Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 59 מתוך 59
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    Ftw
    המשפט הכי לא קשור בעולם, באמת.
    לא ענה לי על שום דבר, ומעט מסורבל, אז אני אגיב לפי איך שהבנתי:
    • אתה אומר שהיטמן רוצה לראות נזק, שיראה. שוב פעם שום דבר לא מונע ממנו, ואני לא רואה איך אשכול יעזור לו לראות דברים "עתיקים" שכאלה.
    • אתה אומר שהוא רוצה לומר שהוא מצטער.. ואתה מחזק את טענותיי, שהוא צריך לבוא לפה. מה קשור זה שהוא רוצה לומר סליחה, לזה שאתה פותח אשכול? הוא לא יכול לבוא לבד ולומר את כל מה שאמרת?
    מכאן אני מבין שאתה סתם מדבר שטויות..

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    היטמן לא יחזור אלינו.
    יש לו כבר פורום משלו ואני לא חושב שהוא ירצה.
    נוסף על כך-כל הוותיקים שפרשו וחזרו[חוץ מעומר Ss] פרשו אחרי זה, אז אם היטמן יחזור הסיכוי שהוא ישאר קטן מאוד.
    חוצמזה-הוא בכלל לא יראה את האשכול הזה, אין לך כוונה לטרוח עמית.
    אני בכל תוקף נגד הדבר הזה, גם כי הוא היה פרסם את הפורום שלו.
    NYO HO HO BITCH

3. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    לא מכיר את היטמן, אבל אני יכול להגיד שזה האשכול הכי טפשי שנפתח.
    אם הוא רוצה לחזור - שיחזור.
    חוץ מיזה, מה אכפת לכם שהוא מפרסם אתרים? שיפרסם. זו בעיה שלו עם רותם.
    באמת שצריכים לנעול את זה.
    IMA LADY

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    תכלס אתמול בשיחה חשבתי שהוא בבאן ולכן פתחו נושא תמיכה.. אבל הוא לא בבאן O.o מה הטעם בנושא כזה?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. Kibō no chi
    תקשיבו אנשים זה לא לעניין
    כבר 4 עמודים שאתם רבים והמילה "נדב" לא הוזכרה בהם אפילו פעם אחת ):
    רדו מהיטמן כבר אבל, אנשים משתנים ומשנים גישה. תנו לו עוד הזדמנות, מגיע לו.

Spoiler ספוילר

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    נדב, אני חושב שהיטמן סתם עושה הצגות.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. היכל התהילה
    אביב לא טעה בהערכה שלו. זה כבר למעלה משנה שאני חושב שהפורום לא מצליח לעמוד בסטנדרטים שלו מימי פוקימונס והמילה שתתאר הכי טוב את המצב ששורר פה בפורום היא שנאה. כשאנשים שאלו אותי למה אני לא חוזר, עניתי את הדבר הבא - זה משום שהפורום הזה מלא באנשים ששונאים אחד את השני, חיים את זה על בסיס יומיומי ולא עוזבים רק מכוח ההרגל.

אתמול ניהלנו שיחה, נדב, פלאפי, אביב, עמית, אדם ואילן והם אמרו לי שאין דבר כזה "שנאה" ושזה משהו שנוצר מהקהילה ולא מהפורום, והנה אני רואה פה אתכם זרועים באותה שנאה מבלי אפילו לדעת דבר אחד אמיתי עלי. אני לא פוחד מאנשים שיש להם משהו נגדי, יש לי ניסיון רב בזה מימי פוקיבלוק. העניין הוא שאני שואל את עצמי - עד מתי? עד מתי אנשים לא יקחו אחריות למעשים שלהם וינסו להפיל את כשלון הפורום על אחרים? עד מתי אנשים ירדו לחייהם של אחרים במטרה להרגיש טוב עם עצמם? עד מתי תשרור שנאת החינם הזו?

אני באתי לפה היום כדי להעמיד את השונאים במקומם. אני לא פה כי אני מאמין בחזון האתר. אני בספק אם בכלל היה לו חזון אי פעם. אני פה כדי להראות תודה לאנשים שאני מעריך ומוקיר, אנשים שאני יכול לקרוא להם חברים. אם אתם עדיין ספקנים בכל הנוגע למעשי פה, אז בחיים לא אוכל לשנות את דעתיכם. רק אומר שאפשר לעשות את זה אחרת. אפשר לאהוב ולהנות במקום לשנוא כל הזמן. אם אכן ארגיש שיש לי מה לתרום פה, אחזור ואעשה את זה. בינתיים, אוכל רק להציע לכם את ידי לשלום.

היטמן.

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ריגשת )':
    חמוף

9. with great power comes great responsibility
    אני לא רוצה לנעול את הנושא הזה, ממש לא חושב שזה ספאם.
    זכותה של הקהילה לתמוך באדם מסוים.
    אני רק מעביר לפורום דיבורים.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    עומר אפשר לדעת מה העמדה שלך בנושא?

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    רגע,אם היטמן חזר אז למה הנושא לא נעול? המטרה הושגה הרי

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אביב לא טעה בהערכה שלו. זה כבר למעלה משנה שאני חושב שהפורום לא מצליח לעמוד בסטנדרטים שלו מימי פוקימונס והמילה שתתאר הכי טוב את המצב ששורר פה בפורום היא שנאה. כשאנשים שאלו אותי למה אני לא חוזר, עניתי את הדבר הבא - זה משום שהפורום הזה מלא באנשים ששונאים אחד את השני, חיים את זה על בסיס יומיומי ולא עוזבים רק מכוח ההרגל.

אתמול ניהלנו שיחה, נדב, פלאפי, אביב, עמית, אדם ואילן והם אמרו לי שאין דבר כזה "שנאה" ושזה משהו שנוצר מהקהילה ולא מהפורום, והנה אני רואה פה אתכם זרועים באותה שנאה מבלי אפילו לדעת דבר אחד אמיתי עלי. אני לא פוחד מאנשים שיש להם משהו נגדי, יש לי ניסיון רב בזה מימי פוקיבלוק. העניין הוא שאני שואל את עצמי - עד מתי? עד מתי אנשים לא יקחו אחריות למעשים שלהם וינסו להפיל את כשלון הפורום על אחרים? עד מתי אנשים ירדו לחייהם של אחרים במטרה להרגיש טוב עם עצמם? עד מתי תשרור שנאת החינם הזו?

אני באתי לפה היום כדי להעמיד את השונאים במקומם. אני לא פה כי אני מאמין בחזון האתר. אני בספק אם בכלל היה לו חזון אי פעם. אני פה כדי להראות תודה לאנשים שאני מעריך ומוקיר, אנשים שאני יכול לקרוא להם חברים. אם אתם עדיין ספקנים בכל הנוגע למעשי פה, אז בחיים לא אוכל לשנות את דעתיכם. רק אומר שאפשר לעשות את זה אחרת. אפשר לאהוב ולהנות במקום לשנוא כל הזמן. אם אכן ארגיש שיש לי מה לתרום פה, אחזור ואעשה את זה. בינתיים, אוכל רק להציע לכם את ידי לשלום.

היטמן.
    מה שאמרת פה במילים יפות מאוד ובשפה רהוטה וגבוהה הוא כזה:
    בעצם שמי ששונא אותך שילך ל**** והוא לא מבין מה הוא מדבר, ומי שאוהב אותך הוא חבר טוב ונאמן.
    רדוד אם תשאל אותי, אנשים "שונאים" אותך פה בגלל שעשית בלאגן, אתה יכול להכחיש?! אתה לא יכול... ואם תנסה אז אתה שקרן!

הזכרת קודם את עניין האנשים שלא יודעים עליך כלום. אני לא מכיר אותך באופן אישי.
    ואני לא צריך לדעתי, לא מכיר ולו תכונת אופי אחת שלך בניגוד לחבריך הטובים שהזכרת, יהיר יהיה מצדי אפילו להגיד שאתה אינטרסנט (בעקבות פרסומי האתר שלך)
    אז להגיד לא יודע כלום זה אפשרי, אבל אני יודע מה היית כאן בעבר, כמה תרמת, כמה ניסית לשפר ולרומם...
    וגם את התקופה בהחרבת פשוט את השם הטוב שהיה לך כאן בשטויות שאפילו משתמש חדש לא מרשה לעצמו לעשות.
    אני אומר לך את זה בתור אחד שמאוד אהב את מה שאתה עשית למען הפורום בתור ילד בן 15 ליפני כמה שנים.
    אף אחד לא הפיל עליך שום כישלון, שים לב פחות או יותר למה אנשים כאן כתבו, כישלון פה אגב נופל בחלקך, בחלקי בחלקיי כל משתמש בפורום באופן שווה.

לנסות ולגרום למפלגות ומחנות בפורום כשגם ככה כולם פה עצלנים גדולים שלא עושים בפורום דבר כדי להניף אותו והמצב גם ככה היה קטסרופלי.
    (כולל אותי, לא מתיפייף, התקופות בהן אני בחרתי להשקיע היו מועטות עד כמעט אינן קיימות)
    לפרסם את הפורום שלך על גב הפורום שנתת בשבילו את הנשמה? ולמה? רק כי אינך מסכים עם כמה אנשים ודברים? כי אתה חושב שאתה יותר טוב? בוא תסביר לי למה? כי אני לא מבין.

אין פה שנאה בין אנשים, כאן אתה טועה.
    הקהילה היא: קרה, מנותקת ריגשית, לא אכפתית, ופאסיבית... הרבה דברים ניתן להגיד.
    אך שנאה זה כלפי זה אין פה בפירוש!

בקיצור פחות או יותר סיימתי את מה שהיה לי להגיד... אשמח אם תגיב.
    הייתי רוצה לשמוע אותך, ובשורה התחתונה? מגיעה לך הזדמנות, מגיעות לך 5... גם 10 אוקיי? השאלה זה מה אתה בוחר לעשות איתם.

.

13. היכל התהילה
    יש לך מילים גדולות יחסית לבן אדם קטן.

רשמת שאתה לא מכיר אותי, ורשמת שאין פה שנאה. אני לא יודע מאיפה אתה שואב את המילים שאתה בוחר, אבל כאשר אתה מלכלך על מישהו מאחורי הגב שלו, ולאחר מכן אתה מנסה להציג את עצמך כקדוש מעונה, זה לא עושה רושם טוב. במיוחד כאשר כולם יכולים לראות שאתה זה שאכול בקנאה, שנאה והמון כעס.

אני יכול לומר לך הרבה דברים:
    1. אני בחיים לא אלכלך עליך מאחורי הגב. אני בכלל לא מכיר אותך.
    2. אם יהיה לי משהו לומר לך, אומר לך את זה בפנים ולא מאחורי הגב.
    3. אתה צריך לעשות בדק בית רציני, כי מצד אחד עושה רושם שאתה מכיר אותי מספיק כדי להעביר עלי ביקורת ומצד שני אתה טוען שאתה לא מכיר אותי.
    4. זה לא מכבודי ללכלך את הפורום הזה בניבולי פה כמו שאתה מדגים כאן (ואחר כך אתה טוען שאין שנאה).
    5. אני בחיים לא אקח חלק בהריסת פורום שאני עזרתי לבנות. גם אם יצא לי לעבור על החוקים שלו מספר פעמים, שילמתי את המחיר ושתקתי וזאת למרות שפעלתי בידיעת ההנהלה ובאישורה.

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    כבר היה על זה דיון פעם, זה היה ידיעת רותם ולא ידיעת ההנהלה^^
    וגם "ידיעת רותם" בספק.

עריכה: אבל זה לא קשור אני מאמין שלא על זה הדיון<<

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •