Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 27 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רובי
    טרצ'יק צווח על קדברה שלא מושפע כמעט ואז פוגע בקדברה עם להבה. קדברה מתעצבן ומתרכז בטורצ'יק. אור סגלגל מופיע מסביב לטורצ'יק. קדברה מזיז את ראשו וטורצ'יק מוטח באדמה פעמים רבות.
    __________________________________________________ ___________________-
    סליחה שלא ציטטתי שכחתי בטעות אבל אני יעתיק
    __________________________________________________ ___________________
    "האאא אז קדברה יכל להשתמש בבלבול (זה בלבול לא על חושי נכון?) טוב אז לא כדי לי לתת לו לראות את טורצ'ק" אחשוב לעצמי ,ואמר לטורצ'יק "אני יודע שזה הקרב הראשון שלך אבל אני מאמין בכך!", אני יעודד אותו,"טוב טורצ'יק זו התוכנית: תלך מאחורי העצים ובצללים ,ותנסה להתחבה מקדברה ,לאחר מכן אני רוצה שתשתמש בעץ כדי לקבל תנופה ואז תשתמש בשריטה על הבטן של קדברה ולאחר מכן בלהבה על היד שלו בכדי להפיל לו את הכפית", אומר לו בביטחון בתקווה שיצליח.
    נערך לאחרונה על ידי מונקי, 08-18-2012 בשעה 11:04 PM סיבה: בטעות לא ציטטתי
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    רובי
    כן, זה בלבול

טורצ'יק מתחבא בצללים(זה היה משפט של Dnd) ונעזר בעץ כדי לקבל תנופה. טורצ'יק פוגע בול בבטנו של קדברה וקדברה עף אחורה. לאחר מכן טורצ'יק השחצן רוקד על קדברה והלהבה שלו מפילה לקדברה את הכפית. קדברה קם, מרים את הכפית, מעיף את טורצ'יק שנמצא עליו, ובא לכיוונך. הוא כורע ברך, מניף את שתי ידיו אליך ובהן הכפית שלו.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    רובי
    כן, זה בלבול

טורצ'יק מתחבא בצללים(זה היה משפט של Dnd) ונעזר בעץ כדי לקבל תנופה. טורצ'יק פוגע בול בבטנו של קדברה וקדברה עף אחורה. לאחר מכן טורצ'יק השחצן רוקד על קדברה והלהבה שלו מפילה לקדברה את הכפית. קדברה קם, מרים את הכפית, מעיף את טורצ'יק שנמצא עליו, ובא לכיוונך. הוא כורע ברך, מניף את שתי ידיו אליך ובהן הכפית שלו.
    אני ישאל את קדברה אם הוא רוצה להתצרף עלי ואם הוא יענה בחיוב אני יתפוס אותו, ואם לא אני יגיד לטורצ'יק להיות מוכן לתקוף שוב.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

4. משתמש מנוסה
    רובי
    מצטער לא היה לי הרבה מה לכתוב.

קדברה משפיל את ראשו מהנהן בעצב. הוא מתבונן בטורצ'יק הצעיר ולאט לאט העצב מתחלף בשמחה.

5. משתמש מנוסה
    רובי
    מצטער לא היה לי הרבה מה לכתוב.

קדברה משפיל את ראשו מהנהן בעצב. הוא מתבונן בטורצ'יק הצעיר ולאט לאט העצב מתחלף בשמחה.
    זה לא ממש חשוב אני רק שמח שתפסתי קדברה ,ויש לי שאלה בתחרות ניתן ליתפוס יותר מפוקימון אחד?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אנ ישמח בשימחתו ויתפוס אותו בפוקדור והמשיך בדרכי (במידה ואפשר לתפוס יותר מאחד אני יחפס עוד אחד ועם לא אני ימשיך ליצאיה).
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

6. TBM
    שם: מתן

ריי
    אתה מחפש יריב ומוצא אחד בזירת ל'2, זירת הר הגעש. "שלום, אני פייר" אומר איש לבוש אדום מולך. אני מאמן פוקימוני אש. רוצה להילחם נגדי?" אומר ומוציא , רק הפעם שיש לה את כל החלקים בגוף.
    "אוקיי , צא סקווירטל , תשתמש בבועות ולאחר מכן במכת זנב ואחרי זה בהתקלה ושוב פעם בבועות." אומר .

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=אריאל116;1378516]וונדי
    טורצ'יק מבעיר להבה סביבו ומסתובב. הוא פורש כנפיים והחום נושא אותו מעלה. טורצ'יק נופל מטה לאט לאט ותוך כדי חותך את המערבולת. לפתע המערבולת הפסקת, וטורצ'יק נופל. כלומר, כמעט נופל. הוא פורש כנפיים והחום נושא אותו מעלה. הוא נוחת באיטיות כשכנפיו פרוסות לצידי גופו. הקהל מריע.
    השופטים מנקדים אותך. אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 9.7 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 9.7 גם!
    ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 10.0. הקהל מריע לציון המדהים. "וונדי עולה לשלב הבא!" נשמע קולו של השדרן ברמקולים.

''יש! עשינו את זה כל הכבוד טורצ'יק אני גאה בך כל כך!'' אומר באושר לטורצ'יק ואחבק אותו.
    אני אכנס אל מאחוריי הקלעים ואוציא את ספל ''אני וטורצ'יק עברנו את השלב הראשון עכשיו הכל תלוי בנו!'' אומר בחיוך לספל ואחכה שיקראו לי לקרב הראשון
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    זה אומר התחלה של סופת טורנאדו חלשה.
    וכן, טד יכול להיות השותף שלך.
    ואתה יכול ללכת למכון? זה חשוב להתפתחות העלילה שלך.

אתה מתאמן עם טד במשך שאר היום וכשצ'יקו מנסה להשתמש בסופת עלים יוצא עלים מסתובבים חלש מסביב לקורפיש. טוד מזמין חדר לידך והוא מסכים להיות השותף שלך. הוא רוצה להיות מגדל פוקימונים. בבוקר אתם הולכים להתאמן עוד קצת ואין שום שינוי. בצהריים אתם מחליטים ללכת לקרקס. יש כל מיני דוכנים:
    "קלע למטרה"
    "הדבק את הזנבות של ניינטלס"
    "פוצץ גרוליטים באקדח המים של סקווירטל"
    "פוקדור בהפתעה"
    ועוד...
    יש, יהיה לי שותף!

Spoiler ספוילר

9. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    אנדי
    עידכנתי בדיוק.

הראקרוס צוברת תאוצה, קופצת, ונועצת את הקרן בכלב השחור. הכלב מיילל בכאב, ונושך את הראקרוס. הראקרוס עטוף בשיריון, כך שלא נגרם נזק רב.
    צ'יקו משתמש בעלי תער חזקים מאוד. ברגע האחרון אתה רואה שטרפינץ' מתחפר בבור ומתחמק מהעלים.

קווין
    כיוון שטל נסעה, אתה תעשה עוד שלב אחד בטורניר ואז הוא יוקפא עד שטל תחזור, כי העלילות שלכם משולבות. בינתיים תסתובב בעיר. יש הרבה מה לעשות.
    אני רואה שטל עלתה ויצא לה תוצאה טובה טובה ואחכה שיקראו לי לעלות לשלב הבא

10. משתמש מנוסה
    קווין
    כל המאמנים שדיברו מפנים טת ראשם למסך הגדול ורואים את רונה. "צא, ביוטיפליי." אומרת רונה. "כמו שסיכמנו." ביוטיפליי ממריא בספירלות לאוויר ומפזר אבקה לבנה, צהובה, סגולה ורגע לפני שזה פוגע באדמה הוא מחליט לשאוב את זה.. ושוב, רגע לפני שזה מגיע אליו הוא עף ומתמרן באוויר, והאבקות אחריו. לבסוף, בעזרת משב רוח מכנפיו, הוא מפזר הכל עליו וגורם לו להיראות נוצץ. לאחר מכן הוא עושה סלטה משולשת אבוויר ומתייצב בגאווה ליד המאמנת. השופטים נותנים לה את הציונים.
    אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 9.9 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 10.0
    ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 10.0. הקהל משתולל! רונה מנשקת באוויר את הקהל, מכניסה את ביוטיפליי לפוקדור מעוטר, ונכנסת לחדר המאמנים. "הא, הא." היא פונה לוונדי. "קיבלתי ציון יותר גבוה ממך, שלא היו צריכים להודיע לי שהתקבלתי לשלב הבא."

וונדי
    כל המאמנים שדיברו מפנים טת ראשם למסך הגדול ורואים את רונה. "צא, ביוטיפליי." אומרת רונה. "כמו שסיכמנו." ביוטיפליי ממריא בספירלות לאוויר ומפזר אבקה לבנה, צהובה, סגולה ורגע לפני שזה פוגע באדמה הוא מחליט לשאוב את זה.. ושוב, רגע לפני שזה מגיע אליו הוא עף ומתמרן באוויר, והאבקות אחריו. לבסוף, בעזרת משב רוח מכנפיו, הוא מפזר הכל עליו וגורם לו להיראות נוצץ. לאחר מכן הוא עושה סלטה משולשת אבוויר ומתייצב בגאווה ליד המאמנת. השופטים נותנים לה את הציונים.
    אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 9.9 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 10.0
    ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 10.0. הקהל משתולל! רונה מנשקת באוויר את הקהל, מכניסה את ביוטיפליי לפוקדור מעוטר, ונכנסת לחדר המאמנים. "הא, הא." היא פונה אלייך. "קיבלתי ציון יותר גבוה ממך, שלא היו צריכים להודיע לי שהתקבלתי לשלב הבא."

וונדי וקווין, רק למחרת סיבוב התחרויות הבא. אתם יכולים להסתובב בעיר בינתיים.

רובי
    בתחרות ניתן לתפוס יותר מפוקימון אחד אך אתה מקבל פוקימון אחד.
    אני לא יכול לרשום לך כי אני לא יודע מה תעשה.

ריי
    אתה מורה לסקווירטל לתקוף והוא תוקף בבועות שפוגעות בפוניטה חזק. פוניטה תשושה אך היא בועטת בסקווירטל. זנב השוט מוריד לפוניטה את ההגנה ברמה משמעותית, והבועות האחרות מחסלות אותה סופית. "פוניטה, עשית יופי של עבודה." אומר מנהיג המכון. "ומה דעתך על..." הוא זורק עוד פוקדור וממנו יוצא

אנדי
    רק שאתה מגיע למכון אתה יכול להגיד לפוקימונים לתקוף.

אתה הולך לדוכן של פוצץ ת'גרוליט ומקבל אקדח מים שהפייה שלו היא בצורת הראש של סקווירטל. אתה מסתכל על הפרסים:
    פיצוץ גרוליט אחד- חמש גרוליטים: כלום
    פיצוץ שש גרוליטים: פארלוין
    פיצוץ שבע-שמונה: אקסיו
    פיצוץ תשע: צ'ארמנדר
    פיצוץ עשר(הכל): באלבאזור.
    אתה מכוון ומתחיל לירות בגרוליטים(שאלה בובות על ציר) ומוריד אחד, שתיים, שלוש ארבע, חמש, אוי , את חמש פיספסת, שש, שבע שמונה, תשע ועשר. פגעת בכולם חוץ מאחד ואתה מקבל צ'ארמנדר. אתה מוציא אותו ורואה: מחייך אליך.

11. TBM
    שם: מתן
    [B]

ריי
    אתה מורה לסקווירטל לתקוף והוא תוקף בבועות שפוגעות בפוניטה חזק. פוניטה תשושה אך היא בועטת בסקווירטל. זנב השוט מוריד לפוניטה את ההגנה ברמה משמעותית, והבועות האחרות מחסלות אותה סופית. "פוניטה, עשית יופי של עבודה." אומר מנהיג המכון. "ומה דעתך על..." הוא זורק עוד פוקדור וממנו יוצא
    מנהיג מכון?
    ----------------
    "סקווירטל , תשתמש בבועות , לאחר מכן בזנב שוט ואחרי זה תסתובב תוך כדי שימוש בבועות כך שהבועות יגנו עליך בכל כיוון." אומר לסקויירטל .

12. משתמש מנוסה
    רובי
    בתחרות ניתן לתפוס יותר מפוקימון אחד אך אתה מקבל פוקימון אחד.
    אני לא יכול לרשום לך כי אני לא יודע מה תעשה.
    אני ילך לכיוון היציאה בזמן שאני מעודד את טורצ'יק על העבודה הטובה, ובודק מה המתקפות של קדברה.
    לאחר מכן אני הולך למצוא לקדברה ופיצ'ו קרב כדי להתאמן בו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה

אנדי
    רק שאתה מגיע למכון אתה יכול להגיד לפוקימונים לתקוף.

אתה הולך לדוכן של פוצץ ת'גרוליט ומקבל אקדח מים שהפייה שלו היא בצורת הראש של סקווירטל. אתה מסתכל על הפרסים:
    פיצוץ גרוליט אחד- חמש גרוליטים: כלום
    פיצוץ שש גרוליטים: פארלוין
    פיצוץ שבע-שמונה: אקסיו
    פיצוץ תשע: צ'ארמנדר
    פיצוץ עשר(הכל): באלבאזור.
    אתה מכוון ומתחיל לירות בגרוליטים(שאלה בובות על ציר) ומוריד אחד, שתיים, שלוש ארבע, חמש, אוי , את חמש פיספסת, שש, שבע שמונה, תשע ועשר. פגעת בכולם חוץ מאחד ואתה מקבל צ'ארמנדר. אתה מוציא אותו ורואה: מחייך אליך.
    "איזה חמוד אתה" אומר לצ'רמנדר ואז אוציא את כל הפוקימונים שלי כדי שהם יכירו אחד את השני.
    לאחר מכן אשאל את טד (הוא איתי, נכון?) איזה פוקימונים יש לו בכלל. ןלאחר מכן אלך לישון ולמכון.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ריי
    סליחה טעות שלי...

אתה מורה לסקווירטל להתמש בבועות שפוגעות בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'יאר מתחמק מזנב השוט ורץ אל סקווירטל. בקווירטל עוטף את עצמו בבועות וצ'ימצ'אר מתמקד בלפוצץ אותן, כך שהוא לא שם לב שסקווירטל מגיח מאחוריו ומשתמש בבועות שמחסלות את צ'ימצ'אר. "יפה." אומר האיש. "ניצחת אותי." הוא הולך ואתה נשאר לבד בזירה.

רובי
    לא הבנתי מה זה למצוא קרב.

"המתקפות של קדברה הן: בלבול, תנועה, והשתגרות."
    אתה מגיע לסיום והשופטים בוחנים את הפוקימונים. "מי שלכד האת הפוקימון הכי חזק הוא עומרי! עומרי לכד ארקניין! הוא מקבל את הארקניין ואיזה אבן התפתחות שירצה." עמרי עולה לקבל את הפרס ובורח חזרה לקהל כך שאת לא מספיק לראות אותו. "ומי שלכד את הפוקימון הכי כבד הוא רובי! רובי לכד קדברה! רובי יקבל את קדברה ואיזו אבן התפתחות שירצה." אתה עולה לקבל את הפרס ויורד מהבמה. אתה, קדברה, פיצ'ו וטורצ'יק יוצאים מהתחרות.

אנדי
    אתה שואל את טד איזה פוקימונים יש לו וטד מוציא , , ו- . אתה הולך למחרת למכון ובחורה עם שיער כחול מקדמת את פניך. "אני קלי, מהניגת מכון המים. בוא נילחם בקרב שתיים על שתיים. טוב? לפרס, אני בוחרת בך! במים מופיעה שמחייכת אל קלי.

15. משתמש מנוסה
    רובי
    לא הבנתי מה זה למצוא קרב.

"המתקפות של קדברה הן: בלבול, תנועה, והשתגרות."
    אתה מגיע לסיום והשופטים בוחנים את הפוקימונים. "מי שלכד האת הפוקימון הכי חזק הוא עומרי! עומרי לכד ארקניין! הוא מקבל את הארקניין ואיזה אבן התפתחות שירצה." עמרי עולה לקבל את הפרס ובורח חזרה לקהל כך שאת לא מספיק לראות אותו. "ומי שלכד את הפוקימון הכי כבד הוא רובי! רובי לכד קדברה! רובי יקבל את קדברה ואיזו אבן התפתחות שירצה." אתה עולה לקבל את הפרס ויורד מהבמה. אתה, קדברה, פיצ'ו וטורצ'יק יוצאים מהתחרות.
    אני רציתי רק למצוא קרב לאימון של קדברה ופיצ'ו, כלומר מאמן או קרב נגד פוקימוני פרא 2 על 2.
    (אבל זה לא חשוב) [אני רוצה אבן חשמל].
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    אני ילך לזירת האימונים והוציא את קדברה וטורצ'יק ואומר להם "טורצ'יק אני רוצה שתשתמש בלהבה לכוון קדברה אבל לא בכוח מלא, וקדברה אני רוצה שתנסה לעצור את ההתקפה בעזרת בילבול ולשגר אותה לרצפה", לאחר שיצליחו אני יבקש מטורציק לעלות כל פעם את כוח הלהבה, וכדי להקשות על קדברה אני יצייר איקס על המקום בו הוא צריך לפגוע בו עם הלהבה.
    נערך לאחרונה על ידי מונקי, 08-19-2012 בשעה 11:57 AM סיבה: שכחתי איזו אבן ואיזה מתקפה קדברה ישתמש כדי לעצור את ההתקפה של טורצ'יק
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

עמוד 11 מתוך 27 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •