מנצח והניצחון הולך למתומדד!" מכריז השופט ואיריס מחזירה את אושווט לפוכדור שלו.
    "הנה התג שלך!" היא אומרת ואתה רואה תג בצורת טיפה (
    ) מונח לפניך "היה קרב טוב,אני בטוחה שאתה תצליח בהמשך!" היא אומרת לך והולכת לטפל בפוקימונים שלה.
    מה תעשה?(פידוב עלה לרמה 6 וסניווי עלתה לרמה 9)

עומר:
    אתה אומר לשני הפוקימונים שלך שהם עשו עבודה טובה ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם ומסנן לעבר שאר הפעילים בצוות רוקט "זהו סדרת האימונים שלכם" ומחייך חיוך קטן "כל הכבוד לך עומר" אומר רב סרן מורגן ומוביל אותך לחדר צדדי "נלחמת יפה תן לי את הפוקימונים שלך ואני אתפל בהם" הוא אומר לך ותוך מספר דקות חוזר עם הפוקימונים שלך בריאים ושלמים. "בנתיים תמשיך במסע שלך עד שתקבל הוראות מה לעשות!" הוא אומר לך ועוזב את המקום.
    מה תעשה?

אייס:
    אתה מחליט לסיים את הקרב הזה ומבקש מצ'ימצ'אר להשתמש בשריטה על פוקימון דמוי הסרטן חסר האנרגיה ומסטרלי להשתמש במתקפת כנף על הפוקימון החול ושיער הדשא.
    צ'ימצ'אר מסיים את הקרב שלו באצעות שריטות וסטרלי משתמש במתקפת כנף סופר אפקטיבית ומסיים את הקרב שלו גם כן.
    שני הפוקימונים מקבלים כמות גדולה של ניסיון.
    מה תעשה?(צ'ימצ'אר וסטרלי עלו לרמה 6)

ההרשמה נסגרה לבנתיים עד הודעה חדשה!
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח

רוד:
    אתה מרים את אקסל לידיים שלך ומתחיל לחמם את הביצה עד שקול מצמרר נשמע מאחורה ואומר לך "תיתן מיד את הביצה ושום דבר רע לא יקרה לך ולמאדקיפ שלך!" אומר לך פעיל צוות רוקט בחליפה שחורה (
    [/COLOR] ).
    "צא עכשיו אקנס!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי נחש (
    [COLOR=Black] ) "אין לי את כל היום תעביר לי מיד את הביצה!" הוא צועק עלייך.
    מה תעשה?

למה הוא רוצה לקחת לי את הביצה ? ):
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
    בחיים לא!" אני אצעק ואוריד את אקסל מידיי. "אקסל תתכוני לקרב. אם האקנס הזה יתקוף אותך תשתמשי מייד בסטירת בוץ." אני אורה לאקסל ואשלח אותה לקרב המאמנים הראשון שלה.
    IMA LADY

8. היצור היחיד...
    יאיר:
    אתה משבח את קקניאה על קרב טוב ומתחיל להתקדם ליער. ההליכה קצרה יחסית ותוך מספר דקות אתה כבר ביער,אתה מסתכל סביב ורואה המון פוקימוני חרק משונים ( ) פוקימון מסוג נורמאלי ( ) וכמה מסוג מעופף ( ).
    מה תעשה?

"הממ איזה פוקימונים מוזרים!" אני אחשוב בקול ואשאל את קקניאה "אתה רוצה להתאמן מול מישהו מהם?" ואמשיך להתקדם לעומק היער

9. משתמש מנוסה
    [U][B]

עומר:
    אתה אומר לשני הפוקימונים שלך שהם עשו עבודה טובה ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם ומסנן לעבר שאר הפעילים בצוות רוקט "זהו סדרת האימונים שלכם" ומחייך חיוך קטן "כל הכבוד לך עומר" אומר רב סרן מורגן ומוביל אותך לחדר צדדי "נלחמת יפה תן לי את הפוקימונים שלך ואני אתפל בהם" הוא אומר לך ותוך מספר דקות חוזר עם הפוקימונים שלך בריאים ושלמים. "בנתיים תמשיך במסע שלך עד שתקבל הוראות מה לעשות!" הוא אומר לך ועוזב את המקום.
    מה תעשה?

[/COLOR][/COLOR]
    לאחר הקרב בבסיס האימונים שבו הבנתי שהפוקימונים שלי לא מספיק חזקים אלך ליער לאמן אותם בתקווה שיהיו מספיק חזקים לקרב המכון שלי שקרב ובא, אשתדל להילחם בקרב זוגות כדי לאמן כמה שיותר פוקימונים ביחד.

10. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [U][B]
    אנדי:
    כל המשתתפים כבר הגיעו ליר וחלק בעיר הראשונה של המשחק,אני משתדל שלא יהיה מרחק רב בין השחקנים
    ----------------------------------------------------------------------------------
    אתה מעודד את פידוב ואומר לו כמה פוקימון חזק הוא ומבקש ממנו להשתמש במספר התקלות על אושווט של איריס כדי לסיים את הקרב הזה. פידוב מתחיל לצלול לכיוון אושווט ואתה שומע את איריס מהצד השני "עכשיו תשתמש באקדח מים!" היא אומרת ואושווט יורה אקדח מים עוצמתי שעודף את פידוב לאחור. פידוב לא נכנע ותופס תאוצה כדי לפגוע באושווט בעוצמה קריטית ולגרום לו לצוף על המים. "אושווט אינו יכול להמשיך להלחם,פידוב מנצח והניצחון הולך למתומדד!" מכריז השופט ואיריס מחזירה את אושווט לפוכדור שלו.
    "הנה התג שלך!" היא אומרת ואתה רואה תג בצורת טיפה (
    [COLOR=Red][COLOR=Teal]) מונח לפניך "היה קרב טוב,אני בטוחה שאתה תצליח בהמשך!" היא אומרת לך והולכת לטפל בפוקימונים שלה.
    מה תעשה?(פידוב עלה לרמה 6 וסניווי עלתה לרמה 9)

[/]
    "יש ניצחנו" אקרא בשמחה ואז אחבק את סניבי ופידוב ואומר להם "הייתם מצוינים, בזכותכם ניצחנו במכון הראשון". לאחר מכן אפנה למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים ואז אפנה לכיוון הדרך הבאה כדי לחפש פוקימונים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. TBM
    [U][B]
    אייס:
    אתה מחליט לסיים את הקרב הזה ומבקש מצ'ימצ'אר להשתמש בשריטה על פוקימון דמוי הסרטן חסר האנרגיה ומסטרלי להשתמש במתקפת כנף על הפוקימון החול ושיער הדשא.
    צ'ימצ'אר מסיים את הקרב שלו באצעות שריטות וסטרלי משתמש במתקפת כנף סופר אפקטיבית ומסיים את הקרב שלו גם כן.
    שני הפוקימונים מקבלים כמות גדולה של ניסיון.
    מה תעשה?(צ'ימצ'אר וסטרלי עלו לרמה 6)

ההרשמה נסגרה לבנתיים עד הודעה חדשה!
    [/COLOR][/COLOR]
    "טוב מאוד צ'ימצ'אר וסטארלי." אומר ,'אוקיי , עוד מאט אלך למכון.' אחשוב לעצמי ואחפש עוד 2 פוקימונים שילחמו נגד סטארלי וצ'ימצ'אר.

12. משתמש מנוסה
    רוד:
    צוות רוקט רוצה את הביצה הזו אז הוא מנסה להשיג אותה
    ---------------------------------------------
    אתה עונה לו שלעולם לא תמסור את הביצה הזו ומבקש מאקסל להכנס לקרב.
    "אקנס תשתמש בחניקה!" אומר פעיל צוות רוקט ואקנס תופס את אסל ומתחיל לחנוק אותה.
    אתה מבקש מאקסל להשתמש בסטירת בוץ כל פעם שאקנס מתקרב אליה אז היא משתמשת עליו בסטירת בוץ סופר אפקטיבית שמורידה ממנו את אקנס.
    25|17 חיים

22|20 חיים
    מה תעשה?

יאיר:
    אתה אומר לעצמך אילו מן פוקימונים מוזרים אלה ושואל את קקניאה עם יש פוקימון שהוא רוצה להלחם מולו.
    קקניאה מצביע על הפוקימון הדומה לקוף (
    ) ונראה שהוא להוט לקרב.
    מה תעשה?

עומר:
    אתה מבין לאחר הקרב בבסיס צוות רוקט שהפוקימונים שלך לא מספיק חזקים ואתה מחליט ללכת ליער ולאמן את הפוקימונים שלך בקרבות זוגיים.
    ביער אתה נתקל בסמפר של פוקימונים (
    )
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מודה לפוקימונים שלך על קרב מצוין והולך לטפל בהם אצל האחות ג'וי.
    לאחר מספר דקות של המתנה אתה מקבל את הפוקימונים שלך חזרה אבל אז נשמע פיצוץ מתוך מרכז הפוקימונים! ממקור הפיצוץ מגיח אדם בעל שיער צהוב (
    ) ועוד כמה פעילים מצוות רוקט לבושים בבגדים שחורים, "עכשיו כל הפוקימונים שהיו במחסן מרכז הפוקימונים שייכים לי!" מכריז האדם בעל השיער הצהוב ואז נשמע קול של שני אנשים מאחוריך "לעלום לא מורגן!" הם צועקים יחדיו ואתה רואה את גרי אוק ועוד אדם איתו ( ).
    "צא קרובאט!" אומר האדם בעל השיער הצוב שהבנת ששמו מורגן ופוקימון עטלף בצבע ורוד מופיע בזירה (
    ).
    "אנדי אני מבקש את העזרה שלך בטיפול הפעילים של צוות רוקט!" הוא אומר לך ומולך מופיעים שלושה פעילים שמוציאים שלושה פוקימונים שונים (
    ) "אני וסמל רובי ג'ונס נטפל בשאר!" הוא אומר לך וניגש לקרב.
    מה תעשה?

אייס:
    אתה אומר לצ'ימצ'אר וסטרלי שהם עשו עבודה טובה וחושב שאתה עוד מעט תיגש למכון הראשון אבל בנתיים את מחליט לאמן עוד קצת את שני הפוקימונים האלה.
    אתה מחפש ביער ונתקל בכמה פוקימונים (
    )
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. TBM
    [U][B]
    אייס:
    אתה אומר לצ'ימצ'אר וסטרלי שהם עשו עבודה טובה וחושב שאתה עוד מעט תיגש למכון הראשון אבל בנתיים את מחליט לאמן עוד קצת את שני הפוקימונים האלה.
    אתה מחפש ביער ונתקל בכמה פוקימונים (
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR] )
    מה תעשה?
    'אוקיי , עכשיו נגד סוודל וג'ולטיק.' אחשוב לעצמי , "צ'ימצ'אר , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בשריטה על ג'ולטיק." אומר לצ'ימצ'אר , "סטארלי , תשתמש במתקפת כנף על סוודל." אומר .

14. היצור היחיד...
    יאיר:
    אתה אומר לעצמך אילו מן פוקימונים מוזרים אלה ושואל את קקניאה עם יש פוקימון שהוא רוצה להלחם מולו.
    קקניאה מצביע על הפוקימון הדומה לקוף (
    ) ונראה שהוא להוט לקרב.
    מה תעשה?

אני סורק את הפוקימון הזה בפוקדע ואז אומר לקקניאה "תעשה עליו שאיבה ואז פזילה ועוקץ רעל!"

15. משתמש מנוסה
    [U][B]
    עומר:
    אתה מבין לאחר הקרב בבסיס צוות רוקט שהפוקימונים שלך לא מספיק חזקים ואתה מחליט ללכת ליער ולאמן את הפוקימונים שלך בקרבות זוגיים.
    ביער אתה נתקל בסמפר של פוקימונים (
    [/COLOR])
    מה תעשה?

[/COLOR][/COLOR]
    אחליט לתקוף את את העטלף המוזר ואת העכביש הצהוב ואז אוציא את הפוקימונים שלי ״צאו עכשיו ליטוויק והוטהוט, עכשיו ליטוויק השתמש בכיווץ ואז גחלת על העכביש והוטהוט, השתמש בראיית הנולד, נהימה והתקלה על העטלף המוזר״ אחרי שאפקוד זאת על ליטוויק והוטהוט ואבדוק בפוקידע את הפוקימונים כדי לדעת אם כדי לתפוס מישהו.

עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •