Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    שיר נחמד.. מקווה שבאלבום שלהם יהיו עוד יותר טובים, השיר בכללי אבל בסדר^^
    שמעו ruod tripp תראו זה שיר מגניב יותר \:
    ציטוט פורסם במקור על ידי llan צפה בהודעה
    טוב אחי,
    תמשיך לשחק בלול ולשקר לעצמך שיש אשכרה מישהו מחוץ למחשב בשבילך ):
    אומרים טוב גבר אתה לא מעודכן ):
    ואל דבר אל אלון ככה..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Brain צפה בהודעה
    וואי אתה ממש מטומטם
    אם אתה לא יודע להשתמש באימפליינג (ה> בכל תחילת משפט) אל תעשה את זה
    עזוב את זה שאתה יוצא וואנאנבי-אני כי אתה מנסה להעתיק את הניסוח שלי, אתה אפילו לא עושה את זה טוב אז אתה בכלל יוצא כאפות
    אז תסתום כבר כי אתה סתם עושה לעצמך בושות
    אני לא וונאבי, אני עושה פארודיה

Spoiler ספוילר

3. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    אני לא וונאבי, אני עושה פארודיה
    אוי וואו עשית לי סמיילי שחוטף אגרוף בטח מה זה נפגעתי
    אם אתה עושה פארודיה ואתה אפילו לא יודע על מה
    ואפילו לא יודע איך לעשות את זה
    אז אני מצטער אבל כל מה שיש לי להגיד לך שזה שאתה כנראה הבנאדם הכי מטומטם שדרך אי פעם בגבולות הפורום.

Spoiler ספוילר

4. bbuuuii
    אוי וואו עשית לי סמיילי שחוטף אגרוף בטח מה זה נפגעתי
    אם אתה עושה פארודיה ואתה אפילו לא יודע על מה
    ואפילו לא יודע איך לעשות את זה
    אז אני מצטער אבל כל מה שיש לי להגיד לך שזה שאתה כנראה הבנאדם הכי מטומטם שדרך אי פעם בגבולות הפורום.
    אתה המסכן פה, אתה מגן על עצמך בכך שאתה מתכחש לדברים, ואני אסביר לך לאט לאט על מה עשיתי פארודיה, כמו קודם.
    אתה כתבת את האימפליינג או משזה לא יהיה ואז אני עשיתי אחריך עם טיעונים מפגרים- כמו הטיעונים שאתה מביא. העתקתי את הניסוח שלך בטיעונים מפגרים- עשיתי פארודיה.
    מבין? כן חמוד? או שאני צריך עוד ללעוס לך את האוכל לפני שאתה בולע ומעקל אותו?

עריכה: קצת נמאס לי מהמחשב, הלכתי לשאול חברים אם הם בקטע של יציאה עכשיו, תשאר מול המחשב כמו שאתה יודע עם החברים הוירטואלים שלך, אני אחזור מחר אם צריך,
    נשיקות.

Spoiler ספוילר

5. Kibō no chi
    אתה המסכן פה, אתה מגן על עצמך בכך שאתה מתכחש לדברים, ואני אסביר לך לאט לאט על מה עשיתי פארודיה, כמו קודם.
    אתה כתבת את האימפליינג או משזה לא יהיה ואז אני עשיתי אחריך עם טיעונים מפגרים- כמו הטיעונים שאתה מביא. העתקתי את הניסוח שלך בטיעונים מפגרים- עשיתי פארודיה.
    מבין? כן חמוד? או שאני צריך עוד ללעוס לך את האוכל לפני שאתה בולע ומעקל אותו?

עריכה: קצת נמאס לי מהמחשב, הלכתי לשאול חברים אם הם בקטע של יציאה עכשיו, תשאר מול המחשב כמו שאתה יודע עם החברים הוירטואלים שלך, אני אחזור מחר אם צריך,
    נשיקות.
    וואי אתה בחיי הבנאדם הכי מפגר שנתקלתי בו בפורום
    אתה בעצמך הרגע הודית שאתה לא יודע מה זה אימפלייניג
    אז אתה רוצה לעשות על זה פארודיה?
    כשתדע מה זה תצחק על "הטיעונים המפגרים" שלי, עד אז תשב בשקט ותבכה למישהו אחר שצוחקים עליך
    ילד מטומטם

לשאול את אמא ואבא שלך אם הם רוצים לצאת איתך לא נחשב ליציאה עם חברים חמוד.
    מצחיק שאתה טוען שיש לי רק חיים ווירטואליים בלי להכיר אותי בכלל
    כמו שאמרתי מקודם - בוכה כשאנשים מדברים על נושאים ש"הם לא מבינים בהם", לא סותם את הפה על דברים שאין לו מושג בהם.
    אני סיימתי כאן. אם אתה רוצה להישאר ילד קטן ואידיוט, בכיף.
    סלמאת.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול בולבול

7. bbuuuii
    וואי אתה בחיי הבנאדם הכי מפגר שנתקלתי בו בפורום
    אתה בעצמך הרגע הודית שאתה לא יודע מה זה אימפלייניג
    אז אתה רוצה לעשות על זה פארודיה?
    כשתדע מה זה תצחק על "הטיעונים המפגרים" שלי, עד אז תשב בשקט ותבכה למישהו אחר שצוחקים עליך
    ילד מטומטם

לשאול את אמא ואבא שלך אם הם רוצים לצאת איתך לא נחשב ליציאה עם חברים חמוד.
    מצחיק שאתה טוען שיש לי רק חיים ווירטואליים בלי להכיר אותי בכלל
    כמו שאמרתי מקודם - בוכה כשאנשים מדברים על נושאים ש"הם לא מבינים בהם", לא סותם את הפה על דברים שאין לו מושג בהם.
    אני סיימתי כאן. אם אתה רוצה להישאר ילד קטן ואידיוט, בכיף.
    סלמאת.
    victory!

Spoiler ספוילר

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    נדב, התנשא לי ?
    חמוף

9. Kibō no chi
    victory!
    מה ניצחון בדיוק בזה שהטמטום שלך דוחה אנשים?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Panties צפה בהודעה
    נדב, התנשא לי ?
    בשמחה 3>

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •