אדם-
"אשמח להצטרף האמת." אתה משיב לקולינס שמחייך, "אם כך,אז בבקשה!" משיב לך בחיוך ומזיז את משקפו מעט.
אתה מציע לצ'רמנדר כל עזרה אפשרית,הוא מחייך אליך חיוך מלא אהבה אך מסרב,כנראה כי מצבו לבינתיים הוא בסדר.
אתה מתרשם מהידע הרב של קולינס ומתחיל ללמד ומתמלא רצון לשאול אותו כמה דברים, "קולינס, רציתי לשאול אותך האם צ'ארמליון זו הצורה המפותחת של צ'ארמנדר. אם כן, איזה מתקפות צ'ארמליון שלך יודע?" אתה שואל אותו.
"כן אדם,צ'ארמיליון הוא הצורה המפותחת של צ'רמנדר" משיב קולינס בעוד הוא מוזג לשניכם אוכל חם וטרי, "צ'ארמיליון שלי יודע מגוון מתקפות כמו להביור,ריקוד דרקון,ציפורן מתכת,לא חסר" משיב קולינס לשאלתך השניה.
אתה מספר לקולינס על הרצון שלך ללמד את צ'רמנדר זנב ברזל,קולינס שומע אותך ומקשיב לכל מילה,חושב מעט ומרים את האצבע שלו,כאילו הוא מצביע בכיתה, "זנב ברזל היא אכן מתקפה שימושית,אך אני בספק אם היא שימושית לפוקימון כמו צ'אמנדר,אתה מבין,זנבו של צ'רמנדר ושל התפתחויותיו משמש לו בעיקר לאיזון,הרי תדמיין לך,צ'רמנדר או צ'ארמיליון בלי הזנב הארוך והחזק שלהם ייפלו אחורה! לא ככה?" מסיבר לך קולינס בעודו הוא וצ'ארמיליון אוכלים,אתה מקשיב לכל מילה בעודך אוכל מהאוכל,צ'רמנדר גם הוא זולל את האוכל,כדי להחזיר קצת אנרגיה לגופו הקטן.
"אל תשכח שעל זנבם של צ'רמנדר והתפתחויותיו יש את האש שלהם,שמאוד מאוד חשוב שתישאר דולקת וחזקה,אחרת! לא כדאי נחשוב על מה שיקרה!" מוסיף קולינס, "אם תרצה,אני אוכל ללמד את צ'רמנדר שלך מתקפה מסוימת שאני מאמין שתהיה לו מאוד שימושית! מה דעתך?" שואל קולינס בחיוך רחב,מביט בצ'רמנדר,מבטו נראה כמבט בוחן,צ'רמנדר שאינו שם לב בכלל ועסוק באוכל מביט בך ונראה מאוד נחוש בדעתו ללמוד מתקפה חדשה!.
מה תעשה?