היי יש לי פריצה לדי אס וממש משעמםםם לי
מישהו יכול להמליץ לי על משחק טוב? (לא פוקימון)
תודה רבה מראש
דיג'ימון? XD
אם את אוהבת יוגיהו או רוצה להתחיל תורידי את Yugioh world chamiponship 2009, זה יחסית חדש[יש גם 2010 ו-2011, אבל אני ממליץ להתחיל מ-2009].
ידוע לי שיש גם משחקי פיירי טייל ל-DS, אז אם את בפרקים עדכניים תוכלי להוריד.
אם את רוצה בסגנון של פוקימון תורידי Digimon World DS או Digimon World Dawn/Dusk[ דאוון ודאסק זה שתי גרסאות שונות, אני הורדתי דאוון].
NYO HO HO BITCH
אומ...כן אני עוקבת בפיירי טייל(לעזעזל אני במתח בא לי פרק הבא!)
אני אבדוק את המשחק הזה
ואפשר בבקשה קישור לסיקור על המשחק של דייג'מון?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תאמיני לי שזה כמעט אותו דבר כמו פוקימון.
השוני הוא שכל קרב הוא קרב עם יותר מדיג'ימון אחד[אצלך זה מקסימום שלושה בקרב, האוייב יכול להגיע למקסימום חמישה], הדיג'ימונים לא מתפתחים לבד[את צריכה לפתח אותם, יש גם סטנדרטים אחרים חוץ מרמות], ניתן לפתח אחורה,יש דרגות[אימונים->טירון->אלוף->אולטימטיבי->מגה] ורמות[מספרים].
לעוד פרטים תדברי איתי בנו"ד כי יש הרבה שוני.
אישית הייתי ממליץ לך כי זה כמו פוקימון פחות או יותר.
למשחק של פיירי טייל תבדקי בוויקיה אם יצא באנגלית.
NYO HO HO BITCH
אם את רוצה משחק של דיג'ימון אז לכי על Digimon World Ds הוא קל,הבוסים בו לא ממש קשים
ההבדל בין משחקי דיג'ימון לפוקימון הם:
בשביל לתפוס פוקימון צריך להשתמש בפוקדור בשביל לתפוס דיג'ימון צריך לעשות לו Scan של 100%+ [בכל פעם שאת נלחמת מול דיג'ימון את מקבלת כמה אחוזים של Scan]
בדיג'ימון לדיג'ימונים מסוימים יש מספר "שבילי" התפתחות בעוד שבפוקימון אפשר רק 3 התפתחויות והן קבועות
שדיג'ימון מתפתח אפשר גם להחזיר אותו
את יכולה לשים ציוד [טבעת,חרב או מגן] על הדיג'ימון,את יכולה לבצע קווסטים
לדעתי משחקי הדיג'ימון גרועים ממשחקי הפוקימון בקרבות מסיבה ברורה: המתקפות הן פשוט אותו דבר ואין ממש מלאי גדל יש סך הכל איזה 30 מתקפות שחוזרים על עצמם.. חוץ מזה זה סבבה בערך..
יוגיהו כמובן זה משחק ממש טוב
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)