Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 275
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    רובי:
    חחחחח... ואני רשע שלומי?!?!? עשית את פרסיאן בן של **** XDDD
    ----------------
    אתה מחייך ברוגע ומסתכל על שלושתם. "איזה יופי שכבר ביום הראשון, יש לי כבר שלושה פוקימונים! וכולכם חזקים נורא".
    אתה מלטף את קומבי וסינדקוויל, ומציע להם ללכת לישון. סינדקווי מוצא לו פינה קטנה באוהל שלך, מתקווץ בתוכה ונרדם. קומבי מוצאת חור חביב בגזע העץ ונרדמת גם היא.
    אתה מביט בפרסיאן ואומר "שמע.. אם אינך רוצה בי כמאמן אתה מוזמן ללכת אבל אני רוצה להבטיח לך שאיתי תתחזק, ותיהיה מאושר!"
    הוא מביט בך בעיניו הבורקות ולא אומר דבר. הוא מפנה את ראשו ומנסה לתפוס תנוחה להירדם... מצד שני הוא גם לא הולך, ונראה כי מה שאמרת הזיז לו.
    הלילה נמשך, אתה מביט לכוכבים, והשעות עוברות... אתה מתחיל לעצום עיניים ונרדם.
    כשהבוקר עולה אתה מתעורר ורואה את פרסיאן שירד מן הסלע לישון לצידך.
    בכל מקרה זהו יום חדש...
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]

בעדינות אלטף את ראשו של פרסיאן, ואחייך קלות 'טוב לפחות הוא לא ממש שונא אותי' אחשוב לעצמי , ואז אקום ואתחיל להתארגן ליום חדש "יאללה בוא נזוז" אומר לפרסיאן בחיוך, ואתחיל לצעוד יחד איתו, בתקווה למצוא משהו מעניין
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם:
    "צ'ארמנדר, אתה מוכן לעוד חבר צוות?" אתה שואל את צ'ארמנדר בבטחון ומסתכל על פוקימון אחד ומסויים בדיוק...
    אתה מביט בסנדשרו וחושב על כך שפוקימון אדמה כמוהו יכול להטיב מאוד במכון העיר סטון-וויל.
    כשאתה מביט בוא ומתקרב סקופרי זז מן המקום, סנדשרו מביט בכם ומיד אתם יוצאים במתקפה, צ'ארנדר מקשה את זנבו שהופך אפור כהה וחזק!
    הוא רץ אל סנדשרו, כובד הזנב מעט את המהירות מעט, הוא מזנק ועם תנופה חובט, אך סנדשרו זז במהירות עם גלגול ומתחמק.
    ואז תוקף מהצד את בשריטה ופוגע!
    מה תעשה?
    הבטתי לעבר צ'ארמנדר. שמתי לב שזנב הברזל עדיין היה כבד לו וזה עיכב אותו מול סנדשרו. ניסיתי לחשוב מה יגרום לזנב לדחוף את צ'ארמנדר ולא שצ'ארמנדר ידחוף את הזנב. ואז עלה לי הרעיון.
    "צ'ארמנדר שים לב! זנק לרצפה בדיוק כמו שאתה עושה עם הגחלת, רק שהפעם השתמש בזנב ברזל! לעבר סאנדשרו" קראתי והשתדלתי להיות ברור כמה שאפשר. "ברגע שתסתובב הזנב יגרום לך לקבל תנופה יותר מהר ואף יגרום לך להיות יותר מהיר מבדרך כלל!"
    נזכרתי במשחק האהוב עליי בחתונות שתופסים ידיים ומסתובבים במהירות. המשקל של הצד השני רק גרם לי להיות הרבה יותר מהיר.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דילן:
    אתה מנסה לחמוק מהגרבלר שמתגלגל אך לא מצליח, אתה חוטף מהלומה חזקה מאוד היישר בפנים עף כמה מטרים לאחור ומתעלף כמעט באותה שניה!
    הכל מעורפל... במזל פשוט הוא לא דרס אותך והרג אותך מיד לאחר מכן. אתה רואה מטושטש ורואה רק לרגעים, לא מזהה שום דבר.
    לאחר מכן, אולי לאחר כמה שעות אתה מתעורר, ראש חבוש, ולידך השמאלית תחבושת אלאסטית לספוג מכה.
    ראש כאב ואתה מסוחרר נורא ושוב מתעלף...
    לבסוף קם שנית מביט סביב ואתה בתוך אוהל, הריצ'רץ' שלו מעט פתוח וניתן לראות מבעדו שכבר לילה!
    מה תעשה?

אדם:
    חחחח... פאק שמע באמת שלא ממש הבנתי את ההסבר. אני אנסה להסתדר ותגיד לי אם קלטתי XP
    ---------------------
    אתה מביט בצ'ארמנדר ומיד מזהה את הבעיה שקרתה שם. מהרהר לעצמך וחושב כיצד להתגבר על זה ואז מבריק במוחך רעיון.
    "צ'ארמדנר שים לב אליי! זנק והפעם בעת הזינוק השתמש במשקל של בזנך בהטיה כדי לקחת תנופה ולהפוך אותו למהיר יותר!"
    "צ'אר!" הוא אומר מהנהן בראשו, זז אל סנדשרו קופץ קדימה ,בעת הקפיצה מטה את זנבו לאט בצורה מעגלית כלפיי מעלה, מה שמאפשר לו לבצע סיבוב באוויר ולקחת תנופה.
    הוא זז במהירות רבה יותר ופוגע בסנדשרו במפתיע, ומעיף אותו בחבטה חזקה על החול החם.
    סנדשרו קם ומנער את ראשו, משתמש בעוקץ רעל, ושלל עוקצים דקים הסוגלים נעים לצ'ארמנדר במהירות!
    מה תעשה?

רובי:
    אתה מלטף את ראשו של פרסיאן שלך ומחייך אליו. הוא אינך מחייך חזרה אך נהנה מהמגע... 'סתם בחור קשוח, הוא לא שונא אותי' אתה חושב לעצמך ונרגע.
    לאחר מכן אתה מקפל את המחנה מחזיר את קומבי וסינדקוויל וממשיך עם פרסיאן בדרך.
    אתם הולכים אולי כשעה והחום המציק ברמות מטורפות, אתה משתדל לשתות הרבה, החול מקשה על הההליכה ומכביד בכל צעד...
    לפתע אתה רואה מרחוק דמות, ואולי זה רק נדמה לך אבל נראה כי היא מביטה בך.
    מה תעשה?

.

4. משתמש מנוסה
    דילן:
    אתה מנסה לחמוק מהגרבלר שמתגלגל אך לא מצליח, אתה חוטף מהלומה חזקה מאוד היישר בפנים עף כמה מטרים לאחור ומתעלף כמעט באותה שניה!
    הכל מעורפל... במזל פשוט הוא לא דרס אותך והרג אותך מיד לאחר מכן. אתה רואה מטושטש ורואה רק לרגעים, לא מזהה שום דבר.
    לאחר מכן, אולי לאחר כמה שעות אתה מתעורר, ראש חבוש, ולידך השמאלית תחבושת אלאסטית לספוג מכה.
    ראש כאב ואתה מסוחרר נורא ושוב מתעלף...
    לבסוף קם שנית מביט סביב ואתה בתוך אוהל, הריצ'רץ' שלו מעט פתוח וניתן לראות מבעדו שכבר לילה!
    מה תעשה?
    [/B][/COLOR]

"מה? איפה אני? ואיפה היפופוטאס?" אמלמל ואקום לאט ובזהירות מהאוהל,בכדי לראת איפה אני נמצא

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    "איפה אני? איפה היפופוטאס? הצלתי אותו בסוף?" אתה מנסה להבין ולזכור והראש שלך כואב מלחשוב! מכה רצינית בראש קיבלת.
    אתה בכל מקרה קם בזהירות ויוצא מאוהל, אתה הולך מתנדנד ולא שולט בעצמך כל-כך אך זה עובר ככל שאתה עושה יותר צעדים.
    "הו התעוררת!" נשמע קול מצדך הימני, קול אישה. וליד אתה רואה מדורה קטנה נערה חומת שיערולצידה וולפיקסששוכב על ברכיה ונהנה מהאש.
    לפתע היפופוטאס רץ אליך הוא מפיל אותך ומלקק אותך באושר והילדה צועקת "היי היפופוטאס הרגע הוא אינו מרגיש טוב!"
    והיא עוזרת לך להתיישב, היא מגישה לך באדיבות מים ומרק שהכינה. ושואלת "אז מה שמך... ומה לעזזל חשבת שנכנסת למנוסת עדר עצבנית שכזו?!"
    מה תעשה?

.

6. משתמש מנוסה
    דילן:
    "איפה אני? איפה היפופוטאס? הצלתי אותו בסוף?" אתה מנסה להבין ולזכור והראש שלך כואב מלחשוב! מכה רצינית בראש קיבלת.
    אתה בכל מקרה קם בזהירות ויוצא מאוהל, אתה הולך מתנדנד ולא שולט בעצמך כל-כך אך זה עובר ככל שאתה עושה יותר צעדים.
    "הו התעוררת!" נשמע קול מצדך הימני, קול אישה. וליד אתה רואה מדורה קטנה נערה חומת שיערולצידה וולפיקסששוכב על ברכיה ונהנה מהאש.
    לפתע היפופוטאס רץ אליך הוא מפיל אותך ומלקק אותך באושר והילדה צועקת "היי היפופוטאס הרגע הוא אינו מרגיש טוב!"
    והיא עוזרת לך להתיישב, היא מגישה לך באדיבות מים ומרק שהכינה. ושואלת "אז מה שמך... ומה לעזזל חשבת שנכנסת למנוסת עדר עצבנית שכזו?!"
    מה תעשה?

"הראש שלי.." אמלמל מעט ואביט סביב, "שמי דילן,ואני ראיתי את היפופוטאס לכוד בתוך העדר הזה ורציתי להציל אותו,הצלחתי להגיע אליו אבל כנראה שהחזור לא הלך לי משהו.." אומר לילדה.
    "את הצלת את חיי!" אומר לה בקול מלא תודה, "איך קוראים לך?" אשאל אותה בעודי לוגם מהמרק

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    ג'ו-
    "טוטודייל, חכה שיתקרב ואז עם זנבך העף חול לעיניו!" אתה אומר לטוטודייל וכך הוא עושה,הוא מתחמק ומקפץ מצד לצד מספירו שמנסה לנקר אותו שוב ושוב אך ללא הצלחה,ברגע הנכון טוטודייל מזיז את זנבו וזורק על פניו של ספירו כמות מכובדת של חול אשר גורמות לו להתעצבן אך מיד מתייצב ומתחיל להכות את טוטודייל בחבטות זעם כאילו כלום לא קרה!, "זאת היכולת של ספירו,היא נקראת עין חדה,הפוקימון היריב לא יכול להוריד את הסיכוי של ספירו לפגוע" אומר אלבוס בשנינות, "עכשיו נסה שוב נשיכה, נשך חזק!" אתה מדריך את טוטודייל,הוא נחבט פעם אחר פעם מספירו אך קופץ לאחור באתלטיות וקופץ לספירו כשהוא נושך את כנפו הימנית בחוזקה, "ספירו!!" ספירו צווח בכאב ולפתע ספירו מעוות את פרצופו וטוטודייל נתקף פחד!, "ספירו השתמש בפרצוף מפחיד! מתקפת ביצה" אלבוס מוסיף וצופה בקרב בהתעניינות רבה.
    מה תעשה?
    אשמור על קור רוח ואומר בחיוך"טוטודייל היה רגוע, אני איתך". לאחר מכן אהרהר לעצמי מעט מה אוכל לעשות ואסביר "אוקיי טוטודייל תירה מטח מים לאוויר ותמשיך, בסופו הוא יפול חזרה לקרקע ויהפוך את האיזור לבוצי"
    "לאחר שהאיזור יהיה בוצי תוכל להחליק על הבטן ולנוע ולהתחמק ממנו במהירות, אולי אפילו מהירות שמשתווה לזו של ספירו!" אעודד אותו ואוסיף.
    "עכשיו פגע בו עם אקדח מים, והתגלש הצידה ברגע שהוא מגיע, ככה מספר פעמים... ואז נסה שריטה!"

דילן:
    "הראש שלי.." אתה ממלמל ותופס אותו. לאחר מכן נזכר להציג את עצמך ומספר לך מה שקרה "שמי דילן. ראיתי את ההיפופוטאס הזה לכוד על סלע במרכז המנוסה וחששתי שהפגע, קפצתי להציל אותו. והוא ניצל..." ואז היא מוסיפה וצוחקת "גם אתה, בערך..."
    "את הצלת את חיי!" אתה אומר בחיוך בורק עיניים ומודה על מאוד. היא מסמיקה ואומרת "חח... כל בנאדם היה עושה זאת, ושמי הוא ליסה אגב" אתה שותה מהמרק והיא מתבוננת ומחכה לחוות דעת.
    "טעים!" אתה מוסיף ולוגם עוד שלוק.
    "אז רגע בעצם ההיפופוטאס הזה אינו שלך?" היא תומהת.
    מה תעשה?

.

8. משתמש מנוסה
    דילן:
    "הראש שלי.." אתה ממלמל ותופס אותו. לאחר מכן נזכר להציג את עצמך ומספר לך מה שקרה "שמי דילן. ראיתי את ההיפופוטאס הזה לכוד על סלע במרכז המנוסה וחששתי שהפגע, קפצתי להציל אותו. והוא ניצל..." ואז היא מוסיפה וצוחקת "גם אתה, בערך..."
    "את הצלת את חיי!" אתה אומר בחיוך בורק עיניים ומודה על מאוד. היא מסמיקה ואומרת "חח... כל בנאדם היה עושה זאת, ושמי הוא ליסה אגב" אתה שותה מהמרק והיא מתבוננת ומחכה לחוות דעת.
    "טעים!" אתה מוסיף ולוגם עוד שלוק.
    "אז רגע בעצם ההיפופוטאס הזה אינו שלך?" היא תומהת.
    מה תעשה?
    "לא הוא לא שלי" אומר לה, "אבל לא יכולתי לנטוש אותו" אומר לה בחיוך ואחר כך אחייך להיפופוטאס ואלטף את ראשו בחיבה רבה.
    "מצאתי אותו לפתע באמצע ההליכה במדבר, איך מצאת אותי אם אפשר לשאול?" אשאל אותה בהתעניינות

ג'ו-
    אתה שומא על קור רוח ומדריך את טוטודייל בחיוך, "טוטודייל היה רגוע, אני איתך". אתה אומר לו ומצליח להרגיע אותו מעט.
    "אוקיי טוטודייל תירה מטח מים לאוויר ותמשיך, בסופו הוא יפול חזרה לקרקע ויהפוך את האיזור לבוצי" אתה אומר,למרות הפחד, טוטודייל מתחיל לשגר מטחי מים לאוויר שנופלים לרצפת החול החם ואכן מצליחים להפוך אותה לרכה יותר, "לאחר שהאיזור יהיה בוצי תוכל להחליק על הבטן ולנוע ולהתחמק ממנו במהירות, אולי אפילו מהירות שמשתווה לזו של ספירו!" אתה מוסיף בכדי לעודד אותו,טוטודייל מחייך ונראה נחוש להצליח!.
    "עכשיו פגע בו עם אקדח מים, והתגלש הצידה ברגע שהוא מגיע, ככה מספר פעמים... ואז נסה שריטה!" אתה אומר לטוטודייל בנחישות.
    טוטודייל מרגיש נוח הרבה יותר על החול הרטוב ומשגר אקדח מים על ספירו שמתחמק לו במהירות,טוטודייל מנצל את הרגע בשביל להתגלש לכיוון ספירו,ספירו מבחין בטוטודייל המתקרב ועף לאוויר,טוטודייל לא מוותר וחושב על רעיון,הוא מטיח את זנבו באדמה הבוצית ועולה לאוויר,לפתע טוטודייל מעופף מול ספירו הלחוץ,מסתיר את השמש ומצליח לסנוור אותו,החזות של טוטודייל באוויר מאוד מרשימה אותה מאוד! טוטודייל הנחוש לא מפסיק ומתחיל לשרוט את ספירו כל הדרך לקרקע עד שהוא מותח באדמה מעולף! ספירו לא יכול להילחם! "טוטודייל מאוד מוכשר! המשך כך!" אלבוס מוחא כפיים ומשבח את טוטודייל שנראה שמח מהניצחון.
    מה תעשה?

9. מנהל ראשי
    אדם:
    חחחח... פאק שמע באמת שלא ממש הבנתי את ההסבר. אני אנסה להסתדר ותגיד לי אם קלטתי Xp
    ---------------------
    אתה מביט בצ'ארמנדר ומיד מזהה את הבעיה שקרתה שם. מהרהר לעצמך וחושב כיצד להתגבר על זה ואז מבריק במוחך רעיון.
    "צ'ארמדנר שים לב אליי! זנק והפעם בעת הזינוק השתמש במשקל של בזנך בהטיה כדי לקחת תנופה ולהפוך אותו למהיר יותר!"
    "צ'אר!" הוא אומר מהנהן בראשו, זז אל סנדשרו קופץ קדימה ,בעת הקפיצה מטה את זנבו לאט בצורה מעגלית כלפיי מעלה, מה שמאפשר לו לבצע סיבוב באוויר ולקחת תנופה.
    הוא זז במהירות רבה יותר ופוגע בסנדשרו במפתיע, ומעיף אותו בחבטה חזקה על החול החם.
    סנדשרו קם ומנער את ראשו, משתמש בעוקץ רעל, ושלל עוקצים דקים הסוגלים נעים לצ'ארמנדר במהירות!
    מה תעשה?
    דווקא הבנת לא רע בכלל Xd זה פשוט שמרוב שהחפץ כבד כך התנופה מהירה יותר, במקום שהזנב יאט הוא זה שגורם לזה להיות מהר!
    ----------------------------------------------------

"צ'ארמנדר אנחנו לא נופלים לזה שוב!" אצעק בכעס ביודעי שהוא עלול להירעל. "הבט לעבר השמש החמה ותנשום נשימה עמוקה. לוקח אנרגיה מהחום והשתמש בגחלת הכי חזקה שתוכל לגייס כדי להמיס את העוקץ רעל, ואז השתמש בזנב ברזל!"

10. משתמש מנוסה
    אדם-
    "צ'ארמנדר אנחנו לא נופלים לזה שוב!" אתה צועק בכעס בגלל ההשפעה שעוקצי הרעל האלו יכולים לגרום.
    "הבט לעבר השמש החמה ותנשום נשימה עמוקה. לוקח אנרגיה מהחום והשתמש בגחלת הכי חזקה שתוכל לגייס כדי להמיס את העוקץ רעל, ואז השתמש בזנב ברזל!" אתה מדריך את צ'רמנדר בנחישות.
    צ'רמנדר סופג את אור השמש במהירות ומשחרר עשרות על גבי עשרות של כדורי גחלת מהירים שמתנגשים בעוקצי הרעל ומפוצצים אותם,רוב הגחלת עוברת ומצליחה לפגוע בסנדשרו שמכסה את פניו על מנת להיפגע פחות.
    לאחר מכן צ'רמנדר יוצא עם זנב ברזל,זנבו מתחיל לזהור והוא רץ לכיוון סנדשרו בכדי לנסות לפגוע,סנדשרו מתאפס ומתחיל להתגלגל,שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה כשלפתע סנדשרו קופץ כשהוא בצורת כדור ומתכונן לפגוע בצ'רמנדר מלמעלה,צ'רמנדר מניף את זנבו וכמו כדור בייסבול צ'רמנדר מעיף את סנדשרו רחוק ,הנפילה החזקה על הקרקע פוגעת בסדנשרו בחוזקה,הוא מתקרב אליכם בצעדים איטיים ונעמד במרחק 7 מטר מצ'רמנדר, "סנדשרו!" סנדשרו קורא ולפתע אתה מבחין שגופו נהיה מבריק וקשיח יותר ואז סנדשרו יוצא במתקפת גילגול שוב!.
    מה תעשה?

11. מנהל ראשי
    אדם-
    "צ'ארמנדר אנחנו לא נופלים לזה שוב!" אתה צועק בכעס בגלל ההשפעה שעוקצי הרעל האלו יכולים לגרום.
    "הבט לעבר השמש החמה ותנשום נשימה עמוקה. לוקח אנרגיה מהחום והשתמש בגחלת הכי חזקה שתוכל לגייס כדי להמיס את העוקץ רעל, ואז השתמש בזנב ברזל!" אתה מדריך את צ'רמנדר בנחישות.
    צ'רמנדר סופג את אור השמש במהירות ומשחרר עשרות על גבי עשרות של כדורי גחלת מהירים שמתנגשים בעוקצי הרעל ומפוצצים אותם,רוב הגחלת עוברת ומצליחה לפגוע בסנדשרו שמכסה את פניו על מנת להיפגע פחות.
    לאחר מכן צ'רמנדר יוצא עם זנב ברזל,זנבו מתחיל לזהור והוא רץ לכיוון סנדשרו בכדי לנסות לפגוע,סנדשרו מתאפס ומתחיל להתגלגל,שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה כשלפתע סנדשרו קופץ כשהוא בצורת כדור ומתכונן לפגוע בצ'רמנדר מלמעלה,צ'רמנדר מניף את זנבו וכמו כדור בייסבול צ'רמנדר מעיף את סנדשרו רחוק ,הנפילה החזקה על הקרקע פוגעת בסדנשרו בחוזקה,הוא מתקרב אליכם בצעדים איטיים ונעמד במרחק 7 מטר מצ'רמנדר, "סנדשרו!" סנדשרו קורא ולפתע אתה מבחין שגופו נהיה מבריק וקשיח יותר ואז סנדשרו יוצא במתקפת גילגול שוב!.
    מה תעשה?
    "אז הוא יודע גילגול הא?" חייכתי בדממה. עכשיו רציתי יותר מאי פעם לתפוס אותו. "צ'רמנדר, סחרר את זנב הברזל שלך בדיוק כמו קודם! ואז שתקבל מספיק תנופה זנק לאוויר ותקוף במתקפת זנב ברזל החזקה ביותר שתצליח לגייס! שלב את זה בגחלת כדי להרתיח את הזנב כמה שיותר!!!"

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    הודעה לאדם:
    שלומי אמר שהוא דואג לעדכון שלך כרגע אז אני משאיר את זה לא הוא חוזר בעוד כ-15 20 דקות גג. ויהיה לך עדכון.

ג'ו-
    אתה שומא על קור רוח ומדריך את טוטודייל בחיוך, "טוטודייל היה רגוע, אני איתך". אתה אומר לו ומצליח להרגיע אותו מעט.
    "אוקיי טוטודייל תירה מטח מים לאוויר ותמשיך, בסופו הוא יפול חזרה לקרקע ויהפוך את האיזור לבוצי" אתה אומר,למרות הפחד, טוטודייל מתחיל לשגר מטחי מים לאוויר שנופלים לרצפת החול החם ואכן מצליחים להפוך אותה לרכה יותר, "לאחר שהאיזור יהיה בוצי תוכל להחליק על הבטן ולנוע ולהתחמק ממנו במהירות, אולי אפילו מהירות שמשתווה לזו של ספירו!" אתה מוסיף בכדי לעודד אותו,טוטודייל מחייך ונראה נחוש להצליח!.
    "עכשיו פגע בו עם אקדח מים, והתגלש הצידה ברגע שהוא מגיע, ככה מספר פעמים... ואז נסה שריטה!" אתה אומר לטוטודייל בנחישות.
    טוטודייל מרגיש נוח הרבה יותר על החול הרטוב ומשגר אקדח מים על ספירו שמתחמק לו במהירות,טוטודייל מנצל את הרגע בשביל להתגלש לכיוון ספירו,ספירו מבחין בטוטודייל המתקרב ועף לאוויר,טוטודייל לא מוותר וחושב על רעיון,הוא מטיח את זנבו באדמה הבוצית ועולה לאוויר,לפתע טוטודייל מעופף מול ספירו הלחוץ,מסתיר את השמש ומצליח לסנוור אותו,החזות של טוטודייל באוויר מאוד מרשימה אותה מאוד! טוטודייל הנחוש לא מפסיק ומתחיל לשרוט את ספירו כל הדרך לקרקע עד שהוא מותח באדמה מעולף! ספירו לא יכול להילחם! "טוטודייל מאוד מוכשר! המשך כך!" אלבוס מוחא כפיים ומשבח את טוטודייל שנראה שמח מהניצחון.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד טוטודייל זה היה אימון מצויין!" אומר ואושיט ידי לתת לו כיף.
    לאחר מכן אחזיר אותו לפוקדור מבלי לאבד זמן, שלא יסבול את השמש החמה שניה אחת מיותרת ממה שהוא צריך.
    "קדימה אלבוס נמשיך, הרבה פוקימונים מעניינים יש באיזור הזה ואני רוצה להכיר כמה שיותר.." אומר לו בחיוך.

דילן:
    "לא הוא לא שלי" אתה עונה לה. "אבל לא יכולתי לנטוש אותו" אתה מוסיף ומחייך להיפופוטאס הקטן שעדיין נראה אסיר תודה.
    "חחח שלך או לא... נראה שהוא מחבב אותך מאוד!" אומרת ליסה כאשר היא מביטה בך ובו.
    "דרך אגב... איך מצאת אותי אם אפשר לשאול?" אתה מתעניין והיא משיבה "שמעתי את רעשי האדמה שהגלגולים של כל אלה משמיעים. וקקניה אחד נחמד הוביל אותי לראות את המנוסה"
    "אני אוהבת לראות דברי טבע שכאלה אז ישבתי על הגבעה וצפיתי, כשלפתע ראיתי אותך שרוע שם בפינת הנקיק עם כמה אבנים. כאשר בכל שניה ג'יודוד, גרבלר, או גולם יכול היה לדרוס אותך. ובעזרתה של הופיפ שלי הרמנו אותך שנינו. הגעתי למקום מבטחים ושם טיפלתי עד לעכשיו" היא מספרת את הסיפור.
    ליפני שאתה מספיק להגיב היא אומרת "בכל מקרה, כבר מאוחר וכדי שנישן כדי שנקום מחר מוקדם ונוכל לטייל ולהתקדם בשעות הבוקר המוקדמות בהן השמש חזקה פחות!"
    מה תעשה?

.

13. משתמש מנוסה
    הודעה לאדם:
    שלומי אמר שהוא דואג לעדכון שלך כרגע אז אני משאיר את זה לא הוא חוזר בעוד כ-15 20 דקות גג. ויהיה לך עדכון.

לאחר מכן אחזיר אותו לפוקדור מבלי לאבד זמן, שלא יסבול את השמש החמה שניה אחת מיותרת ממה שהוא צריך.
    "קדימה אלבוס נמשיך, הרבה פוקימונים מעניינים יש באיזור הזה ואני רוצה להכיר כמה שיותר.." אומר לו בחיוך.

דילן:
    "לא הוא לא שלי" אתה עונה לה. "אבל לא יכולתי לנטוש אותו" אתה מוסיף ומחייך להיפופוטאס הקטן שעדיין נראה אסיר תודה.
    "דרך אגב... איך מצאת אותי אם אפשר לשאול?" אתה מתעניין והיא משיבה "שמעתי את רעשי האדמה שהגלגולים של כל אלה משמיעים. וקקניה אחד נחמד הוביל אותי לראות את המנוסה"
    "אני אוהבת לראות דברי טבע שכאלה אז ישבתי על הגבעה וצפיתי, כשלפתע ראיתי אותך שרוע שם בפינת הנקיק עם כמה אבנים. כאשר בכל שניה ג'יודוד, גרבלר, או גולם יכול היה לדרוס אותך. ובעזרתה של הופיפ שלי הרמנו אותך שנינו. הגעתי למקום מבטחים ושם טיפלתי עד לעכשיו" היא מספרת את הסיפור.
    ליפני שאתה מספיק להגיב היא אומרת "בכל מקרה, כבר מאוחר וכדי שנישן כדי שנקום מחר מוקדם ונוכל לטייל ולהתקדם בשעות הבוקר המוקדמות בהן השמש חזקה פחות!"
    מה תעשה?
    "שוב,אני מאוד מודה לך! את הצלת את חיי!" אומר לה אסיר תודה ואחייך אליה.
    "כדאי שאני יישן,אתה נשאר איתנו היפופוטאס?" אשאל אותו בחיוך,אם יסכים אזמין אותו להיכנס לאוהל,אם לא אברך אותו לשלום ואיפרד ממנו.
    אני ייכנס לאוהל ואשכב,אעצום את עיני ואנסה להירדם.

14. משתמש מנוסה
    הודעה לאדם:

דילן:
    מה תעשה?
    "שוב,אני מאוד מודה לך! את הצלת את חיי!" אומר לה אסיר תודה ואחייך אליה.
    "כדאי שאני יישן,אתה נשאר איתנו היפופוטאס?" אשאל אותו בחיוך,אם יסכים אזמין אותו להיכנס לאוהל,אם לא אברך אותו לשלום ואיפרד ממנו.
    אני ייכנס לאוהל ואשכב,אעצום את עיני ואנסה להירדם.

אדם-
    "אז הוא יודע גילגול הא?" אתה אומר בפליאה ומחייך,הרצון לתפוס אותו רק עלה ואתה נחוש בדעתך לעשות זאת כמה שיותר מהר.
    "צ'רמנדר, סחרר את זנב הברזל שלך בדיוק כמו קודם! ואז שתקבל מספיק תנופה זנק לאוויר ותקוף במתקפת זנב ברזל החזקה ביותר שתצליח לגייס! שלב את זה בגחלת כדי להרתיח את הזנב כמה שיותר!!!" אתה מדריך את צ'רמנדר.
    בעוד סנדשרו הולך ומתקרב,צ'רמנדר טוען זנב ברזל ולאחר מכן מנסה לקפוץ,הוא מצליח אך כובד זנבו לא מאפשר לו להגיע לגובה המקסימאלי,צ'רמנדר עושה מעין היפוך באוויר בשביל שיוכל לחמם את הזנב,הוא משחרר עשרות כדורי גחלת שמחממים במיוחד את זנבו ובשלב הזה צ'רמנדר מתחיל לעשות את דרכו לקרקע,הוא וסנדשרו מתקרבים זה לעבר זה,ושתי המתקפות מתנגשות.
    שני הפוקימונים נהדפים לאחור,נראה ששניהם נפגעו,סנדשרו נראה חלש במיוחד בגלל החוזק של המתקפה בעוד צ'רמנדר מתחיל להתנשם.
    למרות מצבו,סנדשרו לא מראה סימני חולשה ותוקף בעוקצי רעל שוב!.
    מה תעשה?

ג'ו-
    "כל הכבוד טוטודייל זה היה אימון מצויין!" אתה משבח את טוטודייל ומושיט לו את ידך, "טוטו טוטודייל!" הוא קורא בשמחה ומחזיר לך כיף בהנאה רבה.
    טוטודייל מתחיל להיראות מיובש,אתה מוציא מתיקך עוד בקבוק מים ומשפריץ עליו,המים הקרים מרעננים מאוד את טוטודייל ונראה שהוא ממש נהנה! לאחר מכן אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.
    "קדימה אלבוס נמשיך, הרבה פוקימונים מעניינים יש באיזור הזה ואני רוצה להכיר כמה שיותר.." אתה אומר לו בהתלהבות, "אני אוהב את ההתלהבות שלך!" אומר אלבוס בחיוך ושניכם ממשיכים, "אני מכיר את המדבר הזה,יש פה מגוון רחב של פוקימונים,מדרפיונים מאיימים ועד לאוניקסים גדולים,אם תרצה לדעת אילו פוקימונים ואיפה אפשר למצוא אותם,רק תגיד!" אומר לך אלבוס בחיוך,לאחר 12 דקות הליכה רצופות בחום ושתיה מרובה אתם מגיעים לאזור עם עצי מדבר אופיינים ולידם סלעים בגדלים שונים, אתם מבחינים ב- סקורופי שמסתובב באזור הסלעים.
    לא רחוק ממנו אתם מצליחים לראות ג'יודוד שמתאמן על אגרופיו בסלע גדול.
    ולבסוף,מתחת לעצי המדבר אתם רואים נאמל הנח בצל העצים.
    "יש לך פה מגוון פוקימוני מדבר,אני מאוד אוהב לצפות בנאמל וקאמרוט בטבע,הם פוקימונים מדהימים בעיני!" אלבוס אומר בחיוך בעודו צופה נרגש בפוקימונים.
    מה תעשה?

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ג'ו-
    "כל הכבוד טוטודייל זה היה אימון מצויין!" אתה משבח את טוטודייל ומושיט לו את ידך, "טוטו טוטודייל!" הוא קורא בשמחה ומחזיר לך כיף בהנאה רבה.
    טוטודייל מתחיל להיראות מיובש,אתה מוציא מתיקך עוד בקבוק מים ומשפריץ עליו,המים הקרים מרעננים מאוד את טוטודייל ונראה שהוא ממש נהנה! לאחר מכן אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.
    "קדימה אלבוס נמשיך, הרבה פוקימונים מעניינים יש באיזור הזה ואני רוצה להכיר כמה שיותר.." אתה אומר לו בהתלהבות, "אני אוהב את ההתלהבות שלך!" אומר אלבוס בחיוך ושניכם ממשיכים, "אני מכיר את המדבר הזה,יש פה מגוון רחב של פוקימונים,מדרפיונים מאיימים ועד לאוניקסים גדולים,אם תרצה לדעת אילו פוקימונים ואיפה אפשר למצוא אותם,רק תגיד!" אומר לך אלבוס בחיוך,לאחר 12 דקות הליכה רצופות בחום ושתיה מרובה אתם מגיעים לאזור עם עצי מדבר אופיינים ולידם סלעים בגדלים שונים, אתם מבחינים ב- סקורופי שמסתובב באזור הסלעים.
    לא רחוק ממנו אתם מצליחים לראות ג'יודוד שמתאמן על אגרופיו בסלע גדול.
    ולבסוף,מתחת לעצי המדבר אתם רואים נאמל הנח בצל העצים.
    "יש לך פה מגוון פוקימוני מדבר,אני מאוד אוהב לצפות בנאמל וקאמרוט בטבע,הם פוקימונים מדהימים בעיני!" אלבוס אומר בחיוך בעודו צופה נרגש בפוקימונים.
    מה תעשה?
    "מממ... אביט בפוקימונים בהתעניינות, בעיקר בג'יודוד וסקורפי" ואז לאחר התלבטות קצרה אמלמל "אוקיי אני חושב שמצאתי את הפוקימון הבא לצוות שלי!"
    אומר ואוציא שוב את טוטודייל, מיד כבר אכין את בקבוק המים לעוד שפריץ להתערעננות ואז אומר "טוטודייל קדימה, הסקורפי ששם תקוף אותו באקדח מים ואז פנה אליו עם מבט מפחיד!" אומר לו בבטחון.

דילן:
    אתה מודה לליסה שנית, ממש אסיר תודה על הצלת חייך. ושניכם מחייכים זה לזה.
    שקט קצר בינכם מופר כאשר היפופוטאס ו-וולפיקס מפהקים, שניכם מצחקקים ונכנסים יחד לאוהל לישון.
    אוהל גדול יחסית, לא שמת לב לזה קודם כשהיית מעורפל. היפופוטאס רוצה להישאר וליסה מזמינה אותו פנימה. הוא נצמד אליך ומיד נרדם לידך עם חיוך על פניו.
    אתה מסתובב לצד אחד, ליסה לשני... מבויישת מכך שתראה אותה בבגדי שינה קצרים ואילו אתם עוד אינכם מכירים ממש.
    בבוקר אתה מתעורר, במפתיע, מתעורר ראשון, מביט ומולך פרצופה של ליסה שעוד ישנה בכותנת שלה בשלווה, הינך מובך מעט אך לא אומר דבר.
    מה תעשה?

.

עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •