Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 27 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    ריי
    "כן זה אני." האיש מצוות הרס אומר במטומטמות.
    סקווירטל משתמש בבועות הרבה פעמים פוניטה נפגעת הרבה וצונחת ארצה. האיש מצות הרס משחרר את הקולר של פוניטה. "היא לא שווה כלום." הוא ממלמל לעצמו. פוניטה מביטה בך במבט מצטער ורצה הרחק. האיש מצוות הרס מוציא את הדרגונייט האידיוט ואומר לו: בוא, דרק, אנחנוט עפים מפה." דרק הדרקון ממריא ברשלנותל ונתקע בכמה עצים. הם מתרחקים ונעלמים.

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    ריי
    "כן זה אני." האיש מצוות הרס אומר במטומטמות.
    סקווירטל משתמש בבועות הרבה פעמים פוניטה נפגעת הרבה וצונחת ארצה. האיש מצות הרס משחרר את הקולר של פוניטה. "היא לא שווה כלום." הוא ממלמל לעצמו. פוניטה מביטה בך במבט מצטער ורצה הרחק. האיש מצוות הרס מוציא את הדרגונייט האידיוט ואומר לו: בוא, דרק, אנחנוט עפים מפה." דרק הדרקון ממריא ברשלנותל ונתקע בכמה עצים. הם מתרחקים ונעלמים.
    "נו טוב." אומר , "עכשיו למרכז האימונים." אומר ברצינות ואחזיר את סקווירטל לפוקדור שלו , לאחר מכן אלך למרכז האימונים ואחפש יריב .

3. משתמש מנוסה
    ריי
    אתה הולך לזירת האימונים ומחפש יריב אבל מוצא יריבה. "אני רונה." היא אומרת. היא גבוהה עם עיניים כחולות שחצניות. "יש לי תחרות סרט מחר ואני צריכה להתאמן. ביוטיפליי, צא!" רונה זורקת פוקדור מעוטר וממנו יוצא .

4. TBM
    ריי
    אתה הולך לזירת האימונים ומחפש יריב אבל מוצא יריבה. "אני רונה." היא אומרת. היא גבוהה עם עיניים כחולות שחצניות. "יש לי תחרות סרט מחר ואני צריכה להתאמן. ביוטיפליי, צא!" רונה זורקת פוקדור מעוטר וממנו יוצא .
    "צא סנורנאוט , תשתמש באבקת שלג ואז בנשיכה." אומר , 'תחרות סרט אה.' אחשוב , 'רגע , הפוניטה הזאת הייתה זוהרת , מגניב.' אחשוב שמח

5. משתמש מנוסה
    ריי
    סנוראנט מקפיאה כנף אחת של ביוטיפליי, שצונח ארצה. ביוטיפליי מדדה אל אבן מחודדת בזירה, שובר את הקרח ועף, עדיין בחוסר איזון. "ביוטיפליי, נשיכת חרק." צוחקת רונה. ביוטיפליי פוגע בסנוראנט בעוצמה רבה. סנוראנט לא יכול להילחם יותר. "הא, הא!" צוחקת עליך רונה. סנוראנט שלך כל כך מעורר רחמים. כמובן, שלעולם לא הפסדתי בקרב. אבל היית צריך לראות את הפרצוף של סנוראנט כשביוטיפליי נשך אותו." סנוראנט מתעצבנת ושולחת קרן לבנה לרונה. השיער של רונה קופא בקוצים כלפי מעלה. "השיער שלי!" מייללת רונה. "השיער היפה שלי." סנוראנט עושה חיקוי לא רע של רונה, שצופה בה בעצבנות. "אתה עוד תשמע ממני ריי, זה עוד לא נגמר." היא מחזירה את ביוטיפליי לפוקדור ומוציאה "בואי, סטאראפטור. נעוף מפה." היא עולה על סטראפטור ועפה למרז העיר.

6. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    היום בערב עדכון פוקימונים וציוד

אנדי
    צ'יקו מנסה ללא הצלחה סופת עלים. עלי התער הלא מסובבים פוגעים פעמיים בסינדקוויל, ופעם אחת מחטיאים. צ'יקו צווח וסינדקוויל המום(ובכך ההגנה שלו יורדת) והוא משתמש בסופת עלים שכמעט מתפוצצת לצ'יקוריטה, אך משב רוח בריח עלים קליל מופיע באוויר. "כל הכבוד, צ'יקו." אומר טד ואז פונה אליך. "ייקח הרבה זמן עד שהיא תדע להשתמש במתקפה, אך תהייה סבלני."
    מה זה משב רוח בריח עלים קליל?
    אפשר שטד יהיה שטותף שלי?
    "טד, צ'יקו הוא בן" אומר לו ואז אומר לצ'יקו להשתמש בעלי טער פעם נוספת עד שהוא יצליח סופת עלים נגד הפוקימונים של טד. לאחר האימון אלך לרפא את צ'יקו ואז אלך למרכז לינה להזמין חדר למחרת שוב אלך לאימון אם טד ואז אלך לקרקס עם טד (אם הוא ירצה) ואנסה להשיג פוקימון כלשהו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. TBM
    ריי
    סנוראנט מקפיאה כנף אחת של ביוטיפליי, שצונח ארצה. ביוטיפליי מדדה אל אבן מחודדת בזירה, שובר את הקרח ועף, עדיין בחוסר איזון. "ביוטיפליי, נשיכת חרק." צוחקת רונה. ביוטיפליי פוגע בסנוראנט בעוצמה רבה. סנוראנט לא יכול להילחם יותר. "הא, הא!" צוחקת עליך רונה. סנוראנט שלך כל כך מעורר רחמים. כמובן, שלעולם לא הפסדתי בקרב. אבל היית צריך לראות את הפרצוף של סנוראנט כשביוטיפליי נשך אותו." סנוראנט מתעצבנת ושולחת קרן לבנה לרונה. השיער של רונה קופא בקוצים כלפי מעלה. "השיער שלי!" מייללת רונה. "השיער היפה שלי." סנוראנט עושה חיקוי לא רע של רונה, שצופה בה בעצבנות. "אתה עוד תשמע ממני ריי, זה עוד לא נגמר." היא מחזירה את ביוטיפליי לפוקדור ומוציאה "בואי, סטאראפטור. נעוף מפה." היא עולה על סטראפטור ועפה למרז העיר.
    "יפה עשית סנוראנט." אומר ואחזיר אותו , "טוב , הגיע הזמן לאימון בשביל סקווירטל." אומר ואחפש יריב/ה

8. משתמש מנוסה
    אנדי
    זה אומר התחלה של סופת טורנאדו חלשה.
    וכן, טד יכול להיות השותף שלך.
    ואתה יכול ללכת למכון? זה חשוב להתפתחות העלילה שלך.

אתה מתאמן עם טד במשך שאר היום וכשצ'יקו מנסה להשתמש בסופת עלים יוצא עלים מסתובבים חלש מסביב לקורפיש. טוד מזמין חדר לידך והוא מסכים להיות השותף שלך. הוא רוצה להיות מגדל פוקימונים. בבוקר אתם הולכים להתאמן עוד קצת ואין שום שינוי. בצהריים אתם מחליטים ללכת לקרקס. יש כל מיני דוכנים:
    "קלע למטרה"
    "הדבק את הזנבות של ניינטלס"
    "פוצץ גרוליטים באקדח המים של סקווירטל"
    "פוקדור בהפתעה"
    ועוד...

ריי
    אתה מחפש יריב ומוצא אחד בזירת ל'2, זירת הר הגעש. "שלום, אני פייר" אומר איש לבוש אדום מולך. אני מאמן פוקימוני אש. רוצה להילחם נגדי?" אומר ומוציא , רק הפעם שיש לה את כל החלקים בגוף.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-18-2012 בשעה 10:06 PM

9. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    [
    רובי
    אתה מברר אם יש ארוחות בוקר ומגישים לך יוגורט וחבית, קורנפלקס עם חלב וקורנפלקס מיוחד לפוקימונים ששמו "להתחיל את הבוקר." אתה הולך לתחרות תפיסת הפוקימונים מכל הסוגים. אתה נרשם(עם איזה פוקימון אתה הולך?) ומגיע לשלושה דרכים מתפצלות. שמאלה: נהר גועש. ימינה: יער. ישר: צוק.
    אי אפשר לקחת את שנייהם?
    __________________________________________________ ___________________
    אני ילך ימינה לעבר היער, (אני יקח איתי את טורציק)אני יוציא את טורציק מהפוקדור אומר לו לעזור לי למצוא פוקימון כדי לתפוס אותו.
    נערך לאחרונה על ידי מונקי, 08-18-2012 בשעה 10:11 PM
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

10. משתמש מנוסה
    רובי
    אתה פונה ימינה ליער, ונכנס לתוכו. אתה רואה אבנים עפות באוויר כשעוטף אותן אור סגלגל ומייד נופלות. אתה מתקרב למקור האור ורואה (אל תצפה שהוא יהיה חזק. בהתחלה הוא יהיה חלש. אני לא אתן לך קדברה טוב על ההתחלה...)

11. משתמש מנוסה
    רובי
    אתה פונה ימינה ליער, ונכנס לתוכו. אתה רואה אבנים עפות באוויר כשעוטף אותן אור סגלגל ומייד נופלות. אתה מתקרב למקור האור ורואה (אל תצפה שהוא יהיה חזק. בהתחלה הוא יהיה חלש. אני לא אתן לך קדברה טוב על ההתחלה...)
    אני יבדוק את הפוקימון בפוקדע (זה בסדר שפעם הבאה אני ירשום פוקדקס?), ובנתיים אני יזכר שמעולם לא בדקתי מה המתקפות של טורציק ואני יבדוק אותן ולאחר מכן אתן לו הוראות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. משתמש מנוסה
    רובי
    כן זה בסדר

"קדברה. קדברה הוא המפותח של אברה והוא נוהג להתבונן בכפית הכסף שבידו כדי למקד את מוחו. כשהו משתמש בכוחותיו העל חושיים, הוא יכול להרוס מכשיר חשמלי במיקוד הכוח שלו. פוקימון מומלץ בשל כוחותיו, אך קשה לריסון.
    המתקפות של טורצ'יק הן: צווחה, שריטה, להבה." הפוקדע מסיים אמירה ארוכה ומשתתק.

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [quote=אריאל116;1377664]ונדי
    את נירשמת ושומעת את הכריזה קוראת לקווין בלייט. ההופעה שלו עם מאנצ'לאקס נראית טובה מאוד. והציון, עוד יותר. את רואה את רונה קצת עצבנית, אך חיוך שוויצרי על פניה. "ומתמודדת מספר 2 היא וונדי מרבל!" את יוצאת החוצה והחיוך שלך מוקרן בכל המסכים. הקהל מריע.

אני אצא מעט לחוצה ואלייך לקהל ''טורצ'יק צא!'' אני אומר בקול ואוציא את טורצ'יק.
    ''טורצ'יק תשתמש בלהבה תוך כדי סחרור כך שתיווצר מערבולת אש סביבך!
    ואז תשתמש בשריטה לאורך הלהבה בכדי לחתוך אותה וגיצים זוהרים ייפלן עלייך! לסיום תעמוד בתנוחה יפה'' אני יאמר בהרגשות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    רובי
    כן זה בסדר

"קדברה. קדברה הוא המפותח של אברה והוא נוהג להתבונן בכפית הכסף שבידו כדי למקד את מוחו. כשהו משתמש בכוחותיו העל חושיים, הוא יכול להרוס מכשיר חשמלי במיקוד הכוח שלו. פוקימון מומלץ בשל כוחותיו, אך קשה לריסון.
    המתקפות של טורצ'יק הן: צווחה, שריטה, להבה." הפוקדע מסיים אמירה ארוכה ומשתתק.
    "טוב קדברה נראה לי פקימון חזק וכדי שהצרף אותו עליי" אחשוב לעצמי ,אז אומר לטורצ'יק "תשתמש בצווחה ומיד לאחר מכן בלהבה, ותנסה להתחמק מהמתקפות של קדברה".
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

15. משתמש מנוסה
    וונדי
    טורצ'יק מבעיר להבה סביבו ומסתובב. הוא פורש כנפיים והחום נושא אותו מעלה. טורצ'יק נופל מטה לאט לאט ותוך כדי חותך את המערבולת. לפתע המערבולת הפסקת, וטורצ'יק נופל. כלומר, כמעט נופל. הוא פורש כנפיים והחום נושא אותו מעלה. הוא נוחת באיטיות כשכנפיו פרוסות לצידי גופו. הקהל מריע.
    השופטים מנקדים אותך. אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 9.7 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 9.7 גם!
    ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 10.0. הקהל מריע לציון המדהים. "וונדי עולה לשלב הבא!" נשמע קולו של השדרן ברמקולים.

רובי
    טרצ'יק צווח על קדברה שלא מושפע כמעט ואז פוגע בקדברה עם להבה. קדברה מתעצבן ומתרכז בטורצ'יק. אור סגלגל מופיע מסביב לטורצ'יק. קדברה מזיז את ראשו וטורצ'יק מוטח באדמה פעמים רבות.

עמוד 10 מתוך 27 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •