Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 19 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    וונדי-
    ''מאדקיפ תתקוף בהתקלה וסטירת בוץ! אסור לך לתקוף באקדח מים י אולי הוא ישטוף את הבוץ'' את אומרת למאדקיפ שמהנהן בהסכמה.
    בזמן שווידל לא יכול לזוז מאדקיפ מצליח לדחוף אותו ולהרחיק אותו יותר,מאדקיפ לא מבזבז זמן ויורה גוש בוץ אשר מצליח גם הוא לפגוע בווידל ולסבך אותו יותר! בזמן הזה את מנסה להרגיע את סאנקרן שעדיין לחוצה מכל הסיטואציה אך למשמע דברייך היא מתחילה להירגע ולתת לך לעשות את העבודה ובזמן שווידל סבוך בתוך הבוץ' את מצליחה לשחרר את סאנקרן! בלי פקודה ממך מאדקיפ דוחף בחוזקה את ווידל שנחבט בגזע של עץ ונראה מעולף!.
    "סאן סאנקרן!" קוראת הפוקימונית הקטנה בשמחה ובששון על כך שהצלת אותה ואף נותנת למאדקיפ נשיקה על הלחי שגורמת לו להסמיק מעט.
    מה תעשי?

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם:*
    אתה מוציא שוב את צ'ארמנדר החוצה, הוא מביט בך מחוייך, נראה כי שמח לראות אותך שוב. אתה מתיישב לידו לדבר עימו בגובה העיניים.
    ואז אתה מציג את עצמך ומבצע היכרות "אני מצטער שלא יצא לי להציג את עצמי. קוראים לי אדם! אתה מבין? יש לי בעיית התפרצות ואני מרבה לכעוס על אנשים שאינם הוגנים. אני גם מאבד ריכוז בקלות ולכן כה כעסתי על סילבר... מה שגרם לך לנחות ככה אצלי היישר אל תוך קרב."*
    ואז הינך מוסיף "אני יודע שגם דחקתי בך קצת יותר מדי ואני מתנצל על כך! אני מבטיח, לא אדרוש ממך משהו שהוא לא ביכולתך."
    צ'ארמנדר קד קדימה קטנה מנופף עם ידיו ומדבר אליך למרות שאינך ממש מבין את השפה... אך נראה שהוא מציג את עצמו גם כן. והוא לוחץ את ידך.
    אתה מופתע אך נענה ללחיצת היד... אתה מחליט שהגיע הזמן שלכם לזוז אל הדרך ולהתחיל עכשיו על אמת את המסע.
    פותחאת המפה ויוצא עם צ'ארמנדר שמטייל לצידך אל הדרך הראשונה שלכם!
    לאחר דקות מהרגע שאתם עוזבים את שטח העיר הטבע עושה את שלו ואתה מרגיש חופשי ומשחורר... כיף ונעים לך יחד עם צ'ארמנדר שאתם שוכחים לרגע היכן אתםנמצאים!
    לפתע נשמע רכש מתוך שיח, אתה מביט שמאלה מבהלה וזה אוחז את צומת ליבך... השיח מנדנד במקום שובושוב.
    מה תעשה?*

''צ'ארמנדר בוא נתרכז'' אומר לצ'ארמנדר ואלטף את ראשו. יש לי הרגשה שיש פוקימון שם בשיחים. עלינו להיות דרוכים.''

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    וונדי-
    ''מאדקיפ תתקוף בהתקלה וסטירת בוץ! אסור לך לתקוף באקדח מים י אולי הוא ישטוף את הבוץ'' את אומרת למאדקיפ שמהנהן בהסכמה.
    בזמן שווידל לא יכול לזוז מאדקיפ מצליח לדחוף אותו ולהרחיק אותו יותר,מאדקיפ לא מבזבז זמן ויורה גוש בוץ אשר מצליח גם הוא לפגוע בווידל ולסבך אותו יותר! בזמן הזה את מנסה להרגיע את סאנקרן שעדיין לחוצה מכל הסיטואציה אך למשמע דברייך היא מתחילה להירגע ולתת לך לעשות את העבודה ובזמן שווידל סבוך בתוך הבוץ' את מצליחה לשחרר את סאנקרן! בלי פקודה ממך מאדקיפ דוחף בחוזקה את ווידל שנחבט בגזע של עץ ונראה מעולף!.
    "סאן סאנקרן!" קוראת הפוקימונית הקטנה בשמחה ובששון על כך שהצלת אותה ואף נותנת למאדקיפ נשיקה על הלחי שגורמת לו להסמיק מעט.
    מה תעשי?
    אני אחשוב מעט עם לזרוק פוקדור על ווידל אך לבסוף אחליט שאיני רוצה פוקימון רשע כל כך בצוות שלי, ובכללי אני לא מתה עליו.
    אי אתכופף את סנקרן ואומר ''סנקרן, רוצה להצטרף למסע שלי? את תוכלי להיות עם מאדקיפ כמה זמן שתירצי ואין לי בעיה עם תהיי מחוץ לפוקדור'' אשאל את סנקרן בתקווה כי תסכים.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אדם-
    אתה מורה לצ'רמנדר להתרכז, "צ'ארמנדר!" קורא הפוקימון ומביט בשיח המתנועעה בדריכות.
    לאחר כמה רגעים ברעשים מתחזקים כשלפתע יוצא מן השיח פוקימון שדומה לכדור חוטים סגול.

"קסקון" הוא אומר בקול רגוע ומביט בכם.
    מה תעשה?

וונדי-
    את מתכופפת לסאנקרן הקטנה שמביטה בך בחיוך, ''סנקרן, רוצה להצטרף למסע שלי? את תוכלי להיות עם מאדקיפ כמה זמן שתירצי ואין לי בעיה עם תהיי מחוץ לפוקדור'' את אומרת לה והיא נתקפת בהלם,מהרהרת לעצמה ולבסוף מהנהנת בהסכמה.
    "סאנקרן!" היא קוראת בחיוך וקופצת במקום.
    מה תעשי?

5. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    עומר:
    אינך נתרע מהתקפתה של קומבי וכך גם לא סינדקוויל, הוא יוצר ספירלה של אש שפוגעת היטב בקומבי ופוצעת אותה קשה.
    ואם זה לא מספיק בעוד היא נופלת אל הקרקע סינדקוויל רץ, מנזק וחובט בה בשלוש חבטות פראיות ההולמות אותה כהוגן ומשאירות את קומבי שרועה
    על הדשא לכמה רגעים...
    אך כיאה לדבורה קומבי עקשנית, היא מתרוממת מיד בניפוף כנפיים זריז וזזה בתנועות חדות אל סינדקוויל ותוקף בנשיכת חרק!
    שלושת ראשיה מתקווצים ונושכים בנוקשות רבה את סינדקוויל שזועק מכאב. ואז היה מתרחקת ומתשתמשת בזריזות (Swift) ומטר כוכבים זריזים פוגעים ומתנפצים על גופו של הסינדקוויל הקטן שלך.
    מה תעשה?

"סינדקוויל קדימה חבר קטן! בוא נראה מה אתה מסוגל השתמש בסחרור אש, בשביל לכלוא את קומבי בפנים!" אקרא "מיד אחרי זה קפוץ עליה עם חבטות זעם!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    אדם-
    אתה מורה לצ'רמנדר להתרכז, "צ'ארמנדר!" קורא הפוקימון ומביט בשיח המתנועעה בדריכות.
    לאחר כמה רגעים ברעשים מתחזקים כשלפתע יוצא מן השיח פוקימון שדומה לכדור חוטים סגול.

"קסקון" הוא אומר בקול רגוע ומביט בכם.
    מה תעשה?
    "צ'ארמנדר בוא נתחיל את הקרב!" אקרא לעבר השותף שלי. "השתמש בגחלת לעבר הפוקימון!"
    בנתיים אפתח את הפוקדע שלי לאינפורמציה על הפוקימון ועל ההתקפות שהוא מסוגל לבצע.

7. student of Gakuen Alice
    וונדי-
    את מתכופפת לסאנקרן הקטנה שמביטה בך בחיוך, ''סנקרן, רוצה להצטרף למסע שלי? את תוכלי להיות עם מאדקיפ כמה זמן שתירצי ואין לי בעיה עם תהיי מחוץ לפוקדור'' את אומרת לה והיא נתקפת בהלם,מהרהרת לעצמה ולבסוף מהנהנת בהסכמה.
    "סאנקרן!" היא קוראת בחיוך וקופצת במקום.
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

''יופי, אני שמחה שהסכמת אני טל דרך אגב'' אציג את עצמי ואזרוק את סנקרן פוקדור.
    לאחר מכן אשבח את מאדקיפ על הקרב המעולה שלו מול ווידל ואחזיר אותו לפוקדור לנוח, לאחר מכן אמשיך בדרכי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    "סינדקוויל קדימה חבר קטן! בוא נראה מה אתה מסוגל השתמש בסחרור אש, בשביל לכלוא את קומבי בפנים!" אתה פוקד על סינדקוויל הקטן, "סינדקוויל!" הוא משיב.
    סינדקוויל פותח את פיו הקטן ושולח משם סיחרור אש מהיר וחם במיוחד! אולם קומבי מצליחה להתחמק מן המתקפה בזריזות ומפרישה חומר מתוק וריחני ששובה את סינדקוויל שחודל מלתקוף,בזמן הזה קומבי נושכת את סינדקוויל בנשיכת חרק שלא עושה נזק משמעותי,סינדקוויל יוצא מהשפעת הריח ומתחיל לחבוט בחוזקה בקומבי הקטנה שלוש פעמים ומצליח להרחיק אותה ממנו,קומבי לא מוותרת ושולחת מטר של כוכבים צהובים שעושים את דרכם לסינדקוויל!.
    מה תעשה?

אדם-
    "צ'ארמנדר בוא נתחיל את הקרב!" אתה קורא וצ'רמנדר רוקע ברגליו ונראה מוכן!
    צ'רמנדר פותח את פיו וכדורי אש קטנים יוצאים לכיוון קסקון ופוגעים בו,קסקון נפגע מאוד מהמתקפה אך קופץ הצידה ומתאושש מאט!.
    אתה פותח את הפוקידע כדי לקבל מידע על קסקון.
    "קסקון-פוקימון הפקעת,קסקון זוכר את כל מי שהתקיף אותו כשהיה בתוך הפקעת שלו,כשהוא מתפתח הוא נוקם" קולה המתכתי של הפוקידע מסיים לדבר ובזמן הזה קסקון מתקדם לצ'רמנדר בכדי לדחוף אותו!.
    מה תעשה?

וונדי-
    ''יופי, אני שמחה שהסכמת אני טל דרך אגב'' את מציגה את עצמיך ומוציאה מתיקך פוכדור,סאנקרן נוגעת בו ונשאבת לתוכו,את מניחה את הפוכדור על הקרקע והוא מתנדנד מצד לצד עד שלבסוף הוא עומד במקום!
    תפסת סאנקרן!
    את משבחת את מאדקיפ על הקרב והוא משיב לך בקריאות שמחה, "מאד מאדקיפ!".
    את משיבה את מאדקיפ לפוכדור ומתחילה ללכת בהמשך הדרך.
    את מוקסמת מיופיו של היער הירקרק ושליו,צועדת לך בהנאה ונהנית מכל רגע ורגע.
    את ממשיכה ללכת כשלפתע את שומעת רעש קטן,את מחליטה להתעלם מהרעש כשלפתע קופץ מאחד העצים ילד קטן שמצליח להבהיל אותך כהוגן! והילד מתחיל לצחוק בקול!.
    מה תעשי?

9. מנהל ראשי
    אדם-
    "צ'ארמנדר בוא נתחיל את הקרב!" אתה קורא וצ'רמנדר רוקע ברגליו ונראה מוכן!
    צ'רמנדר פותח את פיו וכדורי אש קטנים יוצאים לכיוון קסקון ופוגעים בו,קסקון נפגע מאוד מהמתקפה אך קופץ הצידה ומתאושש מאט!.
    אתה פותח את הפוקידע כדי לקבל מידע על קסקון.
    "קסקון-פוקימון הפקעת,קסקון זוכר את כל מי שהתקיף אותו כשהיה בתוך הפקעת שלו,כשהוא מתפתח הוא נוקם" קולה המתכתי של הפוקידע מסיים לדבר ובזמן הזה קסקון מתקדם לצ'רמנדר בכדי לדחוף אותו!.
    מה תעשה?
    "חמוק צ'ארמנדר," אפקוד על צ'ארמנדר. "ואז הבט לעבר העין הקטנה שלו ושרוט אותה!"

10. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    אביב:
    Spoiler ספוילר
    ------------------------------------------------
    'פרס הזה לא פראייר בכלל! והוא כל כך מגניב עם הפטריות האלו על הגב שלו... מעניין האם אכילות? אוי, להתרכז!' אתה נותן למוחך לרחף עם הדימיון בעודך מביט בסרטן הקטן.
    אתה מחמיא לטריקו על עבודתו עד עכשיו וחושב על איך לסיים את הקרב, אתה פוקד עליו להשתמש במהירות. טריקו עושה זאת ויכול לזוז כעט במהירות עוצרת נשימה כאשר הילה לבנה נושבת מאחוריו.
    פרס בחוסר ברירה מנסה חיתוכי זעם (Furry Cutter) שוב ושוב אך ללא שום הצלחה, טריקו נע במהירות בין צבתותיו החדות של פרס ומנסה לזהות הזדמנות לתקוף.
    אך אז פרס מתארכז ופלוט ענת אבקנים צהובים שמכסים את טריקו ונספגים בו.. טריקו כורע ברך, ונראה כי הוא מתקשה לזוז.
    זרמים סטאטיים רבים מקשים עליו לחשוב ולזוז... ופרס מחכך את צבתויות בחיוך ונראה מרוצה מעצמו!
    מה תעשה?

[/B]
    כן אבל בכל זאת צריך לתת דגש לנתונים של פוקימונים, אחרת למה שדרגונייט יהיה חזק בכלל ויוכל לנצח קקון ם:
    ---
    "אוי ואבוי, טריקו!" אקרא בדאגה. אקדח במוחי למציאת פתרון.
    "טריקו, אני יודע שקשה לך לזוז, לכן אל תעשה צעדים קשים, אלא השתמש במשקל גופך לתזוזה! תשתמש בזנב הגדול שלך בכדי להחל לסחרר את גופך, ולהעיף ממך את האבקה! הסחרור לא יצרוך שום ביצוע צעד, הוא ישחרר אותך מן האבקה, ותוכל להשתמש בו בשביל להנחית מכת חבטה אחת חזקה ומסיימת! זה הסיכוי האחרון שלנו!"

11. student of Gakuen Alice
    וונדי-
    ''יופי, אני שמחה שהסכמת אני טל דרך אגב'' את מציגה את עצמיך ומוציאה מתיקך פוכדור,סאנקרן נוגעת בו ונשאבת לתוכו,את מניחה את הפוכדור על הקרקע והוא מתנדנד מצד לצד עד שלבסוף הוא עומד במקום!
    תפסת סאנקרן!
    את משבחת את מאדקיפ על הקרב והוא משיב לך בקריאות שמחה, "מאד מאדקיפ!".
    את משיבה את מאדקיפ לפוכדור ומתחילה ללכת בהמשך הדרך.
    את מוקסמת מיופיו של היער הירקרק ושליו,צועדת לך בהנאה ונהנית מכל רגע ורגע.
    את ממשיכה ללכת כשלפתע את שומעת רעש קטן,את מחליטה להתעלם מהרעש כשלפתע קופץ מאחד העצים ילד קטן שמצליח להבהיל אותך כהוגן! והילד מתחיל לצחוק בקול!.
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

''המף איזה תינוק תלמד נימוסים'' אומר לילד בזעם, אני אנשום לרגע בכדי להרגע ואחליט להתעלם מהילד בידיעה שיציק לו עם אתעלם ממנו כך שלא משנה מה יאמר לי אמשיך ללכת כאילו הוא לא קיים ואנסה למצא עוד פוקימון תוך כדי פזילה מידי פעם אל עבר הילד עם יעקוב אחריי.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    עומר-
    "סינדקוויל קדימה חבר קטן! בוא נראה מה אתה מסוגל השתמש בסחרור אש, בשביל לכלוא את קומבי בפנים!" אתה פוקד על סינדקוויל הקטן, "סינדקוויל!" הוא משיב.
    סינדקוויל פותח את פיו הקטן ושולח משם סיחרור אש מהיר וחם במיוחד! אולם קומבי מצליחה להתחמק מן המתקפה בזריזות ומפרישה חומר מתוק וריחני ששובה את סינדקוויל שחודל מלתקוף,בזמן הזה קומבי נושכת את סינדקוויל בנשיכת חרק שלא עושה נזק משמעותי,סינדקוויל יוצא מהשפעת הריח ומתחיל לחבוט בחוזקה בקומבי הקטנה שלוש פעמים ומצליח להרחיק אותה ממנו,קומבי לא מוותרת ושולחת מטר של כוכבים צהובים שעושים את דרכם לסינדקוויל!.
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]

"אוקי סינדקוויל בוא ננסה לעייף אותה עד כמה שאפשר" אומר לו "כל פעם שהיא מנסה לנשוך אותך, סובב את גבך אליה, והשתמש באש שעל גבך, על מנת לשרוף אותה" אסביר לו ברוגע "עכשיו השתמש בסחרור אש על מנת לשרוף אותה! ואז עבור לחבטות זעם!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    אביב-
    "אוי ואבוי, טריקו!" אתה קורא כשאתה מבין שהאבקה נספגה בטריקו המתקשה לזוז.
    פרס מחליט לא לבזבז זמן ויוצא במטרה לנשוך את טריקו.
    טריקו שומע את ההוראות שלך ומנסה להניף את זנבו,אך לשווא.
    פרס מתקדם לטריקו ומתכונן לנשוך אותו,טריקו מתאמץ מאוד ולפתע מצליח לקפוץ הצידה ולפגוע בפרס עם חבטה חזקה במיוחד שמעיפה את פרס לאחור! פרס מתעשת ושורט את טריקו ומכאיב לו.
    פרס נראה עייף אך לא מפסיק ומתכונן לשרוט את טריקו עוד פעם!
    מה תעשה?

וונדי-
    ''המף איזה תינוק תלמד נימוסים'' את אומרת לילד שלא מפסיק לצחוק מאיך שנבהלת.
    את מרגיעה את נשימתך ומחליטה לא להתייחס לילד וממשיכה ללכת.
    "אוי נו קדימה מה יש לך רק צחקתי! אני עושה את זה לכולם!" אומר הילד באותו עוקס אחרייך בקפיצות מצד לצד.
    את מחליטה לא להתייחס ולאחר הליכה של 5 דקות את רואה נחיל קטן של ו-
    מעופפים להם בשלווה במשבי הרוח הנעימים של היער.
    "יש הרבה כאלה ביער פה" אומר לפתע הילד, "קוראים לי טוני! ולך?" שואל בחיוך קטן.
    מה תעשי?

עומר-
    אתה מסביר לסינדקוויל שאתם תנסו לעייף אותו כמה שרק אפשר וכמו תמיד הוא מהנהן בהסכמה.
    אתה אומר לסינדקוויל מה לעשות, "סינדה!" הוא משיב כאישור.
    בגלל שקומבי לא קרובה אליו ומטר כוכבים מהירים בדרך אליו סינדקוויל משחרר מפיו סיחרור אש אשר שורף את הכוכבים ומעלים אותם.
    קומבי לא מרפה ומתכוננת לנשוך שוב את סינדקוויל שמתכונן וברגע המתאים הוא מסתובב וחושף את אש גבו ופוגע בקומבי בחוזקה! קומבי מתעופפת באוויר בכאב מה שמונע ממנו להשתמש בחבטות זעם ויוצרת משב רוח שמעיף את סינדקוויל ומטיח אותו בגזע עץ קרוב!.
    סינדקוויל נפגע וקיבל מעט הלם,אך הוא לא מוותר וממשיך לעמוד איתן כנגד קומבי המעופפת,קומבי נראית חלשה,אבל מנסה שלא להראות סימני חולשה!
    מה תעשה?

אדם-
    "חמוק צ'ארמנדר," אתה פוקד על צ'רמנדר,צ'רמנדר קופץ הצידה וחומק ממתקפת הדחיפה ומתקדם במהירות לעבר קסקון כדי לשרוט אותו! קסקון מחכה וכשצ'רמנדר קרוב ומתכונן לתקוף קסקון יורה חוט דביק וקושר את צ'רמנדר בתוכו! צ'רמנדר מנסה לזוז אך לא מצליח! והפעם קסקון מצליח לדחוף את צ'רמנדר שנמצא עדיין בתוך פקעת החוים שקסקון יצר.
    מה תעשה?

14. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אביב-
    "אוי ואבוי, טריקו!" אתה קורא כשאתה מבין שהאבקה נספגה בטריקו המתקשה לזוז.
    פרס מחליט לא לבזבז זמן ויוצא במטרה לנשוך את טריקו.
    טריקו שומע את ההוראות שלך ומנסה להניף את זנבו,אך לשווא.
    פרס מתקדם לטריקו ומתכונן לנשוך אותו,טריקו מתאמץ מאוד ולפתע מצליח לקפוץ הצידה ולפגוע בפרס עם חבטה חזקה במיוחד שמעיפה את פרס לאחור! פרס מתעשת ושורט את טריקו ומכאיב לו.
    פרס נראה עייף אך לא מפסיק ומתכונן לשרוט את טריקו עוד פעם!
    מה תעשה?

מה תעשה?[/COLOR]
    "טריקו השתמש בפזילה בכדי לגרום לו לחשוב שאתה פונה לכיוון אחד, ואז קפוץ לשני והשתמש בחבטה מסיימת!"

15. מנהל ראשי
    אדם-
    "חמוק צ'ארמנדר," אתה פוקד על צ'רמנדר,צ'רמנדר קופץ הצידה וחומק ממתקפת הדחיפה ומתקדם במהירות לעבר קסקון כדי לשרוט אותו! קסקון מחכה וכשצ'רמנדר קרוב ומתכונן לתקוף קסקון יורה חוט דביק וקושר את צ'רמנדר בתוכו! צ'רמנדר מנסה לזוז אך לא מצליח! והפעם קסקון מצליח לדחוף את צ'רמנדר שנמצא עדיין בתוך פקעת החוים שקסקון יצר.
    מה תעשה?
    "קדימה צ'ארמנדר, קטן עליך!" אקרא בחיוך לעבר צ'ארמנדר. "שרוף את החוטים באמצעות זנבך ותקוף בגחלת! לאחר מכן סיים את זה בשריטה!"

עמוד 4 מתוך 19 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •