תוסיפו
Taliah.i95
שתוק מונסטר
ילד כאפה.
למה אתה יותר טוב?
תוסיפו
Taliah.i95
שתוק מונסטר
ילד כאפה.
למה אתה יותר טוב?
מאלטאפים סיבות
1 מאמינים באל הכי מטומטם בעולם(כמובן אלוהים).
2 לא משרתים בצבע.
3 חיים כמו בימי הביינים.
4 עושים אפליות לנשים.
5 תופסים מקומות חנייה.
6 משתגעים בפורים.
7 בגדים מכוערים לובשים.
8 לא משרתים את הצבא.
9 מקבלים כסף על חשבננו.
10 מנגים מוזרים.
הרשימה עוד ארוכה
טלי אני לא יותר טוב מהדתיים- הם טובים ממני.
אני אתיאס..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אז את דתייה\שומרת מסורת נכון טלי?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
נכון ליאור, צריך לשנוא רק את אלה שסתומים מספיק להאמין באמונה עיוורת, כל אלה שבדקו הם קולים ):
חמוף
יכול להיות שאתה צודק אבל זה עדיין לא סיבה לשנוא אותם, באותה צורה אני יכול להגיד לך שאני שונא חילוניים בגלל שהם לא מאמינים כי הם נולדו ככה, (זה לא נכון ד"א לא חסר לי חברים חילוניים) זה לא נכון ולא צודק אתה פשוט לא מכיר את הציבור הדתי ולא מבין אותו ובד"כ אם יש למישהו בעיות באמונה עוזרים לו להבין ואז להחליט אבל אףפעם לא מכריחים אותו והרוב המוחלט של האנשים מחליטים להישאר דתיים מרצון לא סתם אלא כי הם מבינים מה ההשלכות של זה
כן, זה באמת די דבילי. לקבוע לך את האמונה. אני אישית הפסקתי להאמין בשלב מסויים. אם אני לא טועה, זה היה כשהתחלתי את הצמחונות שלי. כ"כ הרבה חורים בדת. אלוהים אומר שהוא דואג לכל ברואיו ורק בשבילו, נרצחות בעינויים אלפי פרות מדי יום.
אתה דתי? לא שמתי לב..
כן חיספין כרגע, ועוד אחת.
זה שהם לובשים בגדים מוזרים, שמחים בפורים ועושים אפליות לנשים - לא נותן לך שום סיבה לשנוא אותם. חוץ מיזה שאני מאמין שאתה מדבר על חרדים, לא דתיים. אני כל היום הולך עם איזה בגד שאני רוצה. כל המשפחה שלי שירתה בצבא, אפילו אמא שלי ואחותי.
נערך לאחרונה על ידי Pakuki, 08-16-2012 בשעה 12:37 PM
IMA LADY
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
כל אחד יכול להאמין או לא להאמין במה שהוא רוצה,מה שלליאור [מונסטר] נראה מפגר,לך נראה נורמלי לגמרי טלי
מה לא נכון ולא צודק במה שאמרתי? אני שונא אותם לא בגלל העובדה שהם דתיים אלה בגלל שהם לא בדקו את זה לעומק, הם פשוט באו והתחילו להאמין משום מקום שזאת פשוט טיפשות. יש להם קיבעון דעת על התנ"ך שהוא "האמת לאמיתה" (שטויות) ולא בודקים דברים אחרים או מתנסים לפני שהם עושים את ההחלטה הזאת. רוצה להיות דתי, בכיף אני לא שונא אותך תעשה מה שבא לך, אבל בוא איתי למסע מופלא בעולם המדע, תבדוק תנסה ותתנסה ואז אם תרצה להמשיך להאמין יש לך 200% תמיכה ממני. אתה דתי שהולך בצורה עיוורת, סבבה תמיך להרוס את עצמך ולהשאר סתום, אין לי בעיה.
חמוף
זה מזכיר לי דיון שהיה לפני כמה נו''דים על זה שאם מישהו יקבור ספר ל-2000 שנה ויכתוב בו סיפורים אנשים בעתיד יאמינו לזה
אני יכול לשלול את כל מה שאמרת עכשיו
1.מה כ"כ מטומטם בו?
2. אתה מדבר על החרדים לא על הדתיים ואם זה מעניים אותך אז המגזר ששולח הכי הרבה אנשים לצבא זה הדתי לאומי
3. מה הקשר?!
4. עוד פעם אתה מדבר על חרדים אנחנו יותר מתונים מהם ומה שאנחנו עושים זה לשמור על כבוד האישה ולא להפוך אותה לחפץ שלנו
5. מה אתה רוצה?
6. יש הבדל בין לשמוח ולהשתגע, שוב אתה לא מכיר את המגזר הדתי
7. בגדים בדיוק כמו הבגדים שאתה לובש
8. למה לכתוב פעמיים? אם אין לך סיבות אז אל תכתוב!
9. איזה כסף?
10. סיבה מפגרת
הגדרה לאתאיסט:אדם שמנסה בכל הזדמנות שניתנת לו לשכנע אנשים לא להאמין באל שלהם
אני למדתי את זה מהרבה הרבה דברים
אני מכיר הרבה מאוד אתאיסטים מפגרים שפאקינג יושבים כל היום לשכנע יהודים בכל התאוריות שלהם לא להאמין בה'
להתנסות בהרצאות מעניינות על מדע מסוגים שונים באינטרנט, רק מרחיב את האופקים שלך
אם מישהו יבוא ויראה הרצאות של סטיבן הוקינג על איך נוצר העולם וכו' ויקשיב לכל מיני תאוריות מדעיות שונות ואחרי זה יגיד לי אני מאמין באלוהים, הוא כוסון.
דרך אגב, חבר שלי כזה, הוא כן מקשיב למדע וחושב שהכל נכון אבל הוא מאמין שבהתחלה התחלה היה אלוהים שעשה את המפץ הגדול או משהו.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)