Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 19 ראשוןראשון ... 71516171819 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    אדם-
    "אני כל כך אוהב קרב טוב!" אתה צורח בהתרגשות,לאלי מביטה בך ומצחקקת, "תודה רבה לך על הקרב הזה קודם כל!" אתה מוסיף, "'whenever you wish honey b" היא משיבה לך במבטא מצחיק ובתנועת ידיים מוזרה.
    "דאסטוקס, שים לב אני מעוניין שתנחת על גבך ותמתין בסבלנות, כשג'יאודוד יזנק לעברך אני רוצה שתירה לעברו עוקץ רעל בכל הכח ואז חמוק מהר מההתקפה שלו!" אתה פוקד על דאסטוקס.
    דאסטוקס נוחת בקרקע ומתהפך על הגב, "ג'יודוד מותק תנצל את זה שהוא על הקרקע ותשתמש ברעידה!" מאמא לאלי אומרת לג'יודוד וכך הוא עושה,הוא ל מתקרב כלל לדאסטוקס בזווית שאפשרת לו לתקוף את ג'יודוד,כג'יודוד מגיע לקרקע הוא חובט בה עם שתי ידיים והזירה מתחילה לרעוד! גבו של דסטוקס נפגע ונראה שהוא סובל, "עכשיו זריקת סלע!" לאלי מוסיפה,ג'יודוד חוזר לקרקע ושובר בעזרת שתי ידיו גוש אדמה שלאט לאט הופך לכדור! דאסטוקס מנסה להתחמק אך הוא הפוך ומאוד קשה לא לזוז בצורה הזאת,ג'יודוד משליך את הסלע על דאסטוקס שבמזל מצליח להתרומם ולהתחמק, "דאסטוקס!" דאסטוקס קורא ויורה עוקצי רעל הפוגעים בג'יודוד, "חבל על המאמץ סוויטי,מתקפות רעל כמעט ולא משפיעות על פוקמון כמו ג'יודוד!" לאלי אומרת לך וצוחקת בפראות, "עכשיו בוא נסיים את הקרב! ג'יודוד גילגול!" היא אומרת בנחישות ומצביעה על דאסטוקס.
    מה תעשה?

רובי-
    "ואתה כנראה יותר מידי הומו בשביל לצבוע את השיער באדום" אתה אומר לו בקול שחצני אך הוא נראה כלא מתייחס כלל, "שמע, אני ממוחה בלהיות ביצ'י אתה אפילו לא ברמה שלי!" אתה מוסיף, "מי ירצה להיות ביצ'י,לפחות אני כאדם בוגר ואחראי לא מחסל אנשים,כמוך" הוא אומר בקול לגלגני ומשלב את ידיו.
    "פרסיאן זנב ברזל ומיד אחרי זה שוב ציפורני צל!" אתה פוקד על פרסיאן.
    "צ'ימ'צאר חפירה ואז גלגל להבה!" סילבר אומר בקול שקט.
    צ'ימ'צאר מתחיל להתחפר ומצליח להתחמק מזנב הברזל,פרסיאן מביט סביב כשלפתע הוא נפגע מצ'ימ'צאר ומועף הצידה,פרסיאן לא נראה שמווותר בקלות כזאת וכפתו מתחילה להיעטף באור סגלגל וציפורניו גודלות,ושני המתקפות מתנגשות ומבטלות זו את זו.
    "יש לך מזל שהשעה היא שעת בוקר מוקדמת..אחרת השמש הייתה לצידי והיית מפסיד כבר במכה הראשונה!" סילבר אומר בקול מתנשא.
    מה תעשה?

וונדי-
    ''מאדקיפ כל הכבוד!'' את מריעה למאדקיפ ומיד זורקת פוכדור ריק על קיובון.
    הפוכדור שואב את קיובון לתוכו ונוחת על הקרקע כשהוא מתחיל להתנדנד.
    את ומאדקיפ מחכים בציפיה לראות האם קיובון ייתפס ולאחר כמה רגעים הפוכדור נעצר!
    תפסת קיובון!.
    את מרימה את הפוכדור החדש של קיובון ולוקחת אותו,מחזירה את מאדקיפ לפוכדור וממשיכה ללכת.
    כעבור 5 דקות הליכה את מבחינה בנווה מדבר קטן,בעל עצי מדבר אופיינים וכמה סלעים שאפשר לנוח עליהם,מצד שני את יכולה להמשיך בדרך.
    מה תעשי?

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [U]

רובי-
    "ואתה כנראה יותר מידי הומו בשביל לצבוע את השיער באדום" אתה אומר לו בקול שחצני אך הוא נראה כלא מתייחס כלל, "שמע, אני ממוחה בלהיות ביצ'י אתה אפילו לא ברמה שלי!" אתה מוסיף, "מי ירצה להיות ביצ'י,לפחות אני כאדם בוגר ואחראי לא מחסל אנשים,כמוך" הוא אומר בקול לגלגני ומשלב את ידיו.
    "פרסיאן זנב ברזל ומיד אחרי זה שוב ציפורני צל!" אתה פוקד על פרסיאן.
    "צ'ימ'צאר חפירה ואז גלגל להבה!" סילבר אומר בקול שקט.
    צ'ימ'צאר מתחיל להתחפר ומצליח להתחמק מזנב הברזל,פרסיאן מביט סביב כשלפתע הוא נפגע מצ'ימ'צאר ומועף הצידה,פרסיאן לא נראה שמווותר בקלות כזאת וכפתו מתחילה להיעטף באור סגלגל וציפורניו גודלות,ושני המתקפות מתנגשות ומבטלות זו את זו.
    "יש לך מזל שהשעה היא שעת בוקר מוקדמת..אחרת השמש הייתה לצידי והיית מפסיד כבר במכה הראשונה!" סילבר אומר בקול מתנשא.
    מה תעשה?

"ברור, והרצפה עקומה" אומר לו בניפנוף יד "יש לך מזל, שעדיין לא שתיתי את הקפה של הבוקר, אחת היית מקבל גם ברכיה לביצים הקטנות שלך" אוסיף בנחישות "עכשיו תעוף לי מהעיניים יא לוזר! לך לך לסופר פארם תקנה בקבוק צבע חדש" אומר לו בבוז, ואז מבלי לחכות לתשובה אסתובב ואלך יחד עם פרסיאן ממנו, משאיר אותו לבד במדבר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    "אני כל כך אוהב קרב טוב!" אתה צורח בהתרגשות,לאלי מביטה בך ומצחקקת, "תודה רבה לך על הקרב הזה קודם כל!" אתה מוסיף, "'whenever you wish honey b" היא משיבה לך במבטא מצחיק ובתנועת ידיים מוזרה.
    "דאסטוקס, שים לב אני מעוניין שתנחת על גבך ותמתין בסבלנות, כשג'יאודוד יזנק לעברך אני רוצה שתירה לעברו עוקץ רעל בכל הכח ואז חמוק מהר מההתקפה שלו!" אתה פוקד על דאסטוקס.
    דאסטוקס נוחת בקרקע ומתהפך על הגב, "ג'יודוד מותק תנצל את זה שהוא על הקרקע ותשתמש ברעידה!" מאמא לאלי אומרת לג'יודוד וכך הוא עושה,הוא ל מתקרב כלל לדאסטוקס בזווית שאפשרת לו לתקוף את ג'יודוד,כג'יודוד מגיע לקרקע הוא חובט בה עם שתי ידיים והזירה מתחילה לרעוד! גבו של דסטוקס נפגע ונראה שהוא סובל, "עכשיו זריקת סלע!" לאלי מוסיפה,ג'יודוד חוזר לקרקע ושובר בעזרת שתי ידיו גוש אדמה שלאט לאט הופך לכדור! דאסטוקס מנסה להתחמק אך הוא הפוך ומאוד קשה לא לזוז בצורה הזאת,ג'יודוד משליך את הסלע על דאסטוקס שבמזל מצליח להתרומם ולהתחמק, "דאסטוקס!" דאסטוקס קורא ויורה עוקצי רעל הפוגעים בג'יודוד, "חבל על המאמץ סוויטי,מתקפות רעל כמעט ולא משפיעות על פוקמון כמו ג'יודוד!" לאלי אומרת לך וצוחקת בפראות, "עכשיו בוא נסיים אתהקרב! ג'יודוד גילגול!" היא אומרת בנחישות ומצביעה על דאסטוקס.
    מה תעשה?
    "דאסטוקס זה הזמן שלך למהפך!" קראתי בכל הכוח. "את חושבת שתוכלי לנצח את דאסטוקס בכזאת קלות? דאסטוקס חמוק ותסתובב באוויר ותתפוס גובה, לאחר מכן השתמש בקרן על חושית! שלב אותה עם רוח קלה!"

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי-
    ''מאדקיפ כל הכבוד!'' את מריעה למאדקיפ ומיד זורקת פוכדור ריק על קיובון.
    הפוכדור שואב את קיובון לתוכו ונוחת על הקרקע כשהוא מתחיל להתנדנד.
    את ומאדקיפ מחכים בציפיה לראות האם קיובון ייתפס ולאחר כמה רגעים הפוכדור נעצר!
    תפסת קיובון!.
    את מרימה את הפוכדור החדש של קיובון ולוקחת אותו,מחזירה את מאדקיפ לפוכדור וממשיכה ללכת.
    כעבור 5 דקות הליכה את מבחינה בנווה מדבר קטן,בעל עצי מדבר אופיינים וכמה סלעים שאפשר לנוח עליהם,מצד שני את יכולה להמשיך בדרך.
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

''להמשיך ללכת בחם.. או לעצור להתרענן אמ....'' אתלבט בקול.
    ''צאו!'' אומר ואוציא את כל הפוקימונים שלי אני אשתה מעט מים מהמים שבנווה המדבר(זה נווה מדבר יש מים נכון?) ואז אתיישב על אחד הסלעים לנוח מעט כאשר הפוקימונים שלי נחים\משחקים איך שירצו.
    לאחר חצי שעה אחזיר אותם לפוקדורים ואמשיך בדרכי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    [COLOR="DarkOrchid"]רובי-

שין-
    "בוודאי! אני לא מאמין שמקום כזה נמצא כאן," אתה אומר בשמחה ושניכם הולכים למקום,אתם מתיישבים על הסלעים הגדולים שלמרבה הפלא שטוחים ואיך שהוא נוחים לכם אפילו לשכב עליהם!.
    "אחחחחחחח איזה כיף!" מקסים אומר בנחת רבה ונראה שהוא מנצל כל רגע שאתם שם בכדי לנוח.
    אתה שוכב גם על הסלע,אתה מרגיש מיד הקלה בכל גופך,רגליך שהלכו כל היום סוף סוף נחות ואתה מרגיש את גופך רפוי לחלוטין כשלפתע,האבנים מתחילות לזוז, "מה זה שין?!" מקסים קורא בבהלה,האבנים מתחילות להתרומם,אתם מיד קופצים במנוסה ומביטים לאחור,אתם רואים שלפתע מהחול יוצא ראש אבן, "הואוווווו!" אתם שומעים זעקה חזקה ולפתע מתגלה מולכם
    אוניקס גדול במיוחד!! ונראה שהוא עצבני שהפרעתם לו במנוחתו!
    מה תעשה?
    אתקשה להוציא מילים מפי בראות היצור הענק עליו אני שוכב. לא יהיה בי אומץ ללחום בו, ואנסה לשכנעו בכמה מילות מחמאה וסליחה על כך שהפרענו לו. אומר לו כמה הוא גדול, מרשים וחזק, ושרק רצינו להתפעל ממנו.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רובי:
    לא אכפת לי כל-כך איך שלומי מקבל את זה.. לא ממש מת על איך שאתה מדבר. לא מבקש ממך לדבר כמו אש או ילד קטן אחר... אבל לא ככה. סופר פארם? נו לאן אתה גולש כבר...
    -------------------------
    "ברור, והרצפה עקומה" אתה מלגלג עליו בבטחון מופרז ומוסיף "יש לך מזל, שעדיין לא שתיתי את הקפה של הבוקר, אחת היית מקבל גם ברכיה לביצים" ולמשמע דבריך מיד פורץ סילבר בצחוק מתגלגל ואומר "ועכשיו אני מתרץ, אגב? ברכיה? אתה מוזמן לנסות..." ומחייך חיוך זדוני, מפסק את רגליו ומצביע לך על חלציו "בבקשה, שיהיה לך יותר קל יאפס!"
    "עוף לי מהעיניים יא לוזר! לך תקנה בקבוק צבע חדש לשיער" אתה ממשיך לרדת עליו ואז מסתובב והולך לדרכך.
    "בדיוק בזמן, ככה או ככה היית מפסיד..." אתה שומע את סילבר ממלמל וגם הוא הולך לדרכו. אל אף ששניכם ממשיכים כפי הנראה לאותו מקום. אתם ממשיכים בדרכים מרוחקות זה מזה.
    במהלך הדרך אתה כבר מתחיל לראות משהו בין סופות החול, המוטיבציה גורמת לך להגביר את הקצב אל הדבר והוא הולך וגדל... סימנים של צביליזציה כבר נראים.
    חפצים שבורים וישנים שנראים מידי פעם בדרך, אומרים לך בעצם שמתסובבים פה אנשים, משמע קרוב לעיר.
    לפתע אתה מבחין מחרוק בעיר סטון וויל הגדולה!
    לפניך שלושה עצי שיטה מדבריים ועל כל אחד מהעצים כ-3 ספירויים
    , תשעה סה"כ. והם לא נראה ידידותיים במיוחד!
    מה תעשה?

שין:
    אתה מביט באוניקס לכל גולדו המרשים ומתקשה לדבר, "וואווו.." מגמגם של התפאלות יוצא מפיך אך זהו ולא יותר.
    אתה מיד קופץ ממנו ומתרחק מתוך זהירות, הוא מביט בך במבט רציני וחודר... נשימותיו כבדות ונהמות חלשות יש בו.
    אתה מנסה להתעשט ומיד לחשוב איך יוצאים מן התסבוכת ומיד פונה אליו ביראת כבוד "סליחה מר אוניקס, מצטער כי לא שמתי לב. לא צפיתי שאוניקס כל-כך גדול ומרשים כמוך יהיה כאן!"
    "אתה באמת מדהים וסליחה שוב על ההפרעה..." אתה אומר שוב ושוב ונראה כי זה עובד, החנופה עושה עליו רושם והוא נרגע. הוא חוזר לכשב כאשר עין אחת פוקחת עליך ומוודא שאתה אכן מתרחק.
    אתה ממשיך בדרך שלפתע אתה מביט שמאלה ורואה את סילבר
    , הנער האדמוני מהמעבדה יושב על אבן גדולה ומביט בך ובמה שקרה בחיוך מלגלג.
    מה תעשה?

וונדי:
    כן יש... יש עצים, אז מן הסתם שמים יהיו גם כן
    ------------
    את מביטה בדרך ובנווה המדבר ומתלבטת עם עצמך לאן כדי ללכת, לאחר דקה או שתיים של חשיבה את מגיעה למסקנה שמנוחה קצרה בצל לא תיהיה נוראה כל-כך.
    ופוסעת אל נוודה המדבר, את מגיעה ורואה הרבה שיחים ועצים ואגם מין לא קטן ממנו היפאודונים, נאמלים, וקאמרפטיםשותים להם.
    אתה מבחינה בכמה ספירויים
    על העצים.
    את לא עושה מהומה ולא מרתיעה אף אחד מהפוקימונים בסביבה מוציאה את הפוקימונים שלך ונותנת להם לבלות ולהכיר זה את זה.
    את נשכבת לך לנוח והאווירה באיזור גורמת לך להירגע ולשכוח מהזמן.
    את שוהה שהם הרבה יותר מהמתוכנן ולילה כבר עולה, ניהיה קר...
    מה תעשי?

אדם:
    זה לשלומי: שלומי בכלל לא ניצלת את המתקפות של ג'יודוד למהלכים ינקניק... הבאתי לו מתקפות מעולות!
    ------------
    אתה מביט בלאלי בחיוך בטוח, נהנה מאוד מהקרב ואומר לה "את חושבת שתוכלי להביס את הדאסטוקס שלי בכזאת קלות? תחשבי שוב!"
    והיא משיבה "אני לא מזלזלת באף אחד, רק שתדע מותק גם ג'יודוד שלי יודע לזוז!" אתה פוקד על דאסטוקס להתחמק בחינניות, הפרפר מבצע בורג באוויר וזז בקלילות מג'יודוד שתכנן לדרוס אותו.
    הוא טופס גובה ואז עיניו של דאסטוקס צורחות באורות צבעוניים והוא יורה קרן על חושית אל ג'יודוד, שנפגע פגיעה מדוייקת וזה משפיע עליו וגורם לו לסחרחורת (בלבול).
    בנוסף דאסטוקס משתמש ברוח שמעיפה ומרוממת את ג'יודוד באוויר ואז מפילה אותו לקרקע.
    "ג'יודוד מותק, קדימה זה לא הזמן לנוח, יש לנו ריקוד לסיים עם הפרפרון הזה!" קוראת מאמא לאלי.
    מה תעשה?

דילן:
    "כל הכבוד" אתה אומר לפיפלאפ והוא נראה מרוצה אתה ממשיך ומבקש ממנו להשתמש בעל קולי!
    פיפלאפ צועק ומצייץ שוב והד מציק משגע את אוזניו של סנדסלאש, הוא תפוס את ראשו מתפרפר על הרצפה כשפיפלאפ מתקרב עם בועות... אך סאנדסלאש מיד חופר בור אל תוך האדמה ומתכבה בו.
    שם העל קולים אינו משפיע.
    לפתע לאחר כמה דקות הוא יוצא מן האדמה, דיי רחוק מפיפלאפ ומשתמש בגלגול!
    מה תעשה?

.

7. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    רובי:
    לא אכפת לי כל-כך איך שלומי מקבל את זה.. לא ממש מת על איך שאתה מדבר. לא מבקש ממך לדבר כמו אש או ילד קטן אחר... אבל לא ככה. סופר פארם? נו לאן אתה גולש כבר...
    -------------------------
    "ברור, והרצפה עקומה" אתה מלגלג עליו בבטחון מופרז ומוסיף "יש לך מזל, שעדיין לא שתיתי את הקפה של הבוקר, אחת היית מקבל גם ברכיה לביצים" ולמשמע דבריך מיד פורץ סילבר בצחוק מתגלגל ואומר "ועכשיו אני מתרץ, אגב? ברכיה? אתה מוזמן לנסות..." ומחייך חיוך זדוני, מפסק את רגליו ומצביע לך על חלציו "בבקשה, שיהיה לך יותר קל יאפס!"
    "עוף לי מהעיניים יא לוזר! לך תקנה בקבוק צבע חדש לשיער" אתה ממשיך לרדת עליו ואז מסתובב והולך לדרכך.
    "בדיוק בזמן, ככה או ככה היית מפסיד..." אתה שומע את סילבר ממלמל וגם הוא הולך לדרכו. אל אף ששניכם ממשיכים כפי הנראה לאותו מקום. אתם ממשיכים בדרכים מרוחקות זה מזה.
    במהלך הדרך אתה כבר מתחיל לראות משהו בין סופות החול, המוטיבציה גורמת לך להגביר את הקצב אל הדבר והוא הולך וגדל... סימנים של צביליזציה כבר נראים.
    חפצים שבורים וישנים שנראים מידי פעם בדרך, אומרים לך בעצם שמתסובבים פה אנשים, משמע קרוב לעיר.
    לפתע אתה מבחין מחרוק בעיר סטון וויל הגדולה!
    לפניך שלושה עצי שיטה מדבריים ועל כל אחד מהעצים כ-3 ספירויים
    , תשעה סה"כ. והם לא נראה ידידותיים במיוחד!
    מה תעשה?

[/B]
    נו הוא מעצבן אותי...
    לא רשום שאי אפשר לרדת עליו בחזרה... Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתפוס מעט מרחק מהם, ואמשיך בדרכי, מתעלם מהם.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkOrchid][U][B]

דילן:
    "כל הכבוד" אתה אומר לפיפלאפ והוא נראה מרוצה אתה ממשיך ומבקש ממנו להשתמש בעל קולי!
    פיפלאפ צועק ומצייץ שוב והד מציק משגע את אוזניו של סנדסלאש, הוא תפוס את ראשו מתפרפר על הרצפה כשפיפלאפ מתקרב עם בועות... אך סאנדסלאש מיד חופר בור אל תוך האדמה ומתכבה בו.
    שם העל קולים אינו משפיע.
    לפתע לאחר כמה דקות הוא יוצא מן האדמה, דיי רחוק מפיפלאפ ומשתמש בגלגול!
    מה תעשה?
    "פיפלאפ קדימה זה הצ'אנס שלנו לניצחון! תיצור מולך קיר בועות גדול ועבה במיוחד! כשסאנדלאש יתנגש בקיר זה ייצור מאין עננת מים שתסיח את דעתו! תקפוץ לאוויר ותתקיף את סאנדלאש בניקור!" אדריך את פיפלאפ בביטחון

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

וונדי:
    כן יש... יש עצים, אז מן הסתם שמים יהיו גם כן
    ------------
    את מביטה בדרך ובנווה המדבר ומתלבטת עם עצמך לאן כדי ללכת, לאחר דקה או שתיים של חשיבה את מגיעה למסקנה שמנוחה קצרה בצל לא תיהיה נוראה כל-כך.
    ופוסעת אל נוודה המדבר, את מגיעה ורואה הרבה שיחים ועצים ואגם מין לא קטן ממנו היפאודונים, נאמלים, וקאמרפטיםשותים להם.
    אתה מבחינה בכמה ספירויים
    על העצים.
    את לא עושה מהומה ולא מרתיעה אף אחד מהפוקימונים בסביבה מוציאה את הפוקימונים שלך ונותנת להם לבלות ולהכיר זה את זה.
    את נשכבת לך לנוח והאווירה באיזור גורמת לך להירגע ולשכוח מהזמן.
    את שוהה שהם הרבה יותר מהמתוכנן ולילה כבר עולה, ניהיה קר...
    מה תעשי?

אני ארעד מעט ואני יאסוף מעט זרדים וענפים (יש עצים שם אז יש ענפים וזרדים ) ואז אני יניח אותם זה על זה, אני ילך לאחד ממפותחי הנאמל ואומר ''שלום, אני וונדי תוכל בבקשה להשתמש בגחלת\להביור או כל מתקפת אש אחרת על הערמה הזאת בכדי שתידלק מדורה?'' אשאל בתקווה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    בסדר אבל הומו עניינים... זה גם היה יכול להגיע ליותר מיזה אני בטוח. זה לא שהוא אמר 'אמא שך טובה' כולה זרק כמה הערות ציוניות בדיוק כמו מישהו שאני מכיר **אכמ אכמ**
    ----------------------
    אתה מחליט לתפוס מרחק מהם, נתרע מהכמות, צועד בשקט בין העצים ולא עושה כל רע. אתה רואה את מבטם של הספירויים ננעץ בך.
    מביטים בך בלא סוף... לפתע כשאתה חושב שצלחת את הדרך ועברת ללא עימות אחד הספירויים יורד לעבר גבך מן העץ ומשתמש בטופריו בכדי לקרוע מעליך את תיק הגב עם הציוד ולגנוב אוכל!
    מה תעשה?

דילן:
    הצעה שלי? כשתגיעו לעיר, עבוד איתו על 'מגן התנגדות'
    -------
    "פיפלאפ קדימה זה הצ'אנס שלנו לניצחון!" אתה קורא באומץ ומכין את פיפלאפ למהלך.
    "תיצור מולך קיר בועות גדול ועבה במיוחד" אתה פוקד עליו ופיפלאפ כך עושה, סביבו חומת בועות חלקן גדולות חלקן קטנות ששומרות עליו.
    סנדסלאש יוצא בגלגול וכשאר מתקרב פיפלאפ קופץ וסנדלאש נכנס בקיר הבועות ונפגע, הוא מביט סביב מחפש את פיפלאפ.
    והפינגויין הקטן, לפקודה נוספת שלך, משתמש בניקור וצולל בתנועה ספירלית עם מקורו הזוהר אל סנדלאש ומנקר אותו בחזקה.
    סנדסלאש לבסוף מתעלף!
    מה תעשה?

וונדי:

רועדת מקור את מתחילה להכין את עצמך לקראת לינה בחוץ, כמה מן האבן ויחד עם מאדקיפ וקיובון אוספת עצים למדורה.
    לאחר שהשגתם ערימה יפה את פונה אל אחד הקאמפרטים והנאמלים שליד המים ומבקשת אש, לפתע נאמל אחד מסביר לך כי אם תתני לו מעט אוכל הוא יבעיר לך אש.
    את מסכימה ושולפת מהתיק שתי פירות ומגישה לו, הוא זולל אותם במהירות ללא רבב ומבעיר לך אש עם גחלת.
    בנתיים את מקימה מחנה ולאחר 15 דקות הכל כבר מוכן לשינה.
    מה תעשי?

.

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם:
    זה לשלומי: שלומי בכלל לא ניצלת את המתקפות של ג'יודוד למהלכים ינקניק... הבאתי לו מתקפות מעולות!
    ------------
    אתה מביט בלאלי בחיוך בטוח, נהנה מאוד מהקרב ואומר לה "את חושבת שתוכלי להביס את הדאסטוקס שלי בכזאת קלות? תחשבי שוב!"
    והיא משיבה "אני לא מזלזלת באף אחד, רק שתדע מותק גם ג'יודוד שלי יודע לזוז!" אתה פוקד על דאסטוקס להתחמק בחינניות, הפרפר מבצע בורג באוויר וזז בקלילות מג'יודוד שתכנן לדרוס אותו.
    הוא טופס גובה ואז עיניו של דאסטוקס צורחות באורות צבעוניים והוא יורה קרן על חושית אל ג'יודוד, שנפגע פגיעה מדוייקת וזה משפיע עליו וגורם לו לסחרחורת (בלבול).
    בנוסף דאסטוקס משתמש ברוח שמעיפה ומרוממת את ג'יודוד באוויר ואז מפילה אותו לקרקע.
    "ג'יודוד מותק, קדימה זה לא הזמן לנוח, יש לנו ריקוד לסיים עם הפרפרון הזה!" קוראת מאמא לאלי.
    מה תעשה?
    "אני אראה לך בדיוק מה דאסטוקס יודע לעשות!" אושיט יד קדימה במטרה לסיים את הקרב הזה. "הרם את ג'יאודוד באוויר בעזרת רוח קלה והשתמש בדחיפה כדי לסיים את זה!"

12. the bitch is back
    רובי:
    בסדר אבל הומו עניינים... זה גם היה יכול להגיע ליותר מיזה אני בטוח. זה לא שהוא אמר 'אמא שך טובה' כולה זרק כמה הערות ציוניות בדיוק כמו מישהו שאני מכיר **אכמ אכמ**
    ----------------------
    אתה מחליט לתפוס מרחק מהם, נתרע מהכמות, צועד בשקט בין העצים ולא עושה כל רע. אתה רואה את מבטם של הספירויים ננעץ בך.
    מביטים בך בלא סוף... לפתע כשאתה חושב שצלחת את הדרך ועברת ללא עימות אחד הספירויים יורד לעבר גבך מן העץ ומשתמש בטופריו בכדי לקרוע מעליך את תיק הגב עם הציוד ולגנוב אוכל!
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "תחזיר את זה פרגית משומרת!" אצעק ואשחרר במהירות את סינדקוויל "השתמש עליו בסחרור אש!" אקרא
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    דילן:
    הצעה שלי? כשתגיעו לעיר, עבוד איתו על 'מגן התנגדות'
    -------
    "פיפלאפ קדימה זה הצ'אנס שלנו לניצחון!" אתה קורא באומץ ומכין את פיפלאפ למהלך.
    "תיצור מולך קיר בועות גדול ועבה במיוחד" אתה פוקד עליו ופיפלאפ כך עושה, סביבו חומת בועות חלקן גדולות חלקן קטנות ששומרות עליו.
    סנדסלאש יוצא בגלגול וכשאר מתקרב פיפלאפ קופץ וסנדלאש נכנס בקיר הבועות ונפגע, הוא מביט סביב מחפש את פיפלאפ.
    והפינגויין הקטן, לפקודה נוספת שלך, משתמש בניקור וצולל בתנועה ספירלית עם מקורו הזוהר אל סנדלאש ומנקר אותו בחזקה.
    סנדסלאש לבסוף מתעלף!
    מה תעשה?
    סבבה למה לא,ועשיתי מהלכים! ותגיב כבר ינקניקיה!

"פיפלאפ נהדר!" אקרא באושר ואחבק את פיפלאפ בחוזקה, "לחמת בגבורה" אשבח את פיפלאפ ואלטף את ראשו בחיבה.
    "קדימה,בוא נחזור,שלא ידאגו יותר מדי!" אומר לפיפלאפ בחיול ואחזור ביחד איתו לכיוון המחנה

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ג'ו-
    "טוטודייל מהר, תגיב באקדח מים כנגד העוקצים וצור פיצוץ!" אתה קורא ומדריך את טוטודייל.
    טוטודייל מיד משגר אקדח מים מהיר,עוצמת השמש מורידה את כוח אקדם המים אך הוא עדיין זורם איתן לכיוון עוקצי הרעל של סקורופי ובולעים את הקוצים וזורמים ביחד לסקורופי שקופץ הצידה ולפתע מתחיל לרוץ לכיוונו של טוטודייל תוך כדי שהוא יורה עוקצי רעל! העוקצים פוגעים בטוטודייל שמכסה את פניו כדי להגן על עצמו,הוא קופץ הצידה אך לא שם לב שסקורופי נעמד לידו ונושך אותו בנשיכת חרק!.
    מה תעשה?
    הינה הגבתי XD
    ---------
    "טוטודייל השתמש באחד מידך והכה אותו בשריטה, ואז בעוד אחת!" אומר לטוטודייל ואקווה שזה ירחיק את סקורפי.
    לאחר מכן אביט בשמש ואחשוב לעצמי 'היא לבסוף תחליש את טוטודייל משמעותית, צריך לסיים זאת מהר ולתת לו מנוחה'
    ואז אפקוד על טוטודייל מלא תקווה "אוקיי טוטודייל שים לב, קפוץ מעל סקורפי ונשוך אותו בגבו, נער אותו ונשוך חזק ואז זרוק אותו לאוויר, ושהוא למעלה תירה אקדח מים ותעיף אותו עוד יותר גבוה!"
    ואקווה שהמהלך יעבוד.

דילן:
    "פיפלאפ נהדר!" אתה קורא אליו שמח במיוחד ומחבק אותו. "לחמת בגבורה" אתה מוסיף להחמיא לו והוא נהנה מאוד מהציונים לשבח.
    "קדימה,בוא נחזור,שלא ידאגו יותר מדי!" אתה מבקש ממנו והוא מהנהן בראשו וצועד איתך. אתם חוזרים ורואים את המחנה והדברים שלך מקופלים, וכך גם של ליסה שיושבת שם על אבן לצד היפופוטאס.
    "אירגנתי לך את הדברים, קדימה נצא לדרך!" אתה מרים את התיק והציוד ומתכונן לזוז...
    היפופוטאס מביט בכם במעט צער, הוא לא מעוניין לעזוב אתכם!
    מה תעשה?

רובי:
    אתה מתעמת עם הספירו על דבריך ומושך אותם בחזרה, הוא שורט ומנקר אותך ואת צועק ומנסה להעיף אותו.
    "החזר את זה פרגית משומרת!" "עוף מטומטם!" אתה צועק עליו עצבני הלוך ושוב ומוציא את סינדקוויל החוצה.
    סינדקוויל הנהנה מהחום מיד מבעיר את אש גבו ולפקודתך יורה מפיו סחרור אש חזק הפוגע בספירו הומרחיק אותו... ובעקבות זאת חבריו גם כן יורדים מהעץ ומצטרפים להטרדה!
    הם מנקרים ומכים את סינדקוויל שנלחם בהם באש ומנסה להרחיק, אך לא את כולם יחד...
    תצטרך להשתמש ביותר מפוקימון אחד בשביל לגבור על אלה.
    מה תעשה?

אדם:
    "אני אראה לך בדיוק מה דאסטוקס יודע לעשות!" אתה אומר נלהב ומושיט יד קדימה. אתה כבר מתכנן לסיים את הקרב.
    אתה מיד פועל ומורה לדאסטוקס "הרם את ג'יודוד באוויר בעזרת רוח וסיים זאת בדחיפה!" ודאסטוקס מנופף בכנפיו בחוזקה ורוח מגיעה ומרימה את ג'יודוד הכבד מהקרקע.
    הוא מסוחרר ומעל חושי ולא ממש מבין מה הולך, ועוד ליפני שהוא בכלל מספיק להבין דחיפה של דאסטוקס מפילה אותו חזרה לקרקע מעולף!
    "הו ג'יודוד חמוד שלי... אל תדאג אנקום בשבילך, דאסטוקס הולך לנשק את רצפה Honey!" היא אומר לך ומחזירה את גיודוד.
    לאחר מכן מוציא החוצה פוקדור נוסף וממנו יוצאת סמוצ'אם קטנה וחמודה מאוד!
    מה תעשה?

.

15. משתמש מנוסה

דילן:
    "פיפלאפ נהדר!" אתה קורא אליו שמח במיוחד ומחבק אותו. "לחמת בגבורה" אתה מוסיף להחמיא לו והוא נהנה מאוד מהציונים לשבח.
    "קדימה,בוא נחזור,שלא ידאגו יותר מדי!" אתה מבקש ממנו והוא מהנהן בראשו וצועד איתך. אתם חוזרים ורואים את המחנה והדברים שלך מקופלים, וכך גם של ליסה שיושבת שם על אבן לצד היפופוטאס.
    "אירגנתי לך את הדברים, קדימה נצא לדרך!" אתה מרים את התיק והציוד ומתכונן לזוז...
    היפופוטאס מביט בכם במעט צער, הוא לא מעוניין לעזוב אתכם!
    מה תעשה?

[/B]
    "אחייך מעט להיפופוטאס ואתקדם אליו ואתכופף אליו, "נפגשנו בצורה מאוד מיוחדת,ואני לא רוצה להשאיר אותך לבד! תרצה אולי להצטרף אליי ואל פיפלאפ חבר קטן?" אשאל אותו בחיוך ואוציא פוכדור ריק ואראה לו אותו.

ג'ו-
    "טוטודייל השתמש באחד מידך והכה אותו בשריטה, ואז בעוד אחת!" אתה מדריך את טוטודייל,טוטודייל מתעלם מהכאב ומרים את ידו הימנית ומיד שורט את סקורופי בפניו,הפגיעה משחררת את נשיכתו של סקורופי ובלי לשים לב טוטודייל מניף את ידו השמאלית ומשתמש בשריטה נוספת בכדי להרחיק את סקורופי,אתה רואה שסקורופי מתחיל להתנשם בכבדות,הוא עייף!.
    "עוד קצת טוטודייל קדימה!" אלבוס דועך בו בחיוך.
    'היא לבסוף תחליש את טוטודייל משמעותית, צריך לסיים זאת מהר ולתת לו מנוחה' אתה חושב בעודך מביט על השמש היוקדת.
    "אוקיי טוטודייל שים לב, קפוץ מעל סקורפי ונשוך אותו בגבו, נער אותו ונשוך חזק ואז זרוק אותו לאוויר, ושהוא למעלה תירה אקדח מים ותעיף אותו עוד יותר גבוה!" אתה מסביר לטוטודייל ונראה שהוא בעצמו רוצה לסיים את הקרב הזה כבר!
    טוטודייל קופץ מעל סקורופי שמשתמש בזנב רעל אך מפספס אותו,טוטודייל נוחת על גבו ומטיח אותו על הקרקע,נושך את גבו וזורק אותו לאוויר! סקורופי מנסה להתגונן אך לשווא! טוטודייל משגר אקדח מים מהיר שפוגע בסקורופי ומרים אותו לאוויר תוך כדי! לבסוף סקורופי נוחת על אדמ המדבר מעולף!.
    מה תעשה?

עמוד 17 מתוך 19 ראשוןראשון ... 71516171819 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •