Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 19 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 275
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    ג'ו-
    "מעולה טוטודייל מעולה!" אתה משבח אותו על הניצחון והוא מחייך אליך וקופץ בעליזות.
    אתה פונה לאלבוס ולסאנדלאש, "גם אתה הייתם נפלאים, רעיון מצויין אלבוס!" אתה אומר להם בחיוך.
    "תודה רבה לך ידידי! זה היה קרב נהדר! מאוד נהניתי!" הוא משיב לך בחיוך רחב, "תנוח ידידי הוותיק" הוא אומר לסאנדלאש ומחזיר אותו לפוכדור שלו.
    "טוב... אני לא מעוניין, תרצה אחד מהם?" אתה שואל את אלבוס, "כזכור לך,המנהג שלי אומר שאני צריך לטפל בהם עד שיתעוררו! אבל האמת..." הוא מתחיל למלמל, "אקדמיית הפוקימונים באקווה עושה כמה מחקרים על פוקימוני חרק שונים,אני בטוח שפינסיר יוכל לעזור להם! מה שגם הוא נראה לי פוקימון חזק במיוחד! איך שהוא התמודד עם סאנלדאש!" אלבוס אומר וזורק פוכדור ריק על פינסיר שלאחר כמה רגעים נתפס בתוך הפוכדור! אתה מברך אותו במזל טוב, "תודה חברי היקר!" הוא משיב לך וניגש לפורט ומניח לידה כמות אוכל נכבדת, "למקרה שהיא תהיה רעבה" הוא אומר לך ואתם ממשיכים ללכת.
    טוטודייל נהנה מהנוף וחוקר את הדרך, "טוטודייל שלך טיפוס מאוד שמח,אני אוהב את זה!" אלבוס אומר, "ראיתי כמה טוטודייליים בנהר באקווה,אפילו את ההתפתחויות שלו גם! יש בנהר אקווה אוכלוסייה קטנה של פרליגיטורים שאנחנו מנסים לשמר! אנחנו לא נותנים למאמנים לתפוס אותם!" הוא מסביר לך ואתה מקשיב לכל מילה שלו.
    לאחר 15 דקות אתם מגיעים לתחילתו של מדבר צחיח,מולכם מופיע שלט רעוע שעליו רשום: "דרך 002".
    "הגענו! אחרי המדבר הזה נגיע לסטון וויל!" אלבוס מכריז בשמחה, "אני ממליץ לך להחזיר את טוטודייל,רוב פוקימוני המים לא מסתדרים במיוחד במדבר בגלל שגופם זקוק להרבה לחות,גופם בדרך כלל מייצר את זה אבל בטמפרטורה כזאת! רק פוקימוני מים מעטים יכולים לשרוד בסביבה כזאת!" מסביר לך אלבוס בשנינות.
    מה תעשה?
    "אוקיי..." אומר ואז אביט בטוטודייל ואומר "מצטער חבר קטן, נתראה עוד מעט" אלטף אותו ואחזיר אותו.
    לאחר מכן אאחוז היטב ברצועות תיקי ואמשיך בדרך... מקווה לפגוש פוקימונים מסקרנים.

.

2. the bitch is back
    [COLOR="Navy"][B][U]

רובי-
    "האמ.. קקניה יכול להיות אמין מעולה בשבילך" אתה אומר בחיוך לסינדקוויל.
    "בוא תתחיל עם חבטות זעם עליו ואז תנסה את סחרור האש שלך!" אתה מדריך את סינדקוויל.
    סינדקוויל רץ לכיוון קקניה ומתחיל לחבוט בו בחוזקה! לאחר שלוש מכות קקניה מצליח לעצור את סינדקוויל ולקפוץ הצידה,סינדקוויל טוען סיחרור אש ומצליח לשחרר סיחרור אש חזק מאוד,סיחרור האש הזה נראה חזק מכרגיל ועכשיו אתה מבין את יתרונה של השמש ונזכר ששמש חזקה מחזקת מתקפות אש!
    קקניה קופץ שוב לצד השני ומצליח בנס להתחמק.
    "קקניה!" הוא קורא ברוגז ומושיט את ידיו קדימה,מידיו יוצאים חוטים זוהרים שראשם חד,קקניה תוקף בטיל סיכות!.
    מה תעשה?

"סינדקוויל השתמש בסחרור אש שלך על מנת לשרוף את הסיכות!" אקרא במהירות "עכשיו שלך משך עשן כדי לבלבל אותו, ואת תפתיע אותו עם חבטות זעם מאחוריו!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    "שים לב צ'ארמנדר." אתה אומר לצ'רמנדר ומבקש את תשומת ליבו.
    "רכז את האנרגיות שלך. תנשום את ריח האדמה ותתרכז בגזע שמולך כאילו אתה אוחז ברזל בידך. הנף את הברזל בכל הכוח והטח אותו לעבר הגזע! צא!" אתה מסביר לו והוא מתמלא בנחישות להצליח!, "צ'אר!" הוא משיב לך בביטחון ועומד מול גזע העץ.
    צ'רמנדר עוצם את עיניו ומנסה להתרכז,מזיז את רגליו בשביל להרגיש את האדמה שמתחתיו.
    לאחר כמה דקות של ריכוז צ'רמנדר מניף את זנבו בחוזקה לכיוון העץ ומטיח אותו בו! העץ לא זז וצ'רמנדר משמיע מעט קולות כאב.
    "יפה,זאת התחלה טובה,לימוד זנב ברזל תלוי בחוזק של הזנב,ככל שהוא יהיה יותר חזק ויציב,כך אתם תהיו יותר קרובים להצלחה!" מסביר קולינס בעודו מזיז את משקפו מעט.
    מה תעשה?
    "צ'ארמדר!" אקרא בדאגה. "אתה בסדר?"
    "קח מרחק מהעץ והבט בו. התרכז וחפש את הנקודה שתפגע בעץ בכל הכוח. אתה מסוגל לעשות את זה! לאחר שתחליט על נקודת תורפה זנק לעבר העץ מהאוויר ותקוף שוב בזנב ברזל! זכור את ההוראות שאמרתי לך קודם!"

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    אתה מבחין בקקניה ונראה נלהב קצת לראות את הפוקימון הראשון שלך באיזור הזה... אך זהו ולא יותר.
    אתה ממשיך להתבונן בו והוא לא נראה תוקפני... סתם יושב בסביבתו הטיבעית בין הקקטוסים... גם קרניבייןנמצא שם.
    "פיפלאפ,אני רוצה שתנוח עוד קצת עד הקרב הבא שלנו!" אתה אומר לו ומרים אותו עם ידיך, למרות זאת הוא מיוזע ונראה שלא מסתדר עם החום הזה, מפזר בועות ומשקע בהם את עצמו..
    אתה מחליט שעדיף לך להחזיר אותו וכך אתה עושה. אתה ממשיך להתקדם, מנגב את הזיעה מהמצח שעומדת מולך גבעה קשה להליכה ואתה מתבאס!
    בהרבה מאמץ אתה עולה אותה כאשר לפתע אתה מרגיש רעידות ושומע רעשים חזקים.
    עדר של גולמיםוגרבלריםמתגלגל לו בפרעות, תנועה מהירה ולא טיבעית... כאילו הם בורחים ממשהו, כשלפתע אתה שומה צעקה של היפופוטאסקטן שניצב שם על סלע מפוחד עד העצם!
    אחד מהם יכול לדרוס אותו!
    מה תעשה?

רובי:
    אתה מיד קורא לסינדקוויל להגיב בסחרור אש, סחרור האש פוגע בסיכות בזו אחר זו ושורף אותו ומגן על סינדקוויל מפגיעה. קקניה מתרגז.

הוא מתכוון לשלוח עוד מטח וקוצי ידיו כבר זוהרים שלפתע הוא נבהל ממסך העשן שפקדת על סינדקוויל לבצע. העשן הסמיך מקיף את איזור הקרב ומכסה את שני הפוקימונים.
    סינדקוויל מסתדר טוב יותר בעשן והוא מוצא את רדכו אל גבו של קקנייה ומחכה בשקט והעשן מתפזר, קקניה נראה מופתע וסינדקוויל שורט את גבו שוב ושוב עוד מכה ועוד אחת, וקקנייה זועק מכאב...
    לפתע קקניה משתמש במתקפה חול, שולח ידו לאדמה ומעיף חול לעיניו של סינדקוויל!
    סינדקוויל אינו רואה דבר וקקניה מנצל את המצב לאגרוף שאיבה חזק הישר בבטנו של סינדקוויל.
    מה תעשה?

אדם:

"צ'ארמדר!" אתה מרים את כולך ודואג לשלומו, קולינס מרגיע אותך ואומר "זה בסדר זה לגיטימי, תן לו להתנסות!" וזה אכן מוריד ממך לחץ.
    צ'ארמנדר קם על רגליו ומוכן לפעם נוספת ואז אתה מוסיף בכדי לתדרך אותו "קח מרחק מהעץ והבט בו. התרכז וחפש את הנקודה שתפגע בעץ בכל הכוח!"
    "אתה מסוגל לעשות את זה! לאחר שתחליט על נקודת תורפה זנק לעבר העץ מהאוויר ותקוף שוב בזנב ברזל! זכור את ההוראות שאמרתי לך קודם!" אתה מוסיף.
    הוא אכן מנסה מתרכז ומרכז אנרגייה בזנבו ולאט לאט אתה מבחין איך צבע הזנב מקהה והופך לאפור! הופך לברזל!
    צ'ארמדר יוצא שוב אל העץ ומתמקד בחריץ מסויים בגזע, אך אז לפתע מאבד שליטה וריכוז וזנבו מכתים מעט בחזרה ומאבד את זה, הוא מכה בעץ אך זה אינו מספיק!
    "אוקיי הוא מתחיל להנפים את איך לעשות זאת, שלח אותו לעוד ניסיון" מציע קולינס.
    מה תעשה?

.

5. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [U]

רובי:
    אתה מיד קורא לסינדקוויל להגיב בסחרור אש, סחרור האש פוגע בסיכות בזו אחר זו ושורף אותו ומגן על סינדקוויל מפגיעה. קקניה מתרגז.

הוא מתכוון לשלוח עוד מטח וקוצי ידיו כבר זוהרים שלפתע הוא נבהל ממסך העשן שפקדת על סינדקוויל לבצע. העשן הסמיך מקיף את איזור הקרב ומכסה את שני הפוקימונים.
    סינדקוויל מסתדר טוב יותר בעשן והוא מוצא את רדכו אל גבו של קקנייה ומחכה בשקט והעשן מתפזר, קקניה נראה מופתע וסינדקוויל שורט את גבו שוב ושוב עוד מכה ועוד אחת, וקקנייה זועק מכאב...
    לפתע קקניה משתמש במתקפה חול, שולח ידו לאדמה ומעיף חול לעיניו של סינדקוויל!
    סינדקוויל אינו רואה דבר וקקניה מנצל את המצב לאגרוף שאיבה חזק הישר בבטנו של סינדקוויל.
    מה תעשה?

[/COLOR]

מה עם תגובה אצלי? XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "סינדקוויל השתמש בסחרור אש שלך, על מנת להקיף את כולך בלהבות!" אקרא במחשבה שזה ייתן לו זמן להוציא את החול מהעיניים- בזמן שקקניה נמנע מהמגע עם האש. "תנסה להוציא את החול מעיניך ואז תשלח שוב סיחרור אש ישירות לקקניה!"
    גיל! 3>

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    Spoiler ספוילר
    ---------------------------
    "סינדקוויל השתמש בסחרור אש שלך, על מנת להקיף את כולך בלהבות!" אתה פוקד על סינדקוויל, אך סינדקוויל לחוץ וטרוד בעקבות החולה בעיניים.
    הוא אינו מבין קיצר לעשות את מה שאתה מבקש, הוא מתמקד בלנקות את החולה מעיניו באמצעות שיפשופים עדינים ומהירים.
    הוא מצליח לנקות מעט אך זה עדיין מפריע, הדבר הראשון שהוא רואה מול עיניו זה של סיקות שפוגעות בוא וננעצות בכאב! ובנתיים קקניה מסובב את ידו במקום וזומם עוד אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

.

7. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ג'ו-
    "מעולה טוטודייל מעולה!" את

שין-
    "אההה!" אתה קורא בבהלה וקופץ הצידה ביחד עם מקסים ופרס.
    "יש פתרון אחד בלבד! אנחנו מוכרחים לקרב את בלטוי אלינו כדי שפרס יוכל לקפוץ עליו ולחסל אותו!" אתה אומר ומחליט להסתתר מפני בלטוי ולחכות לרגע הנכון,אין אבנים גדולים במיוחד בסביבה שלכם שיכולים להסתיר את כולכם,נראה שלבלטוי נמאס לרדוף אחריכם ולמרות השיתוק הוא שולח לעבריכם עוד קרן על חושית! הקרן הצבעונית משתגרת אליכם במהירות וכנראה שהיא עומדת לפגוע בך! אך פרס הקטן קופץ ומגן עליך וסופג את המתקפה של בלטוי,בגלל כל המאמץ של נשיאת מקסים בחול השוקע והטובעני,פרס מתעלף במקום.
    "מה נעשה?!" קורא מקסים,בלטוי מתקדם אליכם באיטיות,השיתוק מתחיל להשפיע עליו שוב,מה שמונע ממנו לזוז.
    מה תעשה?

מה תעשה?
    אביט בפרס בעיניים דומעות, לא אאמין כי עשה משהו כזה למעני.
    "פרס, לא היית חייב..." אצטער על פרס שנפגע. "הגיע הזמן - לפוקדור. אומרים שהפוקימון לא חייב להתעלף, רק להיחלש, ובכן... אם שיתוק אינו מחליש, איני יודע מה," אומר ואנסה ללכודו.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

8. the bitch is back
    רובי:
    Spoiler ספוילר
    ---------------------------
    "סינדקוויל השתמש בסחרור אש שלך, על מנת להקיף את כולך בלהבות!" אתה פוקד על סינדקוויל, אך סינדקוויל לחוץ וטרוד בעקבות החולה בעיניים.
    הוא אינו מבין קיצר לעשות את מה שאתה מבקש, הוא מתמקד בלנקות את החולה מעיניו באמצעות שיפשופים עדינים ומהירים.
    הוא מצליח לנקות מעט אך זה עדיין מפריע, הדבר הראשון שהוא רואה מול עיניו זה של סיקות שפוגעות בוא וננעצות בכאב! ובנתיים קקניה מסובב את ידו במקום וזומם עוד אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

אבל הגבתי כבר כמה פעמים מאז XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'שיט' אחשוב לעצמי בטורדנות ואסתכל סביב "סינדקוויל היסתובב ושלח לכל עבר חול בעצמך!" אקרא במהירות "אז השתמש במסך עשן כדי לתת לך עוד זמן כדי להוציא את החול מעינך!"
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    דילן:
    אתה מבחין בקקניה ונראה נלהב קצת לראות את הפוקימון הראשון שלך באיזור הזה... אך זהו ולא יותר.
    אתה ממשיך להתבונן בו והוא לא נראה תוקפני... סתם יושב בסביבתו הטיבעית בין הקקטוסים... גם קרניבייןנמצא שם.
    "פיפלאפ,אני רוצה שתנוח עוד קצת עד הקרב הבא שלנו!" אתה אומר לו ומרים אותו עם ידיך, למרות זאת הוא מיוזע ונראה שלא מסתדר עם החום הזה, מפזר בועות ומשקע בהם את עצמו..
    אתה מחליט שעדיף לך להחזיר אותו וכך אתה עושה. אתה ממשיך להתקדם, מנגב את הזיעה מהמצח שעומדת מולך גבעה קשה להליכה ואתה מתבאס!
    בהרבה מאמץ אתה עולה אותה כאשר לפתע אתה מרגיש רעידות ושומע רעשים חזקים.
    עדר של גולמיםוגרבלריםמתגלגל לו בפרעות, תנועה מהירה ולא טיבעית... כאילו הם בורחים ממשהו, כשלפתע אתה שומה צעקה של היפופוטאסקטן שניצב שם על סלע מפוחד עד העצם!
    אחד מהם יכול לדרוס אותו!
    מה תעשה?
    [COLOR=DarkOrchid]
    "אני חייב להציל אותו!" אני אקרא בלחץ ואשחרר את פיפלאפ, "פיפלאפ קדימה על קולי! בכל הכוח!" אומר לפיפלאפ ובזמן שהגולמים והגרבלים מתבלבלים להם ארוץ לסלע,אקח את היפופוטאס וארוץ למקום מבטחים

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם:
    "צ'ארמדר!" אתה מרים את כולך ודואג לשלומו, קולינס מרגיע אותך ואומר "זה בסדר זה לגיטימי, תן לו להתנסות!" וזה אכן מוריד ממך לחץ.
    צ'ארמנדר קם על רגליו ומוכן לפעם נוספת ואז אתה מוסיף בכדי לתדרך אותו "קח מרחק מהעץ והבט בו. התרכז וחפש את הנקודה שתפגע בעץ בכל הכוח!"
    "אתה מסוגל לעשות את זה! לאחר שתחליט על נקודת תורפה זנק לעבר העץ מהאוויר ותקוף שוב בזנב ברזל! זכור את ההוראות שאמרתי לך קודם!" אתה מוסיף.
    הוא אכן מנסה מתרכז ומרכז אנרגייה בזנבו ולאט לאט אתה מבחין איך צבע הזנב מקהה והופך לאפור! הופך לברזל!
    צ'ארמדר יוצא שוב אל העץ ומתמקד בחריץ מסויים בגזע, אך אז לפתע מאבד שליטה וריכוז וזנבו מכתים מעט בחזרה ומאבד את זה, הוא מכה בעץ אך זה אינו מספיק!
    "אוקיי הוא מתחיל להנפים את איך לעשות זאת, שלח אותו לעוד ניסיון" מציע קולינס.
    מה תעשה?
    "צ'ארמנדר אתה מתקדם ממש טוב!" אעודד את צ'ארמנדר ואלטף את ראשו. "צ'ארמנדר עשה זאת שוב! הפעם השתדל לקפוץ קצת יותר גבוה ולהנחית את המכה כלפי מטה, ואז להניף את הזנב ולנחות על שתי רגליים! העניין הוא לתפוס כמה שיותר תנופה ולשמור על יציבות! אתה יכול לעשות את זה!"

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי-
    את מסבירה לו שלא רצית לתפוס את סנטרט אלא רק לבדוק כמה פוכדורים יש לך.
    "טוב זה לא היה נראה ככה!" הוא עונה בקול מעט עצבני.
    ''בכמ''ש ניצחתי אותך, כמו שאמרתי'' את אומרת לו והוא משפיל את ראשו מעט.
    ''טוב..אני הולכת להמשיך במסע שלי נתראה מתישהו..'' את אומרת לו ומתחילה ללכת, "יום יבוא ואני אנצח אותך! תזכרי את המילים שלי!" הוא צועק לך אך את בוחרת לא להתייחס אליו וממשיכה בדרך.
    כעבור כ-20 דקות הליכה בדרך 001 את סוף סוף רואה שלט ישן שעליו כתוב: "דרך 002" את מתמלאת באושר שהגעת לכאן,את נכנסת לדרך 002 ומבחינה שכל הדרך היא בעצם מדבר יבש וצח,החום הכבד מכביד עלייך ואת מקפידה לשתות הרבה מים כדי לא להתייבש.
    לאחר הליכה של 10 דקות את מבחינה ב- נאמל שמלחך צמחי מדבר מהקרקע היבשה.
    מה תעשי?

לאחר מעט מחשבה אחליט שאין ברצוני ללכוד את הפוקימון הזה ואמשיך בדרכי בדרך המדבר בתקווה למצא עוד פוקימונים ~אהמטרפינץ'אהמ~.
    אני אלך כאשר פוקימוני מחוץ לפוקדור ועוזרים לי לחפש
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    בסדר אני אגיב עוד מעט... אני מנסה לחשוב על פתרון לצאת מהתסבוכת של הקופסא XD
    ---------------
    אתה לחוץ ומוטרד מהעניין, מבקש מסינדקוויל להעיף חול לכל עבר אך זה לא ממש עוזר. לאחר מכן עולה בך רעיון יעיל יותר ואתה פוקדע עליו מסך עשן.
    סינדקוויל פולט עשן שחור שמכסה את האיזור וקקנייה המתכסה נראה רותן וממשיך לטעון את ההתקפה.
    העשן המפוזר מקנה לסינדקוויל רוגע וזמן והוא מצליח לנקות סוף-סוף את עיניו מגרגירי החול.. קקניה המבולבל מזנק ובמטרה לפגוע בסינדקוויל אך מה שהוא פגע בו בעצם הוא סלע בגובהו.
    סינדקוויל מנצל זאת ומכה בקנייה המבולבבל בשלל חבטות ושריטות ללא רחם וקקניה נופל לבסוף על הקרקע, הוא מסתובב במאמץ רב למרות הכל ומכוון את ידו עם טיל סיקות מטווח אפס!
    מה תעשה?

שין:
    טוב התסריט לא יצא כמו שתכננתי אבל זה חלק מהעניין שיש בשני שהמ"ים...
    ----------
    אתה מביט בפרס נפעם ונרגש מהמעשה האצילי שעשה. מפנים עד כמה הוא נאמן לך למרות הזמן הקצר מאוד שהוא שלך.
    "פרס, לא היית חייב..." אתה ממלמל בצער ומחזיר אותו לפוקדור.בנתיים מקסים ממשיך לרדת באיטיות אל עבר בלטוי בחצי השקע וזה יהיה מסוכן אם הוא התעורר מן השיתוק הזמני!
    לאחר מכן לוקח נשימה עמוקה ומחליט לשים קץ לבלאגן, מוציא פוקדור וזורק אותו על בלטוי, קרן אדומה שאובת אותו פנימה וברגע שזה מתחיל לתהנדנד מלכודת החול שיצר בלטוי בעצם נחרבת.
    השקע מאבד צורה והפוקדור של בלטוי שוקע בחול בעוד הוא מתנדנד!
    אינך מאמין שחוסר המזל הזה קורא לך, אתה ומקסים מתחיל לחפור עם הידים כמו משוגעים כאשר לפתע אתה מבצבץ לך משהו אדום, אתה שולף את הפוקדור נוצץ ובלטוי סגור בפנים.
    מה תעשה?

אדם:

"צ'ארמנדר אתה מתקדם ממש טוב!" אתה מלטף את ראשו ומנסה לעודד ולהחדיר בו מוטיבציה.
    "צ'ארמנדר עשה זאת שוב! הפעם השתדל לקפוץ קצת יותר גבוה ולהנחית את המכה כלפי מטה, ואז להניף את הזנב ולנחות על שתי רגליים! העניין הוא לתפוס כמה שיותר תנופה ולשמור על יציבות. אתה יכול לעשות את זה!"
    צ'ארמנדר מהנהן בראשו בביטחון ומנסה שוב, הוא לוקח נשימה עמוקה ומתרכז, ואז רץ אל המטרה ואתה שוב מבחין שזנבו מקהה והופך עפור וקשה כמו ברזל!
    הוא רץ אל המטרה וחובט בעץ, וזה מצליח, זנב הברזל פוגע במטרה, כל העץ רועד מהשורשים ועד קצהו!!!
    "כל הכבוד, הוא הצליח לבצע את המתקפה, מעכשיו זה רק עניין של להמשיך להתאמן עליה בקרבות וכדומה" ומחייך אליך.
    מה תעשה?

וונדי:

אהמ תסתכלי בפוקימונים שבמפה אין פה טראפינץ' אהמ...
    -------
    את מביטה בנאמל בחוסר עניין ומחליטה להתעלם ממנו, הוא לא ממש מעניין אותך. אתה ממשיכה בדרך ומחליטה להוציא החוצה את מאדקיפ וסאנקרן.

לעזור לך לחפש... אתם אכן מחפשים אך החום והיובש מזיק לפוקימונים כמו עשב ומים, והם נראים מיובשים. מאדקיפ כל פעם מרענן את שניהם באקדח מים...
    לאחר חיפוש דיי ארוך את רואה:
    קיובון שמכה שוב ושוב בסלע עם העצם שלו ומתאמן.
    טורקול שישן לו בנחת בצילו של עץ מדברי אופניי לאיזור.
    ואקנס שמזדחל לו לאורך החול החם של המדבר הצחיך הזה בחיפוש אחר טרף.
    מה תעשי?

דילן:
    אתה לא מאבד את אשטונות למראה המצב המלחיץ הזה. "אני חייב להציל אותו!" אתה אומר ומוציא מיד את פיפלאפ החוצה. פיפלאפ לפקודתך מנסה לסייע ולעצור את העדר בעל קולי.
    אך אין זה מזיז להם כלל, הם אפילו לא מתייחסים כאילו הצעקה הצורמת והחזקה לא הייתה מעולם!
    פיפלאפ עייף, ורגליו הקצרות לא יאפשרו לו לתמרן במנוסה המטורללת הזאת, אתה מחליט לעזור אומץ ולהציל אותו בעצמך, אתה גולש במורד הגבעה אל תוך העדר.
    אתה מתחיל לרוץ ומתחמק מן הגולמים והגרבלרים שמתגלגלים במהירות מבלי לשים לב לנוכחותך, זה מסוכן, פגיעה אחת יכולה להיות קטלנית!
    אתה זז יפה ומתקדם, היפופוטאס מבחין בך ומשמיע את זעקותיו, ואתה מצליח להגיע ולטפס על הסלע אליו הוא עומד.
    "יהיה בסדר" אתה אומר לו ומרים אותו, הוא אוחז בך בוכה ורועד כולו. אתה עומד על הסלע ובידיעה ששוב תצטרך להמשיך אל העבר השני, המנוסה הזו כל-כך צפופה שאתה חושש לרדת.
    עומד שם מתסוכל שלפתע גולם שנכנס בסלע מעיף אותך!
    אתה רץ כמו מטורף ומצליח לזרוק את היפופוטאס לעבר השני, הוא ניצל ונשאר רק אתה, אתה מטפס שלפתע אתה מבחין בגרבלר שבמחרק שבריר שניה מלפגוע בך!
    מה תעשה?

.

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [/COLOR]
    וונדי:

אהמ תסתכלי בפוקימונים שבמפה אין פה טראפינץ' אהמ...
    -------
    את מביטה בנאמל בחוסר עניין ומחליטה להתעלם ממנו, הוא לא ממש מעניין אותך. אתה ממשיכה בדרך ומחליטה להוציא החוצה את מאדקיפ וסאנקרן.

לעזור לך לחפש... אתם אכן מחפשים אך החום והיובש מזיק לפוקימונים כמו עשב ומים, והם נראים מיובשים. מאדקיפ כל פעם מרענן את שניהם באקדח מים...
    לאחר חיפוש דיי ארוך את רואה:
    קיובון שמכה שוב ושוב בסלע עם העצם שלו ומתאמן.
    טורקול שישן לו בנחת בצילו של עץ מדברי אופניי לאיזור.
    ואקנס שמזדחל לו לאורך החול החם של המדבר הצחיך הזה בחיפוש אחר טרף.
    מה תעשי?

''אומ..הפוקימון החום עם העצם נראה לי ממש טוב'' אחשוב לעצמי בקול ואסרוק את הפוקימון המוזר.
    ''מאדקיפ! בוא מהר אקדח מים על קיובון(כבר אדע את השם) הוא סוג אדמה אז מים זה סופר אפקטיבי עליו!'' אני יאמר ביוך ואחזיר את סאנקרן לפוקדור.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל למופת! (לשעבר)

וונדי:

את מוצאת עניין בקיובון הקטן ובודקת על קיובון בפוקדע בכדי לקבל עליו יותר פרטים ופוקדע אומר:
    קיובון, פוקימון ראש העצם. לקיובון קסדת עצם חזקה מכוון שראשו האמיתי הוא עדין ופגיע, הקסדה הזו קשיחה כמו טיטניום. לידו עצם קטנה אך קשה איתה הוא מגונן על עצמו. סוג אדמה.
    לאחר מכן את מחזירה את סאנקרן לפוקדור ופוקדת על מאדקיפ להשתמש באקדח מים! מאדקיפ תוקף את קיובון ומפתיע אותו.
    הוא לא שם לב אליכם קודם לכן, ולכן הוא ספוג פגיעה ישירה ועף מתגלגל על החול החמים, אם הוא קם מיד ונראה זועף מאוד!
    הוא ממשיך לרתון ולהתעצבן ונראה שהוא בעצם משתמש ב'מיקוד אנרגיה' (Focus Energy) וטוען זאת יותר ויותר בשביל שתקבל כוח...
    מה תעשי?

.

15. משתמש מנוסה
    דילן:
    אתה לא מאבד את אשטונות למראה המצב המלחיץ הזה. "אני חייב להציל אותו!" אתה אומר ומוציא מיד את פיפלאפ החוצה. פיפלאפ לפקודתך מנסה לסייע ולעצור את העדר בעל קולי.
    אך אין זה מזיז להם כלל, הם אפילו לא מתייחסים כאילו הצעקה הצורמת והחזקה לא הייתה מעולם!
    פיפלאפ עייף, ורגליו הקצרות לא יאפשרו לו לתמרן במנוסה המטורללת הזאת, אתה מחליט לעזור אומץ ולהציל אותו בעצמך, אתה גולש במורד הגבעה אל תוך העדר.
    אתה מתחיל לרוץ ומתחמק מן הגולמים והגרבלרים שמתגלגלים במהירות מבלי לשים לב לנוכחותך, זה מסוכן, פגיעה אחת יכולה להיות קטלנית!
    אתה זז יפה ומתקדם, היפופוטאס מבחין בך ומשמיע את זעקותיו, ואתה מצליח להגיע ולטפס על הסלע אליו הוא עומד.
    "יהיה בסדר" אתה אומר לו ומרים אותו, הוא אוחז בך בוכה ורועד כולו. אתה עומד על הסלע ובידיעה ששוב תצטרך להמשיך אל העבר השני, המנוסה הזו כל-כך צפופה שאתה חושש לרדת.
    עומד שם מתסוכל שלפתע גולם שנכנס בסלע מעיף אותך!
    אתה רץ כמו מטורף ומצליח לזרוק את היפופוטאס לעבר השני, הוא ניצל ונשאר רק אתה, אתה מטפס שלפתע אתה מבחין בגרבלר שבמחרק שבריר שניה מלפגוע בך!
    מה תעשה?
    אנסה להתכופף,או לקפוץ למקום בטוח או לעשות כל דבר שיוכל להציל אותי.
    לאחר מכן אביט סביב בזהירות ואפלס את דרכי לפיפלאפ והיפופוטאס

עמוד 12 מתוך 19 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •