Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    אהלן, כפי שאתם יודעים מתקפות HM מעניקות לשחקן כל מיני יכולות בעולם המשחק.. (לעוף,לגלוש) אבל יש משהו בדבר הזה שלא כל כך מסתדר לי. אני מתכוון לכך: במשחק יש כל מיני נקודות זמן שבהם הוא מעניק לך את המתקפות המיוחדות האלה,עכשיו אם אני בתחילת המשחק יחסית ויש לי איזה פוקימון חלש יחסית שאני לא ארצה להישאר איתו כל הזמן,ואז אני מקבל את היכולת לחתוך עצים לדוגמה,האם בשלבים מתקדמים יותר במשחק אני אהיה חייב להיתקע עם הפוקימון הזה בשישיה שלי רק כדי להשתמש ביכולת שלו,וכך הוא סתם יתפוס לי מקום? האם יש איזה דרך להעביר את היכולת לפוקימון אחר חזק יותר מאותו הסוג בהמשך המשחק,או אולי לקבל שוב פעם את היכולת והפעם לתת אותה לפוקימון החזק יותר שאני רוצה להישאר איתו בשישיה?? ואם אין אפשרות כזאת מאוד מעניין אותי איך אתם מסתדרים ומה אני צריך לעשות בנושא הזה כי אני לא כל כך מבין (דרך אגב,וכל הזמן להחליף פוקימונים רק בשביל היכולות שלהם ואז להחזיר אותם זה נראה לי טירטור מוח די רציני :/ )

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי yoyosasa צפה בהודעה
    אהלן, כפי שאתם יודעים מתקפות HM מעניקות לשחקן כל מיני יכולות בעולם המשחק.. (לעוף,לגלוש) אבל יש משהו בדבר הזה שלא כל כך מסתדר לי. אני מתכוון לכך: במשחק יש כל מיני נקודות זמן שבהם הוא מעניק לך את המתקפות המיוחדות האלה,עכשיו אם אני בתחילת המשחק יחסית ויש לי איזה פוקימון חלש יחסית שאני לא ארצה להישאר איתו כל הזמן,ואז אני מקבל את היכולת לחתוך עצים לדוגמה,האם בשלבים מתקדמים יותר במשחק אני אהיה חייב להיתקע עם הפוקימון הזה בשישיה שלי רק כדי להשתמש ביכולת שלו,וכך הוא סתם יתפוס לי מקום? האם יש איזה דרך להעביר את היכולת לפוקימון אחר חזק יותר מאותו הסוג בהמשך המשחק,או אולי לקבל שוב פעם את היכולת והפעם לתת אותה לפוקימון החזק יותר שאני רוצה להישאר איתו בשישיה?? ואם אין אפשרות כזאת מאוד מעניין אותי איך אתם מסתדרים ומה אני צריך לעשות בנושא הזה כי אני לא כל כך מבין (דרך אגב,וכל הזמן להחליף פוקימונים רק בשביל היכולות שלהם ואז להחזיר אותם זה נראה לי טירטור מוח די רציני :/ )
    אפשר ללמד HM אחד לאינסוף פוקימונים.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. bbuuuii
    שם: עידן
    אוקיי, דבר ראשון Hm כמו Cut לא כדאי ללמד פוקימונים שאתה רוצה שיהיו בשישייה שלך כי זאת התקפה חלשה.. כך גם לגבי רוב הhm.
    בגלל זה יש משהו שנקרא "פוקימון עבר", אתה תופס פוקימון שאתה לא באמת צריך ואתה מנצל אותו רק לhm, אתה מלמד אותו כמה Hm שהוא יכול ויודע ללמוד ואתה משתמש בו כדי להתקדם במשחק במקומות שתלויים בhm..

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    Hm יכול להיות פעיל לגבי כל הפוקימונים אתה יכול להשתמש בו אינספור פעמיים על כמה וכמה פוקימונים שאתה רוצה.
    רצוי להשתמש רק בהרמת סלעים,שחיה ותעופה על פוקימונים שאתה רוצה שיהיו בשישיה שלך.
    כל השאר תשם על פוקימונים שאתה לא באמת צריך..

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣לשתות♣ צפה בהודעה
    אפשר ללמד HM אחד לאינסוף פוקימונים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    אוקיי, דבר ראשון Hm כמו Cut לא כדאי ללמד פוקימונים שאתה רוצה שיהיו בשישייה שלך כי זאת התקפה חלשה.. כך גם לגבי רוב הhm.
    בגלל זה יש משהו שנקרא "פוקימון עבר", אתה תופס פוקימון שאתה לא באמת צריך ואתה מנצל אותו רק לhm, אתה מלמד אותו כמה Hm שהוא יכול ויודע ללמוד ואתה משתמש בו כדי להתקדם במשחק במקומות שתלויים בhm..
    ציטוט פורסם במקור על ידי Archangel צפה בהודעה
    Hm יכול להיות פעיל לגבי כל הפוקימונים אתה יכול להשתמש בו אינספור פעמיים על כמה וכמה פוקימונים שאתה רוצה.
    רצוי להשתמש רק בהרמת סלעים,שחיה ותעופה על פוקימונים שאתה רוצה שיהיו בשישיה שלך.
    כל השאר תשם על פוקימונים שאתה לא באמת צריך..
    מעולה! תודה על המידע, ואם זה כך זה אכן מה שאני אעשה, לעוף,לשחות ולשבור סלעים אלמד את פוקומוני השישה שלי,וכל השאר אקח פוקימון מיוחד לכך,בדברים שצריכים אותו באופן פעמי כמו לעלות על איזה מפל,או חעבור במערבולת.. בכל מקרה האם אכן השלושת המתקפות האלה שציינתי הם הטובות והחזקות ביותר מבין כל הHm? אה וגם תודה רבה על התשובות המהירות

6. משתמש מנוסה
    כן הם הכי חזקות ושימושיות במשחק בקטגוריה הhm במשחקים.

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי yoyosasa צפה בהודעה
    מעולה! תודה על המידע, ואם זה כך זה אכן מה שאני אעשה, לעוף,לשחות ולשבור סלעים אלמד את פוקומוני השישה שלי,וכל השאר אקח פוקימון מיוחד לכך,בדברים שצריכים אותו באופן פעמי כמו לעלות על איזה מפל,או חעבור במערבולת.. בכל מקרה האם אכן השלושת המתקפות האלה שציינתי הם הטובות והחזקות ביותר מבין כל הHm? אה וגם תודה רבה על התשובות המהירות
    לא, רק תעופה ושחייה הן חזקות. אני ממליץ לך ללכוד טרופיוס, הוא אחד העבדים היותר טובים, הוא יכול ללמוד CUT, ROCK SMASH, FLASH, STRENGH ונראה לי שאלה כל הHM שהם לא מים.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣לשתות♣ צפה בהודעה
    לא, רק תעופה ושחייה הן חזקות. אני ממליץ לך ללכוד טרופיוס, הוא אחד העבדים היותר טובים, הוא יכול ללמוד CUT, ROCK SMASH, FLASH, STRENGH ונראה לי שאלה כל הHM שהם לא מים.
    חזקות ושימושיות הHM שיש לך הם:
    Cut
    Flush
    Surf
    Strungh
    Whirlpool
    Rock Smash
    WaterFall
    Fly
    איפה בדיוק יש יותר חזקים מה3 שאמרתי?

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Archangel צפה בהודעה
    חזקות ושימושיות הHM שיש לך הם:
    Cut
    Flush
    Surf
    Strungh
    Whirlpool
    Rock Smash
    WaterFall
    Fly
    איפה בדיוק יש יותר חזקים מה3 שאמרתי?
    *FLASH
    *STRENGTH

אתה אמרת תעופה, שחייה והזזת סלעים (STRENGTH)
    הוא חשב שהתכוונת לריסוק סלעים, שזו מתקפה לא שימושית מסוג לחימה עם כוח בסיסי 15.
    אני אישית ממליץ רק על תעופה ושחייה, למרות שגם הזזת סלעים (STRENGTH) יכולה להיות טובה.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

10. משתמש מנוסה
    אז לא,אני התכוונתי להזזת סלעים שחיה ותעופה.
    הם השלושה שתמיד היו בעלי ערך בכל המשחקים.

11. The eternal hunters
    שם: אילן
    רק Fly וsurf
    וwaterfall לתתוקפים פיזיים מסוג מים
    שווים לשימוש בסט סופי של פוקימון ראשי השאר לא מומלצים כלל אלא לעבד וגם זה אם חייבים..

מערבולות צריך סך הכל קצת לפני הליגה ולתפיסת לוגיה לכן שים לעבד, Cut נדיר במיוחד שצריכים אותו, Stregth קצת פחות נדיר
    הייתי אומר שתסתובב עם עבד עם Stregth וrock Climb כי אלו מתקפות שימושיות ועם פוקימון מים עם התקפה מיוחדת טובה כמו וופוריאון או לאפרס ל Surf
    Waterfall אתה יכול לשים גם לעבד זמני כי זה בעיקרון לדרך לליגה ולא בכל כך הרבה מקומות..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    רק Fly וsurf
    וwaterfall לתתוקפים פיזיים מסוג מים
    שווים לשימוש בסט סופי של פוקימון ראשי השאר לא מומלצים כלל אלא לעבד וגם זה אם חייבים..

מערבולות צריך סך הכל קצת לפני הליגה ולתפיסת לוגיה לכן שים לעבד, Cut נדיר במיוחד שצריכים אותו, Stregth קצת פחות נדיר
    הייתי אומר שתסתובב עם עבד עם Stregth וrock Climb כי אלו מתקפות שימושיות ועם פוקימון מים עם התקפה מיוחדת טובה כמו וופוריאון או לאפרס ל Surf
    Waterfall אתה יכול לשים גם לעבד זמני כי זה בעיקרון לדרך לליגה ולא בכל כך הרבה מקומות..
    +1
    הוא ריכז לך את כל הפרטים המדוייקים מה שאני פספתי ומשהבחור השני פיספס.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •