כמו שרצו לפתוח פורום יוגי הו שאגב מאוד פעיל עכשיו, ופורום שירשורים ששופע בפעילות וגם פורום מבוכים ודרקונים מעלה את הרמה של הפורום עם הפעילות הרבה בו.
מסקנה- לא.
זה תמיד ככה, אני תמיד אומר את זה ולא מקשיבים לי. אתם מתלהבים מזה.. אתם בתקובה שזה הדבר שהכי מעניין אתכם אבל אתם לא יודעים שעוד חודש זה כבר יפסיק לעניין אתכם\ תורידו את הפעילות בזה בצורה דרסטית..
זה ממש לא משנה למשתמשים הם אומרים "אני בעד", לא אכפת להם שיפתח עוד פורום, אבל לדעתי זה ממש בזבוז..
אני מתנגד לזה בכל צורה שהיא..
תביא כל טענה שלך למה לפתוח ואני אשלול אותה, קדימה אני בשוונג..
פורום שרשורים לא ממש דוגמא לזה גם הוא פעיל וגם עדיף שלא תהיה בו פעילות כי רוב התוכן שם זה ספאם
יחסית לרוב הפורומים כאן, כן, הוא פעיל
אז לפי מה שאתה אומר רק חת''ם ודיבורים פעילים..?
חוץ מזה ששקד צודק, פעילות זה לא בהכרח פתרון כבר נפתחו פורומים כמו תתי הפורומים של חיים ויום יום שפשוט נועדו להיות כאלו, אם ככה אם משהו לא יהיה פעיל לדעתך לא צריך לפתוח אותו? אם ככה בואו נמחק את כל הפורומים חוץ מדיבורים וחת''ם ואז לא תהיה בעיית פורומים לא פעילים
אנחנו פורום קטן, בפורומים קטנים אין קהילה של נושא מסויים (כמו שניתן לראות בפורומים גדולים, קהילה שפעילה רק בפורום ספציפי כמו ציור, אנימה, משחקי תפקידים והלאה), ולכן תמיד יהיו פורומים יבשים יותר ויבשים פחות. גם מדריכים יבש למה לא רואים אף תלונה במשוב שהוא מיותר? אותו סיפור פורומי חיים ויום יום, ירוק, פורומי הגרפיקה והאומנות למיניהם, פורום אנימה, מנגה, אוכל ומתכונים וכל פורום אחר שלא נקרא 'דיבורים' או 'חת''ם'.
טוב אני מציע לסגור את כל הפורומים ולגרום לסגירה כוללת של הפורום, סבבה?
אם הפורום לא ילך, אפשר לתת לו תקופת נסיון, להפוך אותו לארכיון או למחוק אותו ולהעביר את כל הנושאים למשחקים כלליים.
בקיצור, אני לא מבין מה הבעיה שלך בכלל עם פעילות של פורומים.
אתה נותן פתרון שכיביכול אמור לגרום לי להגיד "סליחה לא", שהוא סגירת כל הפורום, לגרום לי לרגשות אשם וזה לא עובד.
אני אתייחס לכל פרט שאמרת בנפרד ובקצרה כי אני רוצה לראות הישרדות..
אתה דבר ראשון יוצא עליי כאילו אני מגן על פורומים כמו חיי יומיום ותתי הפורום שלו ולא, אני לא מגן עליהם.
דבר שני לא רק פורום דיבורים וחת"מ פעילים אלא הם הפורומים עם הפעילות הכי גדולה.
עכשיו פורום אנימה ופורום חיי יומיום למשל, הם פורומים של דברים שכל הזמן מתעדכנים ומתחדשים, אתה לא יכול פתאום לומר שנמאס לך מהחיים ואתה יורד מזה, כי אם כן אתה תתאבד.. ככה שתאורטית הם פורומים שפעילים כל הזמן, 24 שעות, גם אם לא פותחים בהם נושאים.
הנה פתחנו פורום LOL. מה יש בו? בדיוק מה שיש בנושא הרישמי: שאלות, תשובות, דיונים. הופ עבר לו חודש-חודש וחצי והפורום ריק, אין בו פעילות יותר.
עכשיו אם נחשוב חכם, אנחנו גם רוצים לגרות למשתמשים להרשם לא? אז נגיד ויש מישהו שרוצה לדעת משהו על LOL והוא לא רשום לפורום, במידה ויהיה פורום שיהיה נטוש הוא לא ירצה לשאול שם כי הוא במילא יודע שלא יענו לו.
לאומת זאת בנושא רישמי, שהתגובה הראשונה בנושא תשמש בתור לינקייה מסודרת עם כל הסיקורים, יהיה הרבה יותר פשוט למישהו מבחוץ לראות סיקורים, למצוא בגוגל תוצאות של תשובות כי הכל מסודר בנושא רישמי אחד..
זה מראה שנושא רישמי הוא הרבה יותר יעיל מפורום שכל המידע מפוזר בו וגם הפורום הזה יהיה עזוב וזה לא יראה טוב מבחוץ..
האמת שאתה טועה, חוץ מזה שלנושא אחד יש הגבלת טאבים אז זה לא יחזיק לאורך זמן אבל זה לא קשור
1. לא יצאתי עליך, בסך הכל הגבתי בדיוק כמו שאמרת
2. המשחק גם מתחדש כל הזמן, זה לא אומר שחיים ויום יום פעיל כי הוא לא, גם פרק של Sao יוצא כל שבוע זה אומר שאם יהיה פורום הוא יהיה פעיל?
3. בנושא רשמי זה הרבה יותר מסורבל והמוני, הודעה נבלעת שם בקלות (כמו המדריך על גארן שלא זכה לשתי תגובות) וגם יש הרבה פחות סדר מאשר פורום עם לינקייה מסודרת
גם יש פורום יוגיהו, והיה ליוגיהו כשהוא נפתח קהילה הרבה יותר קטנה מאשר של המשחק הנ''ל אבל זה לא מנע את הפתיחה שלו.
אז גם אם אתה לא משחק במשחק, אל תהיה נגד כי זה לא תחום עניין שלך, האי פעילות זה רק תירוץ גרוע בוא נודה בזה.
כל עוד יש קהילה שאוהבת את זה ופעילה, אני לא רואה למה לא.
יש כאן אנשים שפעילים מאז שהמשחק נוצר לפי מה שהבנתי גם.
איתי לא כתבתי "פעילות זה לא קריטריון" כי אני בעד פתיחת פורום ל-lol
אני חושב בדיוק כמו עידן הכוסון
חמוף
התכוונתי שהטענה שלו זה שזה לא יהיה פעיל.. אז..
ואיך אתה בעד וחושב כמוהו..? הוא נגד <<
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)