אדם-
"אני מודה לך. לא הייתי יכול לעשות זאת בלעדיך." אתה אומר לקולינס בקול מלא תודה.
"זה שום דבר! שמחתי להכיר אותך ולעזור לך!" משיב לך קולינס בקול חברי ומחייך אליך.
"יום יבוא קולינס, אתה תהיה המדען הכי מפורסם בעולם. אז אאתגר אותך ואת הצ'ארמיליון שלך. אבל עכשיו, עליי להמשיך במסע שלי." אתה אומר לו בנחישות ובביטחון, "ובכן...תודה רבה לך! אך נראה אם אגיע לדבר הזה..בכל מקרה אני בשמחה יילחם איתך! אני בטוח שצ'ארמיליון מחכה לזה גם!" קולינס אומר לך בחיוך גדול.
צ'ארמיליון צועד לצ'רמנדר, "צ'ארמיליון!" הוא אומר וצ'רמנדר מחייך אליו והם לוחצים ידיים כחברים טובים!.
אתה וצ'רמנדר נפרדים מקולינס וצ'ארמיליון ולאט לאט מתרחקים מהם.
שניכם מתרחקים מהשניים,נהנים מהנוף הירוק והנקי של היער וכעבור הליכה של 20 דקות אתם רואים לפניכם מדבר! בנוסף אתה מבחין בשלט רעוע וישן שעליו רשום "דרך 002".
"הגענו" אתה אומר לצ'רמנדר בחיוך,צ'רמנדר נראה מוכן ונחוש בדעתו להמשיך! ובכך שניכם מתחילים לצעוד לתוך המדבר.
השמש קופחת על שניכם,אתה מזיע המון ושותה המון מים בכדי לא להתייבש,לעומת זאת,נראה שצ'רמנדר מאוד נהנה מהשמש,הוא סופג את השמש לעורו האדום והלבהב שבזנבו בוערת בחוזקה רבה!!, "צ'ארר!!" הוא קורא,אתה מבחין שהשמש מחזקת אותו מאוד!.
אתם ממשיכים בדרך ומבחינים באזור עם מעט סלעים,גדולים וקטנים ובצד שמאל מהם אתם מבחינים בכמה עצים מדבריים האופיינים למקום.
במקום ישנו מבחר רב של פוקימונים!
באזור הסלעים אתם מבחינים ב- סנדשרו ו- סקורופי אשר חוקרים את אזור הסלעים.
מצד שמאל ובו הצמחייה אתם מבחינים ב-[/url] קקניה הנהנה מאור השמש וסופג אותו לגופו!
ובשמש אתם רואים דיי גדול ששוכב על החול.
מה תעשה?