Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    וונדי
    רונה מחווירה כסיד ומתרחקת בלי להגיד כלום. את מסיירת בעיר ורואה שלט של תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים. ויש זירת אימונים מושקעת שכוללת את כל הזירות האפשריות. את הולכת לברר מתי את מופיעה בסיבוב הבא ואת מופיעה למחרת בשעה עשר בבוקר נגד אור.

רובי
    היא לא מתקפה פיזית היא מורידה את ההגנה של היריב.

אתה מרפא את הפוקימונים והולך לזירה. פיצ'ו נעשה שמח יותר והשמחה שלו חשובה להתפתחות. הוא מצליח לעשות מכות חשמל מדויקות יותר, וקדברה מיירט אותם בקלות. בשלב מסוים קדברה יותר מגן שקוף והמתקפות לא פוגעות בו. מזל טוב, קדברה למד הגנה!
    אתה הולך למחרת לפארק הפוקימונים. יש שם עשרות מאמנים, ואחת עם שמחלקת עצות לכל מיני אנשים. "שלום, " היא פונה אליך. "אני קטי. אני זאת מהתוכנית בוקר 'דבר עם הפוקימון'. וזאת פוצ'יאנה. וואו, יש לך קדברה יפה. גם לי היה פעם אחד. אבל הוא נהרג. על ידי צוות הרס." דמעות עולות בעיניה של קטי. "בכל מקרה, חשוב שלא תתלהב מכוחותיו העל חושיים, כי אז הוא יחשוב להציג לך אותם בכל מיני דרכים... לא מאוד טובות." קטי הולכת במהירות לאישה אחרת, מנגבת את דמעותיה תוך כדי.

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    אנדי
    אתה שואל את טד איזה פוקימונים יש לו וטד מוציא , , ו- . אתה הולך למחרת למכון ובחורה עם שיער כחול מקדמת את פניך. "אני קלי, מהניגת מכון המים. בוא נילחם בקרב שתיים על שתיים. טוב? לפרס, אני בוחרת בך! במים מופיעה שמחייכת אל קלי.
    "אני אומר לטד שיש לו פוקימונים מאוד טובים ואז אפנה למנהיגת מכון ואוציא את הרקרוס ואומר לה "תשתמשי בפזילה ואז בקיצוץ לילה פעמיים ואז במתקפת קרן"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

רובי
    היא לא מתקפה פיזית היא מורידה את ההגנה של היריב.

אתה מרפא את הפוקימונים והולך לזירה. פיצ'ו נעשה שמח יותר והשמחה שלו חשובה להתפתחות. הוא מצליח לעשות מכות חשמל מדויקות יותר, וקדברה מיירט אותם בקלות. בשלב מסוים קדברה יותר מגן שקוף והמתקפות לא פוגעות בו. מזל טוב, קדברה למד הגנה!
    אתה הולך למחרת לפארק הפוקימונים. יש שם עשרות מאמנים, ואחת עם שמחלקת עצות לכל מיני אנשים. "שלום, " היא פונה אליך. "אני קטי. אני זאת מהתוכנית בוקר 'דבר עם הפוקימון'. וזאת פוצ'יאנה. וואו, יש לך קדברה יפה. גם לי היה פעם אחד. אבל הוא נהרג. על ידי צוות הרס." דמעות עולות בעיניה של קטי. "בכל מקרה, חשוב שלא תתלהב מכוחותיו העל חושיים, כי אז הוא יחשוב להציג לך אותם בכל מיני דרכים... לא מאוד טובות." קטי הולכת במהירות לאישה אחרת, מנגבת את דמעותיה תוך כדי.
    אני יחשוב על מה שהאישה אמרה, ויתחיל לכעוס על צוות הרס ואלחשש "אם אני יראה פעם את צוות הרס האלו..",ובכל מקרה אני ילך משם ויבדוק את האתרקציות השונות בפארק.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

4. משתמש מנוסה
    רובי
    אין אטרקציות בפארק. אתה מחפש ורואה כמה ספסלים ומאמנים מדברים.

אנדי
    הראקרוס פוזלת ואז משתמשת בקיצוץ לילה פעמיים. פעם אחת מפספסת, וללפרס לא נראה שנגרם יותר מדי נזק. " לפרס, תשתמשי בחבטת גוף!" אומרת קלי. לפרס מזנקת מן המים ועוברת ליבשה, איפה שהראקרוס נמצאת. היא עולה על הראקרוס ולובטת בה עוד ועוד. הראקרוס בקושי יכולה יותר.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116;1379167
    [b
    אנדי[/b]
    הראקרוס פוזלת ואז משתמשת בקיצוץ לילה פעמיים. פעם אחת מפספסת, וללפרס לא נראה שנגרם יותר מדי נזק. " לפרס, תשתמשי בחבטת גוף!" אומרת קלי. לפרס מזנקת מן המים ועוברת ליבשה, איפה שהראקרוס נמצאת. היא עולה על הראקרוס ולובטת בה עוד ועוד. הראקרוס בקושי יכולה יותר.
    "הרקרוס, תחזיקי מעמד. תשתמשי במתקפת זעם ואז במתקפת קרן על לאפרס ואז בפזילה נוספת ואז קיצוץ לילה בסיבוב"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    רובי
    אין אטרקציות בפארק. אתה מחפש ורואה כמה ספסלים ומאמנים מדברים.
    נחמד מאוד להיות במ"ת שלך, והוא מתפתח באופן מעניין מאוד
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אני ישאל את המאמנים "היי אתם בקטע של קרב זוגות?", אם הם יענו בחיוב אני ישלח את פיצ'ו וקדברה ואמר להם שזה היה אימון לקראת המכון אז שיעשו את המיטב, ואם לא אני פשוט ילך ישר על המכון.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

7. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    סליחה שלא ציטטתי ושלא השקעתי

8. TBM
    שם: מתן
    ריי
    סליחה טעות שלי...

אתה מורה לסקווירטל להתמש בבועות שפוגעות בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'יאר מתחמק מזנב השוט ורץ אל סקווירטל. בקווירטל עוטף את עצמו בבועות וצ'ימצ'אר מתמקד בלפוצץ אותן, כך שהוא לא שם לב שסקווירטל מגיח מאחוריו ומשתמש בבועות שמחסלות את צ'ימצ'אר. "יפה." אומר האיש. "ניצחת אותי." הוא הולך ואתה נשאר לבד בזירה.
    "עכשיו נשאר לחפש קרב לסאנדייל." אומר ואחזיר את סקווירטל לפוקדור , לאחר מכן אחפש לסאנדייל קרב וכשאמצע אוציא אותו ואומר לו להשתמש בפזילה , לאחר מכן בזעם ואז בנשיכה ושינסה להתחמק מכל המתקפות של הפוקימון היריב .

9. משתמש מנוסה
    אנדי
    הראקרוס משתמשת בזעם ואז במתקפת קרן. המתקפות מפילות את לפרס למים. לאחר מכן הראקרוס פוזלת, ואקדח המים של לפרס לא משפיע עליה כמעט. ואז, במתקפת קיצוץ לילה מסובבת ובחבטת גוף חזקה של לפרס, השתיים מתנגשות ונוצר פיצוץ. הראקרוס מושלכת לצידך, ולפרס, במים הרדודים. "הראקרוס ולפרס לא יכולים להילחם יותר!" אומר השופט. "צא, בוויזל!" קוראת קלי. יוצא מהפוקדור הכחול של קלי.

קווין
    בפעם הבאה תשקיע יותר ותצטט!

אתה הולך לישון וקם לבוקר התחרות.

רובי
    תודה

"כן." המאמנים אומרים. "אבל לא פה. פה אנשים באים כדי ליהנות, לא להתיש את הפוקימונים שלהם. בוא נלך לזירה." אתם הולכים לזירה ת'6 וזאת זירה ריקה ונקייה. המאמנים ממתינים שתוציא את הפוקימונים שלך.

ריי
    אתה מוצא ילד שמציע לך להילחם נגדו. "פיקאצ'ו, צא!" אומר הילד. "פיקאצ'ו, מכת ברק על הסאנדייל של הילד הזה!" סאנדייל לא מספיק להתחמק והוא נפגע אך לא קשה. סאנדייל צשתמש בפזילה שלא עובדת על פיקאצ'ו. הזעם פוגע בפיקאצ'ו וגם הנשיכה. סאנדייל נגע בפיקאצ'ו כשנשך אותו והוא משותק.

10. משתמש מנוסה
    אנדי
    הראקרוס משתמשת בזעם ואז במתקפת קרן. המתקפות מפילות את לפרס למים. לאחר מכן הראקרוס פוזלת, ואקדח המים של לפרס לא משפיע עליה כמעט. ואז, במתקפת קיצוץ לילה מסובבת ובחבטת גוף חזקה של לפרס, השתיים מתנגשות ונוצר פיצוץ. הראקרוס מושלכת לצידך, ולפרס, במים הרדודים. "הראקרוס ולפרס לא יכולים להילחם יותר!" אומר השופט. "צא, בוויזל!" קוראת קלי. יוצא מהפוקדור הכחול של קלי.
    "כל הכבוד, הרקרוס. היית מעולה" אומר לה ואחזיר אותה לפוקדור שלה ואז אוציא את צ'יקו ואומר לו "תשתמש פעמיים בצווחה על בוויזל כדי שההגנה שלו תרד ואז בעלי תער בסיבוב ותנסה שוב סופת עלים" ואז אחזיק אצבעות
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [quote=אריאל116;1379189]
    רובי
    תודה

"כן." המאמנים אומרים. "אבל לא פה. פה אנשים באים כדי ליהנות, לא להתיש את הפוקימונים שלהם. בוא נלך לזירה." אתם הולכים לזירה ת'6 וזאת זירה ריקה ונקייה. המאמנים ממתינים שתוציא את הפוקימונים שלך.

בבקשה זה מגיע לך על כל האשקעה שאתה מכניס במשחק.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אני מוציא את קדברה ופיצ'ו אומר להם ש"זה היה האימון שלכם לקרת המכון", ואחכה שהם יוציאו את הפוקמונים שלהם.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי
    רונה מחווירה כסיד ומתרחקת בלי להגיד כלום. את מסיירת בעיר ורואה שלט של תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים. ויש זירת אימונים מושקעת שכוללת את כל הזירות האפשריות. את הולכת לברר מתי את מופיעה בסיבוב הבא ואת מופיעה למחרת בשעה עשר בבוקר נגד אור.
    ''אומ...אני אלך לתחרות תפיסת הפוקימונים'' אחשוב בקול.
    אני אתחיל לצעוד אל עבר התחרות ואבקש להרשם.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. TBM
    שם: מתן
    [B]

ריי
    אתה מוצא ילד שמציע לך להילחם נגדו. "פיקאצ'ו, צא!" אומר הילד. "פיקאצ'ו, מכת ברק על הסאנדייל של הילד הזה!" סאנדייל לא מספיק להתחמק והוא נפגע אך לא קשה. סאנדייל צשתמש בפזילה שלא עובדת על פיקאצ'ו. הזעם פוגע בפיקאצ'ו וגם הנשיכה. סאנדייל נגע בפיקאצ'ו כשנשך אותו והוא משותק.
    אני פותח את התיק ומחפש שיקוי שיתוק ואם אני מוצא את נותן אותו לסאנדייל , אם אני לא מוצא , "סאנדייל , תשתמש בזעם ולאחר מכן במתקפת חול , לאחר מכן בזעם פעם נוספת ואז בנשיכה." אומר וסאנדייל , "זה הקרב הראשון שלנו ביחד , אני סומך עליך." אני אומר לסאנדייל ברצינות .

14. משתמש מנוסה
    רובי
    אין לי הרבה מה לכתוב כי לא אמרת לי שאתה תוקף עם שלך. סורי. ותודה על כל המחמאות

המאמנים מוציאים: ו

אנדי
    צ'יקוריטה צווחת על בוויזל. "עכשיו, בוויזל, סילון אקווה!" בוויזל צולל במים במהירות ומתקיל את צ'יקוריטה כשהוא עטוף במים.
    צ'יקוריטה לא נפגעת יותר מדי. היא עושה עלי תער מסובבים ולא מצליחה לעשות סופת עלים, אך בוויזל כמעט מתעלף.

וונדי
    את הולכת לתחרות תפיסת הפוקימונים והולכת ליער, ככי האיזורים האחרים סגורים לרגל שיפוץ. את מסתובבת קצת ביער ומתקלת ב קטן ועזוב. (עם איזה פוקימון הלכת?)

ריי
    סאנדייל מנסה לזוז אך לא יכול. אתה מחפש שיקוי שיתוק ואין לך אחד כזה. פיקאצ'ו מתקיל אותו וסאנדייל מתעשט. הוא מצליך לנשוך את פיקאצ'ו ופיקאצ'ו מתעלף. סנדייל ממש שמח על נצחונו.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-19-2012 בשעה 06:43 PM

15. משתמש מנוסה
    אנדי
    צ'יקוריטה צווחת על בוויזל. "עכשיו, בוויזל, סילון אקווה!" בוויזל צולל במים במהירות ומתקיל את צ'יקוריטה כשהוא עטוף במים.
    צ'יקוריטה לא נפגעת יותר מדי. היא עושה עלי תער מסובבים ולא מצליחה לעשות סופת עלים, אך בוויזל כמעט מתעלף.
    "קדימה צ'יקו, תשתמש עוד פעם בעלי תער ותגמור את הפוקימון הזה" אצעק אליו ושאמח בליבי שאני מנצח בקרב המכון הראשון שלי
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 13 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •