אדם-
"אני כל כך אוהב קרב טוב!" אתה צורח בהתרגשות,לאלי מביטה בך ומצחקקת, "תודה רבה לך על הקרב הזה קודם כל!" אתה מוסיף, "'whenever you wish honey b" היא משיבה לך במבטא מצחיק ובתנועת ידיים מוזרה.
"דאסטוקס, שים לב אני מעוניין שתנחת על גבך ותמתין בסבלנות, כשג'יאודוד יזנק לעברך אני רוצה שתירה לעברו עוקץ רעל בכל הכח ואז חמוק מהר מההתקפה שלו!" אתה פוקד על דאסטוקס.
דאסטוקס נוחת בקרקע ומתהפך על הגב, "ג'יודוד מותק תנצל את זה שהוא על הקרקע ותשתמש ברעידה!" מאמא לאלי אומרת לג'יודוד וכך הוא עושה,הוא ל מתקרב כלל לדאסטוקס בזווית שאפשרת לו לתקוף את ג'יודוד,כג'יודוד מגיע לקרקע הוא חובט בה עם שתי ידיים והזירה מתחילה לרעוד! גבו של דסטוקס נפגע ונראה שהוא סובל, "עכשיו זריקת סלע!" לאלי מוסיפה,ג'יודוד חוזר לקרקע ושובר בעזרת שתי ידיו גוש אדמה שלאט לאט הופך לכדור! דאסטוקס מנסה להתחמק אך הוא הפוך ומאוד קשה לא לזוז בצורה הזאת,ג'יודוד משליך את הסלע על דאסטוקס שבמזל מצליח להתרומם ולהתחמק, "דאסטוקס!" דאסטוקס קורא ויורה עוקצי רעל הפוגעים בג'יודוד, "חבל על המאמץ סוויטי,מתקפות רעל כמעט ולא משפיעות על פוקמון כמו ג'יודוד!" לאלי אומרת לך וצוחקת בפראות, "עכשיו בוא נסיים את הקרב! ג'יודוד גילגול!" היא אומרת בנחישות ומצביעה על דאסטוקס.
מה תעשה?
רובי-
"ואתה כנראה יותר מידי הומו בשביל לצבוע את השיער באדום" אתה אומר לו בקול שחצני אך הוא נראה כלא מתייחס כלל, "שמע, אני ממוחה בלהיות ביצ'י אתה אפילו לא ברמה שלי!" אתה מוסיף, "מי ירצה להיות ביצ'י,לפחות אני כאדם בוגר ואחראי לא מחסל אנשים,כמוך" הוא אומר בקול לגלגני ומשלב את ידיו.
"פרסיאן זנב ברזל ומיד אחרי זה שוב ציפורני צל!" אתה פוקד על פרסיאן.
"צ'ימ'צאר חפירה ואז גלגל להבה!" סילבר אומר בקול שקט.
צ'ימ'צאר מתחיל להתחפר ומצליח להתחמק מזנב הברזל,פרסיאן מביט סביב כשלפתע הוא נפגע מצ'ימ'צאר ומועף הצידה,פרסיאן לא נראה שמווותר בקלות כזאת וכפתו מתחילה להיעטף באור סגלגל וציפורניו גודלות,ושני המתקפות מתנגשות ומבטלות זו את זו.
"יש לך מזל שהשעה היא שעת בוקר מוקדמת..אחרת השמש הייתה לצידי והיית מפסיד כבר במכה הראשונה!" סילבר אומר בקול מתנשא.
מה תעשה?
וונדי-
''מאדקיפ כל הכבוד!'' את מריעה למאדקיפ ומיד זורקת פוכדור ריק על קיובון.
הפוכדור שואב את קיובון לתוכו ונוחת על הקרקע כשהוא מתחיל להתנדנד.
את ומאדקיפ מחכים בציפיה לראות האם קיובון ייתפס ולאחר כמה רגעים הפוכדור נעצר!
תפסת קיובון!.
את מרימה את הפוכדור החדש של קיובון ולוקחת אותו,מחזירה את מאדקיפ לפוכדור וממשיכה ללכת.
כעבור 5 דקות הליכה את מבחינה בנווה מדבר קטן,בעל עצי מדבר אופיינים וכמה סלעים שאפשר לנוח עליהם,מצד שני את יכולה להמשיך בדרך.
מה תעשי?