Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 19 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 275
  1. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #31
    אדם:
    צ'ימצ'אר אכן מזנק גבוהה למעלה ויורד עם שריטה אל צ'ארמנדר, אך אז צ'ארמנדר מצליח להתחמק וברגע שרגליו של צ'ימצ'אר נוחטות על האדמה הוא תוקף בשריטה, צ'ימצאר באמצעות גופו הקופיפי ומצבע ניטור מסוגנן לאחור ומתחקמק.
    השניים מתחילים להתקוטט זה עם זה בשריטות שוב ושוב, שורטים זה את זה חזק ובפרעות... "צ'ימצ'אר עצור, הקשב לי וחמוק!" קורא סילבר בתוקפנות וצ'ימצ'אר מיד עושה כך.
    הוא מתחמק ואז מוסיף סילבר בנינוחות "גחלת, ללא רחמים!" צ'ימצ'אר שולח מתח גיצים חזק ובוער על צ'ארמנדר שנפגע בבטנו ונכבה!
    "שוב פעם, חזק יותר!" קורא סילבר וצ'ימצ'אר לוקח נשימה עמוקה ומתמקד לקראת עוד מטח גחלת אחד, אולי חזק יותר!
    מה תעשה?
    הוא גם יודע חפירה... גם הגחלת שלו פוגעת חזק בפוקימון אש... וגם מבצע התחמקות ופעמיים גחלת? אחת מהם פוגעת?! תמהני... אולי הייתי צריך לבחור בצ'ימצ'אר Xd
    ____________________

    "צ'ארמנדר, שים לב למה שאני אומר לך עכשיו!" אפקוד על צ'ארמנדר, מנסה לגבש תוכנית."זנק לרצפה והסתובב על גבך, ותירה גחלת לכל הכיוונים! גרם לגחלות של צ'ימצ'אר לאבד כיוון. לאחר מכן קפוץ היישר לעברו ותקוף בשריטות! קפוץ נגד כיוון השמש כדי שיסתנוור!"

  2. student of Gakuen Alice
    תאריך הצטרפות: Aug 2010
    שם: אליס
    הודעות: 11,415
    #32
    וונדי:[/U]
    [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Plum]''היי ווידל תעזוב אותה!'' את צועקת בכעס על ווידל שנראה מופתע וחודך ממעשיו.
    ווידל נראה כועס ובזמן שאת חושבת הוא יורה לכיוונך עוקצי רעל, למזלך מאדקיפ היה שם להגיב בסטירת בוץ סמיכה ולהעיף אותם לצדדים.
    מאדקיפ שנראה עצבני על כך שווידל תקף אותך, מציית מיד ומשגר מטח מים לכיוונו, אקדח המים שוטף את ווידל ומעיף אותו לאחור.
    ווידל לא מספיק להגיב ומאדקיפ דוחף אותו בכוח ובולם אותו לאחור. ווידל מתגלגל על הקרקע ובזמן הזה את רצה לכיוון סאנקרן ומנסה לקרוע את החוט העבה שווידל ליפף עליה, "סאנקר סאנקרן!" קוראת סאנקרן בקול מפוחד החוטים עבים דביקים וחלקלקים מאוד וקשה לך לפתוח אותם... בנתיים ווידל תוקף בנשיכה חרק את גבו של מאדקיפ שמחכה להוראה שלך!
    ''חוטים מעצבנים'' אמלמל בזעם ואנסה להמשיך לקרוע את החוטים מגופו של סאנקרן.
    ''מאדקיפ מהר תנער את ווידל ממך ואז אקדח מים, התקלה וסטירת בוץ!'' אני יורה למאדקיפ בתקווה שיצליח לתקוף את ווידל ושאני אצליח לקרוע את החוטים של ווידל.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013




    הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

  3. מנהל למופת! (לשעבר)
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הודעות: 4,286
    #33
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    ג'ו-
    "לא זה לא יקרה היום..." אתה ממלמל בשקט ומחליט לעשות מעשה! בלי כל התראה מוקדמת אתה רץ לכיוונו של פידג'י וקורא בקריאות "שו, שו, לך מפה!" בניסיון להבריחו, "פידג'י! פידג'י!" קורא פוקימון היונה שבורח על נפשו, "מיאו מיאו מיאו!" קורא מיאו בעצבים על כך שהברחת את הארוחה שלו, "חתול נבזי שכמותך, מתגנב מאחוריי הגב? בוא ותלחם מול מישהו בגודל שלך!" אתה אומר לו ומיאו מביט בך בעצבים ושולף את ציפורניו שמתארכות ונעשות לבנות, מבטו מאין מזכיר לך את המבט של "רוצה קרב? תקבל!".
    מיאו רץ לכיוונך ומתכונן לפגוע בך כשלפתע טוטודייל מגיח ממולך ושולח אקדח מים שמעיף את מיאו לאחור ורק מעצבן אותו יותר! הוא שולף את ציפורניו ויוצא לכיוונכם שוב!.
    מה תעשו?
    אחייך בשקט ואחכה לתזמון הנכון, לרגע שמיאו יהיה מספיק קרוב, כשהרגע הזה יגיע אומר "טוטודייל קפוץ גבוה ככל שתוכל, חבוט באדמה עם זנבך כדי להבטיח גובה. אז תקוף באקדח מים והצמד אותו לקרקע!"
    ואז אוסיף "עכשיו טוטודייל, בעוד הוא שוכב קפצץ בקלילות על ראשו ואז על הזנב, המשך לנטר לאחר ולמשוך אותו אליך.. ואז שריטה!"

    אדם:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "צ'אמנדר שים לב והקשב היטב!" אתה מסוו את צומת ליבו של צ'ארמנדר שמקשיב לך מבלי להסיר מבטו מצ'ימצ'אר שהולך וטוען את הגחלת שלו!
    אתה מסביר לו מה לעשות וסילבר כששומע מבלי מילים מביט בכם בהרמת גבה...
    צ'ארמנדר סומך עליך, מהנהן בראשו ובאמת נופל על גבו, שניה מתחת למתחת הגחלת של צ'ימצ'אר שנורה בדיוק מעליו והחום שלו מורגש במיוחד!
    צ'ארמנדר לא נרתע וממשיך במהלך, מסתובב ויורה גחלת לכל עבר בתנוע מעגלית. כמו ממטרה ממש!
    צ'ימצ'ר נפגע ברגליו ונופל על הרצפה. צ'ארמנדר לפקודתך קם מיד ומזנק נגד כיוון השמש אל צ'ימצ'אר שמסתנוור ותוקף אותו בשריטות.
    צ'ארמנדר נראה עצבני מתמיד, תוקף ותוקף ושורט ללא מנוחה, משהו בו יצא משליטה. צ'ימצ'אר דוחף אותו עם הרגליים החבולות ויורד שוב לאדמה אך צ'ארמנדר אחיו!
    הם רבים בפנים שוב ושוב, נפער עוד חור בצד השני אך לא יוצא ממנו אף אחד. אתה וסילבר עומדים שם בשקט אפילו הוא נראה מעט מתוח...
    לפתע נשמעות שתי צעקות מהדהדות "צ'ימממ..." "צ'ארמההה..." ולבסוף "צ'אררר!!" "דדרר!!!" ושתי החורים באדמה יוצאים מתחיי אש מרהיבים ממש כמו התפרצות געשית.
    אתה וסילבר עומדים עמומים שמתוך כל מתח עף על האוויר פוקימון אחד והם נופלים לאדמה מעולפים לגמריי!
    "תיקו מצמרר!" קורא לפתע פרופסור אוק בירץ' שיצא מהמעבדה למשמע קולות הקרב שלכם.
    מה תעשה?

    דילן:

    'נצטרך לשנות טכניקה...' אתה מהרהר בליבך וחושב מה כדי לעשות.
    "אוקיי פיפלאפ. אז ככה, תפוצץ את הכוח החבוי שמגיע אליך בעזרת ניקור!" אתה אומר והוא אכן מצליח בכך.
    ואז הוא משיב על קולי לשניים, ווארמפל שגם ככה מסוחרר מתעלף מן הצווחה המרחישה הזו. בורמי עוד עומד אך גם הוא נראה סובל, מנער את ראשו הלוך ושוב.
    פיפלאפ יוצא וחובט בוא בברוטליות ומרסק אותו על הרצפה, בורמי במאמץ רב קם ומשתמש בדחיפה, פיפלאפ מגיב לפקודתך בעוד חבטה ושתיהם מתנגשים אחד בשני ונראים מסוחררים.
    בורמי מתאושש ראשון וקופץ לחבר פיפלאפ עם פה פעור לנשיכת חרק!
    מה תעשה?

    וונדי:

    "חוטים מעצבנים'' את לוחשת בזעם וממשיכה להאבק בחוטים ולקרוע אותם. סאנקרן הקטנה והמפוחדת נראת לחוצה היא מתפתלת כל הזמן ורק מקשה עלייך את העבודה.
    בנתיים מעבר לגבך את קוראת אל מאדקיפ החמוד ''מאדקיפ מהר תנער את ווידל ממך ואז אקדח מים!" מדקיפ מקפץ סביב בועט ברגליו שוב ושוב... הוא לבסוף ווידל נופל.
    מאדקיפ אוגר מיד מים בפיו ובמטח חזק במיוחד שותף את ווידל הרחק שמתגלגל כמעט עשרה מטרים לאחור!
    "מאדקיף דחיפה!" את קוראת אך ווידל הגמיש מתחמק, הוא מנסה להתמש בדחיפה אך בוץ לעיניים מסטירת הבוץ מקשה עליו לבצע זאת.
    בנתיים הוא לא רואה וזה מושך לך זמן להתעסק עוד בחוטים.
    מה תעשי?

    .

  4. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #34
    אדם:
    לגביי החפירה כן צ'ימצ'אר יודע חפירה... גחלת גם אתה יודע, הוא פשוט ירה אותה בכל הכוח. שים לב שסילבר דוחק בו... הוא לא בדיוק המאמן הנחמד. אמור להיות לכולכם קשה נגד סילבר ספציפית!
    בקיצור? זה לא הפוקימון זה המאמן ;)
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "צ'אמנדר שים לב והקשב היטב!" אתה מסוו את צומת ליבו של צ'ארמנדר שמקשיב לך מבלי להסיר מבטו מצ'ימצ'אר שהולך וטוען את הגחלת שלו!
    אתה מסביר לו מה לעשות וסילבר כששומע מבלי מילים מביט בכם בהרמת גבה...
    צ'ארמנדר סומך עליך, מהנהן בראשו ובאמת נופל על גבו, שניה מתחת למתחת הגחלת של צ'ימצ'אר שנורה בדיוק מעליו והחום שלו מורגש במיוחד!
    צ'ארמנדר לא נרתע וממשיך במהלך, מסתובב ויורה גחלת לכל עבר בתנוע מעגלית. כמו ממטרה ממש!
    צ'ימצ'ר נפגע ברגליו ונופל על הרצפה. צ'ארמנדר לפקודתך קם מיד ומזנק נגד כיוון השמש אל צ'ימצ'אר שמסתנוור ותוקף אותו בשריטות.
    צ'ארמנדר נראה עצבני מתמיד, תוקף ותוקף ושורט ללא מנוחה, משהו בו יצא משליטה. צ'ימצ'אר דוחף אותו עם הרגליים החבולות ויורד שוב לאדמה אך צ'ארמנדר אחיו!
    הם רבים בפנים שוב ושוב, נפער עוד חור בצד השני אך לא יוצא ממנו אף אחד. אתה וסילבר עומדים שם בשקט אפילו הוא נראה מעט מתוח...
    לפתע נשמעות שתי צעקות מהדהדות "צ'ימממ..." "צ'ארמההה..." ולבסוף "צ'אררר!!" "דדרר!!!" ושתי החורים באדמה יוצאים מתחיי אש מרהיבים ממש כמו התפרצות געשית.
    אתה וסילבר עומדים עמומים שמתוך כל מתח עף על האוויר פוקימון אחד והם נופלים לאדמה מעולפים לגמריי!
    "תיקו מצמרר!" קורא לפתע פרופסור אוק בירץ' שיצא מהמעבדה למשמע קולות הקרב שלכם.
    מקובל עליי. Xd
    _________
    "שום תיקו!" צרחתי בכעס. לא הסכמתי להירגע וזינקתי לעבר סילבר עומד צמוד אליו וזועם מכעס. "אין לך שום זכות לקרוא לי ביזבוז זמן או מאמן חלש! הפוקימון שלך כמעט קרס למשמע העומס שהנחתת עליו! גרמת לו כמעט להתעלף רק מהפקודות שלך! אתה יהיר וטיפש ורק רע יצא לך מזה! בפעם הבאה שניפגש אני מבטיח לך שזה לא יהיה תיקו!"
    הסתובבתי והשארתי אותו מבלי להביט לאחור. ניגשתי אל צ'ארמנדר והרמתי אותו בשני ידיי. "נתת קרב כל כך טוב, אין לך מושג עד כמה אני גאה בך. יש בך יכולות מדהימים ואני מעריך אותך על שנתת את כל כולך לקרב. מגיעה לך מנוחה טובה." שמעתי את עצמי לוחש לו באהבה. ניגשתי אל הפרופסורים ונשמתי עמוק. נרגע מקול הכעס שאגרתי על סילבר. "תוכלו בבקשה לרפא את צ'ארמנדר?"

  5. היכל התהילה
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    הודעות: 19,996
    #35
    אביב-
    תודה רבה! D:
    אתה מערער לעצמיך על אופיו ואישיותו של סילבר המסתורי ומחליט שלא לענות לדבריו.
    אתה משחרר את טריקו,קרן אור לבנה שיוצאת מהפוכדור פוגעת בקרקע ונהפכת בין רגע לפוקימון דמוי לטאה ירוקה העומד על שתיים
    אתה מתכופף אליו כדי להיות בגובהו,טריקו לוקח צעד אחורה במעט חשש ומזעיף מעט את פניו כלפיך אז אחרי שאתה מציג את עצמיך פרצופו הזעוף נעלם והוא מעלה חיוך קטן,מתקדם אליך כמה צעדים ולוחץ את ידך בידידות.
    אחרי ההיכרות בינכם אתה נעמד בחזרה ומתחיל ללכת ביחד עם טריקו לכיוון היציאה מן העיר,אחר כ-5 דקות הליכה אתה מגיע לתחילת דרכה של דרך 001 הנראית לך כמו יער קטן ונעים למראה.
    טריקו מחייך מיד למראה היער ומיד רץ ומתחיל לטפס על עץ קרוב,אתה מתחיל לחשוש לאן טריקו נעלם כשלפתע הוא קופץ מהענף עם זרד בפיו, "טריקו!" הוא אומר בעודו מצביע על הזרד,אתם ממשיכים ללכת כשלפתע טריקו נעצר ומביט בשיח מצד ימין שלכם כשלפתע טריקו דוחף אותך ומפיל אותך על האדמה,אתה לא מבין למה הוא עשה זאת כשלפתע אתה רואה אבקה צהובה עפה מעליך,אתה מביט לאותו כיוון שטריקו הביט עליו ומבחין בפרס הנראה די עצבני מכך שפיספס,טריקו נוהם בשקט ומביט בו בפרצוף עצבני.
    מה תעשה?
    ----------------------------------------------------------------------------------
    יש לי בעיה עם הציטוט מקווה שיסתדר בינתיים אני שם קו
    אני רוצה לשאול איך, איך ידעת שמכל הפוקימונים בשדה 1 דווקא אותו אני רוצה?
    ===
    "וואו, זה פרס!" אקרא נלהבות מן פגישתי את הפוקימון הפראי הראשון, לא לפני שאחוש גאווה על מעשו של טריקו.
    אבדוק את המידע הידוע על פרס בפוקידע.
    'פרס נראה כמו פוקימון די מעניין... אולי אלכד אותו?' אתהה לעצמי, 'לנסות ללכוד פוקימון, אני לא מאמין שאני עומד לעשות זאת!'
    "טריקו כל הכבוד לך! בוא ננסה להשיב לו כהוגן, מה אתה אומר? מתקפת עשב תהיה נוראית עליו, הוא הרי חרק ועשב בעצמו... אצטרך לקחת בחשבון את האבקה המשתקת שלו... אני יודע, טריקו, קפוץ על זנבך בכדי להתחמק מהאבקה הקרבה, ונחת עליו בחבטה מחוזקת תאוצה!"

  6. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2009
    הודעות: 6,674
    #36
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10;1375LOR=Black

    דילן:

    [/COLOR][/COLOR]'נצטרך לשנות טכניקה...' אתה מהרהר בליבך וחושב מה כדי לעשות.
    "אוקיי פיפלאפ. אז ככה, תפוצץ את הכוח החבוי שמגיע אליך בעזרת ניקור!" אתה אומר והוא אכן מצליח בכך.
    ואז הוא משיב על קולי לשניים, ווארמפל שגם ככה מסוחרר מתעלף מן הצווחה המרחישה הזו. בורמי עוד עומד אך גם הוא נראה סובל, מנער את ראשו הלוך ושוב.
    פיפלאפ יוצא וחובט בוא בברוטליות ומרסק אותו על הרצפה, בורמי במאמץ רב קם ומשתמש בדחיפה, פיפלאפ מגיב לפקודתך בעוד חבטה ושתיהם מתנגשים אחד בשני ונראים מסוחררים.
    בורמי מתאושש ראשון וקופץ לחבר פיפלאפ עם פה פעור לנשיכת חרק!
    מה תעשה?
    [B]

    מה תעשי?
    "פיפלאפ תגיב בניקור! מקורך יגדל וכך גם ירחיק אותך מבורמי וגם יפגע בו! לאחר מכן תגיע לבורמי ותכה ותכה בו בחבטה חזקה!" אדריך את פיפלאפ, "כל הכבוד קדימה רק עוד קצת!" אוסיף

  7. מנהל למופת! (לשעבר)
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הודעות: 4,286
    #37
    שין:
    אז אל תצטט בנתיים עד שתוכל... ולגביי הפרס, פשוט ניחוש מוצלח של שלומי.
    --------------------------
    אתה נראה נלהב מאוד כשאתה מבחין בפרס הקטן, הוא פוקימון הפיראי הראשון, שוכח לרגע מהעובדה שהוא תקף אתכם.
    אתה מודה לטריקו ומחייך עליו, הוא קורץ לך ללא מילים. אתה מביט שנית בפרס ותוהה לעצמך 'פרס נראה כמו פוקימון די מעניין...' וכבר חושב על לכידה פוטנציאלית.
    "טריקו כל הכבוד לך! בוא ננסה להשיב לו כהוגן, מה אתה אומר?" אתה שואל וטריקו מהנהן בראשו "טרי!"
    אתה כבר עושה כמה חישובים בראשך ואז פועל. טירקו, להוראתך נעמד על זנב מקפל אותו ומשתמש בו לתנופה בשביל זינוק גבוה וחולף מעל אבקת השיתוק.
    הוא מבצע באקרובטיות קלה בורג באוויר לתנופה ונוחט עם חבטה חזקה ומדוייקת על הגב של פרס!
    פרס אינו מאבד זמן ומשיב במטח של קליע זרעים (Bullet seed) ומעיף את טריקו על גבו, הוא מתאושש וקם מיד.
    פרס מתקדם בצעדים קטנים אך זריזים אל טריקו וכבר מכין את צבתותיו לשריטה.
    מה תעשה?

    דילן:
    "פיפלאם תגיב בניקור!" אתה קורא ופיפלאפ אכן זאת, מקורו החד והדוקרני מיד מרחיק את בורמי שנחבל ממנו. בורמי הולך כמה צעדים לאחור אך יוצא שוב בחבטה.
    פיפלאפ לפקודתך אוגר את כל המרץ שלו לחבטה אחת נוספת וזחקה, הוא מסובב את ידו מספר פעמים לתנופה וחובט בסנטרו של בורמי ומפיל אותו מעולף לקרקע!
    אתה אינך מאמין שהפינגויין הקטן התגבר על שתי פוקימון כבר בקרבו הראשון... "כל הכבוד פיפלאפ היית מעולה!" אתה מריע, והוא מחייך ומסמיק מהתרגשות.
    מה תעשה?


    אדם:
    "שום תיקו!" "לא ייתכן!" שניכם צועקים בוא זמנית. לא הסכמת להירגע ולו לשנייה למרות צעקות הפרופסור שמבציר בך להירגע מהצד!
    אתה הולך אל סילבר בצעדים מהירים ורועמים, עומד מולו ומביט בו בכעס "אין לך עכשיו שום זכות לקרוא לי ביזבוז זמן או מאמן חלש!" את צועק והוא בכלל לא נרתע, רק מחייך.
    "הפוקימון שלך כמעט קרס למשמע העומס שהנחתת עליו! גרמת לו כמעט להתעלף רק מהפקודות שלך! אתה יהיר וטיפש ורק רע יצא לך מזה!" אתה ממשיך להטיף לו והוא בשלו.
    "בפעם הבאה שניפגש אני מבטיח לך שזה לא יהיה תיקו!" אתה אומר ומסתובב ובא ללכת אל צ'ארמנדר, הוא מסובב אותך אליו בחזרה ומביט בך היטב.
    "בפעם הבאה שניפגש זכור היטב שאין סיכוי שזה יגמר בתיקו! אני אנצח אותך... הפעם היה לך מזל אדם!" ואומר את שמך מבלי שהזכרת אותו כלל!
    הוא מחזיר את צ'ימצ'אר ולוחש לפוקדור אך אתה מצליח לשמוע "תיקו, בושה... לך מחכה הרבה מאוד עבודה!"
    והוא הולך לו לדרכו, אתה רוצה להשיב לו אך בירץ' אוחז בכתפך ועוצר מבעדך... אתה מתפנה על צ'ארמנדר שכבר התעורר אך עדיין מבולבל.
    " "נתת קרב כל כך טוב, אין לך מושג עד כמה אני גאה בך. יש בך יכולות מדהימים ואני מעריך אותך על שנתת את כל כולך לקרב" אתה מסביר לו בחיוך והוא נראה מרוצה מעצמו.
    בירץ' לוקח אותו ממך אפילו מבלי לשאול ואומר "בוא ילד נרפא אותו!"
    לאחר 10 דקות שאתה יושב שם בירץ' מחזיר לך אותו ואומר "שמור עליו בחור, פוקימון מרתק הוא צ'ארמנדר!"
    ואתה מודה לו ויוצא מהמעבדה.
    מה תעשה?

    .

  8. היכל התהילה
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    הודעות: 19,996
    #38
    אבל אתה תמיד צריך תדוגמא להמשך שרשמת לי איךזה ילך בלי ציטוט
    ומגניב ביותר ם: אגב אם תעז\לומר שטוטודייל לא חמוד, אני אמצא אותך
    ---
    'פרס הזה לא פראייר בכלל! והוא כל כך מגניב עם הפטריות האלו על הגב שלו... מעניין האם אכילות? אוי, להתרכז!'
    "זינוק נהדר טריקו. כעת, נצל את מתקפת הזריזות בכדי לחמוק מבין צבתותיו של פרס, מתקפה שתיתן לך את היתרון בקרב המהירויות, והטח אותו בחבטה כך שינחת על גבו לאחור, עם בטן חשופה לכל! משם אני חושב שזריקת פוקדור תוכל להתאים!"
    --
    פרס בייס ספיד 25
    טריקו 70
    ם000000000000000000000000 רק אומר Xd

  9. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #39
    אדם:
    "שום תיקו!" "לא ייתכן!" שניכם צועקים בוא זמנית. לא הסכמת להירגע ולו לשנייה למרות צעקות הפרופסור שמבציר בך להירגע מהצד!
    אתה הולך אל סילבר בצעדים מהירים ורועמים, עומד מולו ומביט בו בכעס "אין לך עכשיו שום זכות לקרוא לי ביזבוז זמן או מאמן חלש!" את צועק והוא בכלל לא נרתע, רק מחייך.
    "הפוקימון שלך כמעט קרס למשמע העומס שהנחתת עליו! גרמת לו כמעט להתעלף רק מהפקודות שלך! אתה יהיר וטיפש ורק רע יצא לך מזה!" אתה ממשיך להטיף לו והוא בשלו.
    "בפעם הבאה שניפגש אני מבטיח לך שזה לא יהיה תיקו!" אתה אומר ומסתובב ובא ללכת אל צ'ארמנדר, הוא מסובב אותך אליו בחזרה ומביט בך היטב.
    "בפעם הבאה שניפגש זכור היטב שאין סיכוי שזה יגמר בתיקו! אני אנצח אותך... הפעם היה לך מזל אדם!" ואומר את שמך מבלי שהזכרת אותו כלל!
    הוא מחזיר את צ'ימצ'אר ולוחש לפוקדור אך אתה מצליח לשמוע "תיקו, בושה... לך מחכה הרבה מאוד עבודה!"
    והוא הולך לו לדרכו, אתה רוצה להשיב לו אך בירץ' אוחז בכתפך ועוצר מבעדך... אתה מתפנה על צ'ארמנדר שכבר התעורר אך עדיין מבולבל.
    " "נתת קרב כל כך טוב, אין לך מושג עד כמה אני גאה בך. יש בך יכולות מדהימים ואני מעריך אותך על שנתת את כל כולך לקרב" אתה מסביר לו בחיוך והוא נראה מרוצה מעצמו.
    בירץ' לוקח אותו ממך אפילו מבלי לשאול ואומר "בוא ילד נרפא אותו!"
    לאחר 10 דקות שאתה יושב שם בירץ' מחזיר לך אותו ואומר "שמור עליו בחור, פוקימון מרתק הוא צ'ארמנדר!"
    ואתה מודה לו ויוצא מהמעבדה.
    "צ'ארמנדר צא!" אקרא אל צ'ארמנדר ואוציא אותו החוצה ואתיישב על הרצפה. "אני מצטער שלא יצא לי להציג את עצמי. קוראים לי אדם ואני בן חמש עשרה! אתה מבין? יש לי בעיית התפרצות ואני מרבה לכעוס על אנשים שאינם הוגנים. אני גם מאבד ריכוז בקלות ולכן כה כעסתי על סילבר. מה שגרם לך לנחות ככה אצלי היישר אל תוך קרב.
    אני יודע שגם אני הדפתי אותך קצת יותר מדי ואני מתנצל על כך! עם זאת אני מבטיח שלא אדרוש ממך משהו שהוא לא ביכולתך." אחייך אליו ואגיש לו קצת אוכל לפוקימונים אשר ברשותי. אני עצמי אוציא תפוח שארזתי בבית ואנגס ברעש. אוציא לי גם מפה ואביט בה בעיון רב. אני מעוניין להגיע לעיר "סטון וויל", כך שעליי לעבור דרך השביל הזה.
    אני גם מודע לעובדה ששם גר מנהיג מכון האבן "ברוק". עליי לצרף מספר פוקימונים לצוות שלי כדי להצליח להתמודד מולם. והכי חשוב, עליי לאמן את הפוקימונים שלי. המסע אומנם רק החל, אבל הקרב נגד סילבר הוכיח לי שאני חייב להיות חזק כדי להוכיח לכולם שאני יכול לנצח בדרך שלי, שאני לא חייב להשתנות.
    אקום ממקומי ואחייך לצ'ארמנדר ואתחיל לצעוד לעבר דרך מספר 1.

  10. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2009
    הודעות: 6,674
    #40
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [/COLOR]
    דילן:
    "פיפלאם תגיב בניקור!" אתה קורא ופיפלאפ אכן זאת, מקורו החד והדוקרני מיד מרחיק את בורמי שנחבל ממנו. בורמי הולך כמה צעדים לאחור אך יוצא שוב בחבטה.
    פיפלאפ לפקודתך אוגר את כל המרץ שלו לחבטה אחת נוספת וזחקה, הוא מסובב את ידו מספר פעמים לתנופה וחובט בסנטרו של בורמי ומפיל אותו מעולף לקרקע!
    אתה אינך מאמין שהפינגויין הקטן התגבר על שתי פוקימון כבר בקרבו הראשון... "כל הכבוד פיפלאפ היית מעולה!" אתה מריע, והוא מחייך ומסמיק מהתרגשות.
    מה תעשה?

    [/B]
    "פיפלאפ נהדר! היית מצוין אני גאה בך!" אומר לפיפלאפ עם חיוך גדול ואחבק אותו, "כדאי שתנוח!" אוסיף ואחזיר אותו לפוכדור.
    אמשיך ללכת,רצפה בנוף ואהנה מהדרך

  11. מנהל למופת! (לשעבר)
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הודעות: 4,286
    #41
    אביב:
    Spoiler ספוילר
    ------------------------------------------------
    'פרס הזה לא פראייר בכלל! והוא כל כך מגניב עם הפטריות האלו על הגב שלו... מעניין האם אכילות? אוי, להתרכז!' אתה נותן למוחך לרחף עם הדימיון בעודך מביט בסרטן הקטן.
    אתה מחמיא לטריקו על עבודתו עד עכשיו וחושב על איך לסיים את הקרב, אתה פוקד עליו להשתמש במהירות. טריקו עושה זאת ויכול לזוז כעט במהירות עוצרת נשימה כאשר הילה לבנה נושבת מאחוריו.
    פרס בחוסר ברירה מנסה חיתוכי זעם (Furry Cutter) שוב ושוב אך ללא שום הצלחה, טריקו נע במהירות בין צבתותיו החדות של פרס ומנסה לזהות הזדמנות לתקוף.
    אך אז פרס מתארכז ופלוט ענת אבקנים צהובים שמכסים את טריקו ונספגים בו.. טריקו כורע ברך, ונראה כי הוא מתקשה לזוז.
    זרמים סטאטיים רבים מקשים עליו לחשוב ולזוז... ופרס מחכך את צבתויות בחיוך ונראה מרוצה מעצמו!
    מה תעשה?


    אדם:

    אתה מוציא שוב את צ'ארמנדר החוצה, הוא מביט בך מחוייך, נראה כי שמח לראות אותך שוב. אתה מתיישב לידו לדבר עימו בגובה העיניים.
    ואז אתה מציג את עצמך ומבצע היכרות "אני מצטער שלא יצא לי להציג את עצמי. קוראים לי אדם! אתה מבין? יש לי בעיית התפרצות ואני מרבה לכעוס על אנשים שאינם הוגנים. אני גם מאבד ריכוז בקלות ולכן כה כעסתי על סילבר... מה שגרם לך לנחות ככה אצלי היישר אל תוך קרב."
    ואז הינך מוסיף "אני יודע שגם דחקתי בך קצת יותר מדי ואני מתנצל על כך! אני מבטיח, לא אדרוש ממך משהו שהוא לא ביכולתך."
    צ'ארמנדר קד קדימה קטנה מנופף עם ידיו ומדבר אליך למרות שאינך ממש מבין את השפה... אך נראה שהוא מציג את עצמו גם כן. והוא לוחץ את ידך.
    אתה מופתע אך נענה ללחיצת היד... אתה מחליט שהגיע הזמן שלכם לזוז אל הדרך ולהתחיל עכשיו על אמת את המסע.
    פותח את המפה ויוצא עם צ'ארמנדר שמטייל לצידך אל הדרך הראשונה שלכם!
    לאחר דקות מהרגע שאתם עוזבים את שטח העיר הטבע עושה את שלו ואתה מרגיש חופשי ומשחורר... כיף ונעים לך יחד עם צ'ארמנדר שאתם שוכחים לרגע היכן אתם נמצאים!
    לפתע נשמע רכש מתוך שיח, אתה מביט שמאלה מבהלה וזה אוחז את צומת ליבך... השיח מנדנד במקום שוב ושוב.
    מה תעשה?


    דילן:

    מכוון שכבר ציינתי את הבעת התודה בעדכון הקודם אדלג עליה ברשותך P:
    -----------
    אתה מחזיר את פיפלאפ לנוח בפוקדור וממשיך ללכת ולהנות מן הטבע ומן הנוף. הרוח הנעימה, קרני השמש המבצבצות מן העלים וקולות היער נעימים לך מאוד.
    מרגיש לך באמת טוב, כמו המקום שתמיד רצית להיות בו... לאחר כבערך 15 דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון.
    תחילה הוורדרד הזה מזכיר ג'יגליפאף אך כשאתה מתקרב אתה מבחין שזהו הופיפ, הוא מרחף ימינה ונעצר, מחרף שמאלה ונעצר...
    מביט לכל הצדדים ופרצופו נראה מודאג משום מה.
    כל העניין נראה מעט מוזר...
    מה תעשה?

    .

  12. the bitch is back
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    הודעות: 17,822
    #42
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה


    עומר-
    "אוקי סינדקוויל! אני חושב שקומבי, יכול להיות פוקימון נהדר לקרב ראשון, ואולי אפילו כחבר צוות חדש!" אתה אומר לסינדקוויל שמהנהן בהסכמה בעודו מביט בקומבי המעופפים באוויר.
    אתה מסביר לסינדקוויל את ההבדלים בין קומבי זכר לנקבה ומדריך אותו מה לעשות ברגע שיפגוש בקומבי נקבה.
    "סינדה סינדקוויל!" הוא מהנהן באישור ושניכם ממשיכים ללכת באזור שבו הקומבי מעופפים.
    אתם ממשיכים ללכת כשלפתע אתה שומע את סינדקוויל קורא, "סינדקוויל!" ומרים את ראשו להמשך הדרך,שם אתה מבחין בקבוצה קטנה של קומבי שנראים לך שונה ממה שראית מקודם.

    סינדקוויל מבין שמדובר בקומבי הנכון ומשחרר מסך עשן,עשן סמיך ושחור יוצא מפיו ומקיף את קבוצת הקומבי הקטנות,סינדקוויל לא מבזבז זמן והוא משחרר סיחרור אש שנשלח לתוך העשן ולאחר כמה שניות נשמע קול פגיעה,קבוצת הקומבים בורחים לכל עבר עד שהעשן נעלם ואתה מבחין בקומי אחת עם נקודה אדומה מביטה בסינדקוויל כועסת,מניפה את כנפיה ומשחררת משב רוח המעיף את סינדקוויל לאחור.
    מה תעשה?

    [/B][/COLOR]

    "קדימה סינדקוויל! השתמש שוב בסחרור אש ומיד אחרי זה עברות לחבטות זעם!" אקרא בביטחון "הזהר מהמתקפות שלה! אם היא תוקפת, ואתה דחוק לפינה שלך מסך עשן כדי לבלבל אותה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

  13. מנהל למופת! (לשעבר)
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הודעות: 4,286
    #43
    עומר:
    אינך נתרע מהתקפתה של קומבי וכך גם לא סינדקוויל, הוא יוצר ספירלה של אש שפוגעת היטב בקומבי ופוצעת אותה קשה.
    ואם זה לא מספיק בעוד היא נופלת אל הקרקע סינדקוויל רץ, מנזק וחובט בה בשלוש חבטות פראיות ההולמות אותה כהוגן ומשאירות את קומבי שרועה
    על הדשא לכמה רגעים...
    אך כיאה לדבורה קומבי עקשנית, היא מתרוממת מיד בניפוף כנפיים זריז וזזה בתנועות חדות אל סינדקוויל ותוקף בנשיכת חרק!
    שלושת ראשיה מתקווצים ונושכים בנוקשות רבה את סינדקוויל שזועק מכאב. ואז היה מתרחקת ומתשתמשת בזריזות (Swift) ומטר כוכבים זריזים פוגעים ומתנפצים על גופו של הסינדקוויל הקטן שלך.
    מה תעשה?

    .

  14. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2009
    הודעות: 6,674
    #44
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [U][B]
    דילן:

    מכוון שכבר ציינתי את הבעת התודה בעדכון הקודם אדלג עליה ברשותך P:
    -----------
    אתה מחזיר את פיפלאפ לנוח בפוקדור וממשיך ללכת ולהנות מן הטבע ומן הנוף. הרוח הנעימה, קרני השמש המבצבצות מן העלים וקולות היער נעימים לך מאוד.
    מרגיש לך באמת טוב, כמו המקום שתמיד רצית להיות בו... לאחר כבערך 15 דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון.
    תחילה הוורדרד הזה מזכיר ג'יגליפאף אך כשאתה מתקרב אתה מבחין שזהו הופיפ, הוא מרחף ימינה ונעצר, מחרף שמאלה ונעצר...
    מביט לכל הצדדים ופרצופו נראה מודאג משום מה.
    כל העניין נראה מעט מוזר...
    מה תעשה?
    אתקדם באיטיות לאותו פוקימון בחיוך ידידותי, "קרה משהו שאתה כל כך מודאג?" אשאל אותו בקול רגוע



    ג'וי-
    אינך נלחץ ממיאו המתקרב אליכם במהירות,אתה מחכה לרגע הנכון וכשמיאו במרחק לא גדול ממכם אתה נותן לטוטודייל את הפקודה לקפוץ גבוה,טוטודייל מתכופף מעט ובעזרת זנבו מקבל תנופה,פוקימון החתול לא מתרגש ובעזרת מהירותו וחושיו החתוליים מצליח לקפוץ לגובה שטוטודייל הגיע אליו בדיוק רב ושורט אותו באוויר ומחזיר את טוטודייל לקרקע פגוע מציפורניו.
    טוטודייל מנער את ראשו ומחכה שמיאו יחזור,מיאו לא מבזבז זמן ובזמן שהוא נוחת זנבו מתחיל לזהור והוא מנסה לפגוע בטוטודייל! טוטודייל קופץ הצידה ומצליח להתחמק מההתקפה של מיאו ומתחיל למשוך את יריבו אליו,מיאו העצבני חושף את ציפורניו שוב ושורט ושורט במטרה לפגוע בטוטודייל שמפתיע אותו לפתע עם שריטות בעצמו! מיאו נפגע אך מהירותו הגבוהה מאפשרת לו לקפוץ הצידה, "מיאו מיאו" ממלמל הפוקימון ומושיט את ידו כשאחת מציפורניו זזה לכיוון שלו,מאין סוג של "בוא נראה אותך!".
    מה תעשה?

  15. student of Gakuen Alice
    תאריך הצטרפות: Aug 2010
    שם: אליס
    הודעות: 11,415
    #45
    [COLR=Plum]
    וונדי:

    "חוטים מעצבנים'' את לוחשת בזעם וממשיכה להאבק בחוטים ולקרוע אותם. סאנקרן הקטנה והמפוחדת נראת לחוצה היא מתפתלת כל הזמן ורק מקשה עלייך את העבודה.
    בנתיים מעבר לגבך את קוראת אל מאדקיפ החמוד ''מאדקיפ מהר תנער את ווידל ממך ואז אקדח מים!" מדקיפ מקפץ סביב בועט ברגליו שוב ושוב... הוא לבסוף ווידל נופל.
    מאדקיפ אוגר מיד מים בפיו ובמטח חזק במיוחד שותף את ווידל הרחק שמתגלגל כמעט עשרה מטרים לאחור!
    "מאדקיף דחיפה!" את קוראת אך ווידל הגמיש מתחמק, הוא מנסה להתמש בדחיפה אך בוץ לעיניים מסטירת הבוץ מקשה עליו לבצע זאת.
    בנתיים הוא לא רואה וזה מושך לך זמן להתעסק עוד בחוטים.
    מה תעשי?[/COLOR]
    [/QUOTE]

    ''מאדקיפ תתקוף בהתקלה וסטירת בוץ! אסור לך לתקוף באקדח מים י אולי הוא ישטוף את הבוץ'' אומר למאדקיפ בתקווה רבה שיצליח בזמן שאומר לסאנקרן ''סנקרן חמודה בבקשה אל תזוזי כדי שאוכל לשחרר אותך'' ואשמיך לנסות ולהתיר את החוטים.
    לפתע אזכר שיש לי חכה אוציא את החכה כי הרי לחכות יש קרס חד! ואשתמש בקרס לחתוך את החוטים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013




    הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 19 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •