יש אישור להחייאה מ Ritsuka kun.L.O.H – League of
Heroes
הקדמה:
משחק זה לא יהיה מ"ת רגיל, במשחק יש אין סוף מקומות
– כל מי שרוצה יכול להירשם. המשחק יהיה דומה למשחק Naruto Arena אך גם קצת שונה.
איך המשחק הולך?
המשחק ילך בצורה כזאת: כרגע בפתיחת המשחק יש 10 דמויות.
המשחקים יהיו מחולקים כך: 1 נגד 1, 3 נגד 3 ו- 5 נגד 5.
כאשר ב 1 נגד 1 יש שני רשומים כל אחד בוחר דמות והם מתחילים בקרב, ב3 נגד 3 יש בסה"כ 6 רשומים שמתחלקים לשתי קבוצות של שלוש ומתחילים בקרב וכך הלאה.
כל דמות במשחק עולה כמות מסוימת של LP שזה הכסף במשחק, יש דמויות יקרות ויש דמויות זולות. המשחק יהיה בנוי בשיטה הנקראת "שבוע חינם" כאשר כל שבוע יש 10 דמויות שונות הניתן לשחק בהם בחינם (רק לשבוע הזה) וכל שבוע הן יתחלפו, כל כמה ימים אני יוסיף דמות/דמויות חדשה/חדשות למשחק.
איך הקרב הולך?
הקרב יתחיל בבחירת דמויות, כל שחקן ישלח לי בפרטי את שם הדמות שהוא רוצה לשחק איתה בקרב, כאשר ניתן לבחור רק דמויות הנמצאות בשבוע חינם או דמויות שנקנו על ידי השחקן. כאשר השחקנים נמצאים בצוות ושניים או יותר שחקנים בחרו באותו דמות, השחקן הראשון ששלח לי הודעה עם הדמות שהוא בחר יקבל את הדמות והאחרים יבחרו בדמות אחרת, בקבוצה אחת לא יכול להיות מצב שבו תהיה אותה דמות פעמיים אך יכול להיות מצב שבו יהיו אותן דמויות בשתי הקבוצות הנלחמות זו בזו.
לאחר בחירת הדמויות השחקנים יתחילו בקרב כאשר לכל דמות יש ארבע מתקפות והמתקפה הרביעית היא המתקפה האולטימטיבית של הדמות ודורשת תנאים מיוחדים לביצוע.
כל הדמויות יופיעו ברשימת הדמויות ויהיה ניתן לראות כמה הן עולות ומה המתקפות שלהן.
כאשר אתם בטוחים במהלך שלכם לתור הקרוב עליכם לשלוח לי הודעה פרטית עם המתקפה שאתם בוחרים לעשות ועל מי מהאויבים אתם עושים אותה.
לאחר שכל השחקנים המשתתפים בקרב שולחים את המהלכים שלהם אני מפרסם תגובת סיכום של התור ומראה את מצב הקרב בו ניתן לראות את נקודות החיים של כל השחקנים ולראות את המצב שלהם (אם הם מורעלים,משותקים וכ"ו)
הקרב יגמר כאשר אחד הצדדים מחוסלים, מה שקורה כאשר כל הדמויות בצד זה נשארו עם 0 נקודות חיים. כל ניצחון או הפסד יופיע בטבלת הניקוד כאשר בראש הטבלה יעמוד השחקן הטוב ביותר.
הדמויות:
רוזלינה – נסיכת הפרחים.
מתקפות:ספוילר
קאמל – המלאך שנפל.
מחיר: 6300 LP.
מתקפות:
ספוילר
לן – הלוחם המהיר
מחיר: 6300 LP.
מתקפות:ספוילר
שון – מכשף האש.
מחיר: 3150.