פורסם במקור על ידי
Hit Man
אביב לא טעה בהערכה שלו. זה כבר למעלה משנה שאני חושב שהפורום לא מצליח לעמוד בסטנדרטים שלו מימי פוקימונס והמילה שתתאר הכי טוב את המצב ששורר פה בפורום היא שנאה. כשאנשים שאלו אותי למה אני לא חוזר, עניתי את הדבר הבא - זה משום שהפורום הזה מלא באנשים ששונאים אחד את השני, חיים את זה על בסיס יומיומי ולא עוזבים רק מכוח ההרגל.
אתמול ניהלנו שיחה, נדב, פלאפי, אביב, עמית, אדם ואילן והם אמרו לי שאין דבר כזה "שנאה" ושזה משהו שנוצר מהקהילה ולא מהפורום, והנה אני רואה פה אתכם זרועים באותה שנאה מבלי אפילו לדעת דבר אחד אמיתי עלי. אני לא פוחד מאנשים שיש להם משהו נגדי, יש לי ניסיון רב בזה מימי פוקיבלוק. העניין הוא שאני שואל את עצמי - עד מתי? עד מתי אנשים לא יקחו אחריות למעשים שלהם וינסו להפיל את כשלון הפורום על אחרים? עד מתי אנשים ירדו לחייהם של אחרים במטרה להרגיש טוב עם עצמם? עד מתי תשרור שנאת החינם הזו?
אני באתי לפה היום כדי להעמיד את השונאים במקומם. אני לא פה כי אני מאמין בחזון האתר. אני בספק אם בכלל היה לו חזון אי פעם. אני פה כדי להראות תודה לאנשים שאני מעריך ומוקיר, אנשים שאני יכול לקרוא להם חברים. אם אתם עדיין ספקנים בכל הנוגע למעשי פה, אז בחיים לא אוכל לשנות את דעתיכם. רק אומר שאפשר לעשות את זה אחרת. אפשר לאהוב ולהנות במקום לשנוא כל הזמן. אם אכן ארגיש שיש לי מה לתרום פה, אחזור ואעשה את זה. בינתיים, אוכל רק להציע לכם את ידי לשלום.
היטמן.