Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 19 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 275
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי:
    את מגלגלת עיניו למשמע דבריו בחיוך וחושבת לעצמך "הדור של היום..."
    "אוקיי, מאדקיפ, סנקרן צאו החוצה" את קוראת ובלי עיקובים מיותרים כבר מתחילה בפוקודות.
    מאדקיפ שולח אקדח מים על סנטרנט שמקפץ בזריזות הצידה ומתחמק בקלילות, מטח המים פוגע בעץ גדולה ומפיל מספר פירות לא מועט עליכם...
    בנתיים סאנקרן משתמש בשאיבה על פרס וגם מצליחה בכך, אנרגיה מועברת מפרס לסאנקרן ונראה כי פרס קצת נחלש.
    אך אין זה משנה הוא מתקרב אל סנאקרן ומכה אותה בשריטה הגונה, בנתיים סנטרנט משתמש בצוות כפול ומקיף את מאדקיפ.
    וכל פעם מצד אחר סנטרנט מכה אותו עם מתקפה מהירה וחוזר למעגל הכפילים מבלי שתשימו לב כלל!
    מה תעשי?[/color]

ערכתי כי כתבתי ''כמה זמן אתה במ''ת'' במקום ה''מסע''XD ערכתי רק את המילה הזאת..
    __________________________________________________ __
    ''מאדקיפ עכשיו אקדח מים תוך כדי סיבוב! '' אני יורה למאדקיפ בכדי שלא יחמיץ את המכה ''סנקרן שוב שאיבה!'' אני יורה לסנקרן לתקוף שוב בתקווה כי תצליח.
    ''כמה זמן אתה במסע?'' אשאל את טוני
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ג'ו-
    "כל הכבוד לך חבר קטן!" אתה משבח את טוטודייל שקורץ אליך וקורא בקריאות שמחה ואושר.
    טוטודייל מגיב לליטופים בהנאה מרובה! לאחר מכן אתם ממשיכים ללכת ועוזבים את מיאו המעולף.
    אתה ממשיך בדרכיך,נהנה מאוד מהנוף של היער הירקרק והשליו,אתה שומע את קולות הפוקימונים השונים החיים ביער,בעודך מזמזם שיר אהוב ומוכר,טוטודייל מבחין בכך ומתחיל להצטרף אליך בשירה משלו, "טוטו דייל טוטו דייל" טוטודייל מנסה לשיר ומיד צוחק בקול.
    לאחר הליכה של כ-18 דקות אתה מבחין בבחור שמנמן עם מקל טיולים מגיח סבוך וצפוף בעצים.

"זה היה נחמד מאוד!" אתה שומע את הבחור אומר לעצמו בקול שמח מאוד, "אה אה אה!" הוא קורא לאחר מכן,זה נשמע לך כמו צחוק רם מאוד,בלי שאתה מספיק יותר מדי הבחור מבחין בך ומתקדם אליך במהירות, "שלום לך ידידי! מטייל? איזה כיף זה לטייל ובמיוחד במקום כזה יפייפה! לא ככה? שמי אלבוס נערי הטוב!" אלבוס מציג את עצמו בחיוך גדול ומגיש את ידו כדי ללחוץ לך יד.
    מה תעשה?

שין-
    "אין בעיה, ממילא אני בדרכי אל העיר הקרובה, למרות שתכננתי בדרך להתאמן קצת. אם ניתקל בפוקימון תוקפני כמו שציינת, הוא כבר יהיה האימון הזה," אתה משיב לו והוא נושם לרווחה,אתה מרגיש כאילו ירדה לו אבן מהלב, "אני בר מזל כנראה!" מקסים אומר בקול מעט צרוד אך עדיין אפשר להבין אותו.
    שניכם מתחילים ללכת ביחד ביער,קולות הפוקימונים ממלאים את אוזניכם,אתה מבחין שמקסים מעט חושש מכל הקולות האלה ומביט מדי פעם לצדדים כדי לבדוק שהכל בסדר.
    "אז..." הוא אומר בקול משונה,כאילו מנסה לפתוח שיחה, "אז מה אתה? מאמן? מתאם?" שואל אותך מקסים בהתעניינות, "אני מאמן! והמטרה שלי להיות הטוב ביותר! בדיוק כמו.." הוא אומר ולפתע מפסיק לדבר,פניו מעט נעצבות אך מיד מחזיר את חיוכו,מביט בך ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

אדם-
    "אשמח להצטרף האמת." אתה משיב לקולינס שמחייך, "אם כך,אז בבקשה!" משיב לך בחיוך ומזיז את משקפו מעט.
    אתה מציע לצ'רמנדר כל עזרה אפשרית,הוא מחייך אליך חיוך מלא אהבה אך מסרב,כנראה כי מצבו לבינתיים הוא בסדר.
    אתה מתרשם מהידע הרב של קולינס ומתחיל ללמד ומתמלא רצון לשאול אותו כמה דברים, "קולינס, רציתי לשאול אותך האם צ'ארמליון זו הצורה המפותחת של צ'ארמנדר. אם כן, איזה מתקפות צ'ארמליון שלך יודע?" אתה שואל אותו.
    "כן אדם,צ'ארמיליון הוא הצורה המפותחת של צ'רמנדר" משיב קולינס בעוד הוא מוזג לשניכם אוכל חם וטרי, "צ'ארמיליון שלי יודע מגוון מתקפות כמו להביור,ריקוד דרקון,ציפורן מתכת,לא חסר" משיב קולינס לשאלתך השניה.
    אתה מספר לקולינס על הרצון שלך ללמד את צ'רמנדר זנב ברזל,קולינס שומע אותך ומקשיב לכל מילה,חושב מעט ומרים את האצבע שלו,כאילו הוא מצביע בכיתה, "זנב ברזל היא אכן מתקפה שימושית,אך אני בספק אם היא שימושית לפוקימון כמו צ'אמנדר,אתה מבין,זנבו של צ'רמנדר ושל התפתחויותיו משמש לו בעיקר לאיזון,הרי תדמיין לך,צ'רמנדר או צ'ארמיליון בלי הזנב הארוך והחזק שלהם ייפלו אחורה! לא ככה?" מסיבר לך קולינס בעודו הוא וצ'ארמיליון אוכלים,אתה מקשיב לכל מילה בעודך אוכל מהאוכל,צ'רמנדר גם הוא זולל את האוכל,כדי להחזיר קצת אנרגיה לגופו הקטן.
    "אל תשכח שעל זנבם של צ'רמנדר והתפתחויותיו יש את האש שלהם,שמאוד מאוד חשוב שתישאר דולקת וחזקה,אחרת! לא כדאי נחשוב על מה שיקרה!" מוסיף קולינס, "אם תרצה,אני אוכל ללמד את צ'רמנדר שלך מתקפה מסוימת שאני מאמין שתהיה לו מאוד שימושית! מה דעתך?" שואל קולינס בחיוך רחב,מביט בצ'רמנדר,מבטו נראה כמבט בוחן,צ'רמנדר שאינו שם לב בכלל ועסוק באוכל מביט בך ונראה מאוד נחוש בדעתו ללמוד מתקפה חדשה!.
    מה תעשה?

עומר-
    חכה חכה עם הפרסיאן שלך,כולה חתל קירח XD
    "הולי שיט!!!" אתה קורא בקול מאושר, "סנדקוויל, אנחנו לוכדים אותו" אתה אומר לסינדקוויל שנראה מעט חושש מפרסיאן המפחיד שנוהם לפני סינדקוויל ומביט בו בפרצוף מפחיד במיוחד,מוציא את לשונו ומלקק מעט את שפתו.
    אתה מסביר לסינדקוויל מה לעשות,סינדקוויל שוב חושש אך מנסה להתגבר על הפחד שלו ולהתחיל את הקרב,הוא משחרר עשן סמיך,פרסיאן המחוכם רואה זאת מיד וקופץ הצידה,ציפורניו של פרסיאן נעשות בצבע סגול כהה במיוחד,פרסיאן קופץ לעבר סינדקוויל וחובט בו מיד,מה שמונע ממנו לתקוף.
    "מתקפת ציפורן צל" אומרת לפתע הפוקידע בקול מתכתי,פרסיאן לא מבזבז שניה אחת וכבר יוצא לסינדקוויל עם זנב ברזל!
    מה תעשה?

וונדי-
    את מסבירה לפוקימונים שלך את הפקודות והם מבצעים אותם מיד.
    מאדקיפ מתחיל להסתובב תוך כדי שהוא משתמש באקדח מים,והמתקפה אכן פוגעת בסנטרט ופרס,אך גם בסנאקרן,למזלך זאת מתקפת מים והיא לא כל כך אפקטיבית על סוג עשב.
    אחרי הסיבובים מאדקיפ נהיה קצת מסוחרר, "קדימה סנטרט מתקפה מהירה!" אומר טוני,סנטרט תוקפת את מאדקיפ במתקפה מהירה,לא הזיקה לו במיוחד אך עשתה נזק,סאנקרן שואבת עוד אנרגיה מפרס, "פרס הוא סוג עשב וחרק,מתקפות עשב יעשו נגדו נזק כמעט אפסי!" אומר טוני בחיוך ילדותי.
    "אני לא מאמן,אני רק מטייל,היער הזה הוא מאין הבית השני שלי" אומר טוני.
    "סנטרנט מתקפת זעם על סאנקרן! פרס שריטה על מאדקיפ!" אומר טוני בנחישות.
    מה תעשי?

3. student of Gakuen Alice
    וונדי-
    את מסבירה לפוקימונים שלך את הפקודות והם מבצעים אותם מיד.
    מאדקיפ מתחיל להסתובב תוך כדי שהוא משתמש באקדח מים,והמתקפה אכן פוגעת בסנטרט ופרס,אך גם בסנאקרן,למזלך זאת מתקפת מים והיא לא כל כך אפקטיבית על סוג עשב.
    אחרי הסיבובים מאדקיפ נהיה קצת מסוחרר, "קדימה סנטרט מתקפה מהירה!" אומר טוני,סנטרט תוקפת את מאדקיפ במתקפה מהירה,לא הזיקה לו במיוחד אך עשתה נזק,סאנקרן שואבת עוד אנרגיה מפרס, "פרס הוא סוג עשב וחרק,מתקפות עשב יעשו נגדו נזק כמעט אפסי!" אומר טוני בחיוך ילדותי.
    "אני לא מאמן,אני רק מטייל,היער הזה הוא מאין הבית השני שלי" אומר טוני.
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

''אומ....'' אחשוב לעצמי ''סנקרן מהר תתחמקי ושאיבה על סנטרט! מאדקיפ מהר אקדח מים על פרס!'' אני יאמר במהירות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    וונדי-
    את מערערת לעצמיך וחושבת איך להגיב כנגד הפוקימונים של טוני.
    את פוקדת על סאנקרן להתחמק,סאנקרן נלחצת מעט ממהירותה של סנטרט אך היא נעמדת מוכנה,סנטרט מגיעה לסאנקרן וצובטת בה ארבע פעמים,בשתי הפעמים הראשונות סאנקרן מצליחה להתחמק אך את השתיים האחרות היא נפגעת ונהדפת לאחור,סאנקרן התעיפפה מעט אך היא לא מוותרת וקרן אור ירוקה מתחילה לצאת ממנה ומצליחה ללכוד את סנטרט ולשאוב ממנה חיים,החיים האלו משפרים את מצבה של סאנקרן והיא נראית רעננה יותר, "יפה מאוד" אומר טוני, "אך לא תצליחי לנצח!" מוסיף.
    מהצד השני,פרס מתקדם לכיוון מאדקיפ כשצבתותיו מוכנות לשריטה,מאדקיפ עומד ממולו ויורה אקדח מים מהיר במיוחד,פרס לא מצליח להתחמק ונהדף לאחור.
    "יפה,אך אין לך משהו שימושי כנגדי! תצטרכי להפעיל את הראש בכדי לגרום לי נזק משמעותי!" אומר טוני בקול מעט לגלגני, "עכשיו! סנטרט צוות כפול ואז שריטות על סאנקרן! פרס אבקת שיתוק ואז תעבור לקליע זרעים על מאדקיפ!" הוא קורא והפוקימונים שלו מתכוננים לפעול.
    מה תעשי?

5. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo

עומר-
    חכה חכה עם הפרסיאן שלך,כולה חתל קירח XD
    "הולי שיט!!!" אתה קורא בקול מאושר, "סנדקוויל, אנחנו לוכדים אותו" אתה אומר לסינדקוויל שנראה מעט חושש מפרסיאן המפחיד שנוהם לפני סינדקוויל ומביט בו בפרצוף מפחיד במיוחד,מוציא את לשונו ומלקק מעט את שפתו.
    אתה מסביר לסינדקוויל מה לעשות,סינדקוויל שוב חושש אך מנסה להתגבר על הפחד שלו ולהתחיל את הקרב,הוא משחרר עשן סמיך,פרסיאן המחוכם רואה זאת מיד וקופץ הצידה,ציפורניו של פרסיאן נעשות בצבע סגול כהה במיוחד,פרסיאן קופץ לעבר סינדקוויל וחובט בו מיד,מה שמונע ממנו לתקוף.
    "מתקפת ציפורן צל" אומרת לפתע הפוקידע בקול מתכתי,פרסיאן לא מבזבז שניה אחת וכבר יוצא לסינדקוויל עם זנב ברזל!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]

אם אתה לא רוצה למות בדרך אכזרית, אל תתחיל איתי! =@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מהר סינדקוויל קפוץ הצידה ואז תשלח סחרור אש בכל הכוח! מיד אחרי זה היסתובב סביבו במהירות ותשלח חבטות זעם!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    עומר-
    חחחחחח ששש! מה אתה מצפה שפוקימון מתחיל יתגבר על פוקימון ותיק? Xd

סינדקוויל מנסה להתחמק ובנס הוא מפספס את זנב הברזל של פרסיאן אשר מוטח באדמה וגורם נזק רציני, "פרסיאן!!" קורא הפוקימון וקופץ מצד לצד,סינדקוויל מתחיל להילחץ ובדיוק שפרסיאן מתכונן לחבוט בו סינדקוויל משחרר סיחרור אש חזק שפוגע בפרסיאן ומרחיק אותו, "פרסס" ממלמל הפוקימון בערמומיות ומתכונן לשרוט את סינדקוויל שוב!
    מה תעשה?

7. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    עומר-
    חחחחחח ששש! מה אתה מצפה שפוקימון מתחיל יתגבר על פוקימון ותיק? Xd

סינדקוויל מנסה להתחמק ובנס הוא מפספס את זנב הברזל של פרסיאן אשר מוטח באדמה וגורם נזק רציני, "פרסיאן!!" קורא הפוקימון וקופץ מצד לצד,סינדקוויל מתחיל להילחץ ובדיוק שפרסיאן מתכונן לחבוט בו סינדקוויל משחרר סיחרור אש חזק שפוגע בפרסיאן ומרחיק אותו, "פרסס" ממלמל הפוקימון בערמומיות ומתכונן לשרוט את סינדקוויל שוב!
    מה תעשה?

אל תעצבן אותי!
    ותסתכל בפרטי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סינדקוויל תשלח מסך עשן לתוך פיו לאחר מכן תנסה לעוור אותו עם המסך עשן שלך! ואז תקוף אותו עם סחרור אש!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    "אשמח להצטרף האמת." אתה משיב לקולינס שמחייך, "אם כך,אז בבקשה!" משיב לך בחיוך ומזיז את משקפו מעט.
    אתה מציע לצ'רמנדר כל עזרה אפשרית,הוא מחייך אליך חיוך מלא אהבה אך מסרב,כנראה כי מצבו לבינתיים הוא בסדר.
    אתה מתרשם מהידע הרב של קולינס ומתחיל ללמד ומתמלא רצון לשאול אותו כמה דברים, "קולינס, רציתי לשאול אותך האם צ'ארמליון זו הצורה המפותחת של צ'ארמנדר. אם כן, איזה מתקפות צ'ארמליון שלך יודע?" אתה שואל אותו.
    "כן אדם,צ'ארמיליון הוא הצורה המפותחת של צ'רמנדר" משיב קולינס בעוד הוא מוזג לשניכם אוכל חם וטרי, "צ'ארמיליון שלי יודע מגוון מתקפות כמו להביור,ריקוד דרקון,ציפורן מתכת,לא חסר" משיב קולינס לשאלתך השניה.
    אתה מספר לקולינס על הרצון שלך ללמד את צ'רמנדר זנב ברזל,קולינס שומע אותך ומקשיב לכל מילה,חושב מעט ומרים את האצבע שלו,כאילו הוא מצביע בכיתה, "זנב ברזל היא אכן מתקפה שימושית,אך אני בספק אם היא שימושית לפוקימון כמו צ'אמנדר,אתה מבין,זנבו של צ'רמנדר ושל התפתחויותיו משמש לו בעיקר לאיזון,הרי תדמיין לך,צ'רמנדר או צ'ארמיליון בלי הזנב הארוך והחזק שלהם ייפלו אחורה! לא ככה?" מסיבר לך קולינס בעודו הוא וצ'ארמיליון אוכלים,אתה מקשיב לכל מילה בעודך אוכל מהאוכל,צ'רמנדר גם הוא זולל את האוכל,כדי להחזיר קצת אנרגיה לגופו הקטן.
    "אל תשכח שעל זנבם של צ'רמנדר והתפתחויותיו יש את האש שלהם,שמאוד מאוד חשוב שתישאר דולקת וחזקה,אחרת! לא כדאי נחשוב על מה שיקרה!" מוסיף קולינס, "אם תרצה,אני אוכל ללמד את צ'רמנדר שלך מתקפה מסוימת שאני מאמין שתהיה לו מאוד שימושית! מה דעתך?" שואל קולינס בחיוך רחב,מביט בצ'רמנדר,מבטו נראה כמבט בוחן,צ'רמנדר שאינו שם לב בכלל ועסוק באוכל מביט בך ונראה מאוד נחוש בדעתו ללמוד מתקפה חדשה!.
    מה תעשה?
    אני נזכר במה שלמדתי בבית הספר על צ'ארמנדר. הלהבה שעל קצה זנבו מסמלת את רמת החום שבגופו של צ'ארמנדר. אין דרך לכבות את הלהבה אלא אם חום גופו של צ'ארמנדר נפגע, כך שאין זה משנה אם הוא ינופף בזנבו מהבוקר עד הלילה. הוא גם למד על הצ'ארמנדר של אש קטצ'אם האגדי שידע לתקוף בחבטת זנב ונופף את זנבו בחופשיות. על כן אחליט שאני מעוניין ללמד את צ'ארמנדר זנב ברזל בכל זאת.
    עם זאת, מחמת נימוס, לא אעלה עוד את העניין בפני קולינס. במקום אחייך לעבר צ'ארמנדר במבט מעודד.
    "אז מה אתה אומר צ'ארמנדר, מעוניין ללמוד התקפה מעניינת ושימושית?!" אשאל אותו בחיוך.

9. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ג'ו-
    "כל הכבוד לך חבר קטן!" אתה משבח את טוטודייל שקורץ אליך וקורא בקריאות שמחה ואושר.

שין-
    "אין בעיה, ממילא אני בדרכי אל העיר הקרובה, למרות שתכננתי בדרך להתאמן קצת. אם ניתקל בפוקימון תוקפני כמו שציינת, הוא כבר יהיה האימון הזה," אתה משיב לו והוא נושם לרווחה,אתה מרגיש כאילו ירדה לו אבן מהלב, "אני בר מזל כנראה!" מקסים אומר בקול מעט צרוד אך עדיין אפשר להבין אותו.
    שניכם מתחילים ללכת ביחד ביער,קולות הפוקימונים ממלאים את אוזניכם,אתה מבחין שמקסים מעט חושש מכל הקולות האלה ומביט מדי פעם לצדדים כדי לבדוק שהכל בסדר.
    "אז..." הוא אומר בקול משונה,כאילו מנסה לפתוח שיחה, "אז מה אתה? מאמן? מתאם?" שואל אותך מקסים בהתעניינות, "אני מאמן! והמטרה שלי להיות הטוב ביותר! בדיוק כמו.." הוא אומר ולפתע מפסיק לדבר,פניו מעט נעצבות אך מיד מחזיר את חיוכו,מביט בך ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

מה תעשי?
    "זה נפלא. גם אני מאמן, למרות שיש דברים בעולמו של המתאם שמרתקים אותי. בכל זאת בחרתי להיות מאמן, אני אוהב את הריגוש של הקרבות. אבל לא אהיה מוכן לעשות הכל בשביל להיות מאסטר. אאסוף לי רק את מי שאוהב, ולא כל פוקימון חזק שאראה," אספר לו.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אנשים אני כרגע דיי בבעיות של זמן להגיב אז אתם בידיו הנאמנות של שלומי עד שישי שבת!
    אני סומך עליו, מקווה שגם אתם XD

ג'ו-
    טוטודייל מגיב לליטופים בהנאה מרובה! לאחר מכן אתם ממשיכים ללכת ועוזבים את מיאו המעולף.
    אתה ממשיך בדרכיך,נהנה מאוד מהנוף של היער הירקרק והשליו,אתה שומע את קולות הפוקימונים השונים החיים ביער,בעודך מזמזם שיר אהוב ומוכר,טוטודייל מבחין בכך ומתחיל להצטרף אליך בשירה משלו, "טוטו דייל טוטו דייל" טוטודייל מנסה לשיר ומיד צוחק בקול.
    לאחר הליכה של כ-18 דקות אתה מבחין בבחור שמנמן עם מקל טיולים מגיח סבוך וצפוף בעצים.

"זה היה נחמד מאוד!" אתה שומע את הבחור אומר לעצמו בקול שמח מאוד, "אה אה אה!" הוא קורא לאחר מכן,זה נשמע לך כמו צחוק רם מאוד,בלי שאתה מספיק יותר מדי הבחור מבחין בך ומתקדם אליך במהירות, "שלום לך ידידי! מטייל? איזה כיף זה לטייל ובמיוחד במקום כזה יפייפה! לא ככה? שמי אלבוס נערי הטוב!" אלבוס מציג את עצמו בחיוך גדול ומגיש את ידו כדי ללחוץ לך יד.
    מה תעשה?
    "שלום לך אישי הטוב!" אומר נרגש מתוך כוונה טובה "אה וכמעט שכחתי... ג'ו מקלארנס מהעיר סאנרייז"
    ואז בחיוך אשאל מתוך התעניינות "מה מעשיך כאן כל-כך קרוב לסאנרייז?"

.

11. student of Gakuen Alice
    וונדי-
    את מערערת לעצמיך וחושבת איך להגיב כנגד הפוקימונים של טוני.
    את פוקדת על סאנקרן להתחמק,סאנקרן נלחצת מעט ממהירותה של סנטרט אך היא נעמדת מוכנה,סנטרט מגיעה לסאנקרן וצובטת בה ארבע פעמים,בשתי הפעמים הראשונות סאנקרן מצליחה להתחמק אך את השתיים האחרות היא נפגעת ונהדפת לאחור,סאנקרן התעיפפה מעט אך היא לא מוותרת וקרן אור ירוקה מתחילה לצאת ממנה ומצליחה ללכוד את סנטרט ולשאוב ממנה חיים,החיים האלו משפרים את מצבה של סאנקרן והיא נראית רעננה יותר, "יפה מאוד" אומר טוני, "אך לא תצליחי לנצח!" מוסיף.
    מהצד השני,פרס מתקדם לכיוון מאדקיפ כשצבתותיו מוכנות לשריטה,מאדקיפ עומד ממולו ויורה אקדח מים מהיר במיוחד,פרס לא מצליח להתחמק ונהדף לאחור.
    "יפה,אך אין לך משהו שימושי כנגדי! תצטרכי להפעיל את הראש בכדי לגרום לי נזק משמעותי!" אומר טוני בקול מעט לגלגני, "עכשיו! סנטרט צוות כפול ואז שריטות על סאנקרן! פרס אבקת שיתוק ואז תעבור לקליע זרעים על מאדקיפ!" הוא קורא והפוקימונים שלו מתכוננים לפעול.
    מה תעשי?
    אני אתחיל מעט להילחץ ואז ארגע ואומר ''אין סיכוי שילד ינצח אותי, מאדקיפ תסיט את הזרעי ואת האבקה חזרה אליהם יחד עם קרן מים! סנקרן מהר תתחמקי ושאיבה!'' אני יורה להם בתקווה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [U]

דילן:
    "הופיפ ראה! מצאנו אותם!" אתה קורא אליו בחיוך, מרוצה מעצמך מאוד. הוא מתקרב ואתה מצביע לו לאן...
    כשלפתע מופיע ילד, צעיר ממך בכמה שנים עם בגדי צופה, ואיתו שני החברים שלו. "קדימה זה האחרון! תפסו אותם!"
    ושלושתם מקיפים את ההופיפים וזורקים עליהם רשת לכידה. אותך הילדים לא רואים, אתה מביט מהצד בחשד מעבר לעץ ושיח.
    אך ההופיפ שלו עזרת מביט בך עצוב, פניו מבקשות עזרה שוב.
    מה תעשה?
    ניב מכין לכם עדכון בזה הרגע!

"לא כל כך מהר! תעזבו אותם מיד!" אומר, "פיפלאפ קדימה על קולי על הילדים! מיד לאחר מכן תנצל את ההלם שלהם ותשתמש בניקור כדי לקרוע את רשת הלכידה!" אדריך את פיפלאפ במהירות, "הופיפ אלו החברים שלך?" אשאל את הופיפ

ג'ו-
    "שלום לך אישי הטוב!" אתה משיב לו בהתרגשות ולוחץ את כף ידו הגדולה.
    "אה וכמעט שכחתי... ג'ו מקלארנס מהעיר סאנרייז" אתה מוסיף, "יפה יפה!" הוא משיב לך בחיוך רחב, "הייתי שם לפני כמה ימים...עיר מקסימה!" הוא מוסיף בקול ידידותי.
    "מה מעשיך כאן כל-כך קרוב לסאנרייז?" אתה שואל אותו, הוא מביט בך ומצחקק מעט, "מה מעשיי? הלכתי לקרחת יער די רחוקה כדי לחזות במחזה מרהיב של עשרות הופיפים וסקיפלומים מעופפים להם בנדידה אל ההרים הרחוקים! מחזה מקסים ביותר!" אלבוס מספר לך בהתרגשות כאילו הוא רואה את זה עכשיו!.
    "בכל אופן,אני בדרך לחבר שלי שגר בסטון וויל אז אם אתה רוצה ללכת איתי אתה יותר ממוזמן!" אלבוס אומר ומרים מעט את מקל הטיולים שלו,מביט בך בחיוך ומחכה לתשובה.
    מה תעשה?

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    וונדי:
    Spoiler ספוילר
    -------------------------------
    את מעט לחוצה מן הקרב, הדם בגוף זורם במהירות, אינך רוצה להרגיש מושפלת וליצבור הפסד ראשון מילד קטן.
    את יוצאת בפקודות ומאדקיפ משתמש באקדח מים באופן מבריק, מטח המים מציף את האבקה שמתערבבת עם המים ונסחפת בחזרה אל פרס! שחוטף שתיפה הגונה ועכשיו גם אינו מסוגל לזוז, הוא משותק!
    בנתיים סאנטרנט משתמש בצוות כפול מול סאנקרן, היא נראת מאוד חוששת ומבולבלת, ושוב ה סאנטרנט מסתובבים וקפוצים זה לצד זה ומבלבלים אותה...
    בעוד האמיתי כל פעם חומק במהירות החוצה שורט אותה וחוזר למעגל. סאנטרנט מנסה להשתמש בשאיבה אך היא לא מצליחה עד שתדע בוודאות מיהו האמיתי, המצב לא נראה מאיר פנים!
    מה תעשי?

אביב:
    "זה נפלא. גם אני מאמן, למרות שיש דברים בעולמו של המתאם שמרתקים אותי... אני אוהב את הריגוש של הקרבות... לא אהיה מוכן לעשות הכל בשביל להיות מאסטר... ולא כל פוקימון חזק שאראה" אתה מספר לו על עצמך ועל הגישה שלך.
    הוא נראה כי הוא מתעניין מאוד, ואומר בתגובה "אתה בחור מסקרן אתה יודע..." ואתה מרגיש מוחמא.
    לאחר מכן הוא שואל איזה פוקימונים יש לך ואתה מספר לו על טריקו ופרס אך משיב שכרגע הם נחים בפוקדור וזה לא הזמן לראות אותם.
    לאחר שתיקה קצרה הוא מכה בברכיו ואומר "אוקיי... שנזוז?"
    מה תעשה?

עומר:
    סינדקוויל שוכב על גבו בעוד פרסיאן מתקרב אליו מחכה לתגובה שלך, אתה פוקד מסך עשן וסינדקוויל פולט אחד ברגע האחרון בדיוק לפיו של פרסיאן, ששואף אותו נחנק ומשתעל.
    פרסיאן נחמק ומתנשם בכבדות וסינדקוויל קם על רגליו ויורה סחרור אש חזק במיוחד!
    פרסיאן נשרף ומתגלגל על הדשא... נראה שהוא לא זז, סינדקוויל צוהל מאושר כשלפתע פרסיאן קם ומכה אותו בעצמה! הוא השתמש בהתחזות (Fake Out) סינדקוויל עף ופוגע עם ראשו בגזע עץ.
    הזעזוע מעלף אותו.
    אתה המום, קומבי עדיין מעולפת בפוקדור ואין לך מה לעשות, פרסיאן בתעווה רבה מתקרב אל סינדקוויל ורוצה לטרוף אותו.... "לאאא!!" אתה צועק.
    לפתע מן השיחים פורצת נערה כפרית
    , בלונדינית בעלת כובע וצמות רכובה על טאורוס.
    הוא נוגח בפרסיאן ואז משתמש עליו בדריכה, ופרסיאן מתעלף מיד! הילדה הזאת מרימה את סינדקוויל, מלטפת אותו ויורדת מטאורוס העצבני שרוקע ברגליו ונושף ברוגז... "כך חבריקו!" היא נותנת לך את סינקוויל.
    פריסאן מעולף ליד טאורוס...
    מה תעשה?

דילן:
    אתה ופיפלאפ פורצים לחגיגה בעל-קולי, פיפלאפ מצייץ בכל מצמרר וחזק ומתכוון לשחרר את ההופיפים עם ניקור...
    למרות הרעש אחד הנערים
    מעיף עם היד את פיפלאפ ואומר "אתה לא תיקח מג'ייסון את התאג המערב אתה שומע ציפור קטנה?"
    ואז הוא מוציא את הפאצ'יריסו שלו
    ואומר "פאציריסו תשתמש בטעינה קצרה ואז בברק!" ובעוד פאצ'יריסו מתחיל לפעול צועק לך הנער "היי, מה אתה רוצה מאיתנו בנאדם? לא עשינו שום דבר רע!"
    מה תעשה?

אדם:
    אתה נזכר במה שלמדת בבית הספר על צ'ארמנדר ומספר לקולינס... לאחר מחשבה קצרה הוא מסכים איתך ואומר "רוצה ללמוד זנב ברזל? אוקיי בוא נלמד אותך!"
    והוא קם על רגליו, מסיים את הכריך בביס גדול במיוחד ואומר "צ'ארמיליון תתכונן". ואז הוא מביט בך ואומר "צ'ארמנדר אתה מוכן להתאמן איתי קצת?" קולינס שואל את צ'ארמנדר בחיוך.
    מה תעשה?

.

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לא עובד ציטוט
    ----------------------
    צארמנדר מתכונן בהתרגשות ואני עומד לידו מחכה בצפייה לאימון.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    COLOR], בלונדינית בעלת כובע וצמות רכובה על טאורוס.
    הוא נוגח בפרסיאן ואז משתמש עליו בדריכה, ופרסיאן מתעלף מיד! הילדה הזאת מרימה את סינדקוויל, מלטפת אותו ויורדת מטאורוס העצבני שרוקע ברגליו ונושף ברוגז... "כך חבריקו!" היא נותנת לך את סינקוויל.
    פריסאן מעולף ליד טאורוס...
    מה תעשה?

דילן:
    אתה ופיפלאפ פורצים לחגיגה בעל-קולי, פיפלאפ מצייץ בכל מצמרר וחזק ומתכוון לשחרר את ההופיפים עם ניקור...
    למרות הרעש אחד הנערים
    מעיף עם היד את פיפלאפ ואומר "אתה לא תיקח מג'ייסון את התאג המערב אתה שומע ציפור קטנה?"
    ואז הוא מוציא את הפאצ'יריסו שלו
    [COLOR=Orange]ואומר "פאציריסו תשתמש בטעינה קצרה ואז בברק!" ובעוד פאצ'יריסו מתחיל לפעול צועק לך הנער "היי, מה אתה רוצה מאיתנו בנאדם? לא עשינו שום דבר רע!מה תעשה?ה?
    "אתם כן עושים רע!" אומר להם, "ואני מבטיח לך שאם תיגע עוד פעם בפיפלאפ אתה תצטער על זה!" אומר ברצינות ובגוננות על פיפלאפ.
    "אתם לכדתם את חבריו של הופיפ! מה אתם מתכוונים לעשות איתם?" אשאל את הילדים ברצינות, "בזמן שהוא מטעין את עצמו עוד על קולי כדי למנוע ממנו להשתמש בברק! תעמוד מוכן ואם הוא מתקרב אליך תשתמש בחבטה!" אדריך את פיפלאפ בביטחון

עמוד 7 מתוך 19 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •