Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 19 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    דילן:
    "לא תוכל להתחמק מהמתקפה המהירה! לכן תנסה להשתמש בניקור בזמן שהוא הופך אותך בכדי להעיף אותו לאחור!" אתה מסביר לסינדקוויל.
    הוא מנסה אך לא מצליח, לפתע בעת שמכת הברק מגיעה סינדקוויל לפתע פורץ במתקפת בועות! אשר מתפוצצות ומונעות מפיפלאפ להיפגע.
    מים מבועה שהתפוצצה ליד פאצ'יריסו עפים לעיניו והוא לא רואה כל-כך טוב וממצמץ...
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    סינדקוויל? XD

"פיפלאפ,מה זה היה?!" אקרא לפתע ואפתח את הפוקידע שלי ואראה על איזו מתקפה מדובר.
    "קרן בועות אה? יפה מאוד! עכשיו תסתובב סביב ותשתמש בקרן בועות! כך שבועות רבות יתפוצצו על פארצ'יריסו! ואז תנצל את המצב כדי לנקר אותו!" אדריך את פיפלאפ בביטחון, "כל הכבוד לך!" אוסיף בכדי לעודד אותו

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    [QUOTE=NivX10;1378438]דילן:
    "לא תוכל לה?[/B]

שין:

פאק אני כל פעם כותב לך אביב... באלך להתחיל להעיר לי על זה? זה מפריע לי!
    -------------
    אתה צוחק מן ההידרדרות הלא צפויה ומקסים פורץ בצחוק יחד איתך. אתה קם ומכה על בגדיך מנער אותם מן החול ומושיט למקסים יד שיקום גם כן.
    אתה נראה מרוצה מהנוף החדש על אף שהאוויר הם משתלט דיי במהירות... הנוף מולך חול ללא קץ כמה עצים מיובשים וקקטוסים וגבעות חול גדולות יותר במהשך.
    אך אתה מרוצה מההתקדמות שלך... השעה היא 16:30 בצהריים לפי השעון של מקסים שתואם גם כן לזה שבפוקדע שלך.
    אתה מתקדמים לכם בדרך כשלפתע אתם רואים מרחוק משהו סגלגל המזדחל על גחונו, זה נראה כמו אקנס!
    הוא לא מבחין בכם...
    מה תעשה?

[COLOR=DarkOrchid][U][B]
    o:
    ---
    "נחשים מעוררים בי חלחלה... בוא נמשיך להתקדם, אין שום סיבה שהוא ייטפל אלינו אם לא נהיה תקיפים," אומר ואקווה לראות בפוקימון מלהיב יותר.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=NivX10;1378135]וונדי:
    Spoiler ספוילר
    -------------------------------
    את מעט לחוצה מן הקרב, הדם בגוף זורם במהירות, אינך רוצה להרגיש מושפלת וליצבור הפסד ראשון מילד קטן.
    את יוצאת בפקודות ומאדקיפ משתמש באקדח מים באופן מבריק, מטח המים מציף את האבקה שמתערבבת עם המים ונסחפת בחזרה אל פרס! שחוטף שתיפה הגונה ועכשיו גם אינו מסוגל לזוז, הוא משותק!
    בנתיים סאנטרנט משתמש בצוות כפול מול סאנקרן, היא נראת מאוד חוששת ומבולבלת, ושוב ה סאנטרנט מסתובבים וקפוצים זה לצד זה ומבלבלים אותה...
    בעוד האמיתי כל פעם חומק במהירות החוצה שורט אותה וחוזר למעגל. סאנטרנט מנסה להשתמש בשאיבה אך היא לא מצליחה עד שתדע בוודאות מיהו האמיתי, המצב לא נראה מאיר פנים!
    מה תעשי?

סליחה על אי ההגבה הייתי בצפוןXD ותודה רבה^^

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    בקשה:
    למי שנהנה מהמשחק עד כה.. שידרג אותו בכוכבים כראות עינייו בבקשה!

רובי:

שתעעק קנאי... XDD
    --------------
    אתה מהנהן בראשך והיא מתחילה להסביר "אוקיי אז ככה, יש לפירות מרכם, רקים וקשים... את זה אתה כבר תרגיש שתיגע בפרי עצמו"
    והיא מוסיפה "כשתרצה לרפא פוקימון או לשפר את הרגשתי, פשוט תמחץ בין ידיך את הפרי עם הוא רך ותשקה את הפוקימון עם הנוזל... נוזל מתפרק בגוף יותר מהר ממזון וכך ההשפעם תיהיה מהירה יותר, את הקשים נסה לפתוח באמצעות סכין בזהירות ולהשקות ואם לא הצלחת פשוט תאכיל בלת ברירה את הפוקימון"
    לבסוף אומרת "נתתי לך פירות שחלקם מרפאים, חלקם משפרים מצב רוח או מצב בריאותי בקצת, וחלקם משמשים כתחליב כנגד הרעלות שיתוקים וכדומה... אתה כבר תלמד להשתמש בהם"
    ואז לפתע אימה של מיילי יוצאת לקרוא להם, היא אומרת שהפוקימונים שלך בריאים ומוכנים להמשך!
    מה תעשה?

דילן:
    טעות שלי.. ולא קרן בועות אלא בועות. לקרן תשפר בהמשך.
    ---------
    אינך מבין מעיין לפתע צצה המתפקה, אתה בודק בפוקדע ומבין שפיפלאפ למד בועות! (Bubble).
    לאחר מכן אתה מחמיא לפיפלאפ והביטחון לנצח עולה "בועות מה? יפה מאוד!" ויוצא במהלך "עכשיו תסתובב סביב ותשתמש בבועות!" ופיפלאפ מיד מנסה ומעיף בועות שמרחפות לכל עבר...
    ג'ייסון מגרד את האף ואומר "גם אני יכול לחסום מתקפה עם מתקפה, לא חכמה גדולה! פאצ'יריסו השתמש שוב בזריזות!"
    והוככבים והבועות מתנגשים זה בזה ויוצרים אשן תכלכל ומנצנץ... אתה מנצל את המצב בשביל שפיפלאפ יפרוץ מתוך העשן והוא אכן עושה זאת ופוגע עם כמה מכות ניקור היישר בראשו של פאצ'יריסו שמתעלף לאחר מכן!
    "מה?! לא ייאמן..." הוא קורא בצער. ואז מחזיר את פאצ'יריסו לפוקדור ובא ללחוץ את ידך "זה היה קרב טוב! כל הכבוד ובהצלחה בדרך!"
    מה תעשה?

שין:
    אתה מתבונן באקנס ומתעוררת בך בחילה "נחשים מעוררים בי חלחלה... בוא נמשיך להתקדם!" אתה מבציר בוא וחושב לעצמך 'אין שום סיבה שהוא ייטפל אלינו אם לא נהיה תקיפים...' הוא ממשיך להתבונן באקנס אך לא אומר דבר ומיד חוזר לעקוב אחריך.

לפתע מבחינים במשקע חול, עגול וחלק, ממש סמיטרי, עיגול מושלם כמו ירידה חלקה... ובקצה יש קוץ מוזר מאבן..
    "תשמע אולי לא כדי להתקרב לזה וללכת מיסביב" ואומר מקסים תוך כדי שמוריד את האוזניות.
    מה תעשה?

וונדי:

בסדר וונדי לא נורא, רק בפעם הבאה להודיע בבקשה!
    -----------------
    ''אוקיי סאנקרן בואי ננסה להרדים את סאנטרט! תשתמשי מהר בשריקת עשב ואז בכוח טבע!'' סאנקרן מקשיבה לך ומנסה לשרוק, אך אין לה אוויר מתשישות הקרב והיא לא מצליחה.
    לעומת זאת היא משתמשת בכוח טבע לאחר מכן, היא זוהרת בהילה ירוקה בוהקת שכזו, ולפתע משגרת עליי תער שפוגעים בסנטרנט המופתע בזה אחר זה וחותכים אותו!
    את קרב רואה אצל מאדקיפ את סיומו של הקרב והוא רץ על פרס המשותק ומעיף אותו בבלימה היישר לידיו של טוני מולך!
    פרס מעולף וחוזר לפוקדור, רק סנטרנט נשאר.
    מה תעשה?

5. the bitch is back
    בקשה:
    למי שנהנה מהמשחק עד כה.. שידרג אותו בכוכבים כראות עינייו בבקשה!

רובי:

שתעעק קנאי... XDD
    --------------
    אתה מהנהן בראשך והיא מתחילה להסביר "אוקיי אז ככה, יש לפירות מרכם, רקים וקשים... את זה אתה כבר תרגיש שתיגע בפרי עצמו"
    והיא מוסיפה "כשתרצה לרפא פוקימון או לשפר את הרגשתי, פשוט תמחץ בין ידיך את הפרי עם הוא רך ותשקה את הפוקימון עם הנוזל... נוזל מתפרק בגוף יותר מהר ממזון וכך ההשפעם תיהיה מהירה יותר, את הקשים נסה לפתוח באמצעות סכין בזהירות ולהשקות ואם לא הצלחת פשוט תאכיל בלת ברירה את הפוקימון"
    לבסוף אומרת "נתתי לך פירות שחלקם מרפאים, חלקם משפרים מצב רוח או מצב בריאותי בקצת, וחלקם משמשים כתחליב כנגד הרעלות שיתוקים וכדומה... אתה כבר תלמד להשתמש בהם"
    ואז לפתע אימה של מיילי יוצאת לקרוא להם, היא אומרת שהפוקימונים שלך בריאים ומוכנים להמשך!
    מה תעשה?

[/COLOR]

מותר לי! אקנס הוא אחד מהאהובים עליי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה" אוסיף למיילי בחיוך ואגש לאמה ואודה אף לה "תודה רבה לשתיכן, מיילי אולי בעתיד אני אספיק אתחזק כדי להלחם מולך!" אוסיף בחיוך ואפרד משתיהן, ואמשיך בדרכי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

וונדי:

בסדר וונדי לא נורא, רק בפעם הבאה להודיע בבקשה!
    -----------------
    ''אוקיי סאנקרן בואי ננסה להרדים את סאנטרט! תשתמשי מהר בשריקת עשב ואז בכוח טבע!'' סאנקרן מקשיבה לך ומנסה לשרוק, אך אין לה אוויר מתשישות הקרב והיא לא מצליחה.
    לעומת זאת היא משתמשת בכוח טבע לאחר מכן, היא זוהרת בהילה ירוקה בוהקת שכזו, ולפתע משגרת עליי תער שפוגעים בסנטרנט המופתע בזה אחר זה וחותכים אותו!
    את קרב רואה אצל מאדקיפ את סיומו של הקרב והוא רץ על פרס המשותק ומעיף אותו בבלימה היישר לידיו של טוני מולך!
    פרס מעולף וחוזר לפוקדור, רק סנטרנט נשאר.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

''אוקיי עכשיו תורינו לסיים את הקרב! סאנקרן מהר כח טבע ואחר כך שאיבה!'' אני יאמר לסאנקרן בתקווה 'שני הפוקימונים מותשים.. זה או עכשיו או לעולם לא' אחשוב במתח בראשי בעודי בוהה כמהופנטת בקרב.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    וונדי:
    הניצחון על פרס נותן לך ביטחון! את מנסה לשדר מוטיבציה אל סנקרן ואומרת "עכשיו טורנו לסיים את הקרב סאנקרן, כוח טבע ואז שאיבה!"
    הפעם כוח הטבע מניב זרע חום הנפלט מהנבג על ראש של סאנקרן, זה זרע עלוקה שלוכד את סנטרנט ושואב ממנו חיים!
    בנוסף לשאיבת הזרע, סאנקרן משתמשת בשאיבה בעצמה ויונקת עוד אנרגייה עד שסנטרנט לא יכול כבר לעמוד על הרגליים והוא נופל מעולף גם הוא.
    מה תעשי?

רובי:
    לא לא ממש.. הוא אפילו לא התעמת איתו שלא לדבר על תפס. עזוב תך בוא תתקדם במסע XD
    ---------------------
    אתה מודה עד מאוד למיילי ולאימה, כל אחת באופן אישי ואז גם שניהן יחד כדי להדגיש את כמות התודה שאת חוו להן.
    אתה אומר למיילי בחיוך "אולי בעתיד אהיה מספיק חזק ואלחם מולך..." היא משיבה "הכל תלויי בהתמדה ועבודה קשה, זה מה שאני תמיד אומרת!"
    היא מתקרבת אליך ומוסיפה לאמר בשקט "בכל מקרה אם תרצה למצוא אותי, אני בטוח שתצליח" ומניחה לך ביד פתק ובו המספר שלה שתוכל להזין ברשימת הפוקדע.
    לאחר מכן אתה מתארגן עם הציוד, הפוקדורים והתיק ומתכוון לצצאת לדרך שמיילי מציעה חכה רגע "חכה רגע, זו סטייה מהדרך לא תמצא היכן אתה כשתצא החוצה, בואי איתי אתן לך טראמפ"
    ועוד ליפני שאתה מספיק להבין אתה מתיישב מאחוריה על הטאורוס והוא דוהר במהירות קדימה, חולפים על פני פוקימונים ומקומות שונים ביער.
    שלפתע הוא נעצר בקריאות "הויסה! שקט טאורוס... שקט שקט.." ואתה נעצר מול שלט עץ ישן ורקוב שכתוב בצבע דהוי '002'.
    ומולך נוף מדברי משגע ועצום, שממש בקצה האופק אתה רואה עיירה, או שאולי זה אפילו לא.
    מה תעשה?

.

8. משתמש מנוסה
    [B]
    דילן:
    טעות שלי.. ולא קרן בועות אלא בועות. לקרן תשפר בהמשך.
    ---------
    אינך מבין מעיין לפתע צצה המתפקה, אתה בודק בפוקדע ומבין שפיפלאפ למד בועות! (Bubble).
    לאחר מכן אתה מחמיא לפיפלאפ והביטחון לנצח עולה "בועות מה? יפה מאוד!" ויוצא במהלך "עכשיו תסתובב סביב ותשתמש בבועות!" ופיפלאפ מיד מנסה ומעיף בועות שמרחפות לכל עבר...
    ג'ייסון מגרד את האף ואומר "גם אני יכול לחסום מתקפה עם מתקפה, לא חכמה גדולה! פאצ'יריסו השתמש שוב בזריזות!"
    והוככבים והבועות מתנגשים זה בזה ויוצרים אשן תכלכל ומנצנץ... אתה מנצל את המצב בשביל שפיפלאפ יפרוץ מתוך העשן והוא אכן עושה זאת ופוגע עם כמה מכות ניקור היישר בראשו של פאצ'יריסו שמתעלף לאחר מכן!
    "מה?! לא ייאמן..." הוא קורא בצער. ואז מחזיר את פאצ'יריסו לפוקדור ובא ללחוץ את ידך "זה היה קרב טוב! כל הכבוד ובהצלחה בדרך!"
    מה תעשה?[/COLOR]
    "תודה לך!" אומר לו ואלחץ את ידו, "וסליחה על כל הסיפור..פשוט חששתי שתעשו להם משהו" אומר.
    אגש לפיפלאפ ואחבק אותו, "כל הכבוד! פעלת בצורה יוצאת מן הכלל! אני גאה בך!" אומר לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור ואמשיך בדרך

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    "תודה לך!" אתה אומר ולוחץ ידו, "וסליחה על כל הסיפור..." אתה מתנצל ומדבר איתו "בסדר לא נורא, רואים שאתה אוהב ומכבד פוקימונים!"
    אגש לפיפלאפ ואחבק אותו, "כל הכבוד! פעלת בצורה יוצאת מן הכלל!" אתה מתגאה בו והוא נראה שבע רצון.
    אתם ממשיכים בדרכם, לפי המיקום במפה אתם כבר בכל רגע אמורים לראות את המדבר. אתה מקפל את המפה הגדולה שמסתירה לך את כל הראות ורואה שאתה עומד מול ירידה תלולה במיוחד! לצד פיפלאפ החמוד, אתה מרגישים את הרוח מלווה במעט גרגירי חול, רוח חמה ויבשה.
    אתה מחזיק את פיפלאפ חזק ואתה גולש למטה, הגלישה התבצעה חלק ללא החלקות ומכות אז נעלייך התמלאו בחול...
    אתה מנער מהם את חול, נועל בחזרה ואתם ממשיכים לפתע אתם רואים כמה קקטוסים גדולים.
    נראה כי הם מלאים במיץ סברס מתוך וטעים. לפתע מבינהם מדלג בחיוך קקניה!
    מה תעשה?

.

10. היכל התהילה
    [CENTER]בקשה:
    למי שנהנה מהמשח

שין:
    אתה מתבונן באקנס ומתעוררת בך בחילה "נחשים מעוררים בי חלחלה... בוא נמשיך להתקדם!" אתה מבציר בוא וחושב לעצמך 'אין שום סיבה שהוא ייטפל אלינו אם לא נהיה תקיפים...' הוא ממשיך להתבונן באקנס אך לא אומר דבר ומיד חוזר לעקוב אחריך.

לפתע מבחינים במשקע חול, עגול וחלק, ממש סמיטרי, עיגול מושלם כמו ירידה חלקה... ובקצה יש קוץ מוזר מאבן..
    "תשמע אולי לא כדי להתקרב לזה וללכת מיסביב" ואומר מקסים תוך כדי שמוריד את האוזניות.
    מה תעשה?

מה תעשה?
    יש מלא מגניבים, דווקא קליידול בא לי ממש טוב ם:
    ---
    "חכה רגע, זה לא נראה דבר רגיל כלל וכלל," אעיר, ואחפש סלע קטנטן לזרוק לכיוון הדבר, לראות את מה שיתרחש.
    אביב

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שין:
    חחחחחחחח... הייתה לי הרגשה שתזהה כשאני אגיד חוד מאבן ...
    ---------------
    אתה מבציר במקסים לחכות לרגע, הסקרנות שבך משתלטת עליך ואינך מסוגל להתעלם מן הנושא, מקסים מסכים לחכות אל אף שזה לא נראה לו רעיון כל-כך טוב.
    אתה מביט סביבך ולוקח אבן קטנה, זורק אותה פנימה והיא קופצת ומתגלגלת במורד השקט הזה עד שפוגעת בשפיץ האבן הקטן... אך שום דבר אינו קורה.
    אתה מרים גבה, ומקסים מוצא את זה כתירוץ טוב להסתלק שלפתע אתה מרגיש באדמה תחתיכם זזה ורודעת, השקעה מתחיל להתעמק ולהתחרב ואתה בורחים!
    לפתע בצאת "שיט, לא, שין עזור לי!" אתה משב מבטך לאחור ורואה את מקסים שנפל ונשאב לאט לאט לתוך שקע...
    מלמטה לפתע יוצא ראשו של בלטוי! שפותח וסוגר את פיו שוב ושוב ומוכן לארוחת צהריים "מקסימה".
    הוא משתמש בקרב חול ובסחרור מהיר על מנת שהשקע יהיה עגול וחלק ולאט לאט ידרדר אליו את הטרף...
    מקסים מנסה לתפס אך גרירי החול כל פעם שוקעים לו וזה כאילו הוא נע במקום!
    מה תעשה?

.

12. היכל התהילה
    שין:
    חחחחחחחח... הייתה לי הרגשה שתזהה כשאני אגיד חוד מאבן ...
    ---------------
    אתה מבציר במקסים לחכות לרגע, הסקרנות שבך משתלטת עליך ואינך מסוגל להתעלם מן הנושא, מקסים מסכים לחכות אל אף שזה לא נראה לו רעיון כל-כך טוב.
    אתה מביט סביבך ולוקח אבן קטנה, זורק אותה פנימה והיא קופצת ומתגלגלת במורד השקט הזה עד שפוגעת בשפיץ האבן הקטן... אך שום דבר אינו קורה.
    אתה מרים גבה, ומקסים מוצא את זה כתירוץ טוב להסתלק שלפתע אתה מרגיש באדמה תחתיכם זזה ורודעת, השקעה מתחיל להתעמק ולהתחרב ואתה בורחים!
    לפתע בצאת "שיט, לא, שין עזור לי!" אתה משב מבטך לאחור ורואה את מקסים שנפל ונשאב לאט לאט לתוך שקע...
    מלמטה לפתע יוצא ראשו של בלטוי! שפותח וסוגר את פיו שוב ושוב ומוכן לארוחת צהריים "מקסימה".
    הוא משתמש בקרב חול ובסחרור מהיר על מנת שהשקע יהיה עגול וחלק ולאט לאט ידרדר אליו את הטרף...
    מקסים מנסה לתפס אך גרירי החול כל פעם שוקעים לו וזה כאילו הוא נע במקום!
    מה תעשה?
    הייתי בטוח שזה סנדסלאש כי עומר קיבל מפותח ם0 איך ידעתם שוב להביא לי בדיוק מה רציתי?
    ---
    "אוי ואבוי, מקסים!" אקרא בדאגה היסטרית. לא אדע האם להיות נלהב עקב בלטוי המעניין, או לפחד מכוונותיו. אחליט שלא לאבד אף רגע, ואקרא לפרס שלי לצאת החוצה.
    "פרס פזר במהירות אבקת שיתוק אל כיוון החול השוקע! החול ימשוך את האבקה לבלטוי! פזר כמה שתוכל, זה חשוב! נסה לעזור למקסים לצאת בעזרת היותך סרטן קטן שקל לו להסתדר בחול יחסית!" אומר ואתקרב אחריו למקום. אהיה מוכן אפילו לזרוק אבנים קטנות על בלטוי בכדי לעזור לפרס.
    אביב

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם:
    צ'ארמנדר מתכונן, הוא מוכן ומזומן ללמוד את ההתקפה ולהתחזק. אתה מרוצה מכך שצ'ארמנדר כל-כך להוט להיות חזק.
    צ'ארמנדר וצ'ארמיליון עומדים זה ליד זה, כל אחד מול גזע עץ משלו.
    קולינס פותח פיו ומסביר "אוקיי, זנב ברזל היא מתקפת מתכת, זנב הפוקימון הופך קשה וחזק כמו אלת בזרל ומכה ביריב בכובד ובכוח"
    "בשביל לשלוט בהתקפה צריך תחילה ריכוז מלא, צריך למקד אנרגיה בזנב, ולמקד את ישויות האדמה התמונים בכל פוקימון. בכל פוקימון יש ישיויות של כל סוג. בגלל זה פוקימונים מסוגים מסויימים יכולים ללמוד מתקפות שאינן מסוגם המקורי כלל!"
    "מתכת היא אדימה שעברה איבודים ותהליכי שינוי וריכוז... ברגע שאתה מרכז אותם בראש וממקד אנרגיה בזנב... יוצא לך..." ואז לפתע צ'ארמיליון שלו רץ אל הגזע כמטרה ומכה בעצמה בגזע העץ הענק שרוטט כולו!
    ואומר "זנב ברזל מוצלח!" ומסדר את משקפיו מרוצה.
    ואז הוא מביט בך ובצ'ארמנדר ושואל "נו? נסו, קדימה"
    מה תעשה?
    "שים לב צ'ארמנדר." אומר לצ'ארמנדר מניף אגרוף קדימה. "רכז את האנרגיות שלך. תנשום את ריח האדמה ותתרכז בגזע שמולך כאילו אתה אוחז ברזל בידך. הנף את הברזל בכל הכוח והטח אותו לעבר הגזע! צא!"

14. משתמש מנוסה
    דילן:
    "תודה לך!" אתה אומר ולוחץ ידו, "וסליחה על כל הסיפור..." אתה מתנצל ומדבר איתו "בסדר לא נורא, רואים שאתה אוהב ומכבד פוקימונים!"
    אגש לפיפלאפ ואחבק אותו, "כל הכבוד! פעלת בצורה יוצאת מן הכלל!" אתה מתגאה בו והוא נראה שבע רצון.
    אתם ממשיכים בדרכם, לפי המיקום במפה אתם כבר בכל רגע אמורים לראות את המדבר. אתה מקפל את המפה הגדולה שמסתירה לך את כל הראות ורואה שאתה עומד מול ירידה תלולה במיוחד! לצד פיפלאפ החמוד, אתה מרגישים את הרוח מלווה במעט גרגירי חול, רוח חמה ויבשה.
    אתה מחזיק את פיפלאפ חזק ואתה גולש למטה, הגלישה התבצעה חלק ללא החלקות ומכות אז נעלייך התמלאו בחול...
    אתה מנער מהם את חול, נועל בחזרה ואתם ממשיכים לפתע אתם רואים כמה קקטוסים גדולים.
    נראה כי הם מלאים במיץ סברס מתוך וטעים. לפתע מבינהם מדלג בחיוך קקניה!
    מה תעשה?
    "קקניה! מעניין!" אומר ואביט בפוקימון, "פיפלאפ,אני רוצה שתנוח עוד קצת עד הקרב הבא שלנו" אומ לפיפלאפ בחיוך וארים אותו כדי שלא יתעייף מההליכה,אמשיך בדרך מבלי להתייחס לקקניה

15. the bitch is back
    [COLOR=Plum][U][B]

רובי:
    לא לא ממש.. הוא אפילו לא התעמת איתו שלא לדבר על תפס. עזוב תך בוא תתקדם במסע XD
    ---------------------
    אתה מודה עד מאוד למיילי ולאימה, כל אחת באופן אישי ואז גם שניהן יחד כדי להדגיש את כמות התודה שאת חוו להן.
    אתה אומר למיילי בחיוך "אולי בעתיד אהיה מספיק חזק ואלחם מולך..." היא משיבה "הכל תלויי בהתמדה ועבודה קשה, זה מה שאני תמיד אומרת!"
    היא מתקרבת אליך ומוסיפה לאמר בשקט "בכל מקרה אם תרצה למצוא אותי, אני בטוח שתצליח" ומניחה לך ביד פתק ובו המספר שלה שתוכל להזין ברשימת הפוקדע.
    לאחר מכן אתה מתארגן עם הציוד, הפוקדורים והתיק ומתכוון לצצאת לדרך שמיילי מציעה חכה רגע "חכה רגע, זו סטייה מהדרך לא תמצא היכן אתה כשתצא החוצה, בואי איתי אתן לך טראמפ"
    ועוד ליפני שאתה מספיק להבין אתה מתיישב מאחוריה על הטאורוס והוא דוהר במהירות קדימה, חולפים על פני פוקימונים ומקומות שונים ביער.
    שלפתע הוא נעצר בקריאות "הויסה! שקט טאורוס... שקט שקט.." ואתה נעצר מול שלט עץ ישן ורקוב שכתוב בצבע דהוי '002'.
    ומולך נוף מדברי משגע ועצום, שממש בקצה האופק אתה רואה עיירה, או שאולי זה אפילו לא.
    מה תעשה?

מדבר=\= נוף משגע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שוב, תודה רבה על הכל!" אודה למיילי, ואפרד ממנה שוב. "מי יודע אולי באמת נפגש שוב" אומר לה בחיוך ואז אתחיל ללכת בשביל המדברי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 10 מתוך 19 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •